Адміністратори t0rik Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:18 Адміністратори Поділитися #101 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:18 ну давайте предлагайте свои дизайны футболок. в варианте как ди запостил. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:28 Поділитися #102 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:28 зато явно адресок читается Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:38 Поділитися #103 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:38 окремо порадували мінарети поруч із замком Андундьо, з'їздь в Туреччину, і подивись, які мають бути мінарети Я ж ставив собі за мету зробити контури цього краєвиду: Може, тобі противно бачити Луцький замок - але мені, як і більшості лучан, ні. Символ Парижу - Ейфелева вежа. Луцьку також пощастило, що в нас є свій символ. Тому я не вважаю грішним зробити "прив'язку" до міста. Я, щоб ти знав, не дизайнер (на відміну від тебе). І зовсім не проти був би, якби по запропонваному мною варіанту пройшовся справжній дизайнер, і зробив його стильним та гарним. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:41 Адміністратори Поділитися #104 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:41 Якщо чесно. То старе лого мені більше подобалось.Хай воно з маркетиговою точки зору не дуже, але як на просту людину воно зрозуміліше. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:44 Автор Поділитися #105 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:44 а де воно? я його вже забув. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:46 Поділитися #106 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:46 [nd], я понимаю, что свое детище надо отстаивать. но признай очевидное: большинству это не нравится.зачем ты ерничаешь про минареты и пр?я тоже не художник. нарисовать вообще ничего не могу.давайте попросим ursa принять участие в конкурсе по разработке лого на футболку... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:47 Поділитися #107 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:47 Ай, обгадили ендьовий дизайн... ну виговорись, виговорись... Мене завжди перло, як є "тіпо дезігнери", які мають от ну бля просто своє бачення - і це бачення просто заіпісь! І цілісність! і символіка! і красіво! Тільки насправді ніхто цього не розуміє. Висновок - або десігнер шибко вумний, або всі інші іпануті, правда? Як в тому анекдоті. На виставці художників один стоїть з кляксами на своїй картині. Підійшло пару людей, дивляться... питають - що це? а він каже: Це я так бачу світ! Ті двоє глянули на нього, і питають: А чого тоді окуляри не носиш? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:57 Поділитися #108 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:57 стоп. а вот свал на личности - лишний. ребята, прекратите.голосовалка про лого показала, что народу оно не нравитсятем не менее, лого осталось на борде.в итоге мое решение - я остаюсь без форумной футболкиибо считаю, что лучше никак, чем как-нибудь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:59 Адміністратори Поділитися #109 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:59 Так. Флейм закінчуємо.На стере лого не жужав ніхто. На нове жужать.Відповідно у футболок буде меньше власників.Я за те щоб взяти колишнє лого www.Elutsk.com і доопрацювати під борду. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:00 Поділитися #110 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:00 Я за те щоб взяти колишнє лого www.Elutsk.com і доопрацювати під борду. +500! Shkoder, покажи ка нам рисуночег Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:02 Поділитися #111 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:02 дизайн [nd] можна продублювати бiльш читаємим шрифтом знизу логотипу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:07 Адміністратори Поділитися #112 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:07 Хоча я на правах засновника і можу сам вирішувати яке лого втулити на борді, цього робити не дуже хочу. Serega & T0rik які являються адмінами форуму і повністю впливають на його розвиток були не в захваті від нового логотипу. Я це проігнорував, а вони мене не копнули Розроблений [nd] логотип за що йому велике дякую. Я причепив з думкою, злють какашками вернем старе. Сподобається буде далі прикрашати і допомагати ідентифікувати нашу бордовську братію. Окрім [nd] ніхто не запропонував розробку якісного логотипу. А старе лого було відрехтоване під борду не дизайнером, тому виглядало не дуже якісно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:07 Поділитися #113 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:07 А я бы забрал футболку с вариантом лого, предложенным в посте Ди. Наверное, синюю. А может, и белую тоже. Только размер хотелось бы сначала подобрать. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:11 Поділитися #114 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:11 це наскільки вузьколобо треба мислити щоб уже півроку підряд довбати "замок, замок, замок, замок"? предлагаю логотип борды с Лондонским Биг-Беном Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:14 Адміністратори Поділитися #115 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:14 Шура.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:18 Поділитися #116 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:18 Тоді я пропоную визначитися в першу чергу з логотипом борди, а потім вже, відштовхуючись від лого, робити футболки. Так, думаю, буде найправильніше. Тому що і народ, і адміни схильні вважати теперішнє лого невдалим. Відповідно, треба обрати таке, яке отримає максимальну підтримку. Я - за модифікацію попереднього, де замок. Да, високо- і широколобий наш енді! Замок, замок, замок, замок, замок! Контури замку, вдалий шрифт, може, якийсь такий елемент: що символізуватиме форум, балачки. І на основі того робити футболки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:25 Поділитися #117 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:25 А ти за народ не розписуйся, да? там уже намальований такий елемент, якщо ти все-таки роззуєш очі Народ висловив свою думку. Більшість проти. Очі мені немає потреби роззувати, так як вирізнити цікаві речі серед лайна я можу. Якраз цей елемент у придуманому тобою логотипі найбільш вдала частина. І тому я вважаю, що вдалі моменти можна використовувати. Навіть після того, як їх хоче використати Укртелеком. (хоча правда у мому варіанті не настільки пошлий хвостик, як на цих твоїх "елементах" сублімуєш? ) Ні, енді. В частині "пошлості хвостиків" звернися до психолога. Я просто використав один з елементів шрифта Webdings. Якщо ти не знаєш про наявні в ньому символи - то ... такий ти дизайнер. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:36 Поділитися #118 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:36 Сваріться собі деінде.. як діти чесне слово.. Тут народ хвутболки хоче, ав и процес створення затримуєте..Пропоную. футболки 2-х типів. дизайн від Енді. Та від Ярчика. Кому яка до душі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:42 Поділитися #119 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:42 замок - на жаль, не ідентика.я таких умных слов не знаю, поэтому я за замок... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:44 Поділитися #120 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:44 А може просто опустмося до примітивізму? тут чиста футболка пропонуйте свій варіант. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:45 Поділитися #121 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:45 David я разобрал. а второе слово - ни разу. даже варианта нет... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:55 Поділитися #122 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:55 а lutsk.ua таким же як board шрифтом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fog Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:56 Поділитися #123 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:56 мені подобається але замовлять не буду, бо футболки дуже рідко ношу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:57 Поділитися #124 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 09:57 зірку придумали не комуністи, але вона символізується з комуністами і серисери ну і може з сатанізмом, ти Анді довів (ну бо ніхто не спорив), що той шрифт не іврит і його німаки придумали, але було б класно якби ти "той не іврит" зробив не схожим на "той іврит", а не розпинався про невизнану геніальність чи мегакреативність (фільм 99 франків мав нагоду переглянути). Чи ти будеш доводити щось в захист свого шрифту реально підтримають його тільки євреї, як показала голосувалка, попробуй піти на компроміс з собою і поки-що не спішити з своїм семітизмом, поки ще в нас є держава, а далі буде видно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snight Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 10:00 Поділитися #125 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 10:00 Може ззаду футболки розмістити якийсь значок щось таке як Yarchik запропонував тільки світло синього кольору, десь треба шелл бібліотеки порити, в пошуках гарного значка. Бо і мені цей хрест на плечі не дуже. Буду щось шукати зараз Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.