Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

• 3 тижня потому...
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Іду в маршрутці, поряд сидить молода мама з малюком. Проїзджаємо біля переходу по пр.Соборності (адаптований для незрячих людей) і малюк каже:

- Мама, а чого там окуляри намальовані?

- Де?

- Там (показує пальцем)

- Там оптика!

- Що таке оптика?

- Окуляри продають там!

• +1 1
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Сьогодні вранці почула в маршрутці. Якийсь молодий чоловік, яскраво одягнений, побритий налисо, розмовляв дуже голосно по мобільному.

-Мамо, не переживай, я куплю квіти. Візьму самі дорогі. Це ж святе діло. Там "зачтеться". Дідам й бабам візьму «плетущіїся», дядькам й тьоткам візьму по чотири.

- А, тьоткі, кажеш, ще живі? Ну то тьоткам не буду брати.

Опубліковано

Повертаюсь додому з роботи, попереду мене сіли дві школярки.

- Прикінь, Катя вчора підійшла до якогось мальчіка, посміхнулась і сказала "Глянь яка я красіва, дай 5 гривень". Він так на неї подивився, і, прікінь, взяв кошельок і дає!

- Ого, то так 100 гривень можна запросто назбирати

- І не кажи, як таким лохом можна бути, чесне слово. Ахахахааха

:)

Опубліковано

Випадок на прийомці в сервісному центрі. Заходить клієнт і відразу з порогу:

- Дівчата, а ви без квитанції даєте?

• +1 3
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Жінки розмовляють на базарі. Одна сказала, що її дитина знайшла вчора непоганого мобільного телефона; хотіли позвонити до мами, а там -- 7 мам: мама Зіна, мама Вєра, мама... ) До кого звонити??

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

ніч з п'ятниці на суботу. приблизно 2га година ночі. йдем по Л.Українки. назустріч йдуть хлопець (Х) і дівчина (Д). навколо тихо, так що розмову чути здалеку:

Д - то ти зараз додому?

Х - да, додому.

Д - так пішли до мене...

Х - чого?

Д - що до тебе, що до мене - відстань майже така сама. до тебе трохи довше. так що пішли до мене.

Х - нє. піду краще до себе. в тебе нета нема.

сьогодні в Майдані.

сиджу. п'ю каву. народу мало. навпроти сидить чувак з бокалом пива і ВЖЕ такий як треба...

а далі такий "змістовний" діалог:

- де тут можна телефон зарядити?

кажу - не знаю.

- це Луцьк?

:_09:

• +1 2
Опубліковано

Вечером в пятницу ехала в маршрутке в "Адреналин сити", на одной из остановок, после того как пассажиры вышли и она начала отъезжать, кто то стал громко орать нам вслед, все пассажиры повернули головы ко вторым дверям, водитель притормозил и открыл их, влетел парень, я так и не поняла в трезвом или не очень состоянии, а его друг еще добегал, и он, переживая, что водитель снова начнет уезжать начал кричать:"Почекайте, там ще 2 гривні біжить"! С учетом, что до этого надо мной стояли подвыпившие работяги, после рабочего дня, со всеми из этого вытекающими, и мое терпение и настроение было на исходе, то меня это очень развеселило и все показалось не таким уж ужасным)

• +1 4
Опубліковано

Почитав тему і згадав як батько розказував.

Йшов ввечері додому з роботи, проходив біля бесідки. Там сидять дві, як він говорить про таких, "сцикухі". Значить, їх розмова:

1. А тишо сягодні в школі палучіла?

2. (була якась відповідь).

1. А я б...ять, прикідаєш, відкриваю щоденник і ах...єваю... Там б...ять чєтирі...

ПС. ... а що далі?? Хіба Щось вітром надує, або в двері гримнеться... може поможе...

Опубліковано

Був свідком такої ситуації: привели до старенької бабусі трирічного внучка, щоб пригледіла за ним деякий час. Дитина не всі букви вимовляє, а бабця недочуває. Малюк бігав по коридору і зачепив палку старенької. Біжить і кричить:

-Впальо, впальо...

Бабуся до нього:

-Шо?.. Какати хочеш?

