Перейти до змісту

Як нині живеться в США?

paksivatova

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

На швидку подивився що там в Беллавʼю в тому райончику з цінами на нерухомість… 

IMG_5788.png

IMG_5789.png

IMG_5790.png

Все житло що новіше і сучасніше - ціни від трьох мільйонів...

IMG_5787.png

Змінено користувачем Waver
  • +1 1
  • Відповідей 823
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
4 hours ago, kushmiruk said:

А де люди? )))

В певних районах в робочий час більшість людей працють навіть якщо вони заробляють $100-150 на годину!

• +1 1
Опубліковано
14 хвилин назад, Waver сказав:

навіть якщо вони заробляють $100-150 на годину!

Для нас, українців, досить незвичний підхід до оцінки рівня зп в годинах, адже у нас все в місяцях. Але все ж, зорієнтуй, який рівень зп на годину вважається в США зовсім пічальним, який - "більш менш непогано", не встидно сказати однокласникам на зустрічі 20 років після школи, а який - "ти красава а шоколаді" ?

Опубліковано
1 hour ago, jurgen007 said:

Цікава думка про США і їх допомогу, може не в цю тему але американцям це теж аукнеться і можливо скоро.

https://www.obozrevatel.com/ukr/politics-news/klyuch-do-peremogi-ukraini-u-vijni-u-rukah-odniei-lyudini-vin-mig-zakinchiti-ii-sche-rik-tomu.htm

в принципі могло нічого і не починатись, якби не байден

Опубліковано (змінено)
4 hours ago, SergLutsk said:

Для нас, українців, досить незвичний підхід до оцінки рівня зп в годинах, адже у нас все в місяцях. Але все ж, зорієнтуй, який рівень зп на годину вважається в США зовсім пічальним, який - "більш менш непогано", не встидно сказати однокласникам на зустрічі 20 років після школи, а який - "ти красава а шоколаді" 

Надіюсь ти відповідь побачив...

Опубліковано (змінено)
4 години назад, case_l сказав:

в принципі могло нічого і не починатись, якби не байден

Почав прогинатись під путіна абама в 2008 в Грузії а це чмо носило за негром портфель і зараз продовжує його політику, принаймі до їх виборів діда з деменцією  ще будуть під руки водити а там американці цей позор приберуть, будем надіятись що з допомогою Європи протримаємось цей рік.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 3
Опубліковано
В 21.01.2024 в 23:54, vampirich сказав:

для доставки його заморожують.. на смак то вплинуло?

Оновлення)

відразу з магазину, після розморозки - був не таким солодким як я і писала. А от зараз смакую шматочок- смак ідентичний тому, яким ми знаємо ключик.

• +1 3
Опубліковано
5 годин назад, kushmiruk сказав:

А де люди? )))

Люди є, хоч і не так багато. Все-таки 10.00 ранку вихідного дня.

А людей щоб показати, це треба зробити фото в Костко. Там як в мурашнику) 

IMG_7677.jpeg

• +1 2
Опубліковано (змінено)
44 minutes ago, jurgen007 said:

Почав прогинатись під путіна абама в 2008 в Грузії а це чмо носило за негром портфель і зараз продовжує його політику

обама просто письменник, а політиком був саме байден в його команді, він і займався Україною.

це зробили демократи:

WWW.HOLOSAMERYKY.COM

Минулого четверга, 14-го грудня, Конгрес проголосував за оборонний бюджет США (NDAA), із якого прибрали пункт щодо...

Змінено користувачем case_l
Опубліковано
1 годину тому, paksivatova сказав:

Оновлення)

відразу з магазину, після розморозки - був не таким солодким як я і писала. А от зараз смакую шматочок- смак ідентичний тому, яким ми знаємо ключик.

Після розморозки найкраще смакує горілюня.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • Cумний 1
Опубліковано
4 години назад, SergLutsk сказав:

Для нас, українців, досить незвичний підхід до оцінки рівня зп в годинах, адже у нас все в місяцях.

Те що для нас незвично, не означає, що в нас не так само.

Опубліковано (змінено)
5 годин назад, case_l сказав:

обама просто письменник, а політиком був саме байден в його команді, він і займався Україною.

це зробили демократи:

WWW.HOLOSAMERYKY.COM

Минулого четверга, 14-го грудня, Конгрес проголосував за оборонний бюджет США (NDAA), із якого прибрали пункт щодо...

Байден це перелякане дем чмо, ще й прикормлене через синка-наркомана і посаджене на крючок, політиками були Рейган, Мк Кеін. Будем надіятись що США виберуть гідного президента.

• +1 2
Опубліковано
14 годин назад, paksivatova сказав:

Люди є, хоч і не так багато. Все-таки 10.00 ранку вихідного дня.

А людей щоб показати, це треба зробити фото в Костко. Там як в мурашнику) 

IMG_7677.jpeg

А у неділю роблять ТЦ, супермаркети, магазини, перукарн, роблять тільки кафешки, кондитерські, ресторани і дуже маленькі магазинчикиі? Бо в Іспанії та Германії все зачинено, а нам то зовсім не зрозуміло.

