Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оптику можуь перебити у будь-кого. Від екскаваторів ніхто не застрахований.

Ну да я плачу 150 грн. обещали 35 мбыт\с,
:D 35М за 150 грн не смішіть мої підкови ©. Радуйтеся що ще те дають за таку ціну. Для порівняння: гарантовний 2х-сторонній інтернет зі швидкістю 100М коштує 20000грн в одного з луцьких провайдерів. Робіть висновкі.
удово (!!!) працює тех. підтримка в Білайна! Даже докулупатися нема за що.
А тобі легше від того буде що голос на іншій стороні тобі скаже що шукають перебиту магістраль і вирішуватимуть до завтра? Я думаю інтернет від того не зявиться. А може в Білайна тільки підтримка і працює ;).
Если интернет (ну очень )нужен для работы - надо позаботится об организации резервного канала, тем более, что сейчас это не проблема-выбор есть..
До речі да, ЖПСР для серфінга сторінок саме то. Мобіли благо є у всіх.
Опубліковано

[маты опущены], а вы думаете, что линия техподдержки может принять одновременно несколько сотен звонков? По вашему, на дежурстве постоянно находится 500 девушек-операторов?

Логику включать не пробовали, не? Сколько истероидов вчера пыталось дозвониться в саппорт? Сколько из них набирали номер в течении часа-двух подряд без остановки? Сколько из них грузили ни в чём не виноватых девушек?

Какой [маты опущены] отключенный телефон? Дозванивался неоднократно. Пару раз попадал на автоответчик, под глубокий вечер уже - когда попустились самые активные, наверное - поговорил с оператором.

Сначала говорим, потом думаем? ;)

Опубліковано (змінено)

скоро і білайн здохне, якшо всі такими темпами туди хлинуть :D

назріває інтернет колапс, про який почали говорити пару років назад

людство терміново потребує надшвидкісних каналів зв'язку!

ахаха, за відповідним запитомв гуглі, реламується інет від ОГО і білайн... корочє це карма :lol:

Змінено користувачем laser
Опубліковано (змінено)

Ага і створять цей колапс ОГО і Бджоли :smile-zachot:

Змінено користувачем 3y6uk
Опубліковано (змінено)

[маты опущены], а вы думаете, что линия техподдержки может принять одновременно несколько сотен звонков?

А не можна було на автовідповідач замість:

"На жаль, жоден з операторів не може прийняти ваш дзвінок"

записати щось на зразок:

"Сталася аварія, спеціалісти роблять все можливе, щоб якнайшвидше відновити зв"язок" ???

Адже в техпідримку звичайно дзвонять не тоді, коли все добре, а тоді, коли щось сталося. І найбільше турбує основну масу юзерів якраз відсутність інформації.

Змінено користувачем S-driver
  • +1 1
Опубліковано

шоза брєд...

Коллапс, ДГ гівно, галактеко опаснсте..

особисто я до операторів не додзвонився навіть в 12 вечора.

Полагодили за ніч і на тому дуже дякую.ото попереходите ви всі, такі якsergeyp, на пчелнет, і тоді менша на операторів буде нагрузка, тоді і я мабуть зможу дозвонитись.

А так, з інтернетом звичайно краще, ніж без нього. :friday:

Опубліковано

не везе ДГ на екскаватори останнім часом, просто збіг що саме йому перебивають канали :unsure:

Опубліковано

Та ладно пожили пів доби без інтернету... надіюсь ніхто не вмер :) Всяке буває, у Києві під час будівництва моста на Московській площі перебили оптоволокто до якого був підключений КНУ ім Тараса Шевченка і ще декілька державних установ. Ремонт тривав 2 доби. А тут за 12 годин все відремонтували... З техпідтримкою так згоден, але чому б не подзвонити зараз, коли все гаразд і дати пропозицію покращення обслуговування абонентів (це я про встановлення автовідповідача, який буде інформувати про аварію).

Опубліковано
...але чому б не подзвонити зараз, коли все гаразд і дати пропозицію покращення обслуговування абонентів (це я про встановлення автовідповідача, який буде інформувати про аварію).

Да потому что народ у нас такой, им абы повозмущаться на форуме ;)

Опубліковано

З техпідтримкою так згоден, але чому б не подзвонити зараз, коли все гаразд і дати пропозицію покращення обслуговування абонентів (це я про встановлення автовідповідача, який буде інформувати про аварію).

Уху, техпідтримці нема чим зайнятися тільки вислуховувати поради як організовувати роботу.

