Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не знаю чи було, але повторення лишнім не буде.кільце біля заправки БРСМ карпенка карого.:post-25393-0-25396600-1443639449_thumb.j

Рух по колу. Тепер часто працюють Попрошайки

Опубліковано

От мені цікава правомірність встановлення тимчасових знаків - ремонт ведуть на пр. Волі, а цеглину втулили знизу на Парковій. Навіть якщо там зверху тупік, то є ще всякі контори і два заїзди в двори. Я сьогодні проїхав під ту цеглину, запаркувався, а десь за 5 хвилин встали там даїшники і почали зупиняти тих, хто піднімався по Парковій. Правда не довго - кажуть двох-трьох спинили і поїхали. От якщо мене оштрафують там, я можу в суді успішно це оскаржити?

Опубліковано

якщо знак перед встановленням погодили в ДАІ, і роботи в той час ще велися, то ні.

якщо роботи вже припинили, то можна доказувати, що знак вже був непотрібен і автодор був зобов'язаний його зняти.

правильніше було б повісити там знак 3.1 "Рух заборонено" вкупі з "Тупик" та "Об'їзд"

бо він не поширюється на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні.

Опубліковано

правильніше було б повісити там знак 3.1 "Рух заборонено" вкупі з "Тупик" та "Об'їзд"

Та там достатньо знаку тупік, а вже зверху - цеглу. Бо на вулиці Паркова роботи ніякі не велись. З якого дива забороняти туди в'їзд?

Опубліковано

nickel, не розказуй мені, завдяки чому/кому САМЕ ТУТ йде ремонт. За останні місяці не один депутат з'являвся в нашому дворі і я знаю, про що пишу.

Розповім Вам одну бувальшину:

один депутатик хотів пропіаритись перед виборами і взяв графік ремонту дворів(існує такий в природі).Подивився коли по графіку будуть ремонтувати дороги в дворах його округу і за тиждень-два до цього поїхав збирати народ з тих дворів.В натовпі він мав свого чєловєчка,який гукнув:"Коли нам проведуть ремонт доріг в дворі? Набридло вже,всі обіцяють та ніхто не робе,вже 10(20,30) років!!!!!Ганьба!!!!" І натовп гуде "Ганьба!!!"

А депутатик підніма руку і каже:"Любі друзі,виборці мої золотенкі,ви ж для мне всі рідненькі,як сім'я.Я сам тут виріс і мені душа болить і серце крається.Я тут мячик ганяв,ровером перші метри проїхав,мене мама тута у возику возила по гарному асфальті.Я обіцяю вам,що вигризу у мера кошти на ремонт ваших дворів.Кістьми ляжу,їсти,спати не буду,сам з лопатою прийду,але асфальт у вас буде гарний лежати."

І о чудо,через тиждень починають сходитись у двір люди в помаранчевих камезельках,машини й катки заїзжати.Асфальт парує,лавочки фарбуються.Ляпота.

І люди кажуть:"Ото чєлавєк!Ото маладєц.Обіцяв і зробив!!!А казали,шо він тіко краде,коханку має,в кабаках тищі просирає.Брешуть люди!Заздрять!От проголосуємо ще раз за нього,може пензію підніме,будинки утеплить,і кабаки з під вікон приберуть."

Опубліковано

КОли були вибори у ВРУ в нас так палиця світанув. ПОтім в вдорі мені доводили що то він дорогу зробив. а я кажу яке ж він якщо після того як зробили дорогу приїзджав не він а Романю. і наш двір робився по плану міської ради. ПОдививлись на мене як на ідійота. взяли 500/1000 грн від палиці і проголосували за нього довбо...би. от і казочкі кінець.

Опубліковано

Точно так і було в дворах ДПЗ. Один бажаючий в депутати розклеїв оголошення "Не можу більше терпіти такого безладу в дворі! Приведу до вас завтра Романюка! Зустріч на 18:00"

Опубліковано

Сьогодні їхав близько 18:00, так на Конякіна біля "Фуршету" машина ДАІ стояла, і два ДАЙці дивились як два "чуваки" якщо непомиляюся таксиста крутили на землі. Потім їхав близько 20:00 так там щей машина міліції стояла.

Що сталося, за що того мужика скрутили ???

P.S. Людей назбиралось на це видовище "прілічно"

Опубліковано

Тьху-тьху три рази...почався ремонт шляхопроводу по Рівненській. Праві полоси дещо звузили.

