Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, Nokian сказано:

Напевно в сітікарда конкретні проблеми, бо щось головного мінусувальника Борди давно не видно.

а хто це?

• Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
3 годин тому, Ghost_manka сказано:

Уявляю як за цією хваленою ширмою: "Стильно, модно, сучасно, електронно" сидять чуваки і перебирають таблички, щоб скласти потрібну картинку для зацікавленої сторони.
Враховуючи  їх сайт, додаток і т.д, не здивуюсь, що так і є

Та все просто робиться.

Вигрузка з бази по потрібному маршруту за потрібний період. десь в ексель.

І все. Хто заборонить ексель-файл відредагувати? 

Голєва зажралася із тарифами і всім іншим. Її бортанули.  Недозаробила купу грошей, от і кіпішує. І розказує всякі нісенітниці.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Та все просто робиться.

Голєва зажралася із тарифами і всім іншим. Її бортанули.  Недозаробила купу грошей, от і кіпішує. І розказує всякі нісенітниці.

Я думаю, що добре вже нажралась, ну скільки можна, хоч би совість мала. Система контролю проїзду  - це великий плюс в будь-якій реалізації.

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, alexvvv сказано:

Я думаю, що добре вже нажралась, ну скільки можна, хоч би совість мала. Система контролю проїзду  - це великий плюс в будь-якій реалізації.

Так, але це має бути прозоро і не заангажовано.

Місто має бути зацікавлене в правдивих результатах, а не в багатоходовочках.

Опубліковано
41 минуту назад, Zheny@ сказал:

Та все просто робиться.

Это было организовано как денежные переводы? Тогда банк может предоставить выписки. 

Опубліковано
15 хвилин тому, romanc сказано:

Это было организовано как денежные переводы? Тогда банк может предоставить выписки. 

процент тих хто платить напряму карткою надто малий. Платять в основному картками сітікарду, і по факту це не є банківською операцією.

Опубліковано
3 годин тому, vampirich сказано:

процент тих хто платить напряму карткою надто малий. Платять в основному картками сітікарду, і по факту це не є банківською операцією.

а ти як платиш?

Опубліковано

Доречі піднімалось ж питання, що незаконно знімати зайвих 25 коп при оплаті банківською картою, хтось тут збирався йти писати скарги, і шо ? 

• Ха-ха 1
Опубліковано
On 23.10.2021 at 11:23, SergLutsk сказано:

Доречі піднімалось ж питання, що незаконно знімати зайвих 25 коп при оплаті банківською картою, хтось тут збирався йти писати скарги, і шо ? 

я намагався вияснити питання з мастеркардом та візою, майже одинакова відповідь - типу, "так - робити не можна, потрібно надати додаткову інформацію", мож буду мати час - ще раз заморочусь. Але, толку з того? Тут справа в іншому, вони 1,5грн. з кожної транзакції (+25 коп якщо карткою) кладуть собі до кишені ,як міська влада - погодилась на такі кабальні умови? 

• Ха-ха 1
Опубліковано
19 minutes ago, Bliksss said:

Тут справа в іншому, вони 1,5грн. з кожної транзакції (+25 коп якщо карткою) кладуть собі до кишені ,як міська влада - погодилась на такі кабальні умови?

Ну мабуть зі своєї кишені вони потім значну частину перекладають до кишені певних осіб з міської влади? ;) 

• +1 1
Опубліковано
15 минут назад, yu2007 сказал:

Ну мабуть зі своєї кишені вони потім значну частину перекладають до кишені певних осіб з міської влади? ;) 

Так як в тебе пальці повертаються таке писати. Наш благодійник від чистого серця вікна вставляв, майданчики  будував, а ти про нього таке...

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
49 минут назад, Bliksss сказал:

як міська влада - погодилась на такі кабальні умови? 

Ну якщо ЛМР буде мати можливість маніпулювати даними з системи Citycard, то не такі вже і кабальні умови :)

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

я намагався вияснити питання з мастеркардом та візою, майже одинакова відповідь - типу, "так - робити не можна, потрібно надати додаткову інформацію", мож буду мати час - ще раз заморочусь. Але, толку з того? Тут справа в іншому, вони 1,5грн. з кожної транзакції (+25 коп якщо карткою) кладуть собі до кишені ,як міська влада - погодилась на такі кабальні умови? 

це не міська влада погодилась.  це міська влада замутила. Кабальні умови для нас. і перевізників. а для влади це заробіток через офшори)

• Дякую! 1
Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Так як в тебе пальці повертаються таке писати. Наш благодійник від чистого серця вікна вставляв, майданчики  будував, а ти про нього таке...

В Швейцарії від свого лишній шматок відірвав,все для волинян .

Через луцькі спортмайданчики в горах замок недобудований ...

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

Так доросла людина і не знає значення ,,відкат,,?

А як верещали про бариг перевізників.

Опубліковано
2 часа назад, SunSeth сказал:

Хтось вже платив банківською карткою після подорожчання? Так і є +25 коп. чи вже більше?

так і є, 8.25

• +1 2
Опубліковано
24 хвилин тому, mykola сказано:

Я також зацікавився, підходив знайомився з паспортом будівництва, але він трохи куций (мало технічних характеристик майбутньої будівлі). Цікаво, будівля буде мати два поверхи і стояти впритул до гуртожитку, а там вікна починаються з першого поверху.

ЙОму не привикати. ЖК "егоїст"вікна людям позакривав. на Молоді одоробло замість бібліотеки позатуляло вікна. Все сходить з рук. от і будує далі.

• +1 3
Опубліковано
1 година тому, Dima4s сказано:

ЙОму не привикати. ЖК "егоїст"вікна людям позакривав. на Молоді одоробло замість бібліотеки позатуляло вікна. Все сходить з рук. от і будує далі.

хочеш краєвиду - живи за містом   

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, Dima4s сказал:

Буратіно також

• +1 3
Опубліковано (змінено)

https://zaxid.net/zhitelya_lutska_posadili_na_tri_roki_za_napad_na_munitsipaliv_n1528967?fbclid=IwAR1J5uwkWIK-V3T9jcKb8S17Xvei3m5KUm7YYjQ5Z0SO49kkRwRamr5WJ3c

от що значить запшикати з балона собак поліщука. то вам не людей на смерть збивати.
Муніципали мають право красти, але їх трогати не можна.
цікаво що балончик то продається вільно. а як треба то напишуть про опіки очей і суддя рєзко стає експертом по балончиках.
куди звертатись коли грабують муніципали?

Змінено користувачем Dima4s
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...