Перейти до змісту

Android OS і все, що з нею пов'язано

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 354
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Google Currents обновилась. Для тих хто користується підписками просто шикарний сервіс післячитання.

Хороша клавіатура swiftkey flow вийшла в безкоштовному бета релізі. Має українську мову, зручна і гарна.

І запитання до користувачів андруши.

А хто яким браузером користується? А то сталась у мене неприємність. Мій провідний "че кохам" укртелеком відключився на добу і я активно використовував мобільний в телефоні. Звернув увагу, що хром жере батерейку як голодна дика собака. В повсякденному використанні це мало помічається, але різні ситуації бувають.

Опубліковано

я хромом користуюсь. маю ще стандартний броузер про всяк випадок. Після останнього оновлення хром почав підвисати , проте я як в анекдоті "миші плакали, кололись ....". Дуже вже зручна синхронізація з "великим братом". Клавіатуру спробую, дякую. На разі встановлена

Hacker's Keyboard для екстримальних випадків і Smart Keyboard (ломана) на кожен день.

Опубліковано

Хто юзає Приват 24, не оновлюйтесь на останній білд, пропала авторизація по номеру телефону і паролю(будь хто бере трубу\планшет в руку і виводить грошикі куди захоч), інтерфейс - окрема тема, враження що його переробили - пришельци з Марса, апдейт - УГ :_20:

Відкотився на стабільну і толкову 3.27.2

Опубліковано

Хто юзає Приват 24, не оновлюйтесь на останній білд, пропала авторизація по номеру телефону і паролю(будь хто бере трубу\планшет в руку і виводить грошикі куди захоч), інтерфейс - окрема тема, враження що його переробили - пришельци з Марса, апдейт - УГ :_20:

Відкотився на стабільну і толкову 3.27.2

на рахунок інтерфейсу згоден. А "сброс авторизации при выходе из сессии" можна включити в настройках, щойно перевірив.

Опубліковано

а я навпаки би авторизовану сесію закріпив би якось на тиждень чи місяць, бо напрягає кожен раз вводити ці смс-паролі.

телефон нікому в руки не даю. не хочу

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

смарт Pantech Burst підкажіть прогу щоб відключало в спокої 1 ядро чі на половину зрізало частоту проца.Ато весь час на 2-х ядрах батарею зїдає.Якщо телефон заблокован чі екран несвітить щоб працювало тікі 1 ядро.Хто тестував прогі такі підкажіть...

Опубліковано

смарт Pantech Burst підкажіть прогу щоб відключало в спокої 1 ядро чі на половину зрізало частоту проца.Ато весь час на 2-х ядрах батарею зїдає.Якщо телефон заблокован чі екран несвітить щоб працювало тікі 1 ядро.Хто тестував прогі такі підкажіть...

а як ти бачиш, що в спокої 2 ядра працюють на повній частоті?

Опубліковано

Є прогі, не пам'ятаю як називається, але знаю точно, що є. Там карочє показує частоту і процент, скільки часу використовується ця частота.

Опубліковано

Народ подскажите, имею Samsung Galaxy SII ( прошивка I9100XXKI4) версия Андроид 2.3.5

Хотел обновить прошивку на 4.0.4....НО нету для меня прошивок новый..что за непонятнка.

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9100 - смотрел сдесь.

Кастомные прошивки ставить не хочу.

разьясните пожалуста.

Опубліковано

Odin это флашер для Самсунг С2 ?

Да мне не понятна причина задержки прошивки.....для других с такой же аппаратным обеспечением выпустили а тут

Опубліковано

так це флешер.

затримка може бути викликана тим, що у тебе не рідна прошивка, модем відрізняється від pda частини і ще багато причин, тому найпростіше прошитись через Odin, якщо тямиш. Перед тим бажано отримати root та зробити nandroid backup.

Опубліковано

Якщо не прилетіло повітрям обновлення то на 98% телефон був перепрошитий, скоше за все іншим стоком.

Якщо релігія не дозволяє користуватись кастомами і є велике бажання отримати мороженку з центру обновлення, то можна найти на 4pda сток на який 100% прилітає айскрім.

Опубліковано
то можна найти на 4pda сток на який 100% прилітає айскрім.

Можна подробней что бы не втыкнуть не то.....

Может поможете и тыкнете ссылку на мою прошивку....

Спасибо

Опубліковано

имею Samsung Galaxy SII ( прошивка I9100XXKI4) версия Андроид 2.3.5 Хотел обновить прошивку на 4.0.4

Samsung начала распространять обновление Android 4.1.2 для Galaxy S II. Все необхідне для прошивки знайдете тут.

Опубліковано

апарат HTC Wildfire S

андроїд 2,3,3

проблема

при підключенні до китайської дешевої зарядки сенсор некоректно працює, інколи підвисання, але телефон заряджається нормально,

на оригінальній все гуд

в чому причина?

Опубліковано

все просто. завеликий вихыдний струм зарядки. спалиш телефон- будеш сам винний

оригынльны зарядки в основному на 500-800 а китай 1 ы быльше. почитай що пише на зарядках ы порывняй. у мене те ж саме булона атрыкс 2 моторолцы

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...