Перейти до змісту

новый логотип board.lutsk.ua

Shkoder

Логотип board.lutsk.ua  

144 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цветной вариант в этом скине мне пока не нравится. Скин достаточно строгий, и кидать в него нечто аляпистое - на мой взгяд, не здорово.

• Відповідей 198
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

погрався і я з шрифтами :ohmy:  ,

IMG533-1239315923.jpg, мозна ще й R розвернути ,(KOЯN ) :D , і не якої геральдики , але А подібна до вежі.і на футболці буде нормально , мені так кажеться.

Опубліковано
Не знаю чому, але мені чомусь завиванці не подобаються, та й виглядає швидше, як яскрава етикетка на якомусь дешевому товарі. Арден без образ, просто висловлюю свою думку.

Але й тут йому зачот, в темі, де обговорюються логотипи є тільки роботи Ардена, а де усі інші....?

Які образи??? Критика і поради, це те, що мені потрібно... ;)

"завиванці" це те пір’я на шлемі, над гербом??? Якщо так, то мені теж воно не подобається, пробую прибрати і зробити щось краще...

Чи ти про шрифт??? Незнаю чому, але чомусь мені цей шрифт подобається ппц.. ^_^ І букви b i d всередину нахилені (завершуючи лого у верхній лого астині), як на мене, то це прикольно, тим більше альтернативи шрифту ще не знайшов... :blush:

А що краще на щиті буква А чи герб Волині?

Як на мене і пір"я і завиванці над "b", "d" варто прибрати, а то надто наляписто виходить ІМХО

Опубліковано

а до чого тут дошка/крейда?.. Особисто в мене борда найбільше асоціюється з будинком. Один великий дім для тисяч постійних мешканців.

Опубліковано
а до чого тут дошка/крейда?.. Особисто в мене борда найбільше асоціюється з будинком. Один великий дім для тисяч постійних мешканців.

Ось значення слова Board :

board I

1. n

1) доска

db25e46f8c8d.jpg

Борд - дошка

Опубліковано

дякую, я знаю значення слова board, з англійською в мене все гаразд. Але не варто все сприймати буквально. Корабель Queen Mary від такої назви не став менше кораблем і більше королевою.

Опубліковано
db25e46f8c8d.jpg

та нічого :) імхо, якщо і на форумі пише Луцька дошка, то паралелі навести можна.

Хоча в кожного залишиться своя думка, і напевне в кожного правильна :)

• Адміністратори
Опубліковано

Чим дальше тим більше розумію що це лого залишиться.

Усі добре знають якім з Serega расисти, быльше ксенофоби, я ніразу в літерах на лого не побачив євриту. :)

+ це на даний момент єдина з гарних професійних робіт.

P.S. Але усетаки більше мені подобається замок взятий з elutsk.com, з дозволу власника. За що йому велике дяк.

Просто довести до пуття. І була б якість.

Опубліковано

не сьогодні-завтра борда сама собою стане серйозним комерційним проектом, із заслуженим статусом впливової онлайн-медіа, із цілком пристойними рекламними надходженнями і т.д. і тоді ж і з тим же замком (у будь-якому його графічному відтворенні) неминуче виникнуть проблеми.

:blink:

Опубліковано

не сьогодні-завтра борда сама собою стане серйозним комерційним проектом, із заслуженим статусом впливової онлайн-медіа, із цілком пристойними рекламними надходженнями і т.д. і тоді ж і з тим же замком (у будь-якому його графічному відтворенні) неминуче виникнуть проблеми.

:blink:

за рекламу банерів капає ж копійка.

Опубліковано
за рекламу банерів капає ж копійка.

"серйозним комерційним проектом" не називають за рекламу банерів.

А в випучених очах світилося питання, але якщо це просто гра слів, то питання знято.

Опубліковано
у борди уже сьогодні аудиторія у 5000 осіб

кількість зареєстрованих юзерів - не аудиторія

согласен. аудитория гораздо шире, возможно в разы!

Опубліковано

Так шо вибирати будемо? :P Хотя мені і ця подобається, та може ше шось прикольніше придумають..

Опубліковано

2ZMTA1ly2e.jpg

цікавий варіант:

1) чому вночі? (чи там не місяць?)

2) нові будинки - ги.. аби не зАмок.?

як варіант. але кольорова гамма куди?

Опубліковано
цікавий варіант:

1) чому вночі? (чи там не місяць?)

Це не місяць, а просто такий композиційний задум.

2) нові будинки - ги.. аби не зАмок.?

Та ні, мабуть було на думці приєднання до форуму більше нових та цікавих користувачів.

як варіант. але кольорова гамма куди?

Було б цікаво змінити кольорову гамму форуму.

Опубліковано
Було б цікаво змінити кольорову гамму форуму.

Тоді це треба робити цілу нову шкуру. Як на рахунок підібрати гамму, із існуючих тем?.

Опубліковано

Вы бы отталкивались от реального размера логотипа (203х47 - сейчас или 200х68 - такой раньше был), а не растягивали его на 500+ по горизонтали ;)

Уменьшите ваши варианты до 200 точек по длинной стороне и посмотрите, насколько они читабельны...

И ещё, логотип - это не картина. Всякие домики и деревья можно использовать в оформлении скина, афиши, рекламы, меню, баннера... На логотипе же должно быть название и/или эмблема, символизирующая форум.

Народ, ну научитесь же отделять одно от другого, ведь уже обсуждался этот вопрос выше, ссылки давались, перечитайте ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...