Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

5 minutes ago, Zevs_Isver said:

угу

може ти по памятці не зміг налаштувати,

ну тоді бабло/пиво і все таке

тут питання не в людях, памятка була стандартною частиною абонентського пакета документів

Ти так впевнено стверджуєш, бо підключив собі АДСЛ від ФК відразу на другий день як він в них з"явився і відразу отримав пам'ятку? )))

В швагра була пам'ятка і якийсь новіший модем, бо підключався він роки через три-чотири після мене. І там справді все просто.

Вже не пам'ятаю точно, та в моєму девайсі (який був ще просто АДСЛ, і не вмів в АДСЛ2) треба було вписати якісь циферки чи то для модуляції, чи то для чогось іншого. І про таке в пам'ятці точно нічого не писалося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 minutes ago, Bliksss said:

я фотакомом користувався тільки вдома, і то - тільки "дайлапою", як тільки появився білайн з своєю "соткою" - зразу до них перейшов.

я майже всім користувався: ДіалАП, ISDN, видєлинки (SHDSL,VDSL), АDSL, SAT (односторонній), Карлнет, Віпл, езернет(луцьки білінг і києвський білінг), оптика ну і телефонія аналогова і PRI

Змінено користувачем Zevs_Isver
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 minutes ago, yu2007 said:

Ти так впевнено стверджуєш, бо підключив собі АДСЛ від ФК відразу на другий день як він в них з"явився і відразу отримав пам'ятку? )))

В швагра була пам'ятка і якийсь новіший модем, бо підключався він роки через три-чотири після мене. І там справді все просто.

не скажу по часу, але це було розмазано на протязі років,

і не тільки собі і швагру

2 minutes ago, yu2007 said:

Вже не пам'ятаю точно, та в моєму девайсі (який був ще просто АДСЛ, і не вмів в АДСЛ2) треба було вписати якісь циферки чи то для модуляції, чи то для чогось іншого. І про таке в пам'ятці точно нічого не писалося.

не скажу моделі, давно було

але в людей були всякі здрапки типу калісто, ніколи не було проблем і думаю вони було просто АДСЛ

завжди вистачало памятки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 minutes ago, Zevs_Isver said:

завжди вистачало памятки

От бач, тобі в ста випадках вистачало пам'ятки, а мені в одному окремому випадку довелось два рази їздити на офіс, бо по телефону не захотіли сказати (а швидше просто той чоловік сам не знав), які цифри вписувати.

Та факт залишається фактом :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу про Фотаком, чув що туди вклались друзі власника з Ізраїля, чи якась компнія інвесторів. 

Це був третій тоді мій інтернет, перший був візор на додзвоні, другий був теж "приват-онлайн" на додзвоні, тоді щу був у них класний нічний тариф, можна було цілу ніч заліпати в інтернеті.

А от Фотаком був ще крутішим хоча трафік був лімітований, але він просто літав, і взагалі нічого не тупило до тих пір поки їх не викупив Датагруп, от тоді почались касякі. Такі самі як і кли викупили Аірбайтс, за весь час що був він у мене було пропадання лінку але то був збій глобальний, коли прийшла Воля начався ужас, то могли айпі собі поміняти без попередження, а раз взагалі відреагували на заявку через пару тижнів (забив болт бо був резервом Датагруп).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 minutes ago, MACCEN said:

почались касякі

Так і ми тут про це саме :) 

Поглинання менших більшими і зменшення кількості конкурентів на ринку ні до чого хорошого для клієнтів не призводить.

Єдина надія, що за трохи часу у нас з'явиться старлінк. От тоді й заживемо по справжньому )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 minutes ago, yu2007 said:

От бач, тобі в ста випадках вистачало пам'ятки, а мені в одному окремому випадку довелось два рази їздити на офіс, бо по телефону не захотіли сказати (а швидше просто той чоловік сам не знав), які цифри вписувати.

може в тебе був якийсь китайський-китайський модем?

не все можна по телефону зрозуміти

Змінено користувачем Zevs_Isver
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 minutes ago, Zevs_Isver said:

може в тебе був якийсь китайський-китайський модем?

не все можна по телефону зрозуміти

Може. Досить минулого, давай ліпше за майбутнє. Що там твій південноафриканський корєш, коли пришле тобі обладнання потестити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 minutes ago, yu2007 said:

Може. Досить минулого, давай ліпше за майбутнє. Що там твій південноафриканський корєш, коли пришле тобі обладнання потестити?