:0123:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

розказували на роботі:

Приніс якось бокову повітряну шліфувальну машинку(у народі "ваздушка") працівник до механіка, каже потужність впала, стає

Механік каже: а ти попісяй на неї і буде нормально працювати...

Їх тяжко ремонтувати тобто, простіше купити нову.

• +1 1
  • -1 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

в порівняння із особинами, описаними в темі Ярчика "о бидлє"...

їду в маршрутці, чую діалог бабусі (Б) із внуком (В) приблизно такого змісту. малеча ще дошкільного віку (максимум, піде в 2й клас!).

В - а в тебе яка освіта?

Б - середня спеціальна.

...далі бабця пояснює внуку, що таке ця освіта...

В - о, то я теж так хочу! не хочу в університет.

Б - але мати вищу освіту ще краще.

після невеликої паузи В - так піди доучись...

:)

• +1 1
Опубліковано (змінено)

И что всё так печально и ничего больше не происходит? :(

post-9141-0-57501200-1344077900_thumb.jp

post-9141-0-37423300-1344077915_thumb.jp

Змінено користувачем barancuk
Опубліковано

На ринку.

Діалог старшого дядька і продавчині.

Д: У Вас є якийсь гель для тіла?

П: Є тільки яєчний.

Д: Шкода, я хотів весь помитися.

• +1 2
Опубліковано

Біля будинку розмова (я так думаю) чоловіка (Сірьожа) і жінки (Люда).

С. виходить з під"їзду, а в цей час Л. кричить з балкона на п"ятому поверсі:

Л.: Сірьожа, Сірьожа!

С.: Га! Шо Люд?!

Л.: Сірьожа, тіки багато не пий, чуєш??!! Сірьожа?

С.: Шо-о-о??

Л.: Багато не пий, чує?

С.: Люд, ну як завжди (знизує плечима і показує пальцями типу "чючють", по пару грам). Ти ж мене знаєш, як завжди (картина повторюється).

Л.: Ну всьо, давай! (прозвучало так щиро і м"ягко, немов благословила)

І пішов С., підбігаючи, бо спізнювався видно на міроприємство))).

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Це для мене теж така замануха - підслухати вирвані з контексту фрази)))

Якось на ринку, чоловік з сумками плентається за жінкою, явно втомлений морально і фізично від такого "шопінгу". Напевне, вони вже вибирались з базару, і тут жінка згадує -" О, ще ж треба помідорів купити!" Чоловік таким замучено-задовбаним притензійним голосом - "ЯКІ ще помідори???" Жінка, внушающє - "НАРМАЛЬНІ помідори!!!" :D

• +1 3
Опубліковано

Не про Луцьк, але....

Оце коли стояли жаркі дні в тестя перестали нестись кури. Десь я їх розумію. :)

Жара спала, ми приїхали до батьків в гості, тесть приходить до дружини і каже: " Оце я купив їм (курям) мішок кукурузного борошна і поставив ультиматум: не будуть нестись - повирубую на х..".

Ну ми посміялись дружно, а на минулих вихідних знову були в гостях, отримали в дорогу 2 лотки яєць :)))

Опубліковано

Когда-то на Варшавке торговал сигаретами . Купили лицензию на оптовую торговлю , то-есть блоками и ящиками потому , что розничная лицензия стоила - КОСМОС !

Влетает мужик в магазин и с порога :

- А Вы по-пачкам даёте ?

Опубліковано

Якось, їхавши міською маршруткою, мимоволі стала свідком розмови бабусі з внучкою рочків 4-5. На запитання дівчинки куди ми їдемо, бабуся відповіла, що до церкви. Маленька ж, дуже знітившись,сказала, що не хоче до церкви - хоче в... Совбез :D

Опубліковано

Народ!

Щойно забіг на хвильку додому (р-н вул.Львівської) - виявив що немає телеканалу ТВі (звичайне ефірне телебачення). А у вас?

• -1 1
Опубліковано

Народ!

Щойно забіг на хвильку додому (н вул.Львівської) - виявив що немає телеканалу ТВі (звичайне ефірне телебачення). А у вас?

Немає, :sq_ye: одразу після грози пропало (центр).

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...