Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

спостерігав сьогодні колону з 10 новеньких авто (начебто Ford Mondeo), з вимкненими "люстрами", на передніх дверцятах написи "МІЛІЦІЯ", голубі номерні знаки. Авто попрямували до УМВС по вул. Словацького. Оновлення гаражу МВС?

Фільдіперсовенько так живуть

• Відповідей 4,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
"Кобра" в Луцьку, якщо ще хто не бачив
На деякий час на дорогах стане спокійніше їздити.

ну не знаю не знаю... поки з центра до 33 кв добрався - нарахував зо п'ять водіїв дебілів (проїзд на червоний, підрізання і т.д. і т.п., про зупинку для висадки пасажирки на пішохідному переході я вже мовчу). ніяк не можу зважитися на покупку реєстратора.

спостерігав сьогодні колону з 10 новеньких авто (начебто Ford Mondeo), з вимкненими "люстрами", на передніх дверцятах написи "МІЛІЦІЯ", голубі номерні знаки. Авто попрямували до УМВС по вул. Словацького. Оновлення гаражу МВС?

Фільдіперсовенько так живуть

виявилося що не Мондео, а Тойота Пріус

http://board.lutsk.u...ditimut-na-nov/

Опубліковано

Порадьте:

На даному відрізку дороги по вул. Винниченка неправильно зробено розмітку

Ось як було колись

а тепер там суцільна : :0156: то чи можна повернути наліво до кухонь Merx і ВІППО? чи не будуть дядьки в пагонах проти :0106: ?

Опубліковано

Якщо суцільна, то зрозуміло що буде порушення і дядьки в погонах полюбому будуть проти. Треба шукати перший розрив суцільної і там розвертатись.

Опубліковано

Якщо суцільна, то зрозуміло що буде порушення і дядьки в погонах полюбому будуть проти. Треба шукати перший розрив суцільної і там розвертатись.

В тому то й прикол, що в протилежну сторону їхати дозволено тільки маршруткам )), завтра сфоткаю, викладу.

По правилах туди заїхати просто неможливо

Опубліковано

У Луцьку перекриють вулицю

Сьогодні, 21:05

У Луцьку перекриють вулицю, яка сполучає проспекти Грушевського та Перемоги.

Блокувати рух розпочнуть у вівторок, 19 листопада, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, - повідомили у прес-службі міської ради.

Перекриття діятиме з 09:00 і до завершення робіт.

Відповідне розпорядження 18 листопада підписав міський голова

Микола Романюк.

Опубліковано

В тому то й прикол, що в протилежну сторону їхати дозволено тільки маршруткам )), завтра сфоткаю, викладу.

По правилах туди заїхати просто неможливо

Яким знаком "дозволено тільки маршруткам"?

Опубліковано

1) Вночі замалювати балончиком, зробити переривчасту (по крайній мірі в мене на виїзді з двору замальовували поки автодор сам не зробив)

2) помаленько їдете на винниченка з сторони проміня, якщо ззаді, і спереді не видно патрульки їдете далі. У випадку якщо ці доїльні апарати стоять на повороті до жеку і зупиняють вас, кажете що виїхали з парковки біля бурштина. (там на виїзді знаків нема). А хто туди заїжджав то хай його не *бе!

Ще зверніть увагу на розвод зі знаком напрямок руху.post-22498-0-50654200-1384809741_thumb.j - новий

старий - просто стрілка вправо вліво. ситуації в мене виникали наприклад на виїзді з заправок коли немає сплошної а знак не поміняли.

Опубліковано

зі сторони Променя на Винниченка рух можливий лише до повороту на І.Франка - далі висять два заборонні знаки - 5.11 5.11.png та 3.21 FMnR8.png

sUWbc.jpg

Опубліковано

зі сторони Променя на Винниченка рух можливий лише до повороту на І.Франка - далі висять два заборонні знаки - 5.11 5.11.png та 3.21 FMnR8.png

sUWbc.jpg

Я це знаю, але яким боком до мене ці знаки, якщо я їду від ЦУМа, розвертаюся перед мостом через Сапалаївку, вертаюся до арки і в'їзджаю в неї?

