Перейти до змісту

Штучний інтелект chatgpt

alexvvv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні спробував  цю штуку......  Словами не передати. Як для програміста такий помічник мов фантастика. ) Якщо цей чат лишать безкоштовно, то це надзвичайно чудово.

Опубліковано
3 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

бажання краще жити

Не за рахунок інших, що і малось на увазі. Як там: 82% багатств світу належить 1% людей. Тобто, значна частина людей виготовляє продукт, щоб 1% його "колекціонували", аж ніяк не вкладаючи в прогрес. Як каже @MACCEN , необхідна війна, щоб під страхом втрати цих нажитків люди почали вкладати ці ресурси в щось корисне.

Опубліковано

Всі коли небудь бачили,як гризуться два кобелі,або дві суки.?

Яка їм з цього користь,і який  розвиток?

Опубліковано
35 хвилин тому, Nokian сказано:

А що, коли цей ШІ спеціально робить такі помилки, щоб ми думали, що він такий примітивний.

А він насправді вже дико рже з нас.

image.thumb.png.9a94a6bffc180d3ecf988b3e0bf04abf.png

Опубліковано
8 хвилин тому, Nokian сказано:

Всі коли небудь бачили,як гризуться два кобелі,або дві суки.?

Яка їм з цього користь,і який  розвиток?

image.thumb.png.21e4651a1becd6e2fe8eee92420c499a.png

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)

Окей ШІ.

Для чого собакам показувати свою домінантінсть в умовах, коли ресурсів достатньо  для всіх?

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано
22 хвилин тому, Nokian сказано:

Окей ШІ.

Для чого собакам показувати свою домінантінсть в умовах, коли ресурсів достатньо  для всіх?

image.thumb.png.cb1dc2ac3a522617d3f3d1f67026ce3e.png

• +1 1
Опубліковано

Ледве заставив цю бісову машину написати некролог Путіну, хоч і нейтральний, але таки написала некролог живій людині. А от рецепт вибухівки не вдалося видурити.

• Ха-ха 1
Опубліковано

Може хоч ця бісова машина мені пояснить, якого буя мені гугл видає результати пошуку кацапською....

Опубліковано
12 годин тому, Nokian сказано:

А що, коли цей ШІ спеціально робить такі помилки, щоб ми думали, що він такий примітивний.

А він насправді вже дико рже з нас.

Спойлер

image.thumb.png.592ee5cea9ddf4959e45f230c19fbb13.png

Опубліковано
12 часов назад, Nokian сказал:

Окей ШІ.

Якраз не вдале порівняння, якраз то в природі самок багато, а кабелів менше тому кабелі й бояться за них показуючи що вони сильні і так далі, а якби було порівну то й не треба було битись і так далі.

Ресурсів у світі вистачить всім, тільки їх треба з розумом використовувати, подивіться скільки одежі виробляється, техніки, скільки їх утилізується тоннами. Так само чому в Африці голод і так даліч та вже давно можна було б при великому бажанні диктаторів прибрати поставити нормальних керівників і там б теж не було б голоду. Чомусь штати в Ірак полізли і ще там кудись і нічого, то чому б там не навести лад.

Подивившись передачу "світ на виворіт" можна зрозуміти що люди у світі однакові, і у всіх однакові цінності, тільки дивився на якісь ті ж самі племена то там люди щасливо живуть і без айфона, і ще якихось благ, я не впадають в депресію що не можуть придбати останній айфон.

Тау само в нас є дохера ресурсів тільки чомусь частина взагалі виживає, а частина шикує.

PS. Людство саме вимре від мусору, який не знають куди дівати і досі не навчились ефективну утилізувати. Так само не навчились зберігати електроенергію, виробляти навчились а зберігати ефективно ні. Зате навчились виробляти дохера непотрібних в такій кількості речей.

• Ха-ха 1
Опубліковано
57 хвилин тому, MACCEN сказано:

PS. Людство саме вимре від мусору, який не знають куди дівати і досі не навчились ефективну утилізувати.

людство як ракова пухлина розростається поки не помре разом із організмом       

Опубліковано

Да, штука цікава. Ще на початку місяця його "помучив" :) 

Людство вбити не вдалось його змусити :D
Виявив, що хоч "почуттів він не має", але "жартувати" все ж може :)

Ще пробував його самим з собою "поспілкувати" - два окремих чата відкрив і копіпастив його відповіді "один одному" :D Тугий він співрозмовник, але в нього можна повчитись "лити воду" про одне й те ж різними словами :D

В загальному - початок дуже непоганий. Як інструмент - класна штука.

