Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Тариф "Шалені 50" http://www.domtele.c...rvices/internet

Тю, так то не тариф, а акція. Потім буде 10 за 50. В мене 25 за 50 - тариф і, мабуть, добровільно я з нього не спригну.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, акція на рік, в мене було 40 Мб за 75грн. Тепер 75 за 75, і через рік знову стане 40 за 75, тобто я нічого не втрачаю... то чому б не скористатись послугою? Та й за рік ще купу тарифів можно понапридумувати. тому хто хоче отримати більше за тіж самі гроші - той змінює тариф :)

Змінено користувачем VaLeRa
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Акции, акции никогда не заканчиваются(с) Fallout.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, акція на рік, в мене було 40 Мб за 75грн. Тепер 75 за 75, і через рік знову стане 40 за 75, тобто я нічого не втрачаю... то чому б не скористатись послугою? Та й за рік ще купу тарифів можно понапридумувати. тому хто хоче отримати більше за тіж самі гроші - той змінює тариф :)

А в мене 25 мб за 50 грн. От зашаленію я по акції і отримаю 50 мб за 50 грн, а після закінчення акції мені залишать лише 10 мб, а було ж 25. І захочеться колишньої швидкості і прийдеться переходити на дорожчий тариф. А там 20 мб за 60 грн. І швидкості тої немає, що була і плата більша. Або ж 40 за 75. Також до акційної швидкості не дотягує, а плата в півтори рази більша.

Отак нас і виманюють з нормальних тарифів і провайдери і оператори. :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отак нас і виманюють з нормальних тарифів і провайдери і оператори

Гавааарят мы бяки, буки. Дальше по тексту)))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І захочеться колишньої швидкості і прийдеться переходити на дорожчий

Захочеться - переходь, не подобається - ніхто не змушує. Вистачає в місті провайдерів і сам вибираєш те, що тобі потрібно і не потрібно так вже бідкатися.:) А їх політику теж зрозуміти можна - хочуть заробити, а твоя справа вибирати! Особисто для мене важлива стабільність в роботі, швидкість ну і тариф, а все разом узяте від Дата мене влаштовує на 150% !!!
  • +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Захочеться - переходь, не подобається - ніхто не змушує. Вистачає в місті провайдерів і сам вибираєш те, що тобі потрібно і не потрібно так вже бідкатися. :) А їх політику теж зрозуміти можна - хочуть заробити, а твоя справа вибирати! Особисто для мене важлива стабільність в роботі, швидкість ну і тариф, а все разом узяте від Дата мене влаштовує на 150% !!!

Де ти бідкання побачив?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ти бідкання побачив?

захочеться колишньої швидкості і прийдеться переходити

Вибачте, але по інакшому це не сприймається :) Змінено користувачем ForZa
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, ну я нічого не втрачаю при зміні тарифів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте, але по інакшому це не сприймається :)

Вибачаю, але зауважу, що у Вас проблеми з сприйняттям. :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось ми в оффтоп зайшли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

со вчерашнего дня не работает интернет, дома все проверили.Позвонила в поддержку - пообещали перезвонить. Ни ответа, ни привета, звонила повторно - не отвечают.

Змінено користувачем sashulya
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можете ще їм написати [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проще подключить другой интернет

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проще подключить другой интернет

Інший теж може пропадати час від часу, щоб був завжди треба підключати як мінімум від двох різних провайдерів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Інший теж може пропадати час від часу, щоб був завжди треба підключати як мінімум від двох різних провайдерів

В мене 3Г-модем з пакетом від Ютела - коли в Датагруп проблеми, дуже виручає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене вже 3 дні пропадає інтернет періодично через 15-20 хв. Вул. Кравчука.. ніхто не стикався з проблемою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, центр все добре, тьфу-тьфу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Силовики вилучили сервери в доменного реєстратора NIC.UA

Представники держорганів проводять обшук і вилучають сервери відомого доменного реєстратора NIC.UA із дата-центру. Профільне видання AIN.UA зазначає, що вилучають сервери з дата-центру, що належить компаніям "Датагруп", "Мірохост" і "НетАсист". Директор NIC.ua Андрій Хветкевич розповів, що вилучення проводять за рішенням суду, проте ні керівництву дата-центру, ні представникам компанії його не показували. "Ми намагаємося з'ясувати, що відбувається. Неофіційно я чув, що це пов'язано з тим, що в нас були зареєстровані домени якихось сепаратистських сайтів. При тому, що ми зазвичай, згідно із законодавством, регулярно блокуємо такі ресурси, нещодавно, приміром, заблокували Губарєв.інфо", - зазначив Хветкевич. Більше інформації, за його словами, можна буде дізнатися, коли "Датагруп" надасть акт про вилучення обладнання.

Згодом на AIN.ua опублікували частину ухвали Печерського райсуду Києва, в якій ідеться, що сервери вилучаються через сайти slv.org.ua, nahnews.com.ua (про ці "харківські" сайти раніше повідомлялося, що їхня редакція знаходиться у Санкт-Петербурзі), slavgromada.wordpress.com. Слідчі під час проведення оперативних дій встановили, що ці домени зареєструвала NIC.UA. Обшук проводився "з метою виявлення і фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення".

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого,

то то з обіду ніс.уа не відповідає :(

p.s. а я їм "пару гривень" закинув тільки но :(

Змінено користувачем Zevs_Isver
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вордпресс хостить свої сайти в датагруп? :)

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

а що з https://dm.fk.lutsk.ua

хотів поповнити, а він лежить...

Змінено користувачем pura
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що з https://dm.fk.lutsk.ua

хотів поповнити, а він лежить...

http://dm.datagroup.ua/

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю бажання змінити провайдера "Київстар" та оператора TV "Воля".

"Київстар" зобідив :0163: , коли без мого відома перевели пакет 49 грн на 65.. Про "Волю" й говорити нічого..

Хто що може порадити в бюджетному варіанті на 40-а кварталі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Зміна тарифів на послуги у Луцьку

Шановні абоненти!

Користуючись нагодою, висловлюємо вдячність за вибір послуг нашої компанії і доводимо до Вашого відома наступну інформацію.

З 10 червня 2015 року в містах Луцьк, Володимир-Волинський та Рівне «Домашній телеком» запускає нові тарифні плани на послуги доступу до мережі Інтернет.

Оновлені тарифи для нових абонентів «Домашнього телекому» будуть опубліковані на сторінках міст у розділі «Послуги та тарифи».

Щомісячна абонплата і тарифи для існуючих абонентів залишаться без змін.

Детальніше з умовами можливо ознайомитися за посиланням.

Змінено користувачем Panek
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...