Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Насколько я понимаю, просто для проверки документов останавливать не имеют права. Дрочите их, пока не назовут причину. Если как они говорят есть ориентировка на похожую машину, сначала пусть её покажут, а потом вы показывайте документы. В любом случае - либо ВЫ нарушили, либо должна быть другая ДОКУМЕНТАЛЬНАЯ причина. Если нет - посылайте вежливо.

• +1 2
Опубліковано

Приблизно рік тому вночі не міг проїхати взагалі без зупинки дайцями, зараз щось вони розслабились. Давав права, страховку, 5 хв і поїхав. Ніхто ніяких претензій не пред"являв. І то є нормально, нєфіг п"яним їздити без прав на краденій машині. Зате коли зупинять вдень чи ввечері то заставляю назвати причину зупинки, бо то вже не охорона порядку а заробляння грошей.

Опубліковано

Насколько я понимаю, просто для проверки документов останавливать не имеют права. Дрочите их, пока не назовут причину. Если как они говорят есть ориентировка на похожую машину, сначала пусть её покажут, а потом вы показывайте документы. В любом случае - либо ВЫ нарушили, либо должна быть другая ДОКУМЕНТАЛЬНАЯ причина. Если нет - посылайте вежливо.

Тут дозволю собі посперечатися. Дайці незважаючи ні на що вважають, що зупиняти - їхнє невід'ємне право, так само як і будь-які "менти".

Як правило в них в таких випадках відмазка - "план перехват - конфіденційна інформація". Цікаво що каже закон в цьому випадку, або хоча-б службова інструкція?

"Качати права" - тут треба бути 100% впевненому, в машині, в наявності справного вогнегасника, комплектної аптечки, і чи не вийшла якась дурнувата директива мати з собою ще якийсь непотрібний папірець чи предмет. Як правило стратегія "кращий захист - це напад" програшна уви, ну принаймні "не для всіх" :)

Опубліковано

Дайці незважаючи ні на що вважають, що зупиняти - їхнє невід'ємне право

зупиняти - так, вони право мають, але після зупинки зобов"язані представитися, при проханні пред"явити службове посвідчення та жетон, повідомити про причину зупинки чи суть правопорушення. На вимогу громадянина, повинні все це розказати на державній мові.

Опубліковано

Harddriver, правий. Підготовлений даїшник знайде сто причин. Сперечатись може бути собі дорожче. Та й просто шкода витрачати час на дурниці. Документи в порядку, тверезий, не порушував, 2 хв. і їдеш далі.

Опубліковано

По пр.Волі \район Чехова\ проїхати нереально - пробка... купа транспорту стоїть, народ з маршруток\тролейбусів виходить і йде пішки.... Біля перукарні аварія, на перший погляд нічого серйозного, але перегородили дорогу...

Опубліковано

спостерігав сьогодні колону з 10 новеньких авто (начебто Ford Mondeo), з вимкненими "люстрами", на передніх дверцятах написи "МІЛІЦІЯ", голубі номерні знаки. Авто попрямували до УМВС по вул. Словацького. Оновлення гаражу МВС?

Опубліковано

спостерігав сьогодні колону з 10 новеньких авто (начебто Ford Mondeo), з вимкненими "люстрами", на передніх дверцятах написи "МІЛІЦІЯ", голубі номерні знаки. Авто попрямували до УМВС по вул. Словацького. Оновлення гаражу МВС?

Фільдіперсовенько так живуть

Опубліковано (змінено)
"Кобра" в Луцьку, якщо ще хто не бачив
На деякий час на дорогах стане спокійніше їздити.

ну не знаю не знаю... поки з центра до 33 кв добрався - нарахував зо п'ять водіїв дебілів (проїзд на червоний, підрізання і т.д. і т.п., про зупинку для висадки пасажирки на пішохідному переході я вже мовчу). ніяк не можу зважитися на покупку реєстратора.

Фільдіперсовенько так живуть

виявилося що не Мондео, а Тойота Пріус

http://board.lutsk.u...ditimut-na-nov/

Змінено користувачем tolik79
Опубліковано

Порадьте:

На даному відрізку дороги по вул. Винниченка неправильно зробено розмітку

Ось як було колись

а тепер там суцільна : :0156: то чи можна повернути наліво до кухонь Merx і ВІППО? чи не будуть дядьки в пагонах проти :0106: ?