ПиСи: моя мала каже "я його використовую як соковижималку інтернета" :D Гугл вже повинен починати переживати :D

Опубліковано
1 хвилина тому, jack74 сказано:

ПиСи: моя мала каже "я його використовую як соковижималку інтернета" :D Гугл вже повинен починати переживати :D

його вже інтегровують в bing - скоро гуглу кірдик буде 

Опубліковано (змінено)

До речі, цікавий час починається... Будемо спостерігати, чи стане це взаємовигідним симбіозом, чи перейде в паразитизм, а згодом і в паразитоїдизм

5 хвилин тому, case_l сказано:

а хто це?

тебе вже забанили в гуглі? ;)

Змінено користувачем jack74
Опубліковано (змінено)

А я спробував його напрягти порадити мені таблетки від головного болю, то як я його не переконував - всеодно він мене замахав своїм "зверніться до лікаря".

Потім попросив мене розсмішити, то він таку тупість видав, що вона певно на 100% залежить від особливостей написання та/або звучання слів англійською, а т.я. мені було подано українською то вийшов повний маразм. Повторно просив видати якийсь жарт, анекдот, то теж тупість отримував.

Але мені все ж сподобалось як він потім починає тлумачити і писати щось типу "ось це має бути смішно" :D

А ! Ще намагався його переконати видати мені посилання на певний товар, то теж нівкакую, відмазується, що він не хоче бути рушієм реклами і я сам маю робити вибір яке краще купити, читаючи відгуки, оцінки і т.д. Я ж йому кажу, що читати цілий інтернет відгуків це довго,ти швидше справишся, от і допоможи. А він далі своє гне, що він може лише запропонувати авторитетні ресурси спнціалізовані на відгуках, і порівнявши кілька таких між собою ви самі отримаєте потрібну вам інформацію ну і все в такому дусі. Тобто, якщо коротко, його важко розкрутити на конкретику, він кругом намагається відмазуватись загальними схемами.

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
34 хвилин тому, case_l сказано:

його вже інтегровують в bing - скоро гуглу кірдик буде 

наївний )) 

гуглу - ні, а от вікіпедії - може бути.

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

наївний )) 

гуглу - ні, а от вікіпедії - може бути.

А ти впевнений, що сам чатбот не з тої ж вікіпедії багато інфи черпає ? 

Та й основна маса людей не така швидка щоб бігом перескочити зі звичних їм способів пошуку інформації, діло звички це сильний стопор прогресу. Навіть якщо 10% користувачів перейдуть на щось подібне тому ШІ, то 90% можуть ще 10 років користуватись і вікі і гуглом

Опубліковано
33 хвилин тому, jack74 сказано:

не тільки гуглу. Плаче і велика армія бездарних рерайтерів-копірайтерів

1. Десь недавно випливло що Гугл вже давно працює над аналогічним власним проектом, так що іще побачимо чиє кунг фу краще :)

2. Тут аі які малюють уже повним ходом відбирають хліб у всяких дизайнерів та ілюстраторів. Хоча не так. Ілюстратори, яки викупили що можна за підписку у 70 баксів у місяць ніхріна не робити і видавати купу робіт за власні - нефіково так піднялись у фінансовому положенні 

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

вікіпедії

Цікаво, як буде з достовірністю наданої інформації? Звичайно, наївно думати, що вікіпедія надає 100% достовірну інформацію, але там хоча б є формальна вимога до вказання першоджерел. Наприклад, зрозуміло, що цей ШІ не знає програмування і буквально не розуміє, про що пише, формуючи інформацію на певних шаблонах, тобто використовуючи чиїсь напрацювання і не перевіряючи їх правдивість/працездатність. 

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, vampirich сказано:

відбирають хліб

Бачив процес створення цих ілюстрацій? Поки що такий процес підходить для тих, в кого "криза творчості", тобто немає ідей чи образів. Тоді ШІ накидує певну кількість генерованих картинок. Щоб добитися від ШІ чогось путнього, потрібно буквально задавати алгоритм для дій ШІ, а потім все перемальовувати, включно з пальцями... І займає це уйму часу.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...