навіть якшо над нами є потрібна кількість супутників то уявляєш скільки йому прийдеться викласти за ліцензію Бубочкіним рєбьятам....

а за кожен комплект на митникам відкашлювати?

той інет золотий вийде

• Ха-ха 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Отримав вчора смс що ваш тариф з 1.03 змінюється і мовляв за деталями заходьте на сайт. Ну ок, заходжу зараз на сайт щоб потішитись на скільки зросла абонплата, а там пише так як і було: 169 грн за 100 мбіт. В чому прикол ? На сайті забули поміняти ціни ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене було 139 грн за 60 мбіт, підняли до 169 грн за 100 мбіт. Тобто вони забрали тариф 60 мбіт у кого він був і перевели на 100 мбіт, а ціна за цей тариф так і залишилася 169 грн.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, зрозумів, тоді можна видихнути поки, хоч хтось тримає старі ціни. В мене й був тариф 100 мбіт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю всіх з черговим добровільно-примусовим переведенням на більший тариф!

2021-02-24_18-47-08.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 хвилин тому, Maniko сказано:

Вітаю всіх з черговим добровільно-примусовим

Ну принаймні добавивши швидкості майже вдвічі лише 20 грн в ціні накинули, це буханка хліба. Не так і погано, враховуючи що ціни в датагруп не зростали вже певно роки 3-4, якщо не більше. Дивлячись на тенденції українського ціноутворення на все підряд останніх років - це ще чудо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, SergLutsk сказано:

ціни в датагруп не зростали вже певно роки 3-4

Ніфіга, якраз таки останні 4 роки вони регулярно піднімають, ось подивився свою історію проплат:

в 2014-2016 по 50 грн./міс.
з 2017 по 79 грн./міс.
з 2018 по 99 грн./міс.
з 2019 по 119 грн./міс.
з 2020 по 149 грн./міс.
ну і з 03.2021 стане 169 грн.міс.

• Подобається 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

при мені такого не було :)

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, serega сказано:

при мені такого не було :)

То вертайся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Вчора була якась аварія?

Не було ввечері інтернету і при дзвінку до оператора просто обривало зв’язок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Хтось користується тарифом 1гб за 300грн??? Як з просадками по швидкості, який пінг по Україні та по Європі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибираю між Датагрупом та Вомом, бо моя Воля не збирається збільшувати швидкість, притому Дата може підключити без очикування ще 2 обонентів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 minutes ago, giZun said:

Вибираю між Датагрупом та Вомом, бо моя Воля не збирається збільшувати швидкість, притому Дата може підключити без очикування ще 2 обонентів

Десь раніше на очі потрапляло, що Дата купила Волю, брешуть?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59 хвилин тому, giZun сказано:

1 година тому, giZun сказано:

Хтось користується тарифом 1гб за 300грн??? Як з просадками по швидкості, який пінг по Україні та по Європі?

У дати завжди пінги були більші.  І затримки. він швидкий ,але  тугий :) Водночас :)

І хочеться і колеться.  Я теж перед таким самим вибором. 

Ти ще там само мешкаєш? ;)

В нас будинки різні, шкода, можна було б ВОМ замовити.

А ще цікавить яка ціна буде після акції? Явно не 300 грн!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 хвилин тому, yu2007 сказано:

Десь раніше на очі потрапляло, що Дата купила Волю, брешуть?)

Закрили угоду. Датагруп завершила покупку провайдера Volia

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59 минут назад, Bliksss сказал:

А толку, нічого не змінилося, консультант сказала що це їхня дочерня компанія з якою вони не конкурують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zheny@ сказал:

У дати завжди пінги були більші.  І затримки. він швидкий ,але  тугий :) Водночас :)

І хочеться і колеться.  Я теж перед таким самим вибором. 

Ти ще там само мешкаєш? ;)

В нас будинки різні, шкода, можна було б ВОМ замовити.

А ще цікавить яка ціна буде після акції? Явно не 300 грн!

Да там само, майже твій сусід:).

Я думаю що має бути 300, всі рівняються на цю цифру поки. Для чого ви треба 3 людини, якщо я підписую договір на рік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...