Опубліковано

жах, вперта тупість деяких суб'єктів вражає. замість загинати пальці і казати скіко мульйонів ти платиш датагрупу, краще підняв би дупу та завів резервне підключення.

я дістав свисток піплнета вткнув і маю інет. з'явився датагруп - свисток назад у шухляду до інших форс-мажорів. скільки нервів береже. крім того я беру його з ноутом з собою в дорогу або на відпочинок.

Опубліковано

жах, вперта тупість деяких суб'єктів вражає. замість загинати пальці і казати скіко мульйонів ти платиш датагрупу, краще підняв би дупу та завів резервне підключення.

я дістав свисток піплнета вткнув і маю інет. з'явився датагруп - свисток назад у шухляду до інших форс-мажорів. скільки нервів береже. крім того я беру його з ноутом з собою в дорогу або на відпочинок.

:ok2:

аналогічно, тільки цього разу коли законектився піплом, то виявилося що на рахунку -4,56 грн. Змушений був поповнити на пару грн., зате в хаті спокій ;)

Опубліковано

Уявлю цю ситуацію, і так шкода стає сапорт ДГ, просто капєц. Сам не раз перебував вцій шкурі. Нікому не побажав би. :)

Взагалі, якійсь тиждень такий. В пятницю в мене на ЦО оптику порвали зразу в Голдена і ДГ (один колодець). За пів-дня зварили.

Якась диверсія блін... :)

Опубліковано (змінено)

раскрита тайна невєзєнія датагруп!!! ахахаха :smile-zachot:

Змінено користувачем laser
Опубліковано (змінено)

Всё понятно..

Вот такой у меня сейчам Датагруп на тарифном плане Кинозал (((

И обидно то, что в этой ситуации никто не поможет.....

post-6242-1280079843,6_thumb.jpg

Змінено користувачем hotweelse
Опубліковано

контакт не паше вже 5-у годину...

скукатіще... іду на пиво =)))

Это проблема Контакта. Я с МТС-коннект тоже не могу войти .

Я теж вчора через утел в інеті заходив, а зараз ось.

891550049.png

(( Да тебе еще везёт...

Кстати у моей крестной в соседнем доме, тоже такая же скорость как у меня . Может это проблема в свиче ? .

У нас с ней одна подсеть 10.32.0.1

Опубліковано (змінено)

контакт не паше вже 5-у годину...

скукатіще... іду на пиво =)))

Дощ іде!!!

Люди выходят на улицы, освобожденные от #vkontakte. Многие очень удивляются существованию неба и облаков.

Взято звідси http://www.red-forum.com/showthread.php?t=1916&page=25

(В мене 10.33)

Змінено користувачем @leg
Опубліковано (змінено)

Дощ іде!!!

Люди выходят на улицы, освобожденные от #vkontakte. Многие очень удивляются существованию неба и облаков.

Взято звідси http://www.red-forum.com/showthread.php?t=1916&page=25

(В мене 10.33)

Ну мне всегда "везёт" . Вот хочу скачать фильм, а нет возможности (скорость закачки 80 кбайт\с) .

Еще до завтра понаблюдаю, а там мож в супорт обращусь. Надеюсь помогут.

891555344.png

Змінено користувачем hotweelse
Опубліковано (змінено)

vkontakte sux!!!

Зомбі!!

Поживіть як люди, відійдіть від компа. Поїдьте на озеро чи річку. Пощупайте дівок за сраку в реалі, а не вконтакті, дрочери!!

Адмінів шкода, заганяли за вчора.

Мо приїхати завтра із конінкою? (як конструктив) ??

P.S. Був на Чорногузці вчора, бомба. Проточна чиста вода. Пониряв. поплавав. Діти довольні. І не дорого. Маршрутка №19 туди їде. 2 грн. і назад 2 грн.

мій нещасний УТК, і нещасні 4 Мбіт/1Мбіт

891614944.png

Змінено користувачем Zheny@
Опубліковано

vkontakte sux!!!

Зомбі!!

Поживіть як люди, відійдіть від компа. Поїдьте на озеро чи річку. Пощупайте дівок за сраку в реалі, а не вконтакті, дрочери!!

Адмінів шкода, заганяли за вчора.

Мо приїхати завтра із конінкою? (як конструктив) ??

P.S. Був на Чорногузці вчора, бомба. Проточна чиста вода. Пониряв. поплавав. Діти довольні. І не дорого. Маршрутка №19 туди їде. 2 грн. і назад 2 грн.

мій нещасний УТК, і нещасні 4 Мбіт/1Мбіт

891614944.png

маладець :smile-zachot:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...