Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Якби ти відразу лінк на статтю дав, без говонопрокладки Порошенка, то до тебе й претензій не було

То не я давав інфу. Я вже вище написав - мова про "шашлики і дороги", а статтю не обговорюю - вона явно порохоботська. Просто зачіпає, коли відводять від суті, акцентуючи на тому, що ньюзмейкер - "порохобот і нікчема".

• -1 5
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

А стаття дійсно хороша, тільки вона про Путіна, як він йшов до війни з Україною 20 років, при чому останніх років з п'ятнадцять він майже не приховував своїх планів. Тільки краще читати хоча б в версії гугл-перекладача, а не в гівно-перекладача Вовнянка. Все що треба знати про Гівнянка, щоб зрозуміти за чиї гроші він "пише":

Цитата

Якби реформи Порошенка продовжувалися – за 20 років ми жили б як нинішня Польща… ДумайТе

Змінено користувачем nickel
  • +1 4
  • -1 1
Опубліковано
1 минуту назад, YVitaliy сказал:

То не я давав інфу. Я вже вище написав - мова про "шашлики і дороги", а статтю не обговорюю - вона явно порохоботська. Просто зачіпає, коли відводять від суті, акцентуючи на тому, що ньюзмейкер - "порохобот і нікчема".

То нахєр ти ту статтю запостив, чому одразу не на оригінал лінк дав? 

Що по твоєму Зеленський мав сказати по телевізору? Що знає про план хуйла зайти зі сторони Білорусі в Гостомель і звідти на Київ? Для чого, щоб хуйло їх поміняв і пішли коту під хвіст усі спільні зусилля найкращих розвідувальних служб світу? А в країні щоб замість тихої підготовки почалася голосна паніка?

• +1 8
  • -1 1
Опубліковано

Давай повернемось до суті - я відразу виключив Гівнянка, дав посилання на статтю в газету, навіщо ти мені його тицяєш? Мене його думка не цікавить, і я її не просуваю.

Хоч, почитай тут - https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3426122-sekretar-rnbo-mi-gotuvalisa-do-vijni-z-rosieu-ale-ne-ocikuvali-udaru-z-bilorusi.html і прокоментуй.

Про статтю - ще раз пишу, я її не постив:

Важко очі підняти і перечитати?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
13 минут назад, YVitaliy сказал:

Давай повернемось до суті - я відразу виключив Гівнянка, дав посилання на статтю в газету, навіщо ти мені його тицяєш? Мене його думка не цікавить, і я її не просуваю.

Хоч, почитай тут - https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3426122-sekretar-rnbo-mi-gotuvalisa-do-vijni-z-rosieu-ale-ne-ocikuvali-udaru-z-bilorusi.html і прокоментуй.

Про статтю - ще раз пишу, я її не постив:

Важко очі підняти і перечитати?

Все. Побачив. Дійсно завтикав, що то не твій пост був.

По суті: Данілов говорив і буде говорити, те що йому дозволено. Якщо спецслужби заходу просять не афішувати нашу з ними співпрацю до початку війни, то Данілов так і буде говорити, що не очікували вторгнення з Білорусі, а плани хуйла зіпсували випадково. Так випадково, що хуйлу прийшлося відступити від Києва, від своїх планів взяти усю Україну і бити себе копитом в грудь, що в планах були лише Донецька і Луганська область.

А те що про цю співпрацю пише західна преса, то вже якби не наша вина, якщо витік стався не з нашої сторони.

Змінено користувачем nickel
  • +1 2
Опубліковано
7 хвилин тому, ChB сказано:

Точка-У летить максимум на 120 км, але можуть бути використані крилаті ракети....

Характеристики ракет, напевно - кожна домогосподарка вивчила... на жаль.

Опубліковано
5 годин тому, Zheny@ сказано:

Почекай. 

Виходить: не купувати дітям іграшок, бо війна.

По перше ,я мав на увазі те що святкувати це недоречно..А життя мая продовжуватися.І бізнес має працювати,як би я не заробив(умовно)1000 грн.,я би не з міг би 500 віддати на допомогу армії.Всі зрозуміють ,що не 1000,а 500?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, ChB сказано:

Точка-У летить максимум на 120 км, але можуть бути використані крилаті ракети....

Вони щоразу "впарюють про точку- у" тому що - вони нібито не використовують таке "застаріле озброєння"  ;)

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
54 хвилин тому, dj_design сказано:

можна пруф ?

