Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

в мене зара телекомівський інет пропав... ДСЛ-з'єднання є, а от далі не випускає... АйПі навіть не дає...

ПиСи: вже й телефон перестав працювати, хоча працював і коли інету не було...

ПиПиСи: вже все працює... оперативно...

Змінено користувачем jack74
Опубліковано

Вчора близько 23 пропав інтернет, горіла тільки адсл лампочка, зявився тільки в 10 сьогодні.

Опубліковано

Вчора близько 23 пропав інтернет, горіла тільки адсл лампочка, зявився тільки в 10 сьогодні.

були глобальні проблеми, і не тільки і телекома

Опубліковано

Глобальні то такі які зачіпають весь світ, а це лише в декількох укр. провайдерів пропав нет через обрив атракомівської оптики біля с. Мрія Київської області.

Опубліковано

Глобальні то такі які зачіпають весь світ, а це лише в декількох укр. провайдерів пропав нет через обрив атракомівської оптики біля с. Мрія Київської області.

Maniko, Укртелеком не користується оптикою Атракома. (та й Атраком повністю відновив кабель в 6 ранку). Але там (біля Мрії) вирізали всі кабелі, що були в тій телефонній каналізації, то і Укртелекомівські теж, швидше за все (правда, не знаю, чи була там їхня оптика).

Так й не думаю, що цей порив міг мати глобальний (в масштабах України) вплив на роботу інтернету, так як всі оператори не залежать тільки від однієї ВОЛЗ, завжди є альтернативний обхідний шлях.

• Адміністратори
Опубліковано

Радує те, що під час цієї аварії корпоративні канали, організовані Датагруп, бігали (або побігли) альтернативним шляхом, в Луцьку не було лише Інтернета. Також добре, що під рукою був роутер Інтертелеком, завдяки якому підключився, подивився, що всі 500 об'єктів на зв'язку, заспокоївся і ліг спати.

Опубліковано

Підкажіть будь-ласка, яку якість інтернету можна чекати по DSL Укртелекома (швидкість, пінг, джитер)?

Живу в часному секторі (Львіська), пропонують DSL підключити 20Mbps - 80UAH.

Опубліковано

Живу в часному секторі (Львіська), пропонують DSL підключити 20Mbps - 80UAH.

хто пропонує?

спочатку треба глянути чи лінія буде витягувати таку швидкість. телефонуй на гарячу лінію, вони подивляться, яку мах швидкість можуть тобі запропонувати. тоді дивись на тарифні плани і обирай оптимальний.

Опубліковано

хто пропонує?

Звісно що Укртелеком :) Дзвонили недавно з Укртелекома і пропонували підключитись.

Я так розумію що 20Mbps - це стеля.

Цікавить на скільки стабільна швидкість і який пінг може бути (реально). Чи бувають в "години пік" (вечір, вихідні) просадки.

Опубліковано

Цікавить на скільки стабільна швидкість і який пінг може бути (реально). Чи бувають в "години пік" (вечір, вихідні) просадки.

якщо всі параметри лінії в нормі, то все буде теж більш-менш в нормі.

але почитай цю тему, щоб побачити загальну картину.

Опубліковано

Якщо пропонують, то, швидше за все, впевнені в лінії... r3T5, а з якого дива пропонували? Ти десь заявку лишав? Чи то вони вже всіх своїх підряд обдзвонюють...

• Адміністратори
Опубліковано

Прийдуть, покажуть цифри а потім запропонують підписати угоду, якщо замовника все влаштовуватиме.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

в мене доступно. приватний будинок. тільки питання яку швидкість лінія стабільно триматиме. в товариша по вул. Тарасова навіть мегабіт не тримає)

Опубліковано

Хотів перейти , а в панелі управління для мене цей тариф недоступний.

так буває, коли вони перед підключенням тобі інету "натестували" недостатню (для швидших тарифів) швидкість. Подзвони до них і попроси відкрити тарифи.
  • 1 місяць потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...