Опубліковано
14 годин назад, case_l сказав:

це зробили демократи:

WWW.HOLOSAMERYKY.COM

Його з такою помпою приймали, обіцяли дати все, що забажаємо, але нич не дали. Можна було набрати далекобійного під гарантії оплати з продажу москальского майна в штатах. А по факту  штати підтримують бойові дії з гарантованою перспективою продовження на роки, щоб той виділений бюджет в кілька мільярдіів своїм виробникам зброї був опанован, і Я підозрюю, що приймуть у цьому році закон про конфіскацію активів рф, які заберуть на той бюджет, в останку піднявши промисловість, та зробивши багато робочих місць.

Надіюся Штати не підуть дорогою Угорщіни, Словатчини та Нідерландів, бо якась нездорова тенденція пошла ще і мають 1,5 таких кандидата.

• +1 4
Опубліковано
27 minutes ago, romanc said:

А по факту  штати підтримують бойові дії з гарантованою перспективою продовження на роки

це не штати, а політика байдена така, чого варте ембарго на продаж зброї від 2014 року

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 1/24/2024 at 9:50 AM, SergLutsk said:

Ні, а де я її мав побачити ? :wacko:

Адекватним юзерам завжди відповідаю, але видалив поки не прийшли засиранці... 

• Збентежений 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

Недавно один далекобійник з США, зять сестри, приїхав сюди лікувати зуби і як прийнято в водіїв фур в США, почав вчити всіх як правильно себе поводити, правда засранцями не називав нікого бо свідок єгова, тільки назвав декого в середньому роді, але чувачок попав на мого товариша який є українським майором, командував в свій час сотнями таких пісюнів і відповідав за них, американському пізнесмену було відразу все роз"яснено, проведено інструктаж на тему хто він і що - замовк і більше не озивається. Може образився? Мені було трохи незручно але сестра претензій не мала.:unsure:

• +1 2
Опубліковано (змінено)
5 hours ago, jurgen007 said:

Недавно один далекобійник з США, зять сестри, приїхав сюди лікувати зуби і як прийнято в водіїв фур в США, почав вчити всіх як правильно себе поводити, правда засранцями не називав нікого бо свідок єгова, тільки назвав декого в середньому роді, але чувачок попав на мого товариша який є українським майором, командував в свій час сотнями таких пісюнів і відповідав за них, американському бізнесмену було відразу все роз"яснено хто він і що - замовк і більше не обзивався. Може образився? Мені було трохи незручно але сестра претензій не мала.:unsure:

Просто покинь ту свою звичку засирати любу тему і коли немаєш шо сказати - то хоть помовчи, бо саме з-за цього мені приходиться все підчищати або взагалі багато чого тут не постити.

А взагалі, навіщо нам сваритися... ворог то всеодно спільний. Я розумію що всі ми люди різні, зовсім різні, тому я навіть впевнений що в тебе є навички та здібності яких немає у мене, тому в дечому навіть можна об'єднатися... і якщо ти дійсно маєш стільки вільного часу та надхнення і якщо хочеш бути корисним - можеш трошки і мені допомогти, а у відповідь я навіть зможу ті твої старання трохи компенсувати. 

Як тобі пропозиція?

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
В 23.01.2024 в 22:57, romanc сказав:

А у неділю роблять ТЦ, супермаркети, магазини, перукарн, роблять тільки кафешки, кондитерські, ресторани і дуже маленькі магазинчикиі? Бо в Іспанії та Германії все зачинено, а нам то зовсім не зрозуміло.

Супермаркети, магазини точно працюють. Дуже маленьких магазинчиків аля наші біля дому не зустрічала. Тут магазини великої площі. 
Ресторани теж працюють у вихідні дні.

Сфера краси в суботу працює, неділя вихідна (у тих майстрів, що попадали в моє поле зору). 

У мене склалося враження, що тут популярна кава drive (не знаю як назвати, типу макдрайв). Коли не бачу такий заклад-завжди багато автомобілів. 

Магазини - окрема тема. Певно, про це напишу більш детальніше згодом. Мені дуже важко себе стримувати, щоб все не скупити:rolleyes:

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано

10 hours ago, jurgen007 said:

Недавно один далекобійник з США, зять сестри, приїхав сюди лікувати зуби і як прийнято в водіїв фур в США, почав вчити всіх як правильно себе поводити

якщо чувак не може собі дозволити в сша зуби полікувати, то щось хріновий з нього далекобійник/пізнесмен

• Ха-ха 2
  • Cумний 1
Опубліковано
8 хвилин назад, case_l сказав:

якщо чувак не може собі дозволити в сша зуби полікувати, то щось хріновий з нього далекобійник/пізнесмен

А хороший бізнесмен заплатить за послугу 10к коли можна заплатити 4к (умовно) чисто для того щоб показати всім що він хороший бізнесмен? Зекономлений доллар - зароблений доллар :)

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
1 hour ago, vampirich said:

А хороший бізнесмен заплатить за послугу 10к коли можна заплатити 4к (умовно) чисто для того щоб показати всім що він хороший бізнесмен? Зекономлений доллар - зароблений доллар :)

зуби лікують не для понтів

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...