Який пруфф? Що ти називаєш пруффом? Чи ти віриш тій каші що написана в Інтернеті? Як визначити навіть в Вікіпедії розмір миротворчого загону коли за 8 років він змінювався рази з 4 кардинально в залежності від завдань місії ? Від 250 до 145 чоловік. Від 2 до 12 вертольотів. А до Конго був в Сієрі і  в Ліберії ще 15 років.Що таке пруфф? Тим паче в військових? Попросити стоянку фотнути завтра ти техніку порахуєш? 

Змінено користувачем Alex S
  • +1 4
Опубліковано
2 годин тому, dj_design сказано:

якщо коротко, то - був вибір .. сказати що завтра війна і ... всі ломануться тікати .. чи не казати і готуватись до війни ... особисто я цій інфі вірю,

Бачу, що лапша від ОП та Люсі Арестовича все ж знайшла своїх вдячних слухачів. Якщо вибирати між "ломануться тікати, забиті дороги, паніка" і масовими вбивствами та згвалтуваннями, то я обома руками за варіант №1. Про напад взнали не за один день до години "ікс". А за 3 місяці можна було би провести евакуацію більш-менш організовано. Але де ж там "найвеличніший" визнає свій факап. Краще валити все на Порошенка. По логіці рупора Зелі, Люсі Арестовича, це Порох винен у війні. ))) Чомусь я не здивований.

Цитувати

Радник керівника офісу президента Олексій Арестович заявив, що однією з причин повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну стало закріплення колишньою владою в Конституції курсу на членство в НАТО.

https://novynarnia.com/2022/03/18/arestovych-nazvav-odniyeyu-z-prychyn-vijny-kurs-na-nato-v-konstytucziyi-jomu-vidpovily/

• +1 2
  • -1 6
Опубліковано
1 година тому, igrok сказано:

святкувати це недоречно

Все залежить від того ,як святкувати!

З салютами і циганами з ведмедями - згоден, не то.

Тихенько відмітити, зовсім інше.

• +1 6
Опубліковано
9 годин тому, Serpent сказано:

Бачу, що лапша від ОП та Люсі Арестовича все ж знайшла своїх вдячних слухачів. Якщо вибирати між "ломануться тікати, забиті дороги, паніка" і масовими вбивствами та згвалтуваннями, то я обома руками за варіант №1.

Той же Арестович розповідав (так він дохуа говорить, і багато по темі!), чому не зробили варіант №1. Ти уявляєш, що таке масова паніка? Жертв було б ЗНАЧНО більше. Уяви черги на кордоні, і туди прилітає кожних півгодини! по всій довжині траси! Нє, по всім дорогам України, в сторону ЄС.  Мародерство масове, вбивства між собою.

Між іншим Зеленський попереджав. Говорив про "тривожну валізку".  Навчання ТрО в місцевих громадах.

• +1 4
Опубліковано
12 часов назад, natalka) сказал:

потрапили під ракетні обстріли? 

Не могу коментить, пока нет официально.

• Подобається 1
  • Cумний 1
Опубліковано
17 хвилин тому, romanc сказано:

Думаю, що ще на полігоні чи в частині, понапивалися-побилися. Самогубства. В когось сердечко не витримало. Іт.п.

Я правий?

Опубліковано
36 хвилин тому, romanc сказано:

Офіційно взагалі думаєш буде?.. про втрати ж не кажуть.

Бутусов кричав , що мужики з під Ямпіля дезертири, що всі їх такими вважають.

А тепер потихеньку пише про зміну принципу керування і підготовки мобілізованих і добровольців. Чим по суті визнав, що їх кинули не підготовлених і без нормального командування.  Зрадонька :/

• Дякую! 1
Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

Думаю, що ще на полігоні чи в частині, понапивалися-побилися. Самогубства. В когось сердечко не витримало. Іт.п.

Я правий?

Нет, боевые.

• Cумний 3
Опубліковано
17 годин тому, Werwolf777 сказано:

Ніби ж мали відкликати в Україну

ніби й указ був https://www.facebook.com/andrij.sybiha.7/posts/491205552579831

Спойлер

Andrij Sybiha 

7 березня 

Президент України В.Зеленський прийняв рішення відкликати українських миротворців -високопрофесійних військових -з усіх місій у світі. Разом з обладнанням.

Для посилення вже зараз нашої армії у відсічі російській агресії.

Слава Україні!

275210064_491205475913172_11715943893187

• +1 2
Опубліковано
20 часов назад, natalka) сказал:

потрапили під ракетні обстріли? 

в основному, імхо, ізза необережного поводження зі зброєю, випадкові постріли в себе і в колег

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...