Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Ви думаєте тільки Датагруп по місту свічі міняє?

Опубліковано

Ви думаєте тільки Датагруп по місту свічі міняє?

Якщо для них такий чесний Киевстар, хай позвонять i спитають чому вже бiльше тижня на соборностi немае iнтернета, причина напевно таж що i в датагруп!!

Опубліковано (змінено)

Якщо для них такий чесний Киевстар, хай позвонять i спитають чому вже бiльше тижня на соборностi немае iнтернета, причина напевно таж що i в датагруп!!

Жодного разу за цілий тиждень на Соборності ні єдиного глюка на Київстарі не спостерігала... А вдома Датагруп як не працював так і не працює, і не тільки в мене...

Змінено користувачем Flower
Опубліковано

Просто невдалий збіг обставин ((( Комусь повезло більше, комусь - менше. Мене перебої з інтернетом майже не зачепили. Загалом я задоволений якістю надання послуг. Є деякі нюанси, але вони скоріше огранізаційного характеру, ніж технічного. Є нарікання на роботу служби підтримки, на відсутність достовірної інформації про аварії, збої та терміни ліквідації їх наслідків, про тарифи і т.п.

Останнім часом набридають дзвінками з питаннями чи користуєтеся ви інтернетом, якщо користуєтеся, то послугами якого провайдера... Кажеш, що користуєшся послугами "Датагруп" ще з часів "Фотакому", то інколи просто трубочку кидають, інколи запитують чи задоволені послугами. То ж при підключенні і перезаключенні договорів вказував домашній номер телефону. Невже не можна це відслідкувати? Чи хоча б після першого двінка внести номер в базу і більше не дзвонити принаймі з пів року?

Опубліковано

kmd, я писав що шлюз 10.36.0.1 лежить, тому спочатку з ним розібратись треба

В мене також 10.36.0.1 проблем нiяких не було... полюбому у вас свiч згорiв...

Опубліковано (змінено)

у мене до свіча сигнал є, а далі немає

Ой сорри в мене 10.32.0.1

Змінено користувачем GeneralMotors
Опубліковано (змінено)

Прикол в тому що сусiдка по квартирi тiльки що звонила казала , що в неї також немае iнета вже другий тиждень))) як таке може бути? в мене е , а в неї немае)))

Artis Я ж казав пiдключайте її по луцькому бiлiнгу, тепер буду виноватий, що посоветував Датагруп їй а не Київстар )))

• Адміністратори
Опубліковано

Ти глупий чи придурюєшся? :)

Таке відчуття що ти про свічі ніколи не чув. Хоча вроді й не далекий від ІТ індустрії. :)

Напиши в приват адресу свою. Бо так і буде валятись.

Прикол в тому що сусiдка по квартирi тiльки що звонила казала , що в неї також немае iнета вже другий тиждень))) як таке може бути? в мене е , а в неї немае)))

Artis Я ж казав пiдключайте її по луцькому бiлiнгу, тепер буду виноватий, що посоветував Датагруп їй а не Київстар )))

Сусідка в якій квартирі?

Опубліковано (змінено)

Ти глупий чи придурюєшся? :)

Таке відчуття що ти про свічі ніколи не чув. Хоча вроді й не далекий від ІТ індустрії. :)

Напиши в приват адресу свою. Бо так і буде валятись.

Сусідка в якій квартирі?

В неї кв.1 в мене кв.4

Опубліковано

Я був минулого тижня на відпочинку, теж боявся що за час моєї відсутності все погорить. Але, як не дивно, Датагруп на ЛПЗ вижив, роутер пережив всі грози і зараз працює живий-здоровий, тьху-тьху (хоча з наступного тижня поставлю на нього грозозахист, щоб надалі спати спокійніше). Цікаво, можливо "Домашні мережі" більш вразливі до грози ніж "Домашній телеком"(можливо інший тип кладки мережи чи ще щось)?

• Адміністратори
Опубліковано

В неї кв.1 в мене кв.4

ilon4ik кв.1

Відключена за заборгованість в Луцькому білінгу, в київському її нема.

Опубліковано (змінено)

хоча з наступного тижня поставлю на нього грозозахист, щоб надалі спати спокійніше

Може підскажеш як, я б теж собі встановив, хто його знає що може статись.

Інтернет звичайно веселий. Тиждень не було, вчора включили, сьогодні прийшов з робити з нову немає. Порадувало лише одне, позвонив в тех. підтримку, через 1 год включили. ^_^

На ремонтників думаю не потрібно нарікати, сумніваюсь що їм в задоволення майже кожен день "паяти" "супер" обладнання. :mdr:

Єдине не подобається тех. підтримка за відсутності інформації про час усунення аварії. Тиждень телефонував з дня у день так і нічого не почув толкового.

А взагалі зажрались всі супер-пупер швидкісним інтернетом, от був старий-добрий ADSL і проблеми рідко бували. А то тепер грозу чекаєш як кінець світу. :lol:

Змінено користувачем Vaska
Опубліковано

Може підскажеш як, я б теж собі встановив, хто його знає що може статись.

Купив по інету ось таку штукенцію (Впринципі в "Ратексі" біля базара вона теж є, коштує 42грн). Втикаєш в неї кабель провайдера, інший кінець в комп або в роутер, провід заземлення - на батарею бажано прикрутити до нормального контура заземлення (дуже рекомендується вести окрему жилу від щитка). Все, тепер (теоретично) цей захист повинен оберігати мережеві карти від кари Зевса-Громовержця.

Опубліковано

бажано прикрутити до нормального контура заземлення (дуже рекомендується вести окрему жилу від щитка).

В совковських багатоповерхівках хіба є земля в щитках? Там тільки три фази і нуль здається...

Опубліковано

Цікаво в деяких ИБП також є Грозозащита, але там немає заземлення... і як це получається? развод? )) :blink:

Там виведено через кабель живлення, а євровилка має земляну клему, відповідно має втикатись в євророзетку з підведеним заземленням.

Опубліковано

Мені сьогодні з Києва написали, що проблема усунена але я зараз на роботі, то не знаю. Підкажіть чи працює вже на Соборності.

Опубліковано

Мені сьогодні з Києва написали, що проблема усунена але я зараз на роботі, то не знаю. Підкажіть чи працює вже на Соборності.

У меня на Соборности работает еще с пятници

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...