Опубліковано (змінено)

Якщо суцільна, то зрозуміло що буде порушення і дядьки в погонах полюбому будуть проти. Треба шукати перший розрив суцільної і там розвертатись.

Змінено користувачем slk35
Опубліковано

Якщо суцільна, то зрозуміло що буде порушення і дядьки в погонах полюбому будуть проти. Треба шукати перший розрив суцільної і там розвертатись.

В тому то й прикол, що в протилежну сторону їхати дозволено тільки маршруткам )), завтра сфоткаю, викладу.

По правилах туди заїхати просто неможливо

Опубліковано

У Луцьку перекриють вулицю

Сьогодні, 21:05

У Луцьку перекриють вулицю, яка сполучає проспекти Грушевського та Перемоги.

Блокувати рух розпочнуть у вівторок, 19 листопада, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, - повідомили у прес-службі міської ради.

Перекриття діятиме з 09:00 і до завершення робіт.

Відповідне розпорядження 18 листопада підписав міський голова

Микола Романюк.

Опубліковано

В тому то й прикол, що в протилежну сторону їхати дозволено тільки маршруткам )), завтра сфоткаю, викладу.

По правилах туди заїхати просто неможливо

Яким знаком "дозволено тільки маршруткам"?

• +1 1
Опубліковано

1) Вночі замалювати балончиком, зробити переривчасту (по крайній мірі в мене на виїзді з двору замальовували поки автодор сам не зробив)

2) помаленько їдете на винниченка з сторони проміня, якщо ззаді, і спереді не видно патрульки їдете далі. У випадку якщо ці доїльні апарати стоять на повороті до жеку і зупиняють вас, кажете що виїхали з парковки біля бурштина. (там на виїзді знаків нема). А хто туди заїжджав то хай його не *бе!

Ще зверніть увагу на розвод зі знаком напрямок руху.post-22498-0-50654200-1384809741_thumb.j - новий

старий - просто стрілка вправо вліво. ситуації в мене виникали наприклад на виїзді з заправок коли немає сплошної а знак не поміняли.

Опубліковано

зі сторони Променя на Винниченка рух можливий лише до повороту на І.Франка - далі висять два заборонні знаки - 5.11 5.11.png та 3.21 FMnR8.png

sUWbc.jpg

Опубліковано

зі сторони Променя на Винниченка рух можливий лише до повороту на І.Франка - далі висять два заборонні знаки - 5.11 5.11.png та 3.21 FMnR8.png

sUWbc.jpg

Я це знаю, але яким боком до мене ці знаки, якщо я їду від ЦУМа, розвертаюся перед мостом через Сапалаївку, вертаюся до арки і в'їзджаю в неї?

• +1 1
Опубліковано

Тим що від ЦУМа тобі показано такий же знак тільки полоси міняються місцями і в"їжаючи на вулицю ти знаєш яка відбувається ситуація поки не побачиш кінця дії цього ж знаку.

nickel, ось, бачиш знак?

post-153-0-21424900-1384812257_thumb.jpg

• +1 1
Опубліковано

Тим що від ЦУМа тобі показано такий же знак тільки полоси міняються місцями і в"їжаючи на вулицю ти знаєш яка відбувається ситуація поки не побачиш кінця дії цього ж знаку.

nickel, ось, бачиш знак?

Ну тоді виїхати через Бойка, розворот перед мостом і в арку. Як такий варіант? :)

Аналогічно через Потапова, розворот біля кафе Бурштин і в арку.

• +1 1
Опубліковано

Выезд от Майдана и от 9 школы - везде знаки "Движение на право"

Все знаки доходчиво гласят о том, что движение от Проминя до прокуратуры - ТОЛЬКО для общественного транспорта и БЕЗ вариантов!

Опубліковано

Выезд от Майдана и от 9 школы - везде знаки "Движение на право"

Все знаки доходчиво гласят о том, что движение от Проминя до прокуратуры - ТОЛЬКО для общественного транспорта и БЕЗ вариантов!

Таки да, щось вони перемудрили з тією розміткою. Тра писати даішникам, кому це актуально.

• +1 1
Опубліковано
Ну тоді виїхати через Бойка, розворот перед мостом і в арку. Як такий варіант? :)

Аналогічно через Потапова, розворот біля кафе Бурштин і в арку.

Потапова не знаю, а на Бойка є знак ))

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...