Опубліковано

Біля варшавського базару на кільці.... увага :) - зробили рух по колу. ДАЙці пасуться там тепер просто цілодобово. Будьте обережні рухаючись по Карпенка Карого на Ківерцівську, рухайтесь по колу. Хоча мені здається, що знакі вони не правильно встановили, просто добавивши знак кільцевий рух, але не вказавши правильно наявність кільця під знаком головна дорога (табличка, яка вказує напрямок головної дороги). Добре, що я завжди там рухався по колу, тому помітив цю різницю у знаках лише побачивши дайців та купу авто біля них...

post-1796-0-59718200-1444196591_thumb.jp

• +1 1
Опубліковано

Біля варшавського базару на кільці.... увага :) - зробили рух по колу. ДАЙці пасуться там тепер просто цілодобово. Будьте обережні рухаючись по Карпенка Карого на Ківерцівську, рухайтесь по колу. Хоча мені здається, що знакі вони не правильно встановили, просто добавивши знак кільцевий рух, але не вказавши правильно наявність кільця під знаком головна дорога (табличка, яка вказує напрямок головної дороги). Добре, що я завжди там рухався по колу, тому помітив цю різницю у знаках лише побачивши дайців та купу авто біля них...

post-1796-0-59718200-1444196591_thumb.jp

Мабуть через це тянучка на варшавці стала довшою.

Опубліковано

Знайомий вже на 100 гривень там проїхався по-старому. Сьогодні зранку бачив як ще двоє їхали...

ДАЙці другий тиждень там пасуться.

Опубліковано

Не знаю чи було, але повторення лишнім не буде.кільце біля заправки БРСМ карпенка карого.: Рух по колу. Тепер часто працюють Попрошайки

Біля варшавського базару на кільці.... увага - зробили рух по колу.

Як на мене це нормально, кільцевий рух додався, схема руху не помінялась.

Кільце там логічніше.

Напрямог переваг в русі вибраний вірно,

ще б якось впорядкували парковку па узбіччях....

А так якщо нема особливої потреби в базарний час, об'їжджаємо ))

А про таке мабуть і не чули і не бачили.

Для чого!!!! Це все рівно як хліб в дітей ментовських забрати !!!!! )

Опубліковано

Знайомий вже на 100 гривень там проїхався по-старому. Сьогодні зранку бачив як ще двоє їхали...

ДАЙці другий тиждень там пасуться.

і вот нащо відразу 100грн., а попередити? зупинити, перевірити документи і усно попередити...

в базарні години там і не сильно ті знаки побачиш.

Опубліковано

минулого тижня теж зупинили мене на тому кільці, їхав якраз в сутінки в сторону вишкова, погана видимість. Зупинили, вказали на моє порушення, прогулявся, пересвідчився в нових встановлених знаках :0165: , признав свою вину, кажу пишіть протокол. Сів в машину чекаю і думаю, було б непогано якби мене просто попередили а не писали протокол. Підійшов, проконсультвався чи можуть обмежитися попередженнями. Хлопці якраз відкрили замітку з розміром штрафу за дане провопорушення і показали, що попередження не передбачено, але за хвилину порекомендували більше так не їздити, бути уважнішим, віддали документи і я їм по людськи подякував і побажав гарного вечора.

Опубліковано

Там рух по колу зробили (поставили знаки) ще перед 1-м вереснем, і майже місяць ДАЙців там не було. Хто там хоча б рідко катається, за місяць знаки побачив... ("Пастухів" не виправдовую)

Опубліковано

от і я сьогодні проїхав по старому..і попар на гроші...зранку мене на ланосі спинили...після обіду вже на ваз 2109 стояли..одні нагребли поїхали інші приїхали...ну с..ки по іншому не скажеш...

Опубліковано

от і я сьогодні проїхав по старому..і попар на гроші...зранку мене на ланосі спинили...після обіду вже на ваз 2109 стояли..одні нагребли поїхали інші приїхали...ну с..ки по іншому не скажеш...

нормально так, попасти зранку, і потім знову наступити на ті ж самі граблі.... тільки при чому тут дайці?

Опубліковано

ні другий раз вже на них не попав просто поруч проїжав бачив шо вже інша машина стоїть...а саме пічально шо ДАІ в нас не для того щоб наводити порядок на вулицях а щоб тупо брити гроші....пічалька..

Опубліковано

Не мінусуватиму, хоч і треба б.

Не "с..ки", а на знаки треба дивитися. Що, між іншим, і в ПДР чітко вимагається.

Опубліковано

Там таке перехрестя шо треба не на знаки дивитись а по сторонам, бо в"їхати можуть з любого боку. Я побачив знак випадково, тільки тому що їхав ввечері і світло фар відбилось на незвичному для того місця синьому тлі.

Опубліковано

Давно хотів спитати і ніяк руки не доходили. Якщо знак за межами н.п. заріс деревом/кущем, до кого звертатись для його "очищення"?

Опубліковано

Мабуть через це тянучка на варшавці стала довшою.

В п'ятницю їхав зі сторони Дубнівської по Карпенка-Карого, то простояв на світлофорі за мостом 4 світлофори, поки нарешті доїхав до Варшавки. За моєї пам'яті такого ще не було. І якщо це дійсно справа в нововведеному кільці, то краще б його не робили, а якщо скарг буде багато, то й заберуть скоро.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...