Опубліковано

Тим що від ЦУМа тобі показано такий же знак тільки полоси міняються місцями і в"їжаючи на вулицю ти знаєш яка відбувається ситуація поки не побачиш кінця дії цього ж знаку.

nickel, ось, бачиш знак?

post-153-0-21424900-1384812257_thumb.jpg

Опубліковано

Тим що від ЦУМа тобі показано такий же знак тільки полоси міняються місцями і в"їжаючи на вулицю ти знаєш яка відбувається ситуація поки не побачиш кінця дії цього ж знаку.

nickel, ось, бачиш знак?

Ну тоді виїхати через Бойка, розворот перед мостом і в арку. Як такий варіант? :)

Аналогічно через Потапова, розворот біля кафе Бурштин і в арку.

Опубліковано

Выезд от Майдана и от 9 школы - везде знаки "Движение на право"

Все знаки доходчиво гласят о том, что движение от Проминя до прокуратуры - ТОЛЬКО для общественного транспорта и БЕЗ вариантов!

Опубліковано

Выезд от Майдана и от 9 школы - везде знаки "Движение на право"

Все знаки доходчиво гласят о том, что движение от Проминя до прокуратуры - ТОЛЬКО для общественного транспорта и БЕЗ вариантов!

Таки да, щось вони перемудрили з тією розміткою. Тра писати даішникам, кому це актуально.

Опубліковано
Ну тоді виїхати через Бойка, розворот перед мостом і в арку. Як такий варіант? :)

Аналогічно через Потапова, розворот біля кафе Бурштин і в арку.

Потапова не знаю, а на Бойка є знак ))

Опубліковано

jRZ41ek1.jpg

Ну а виїхати взагалі неможливо на Винниченка. Бо (вибачте за якість, фото з реєстратора) рух тільки наліво, направо можна тільки маршруткам ))

Опубліковано

Ну а виїхати взагалі неможливо на Винниченка. Бо (вибачте за якість, фото з реєстратора) рух тільки наліво, направо можна тільки маршруткам ))

"Замуровали,демоны!!!"

Опубліковано

Наш автодор мене щодня дивує. Положили хлопці асфальт на мості через рованці, а тепер ріжуть щоб з'єднати плити :)

можливо

температу́рный шов зазор (щель, прорезь) между отдельными частями конструкций сооружения, допускающий их взаимное перемещение, вызываемое температурным расширением материалов. Температурные швы с зазорами от нескольких миллиметров до нескольких десятков сантиметров делаются в конструкциях мостов, покрытиях зданий, на стыках рельсов и т. д.
Опубліковано

Моє питання стосується не так Луцька, як Волині. А саме дорога Ковель-Ратно. Хтось їздить? Бо так хваляться, що ремонтують. А що скажуть водії? Це схема ямка-лопатка-гарячий асфальт? Чи дійсно з толком роблятЬ?

Опубліковано

Останнім часом з сільської липинської дороги, та що від заправки ВОГ на Відродження і в сторону епіцентру зробили автобан Луцьк-Рівне, де водії розганяються до 100 км/год і ще й до того ж їздять вантажівки. В вечірній час пік вже навіть корки по 10 авто там збираються. Трафік з 6 ранку до 1 ночі. Це при тому, що дорога зроблена вузька без бордюрів, немає пішохідних доріжок, не освітлюється і була зроблена для місцевих жителів і не розрахована на такий потік авто, цього року вже двічі ремонтували її і знову розбили. Це жах, щоб зекономити кілька хвилин усі почали перти тудою. Навіть вікно тепер не відкриєш, стоїть постійний гул і стало небезпечно там ходити особливо після заходу сонця.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...