Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
55 minutes ago, Bliksss said:

от що таке - "жирують"? якісь "нетрудові доходи" які оплачуються з податків громадян? так,без питань, могли б і защемити якогось чиновника, якщо якомусь бізнесу вдалось вижити - це просто виживання, там про прибуток- мізер, майже ніщо, тупо для того - щоб колектив був, все інше - буде.
P.S. Коли "державні мужі", отримують КК гривень, от, тут - можна і про жирують, бізнес - то таке... заробив і маєш;)

Так і частина ЗСУ бухає.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказав:

от що таке - "жирують"?

Був я на днях в банку і поки там чекав по своїх справах суто випадково чую як один працівник банку підходить до іншого за консультацією і каже "тут клієнт в квітні клав депозит 800 тис і зараз прийшов хоче покласти ще 800 тис, треба відправляти запит на погодження?"

Гадаю як для Луцька і періоду війни то можна сказати що дехто таки жирує ;)

Опубліковано (змінено)
44 minutes ago, SergLutsk said:

і каже "тут клієнт в квітні клав депозит 800 тис і зараз прийшов хоче покласти ще 800 тис, треба відправляти запит на погодження?"

ти ж не знаєш в чому прикол... мож він на тримісячний депо в гривні хоче покласти, а через 3 місяці - повноцінними американськими долярами зняти ;) там - свої обмеження, мож і на депозит з конвертацією в ОДВП...здається ,тоді не доколупуються звідки гроші;)
Про суму - взагалі не питання, ну мож людина продала автомобіль... Якщо 800К кладе на депо - значить знає що робить, за 200К вже можуть доіпатись, заіпешся довідки носити. Нормальний банк - не дасть більше 200К покласти просто на депо, без підтвердження походження коштів, не про привати з ощадами мова.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
17 хвилин тому, Bliksss сказав:

ти ж не знаєш в чому прикол... мож він

То ж не знаю, тільки це була вона. Але то всьо фігня, головне що завтра фінал ЛЧ, яхуууу :duel:  

І ми знов полізли в жосткий офтоп, пора закінчувати.

• Ха-ха 1
Опубліковано
15 годин тому, sergkots сказав:

Вилазь із погреба - на вулиці 2023 рік, порох не президент. У президента зеленського в руках законодавча та виконавча влада, без виключень.

Та в курсі я, в курсі.Із-за парєбрика постійно про це нагадують всякі пєскови-сімоняни-скабєєви-кісєльови-солов' йови.Ну і місцеві хуєсоси петрапорошенка типу жори учайкіна.

А що це у вас за такий бізнес-проект вимальовується?Може чим поміг би було б більше інформації:D

Опубліковано
38 minutes ago, iiron said:

Та в курсі я, в курсі.Із-за парєбрика постійно про це нагадують всякі пєскови-сімоняни-скабєєви-кісєльови-солов' йови.Ну і місцеві хуєсоси петрапорошенка типу жори учайкіна.

А що це у вас за такий бізнес-проект вимальовується?Може чим поміг би було б більше інформації:D

Йди н@хуй. Напрямок знайдеш сам?

Опубліковано
5 годин тому, sergkots сказав:

Йди н@хуй. Напрямок знайдеш сам?

Нє, не був, не знаю.Вроді як твоя черга(як-шо ви понімаєте про що я:D).

Ладно, як-що моя допомога в бізнеспроекті з соцмережами не потрібна то даю координати кантори де є потужний ІТ відділ з хорошими спеціалістами які з радістю допоможуть:0016: - 

.thumb.png.7f0e35cf7884aad8e46cbc2226cec908.png

• Ха-ха 1
Опубліковано
4 hours ago, iiron said:

Нє, не був, не знаю.Вроді як твоя черга(як-шо ви понімаєте про що я:D).

Ладно, як-що моя допомога в бізнеспроекті з соцмережами не потрібна то даю координати кантори де є потужний ІТ відділ з хорошими спеціалістами які з радістю допоможуть:0016: - 

.thumb.png.7f0e35cf7884aad8e46cbc2226cec908.png

Ти що москалям палиш "центры принятия решений")))

• Ха-ха 4
Опубліковано
14 hours ago, romanc said:

Ти що москалям палиш "центры принятия решений")))

Москалям цікаві контрабанда, віджим бізнесів і бурштин в волинській області?)))

• Ха-ха 1
Опубліковано
Опубліковано
3 minutes ago, WebTraveller said:

З Боратина цей чувак

Так, я бачив в новинах. Мені цю новину браузер на телефоні підсунув як регіональну новину. Там писало що він з Боратина

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, nickel said:

Мені цю новину браузер на телефоні підсунув як регіональну новину.

аналогічно, цікаво, чи буде реакція відповідних служб...хоча, навряд, за що його прижати? просто дурачком прикинеться і все.

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, WebTraveller said:

З Боратина цей чувак

Це прикинь, з Боратина - де ну хоч якось знають один-одного, принаймні - знають (чули) що на вулиці - є така бл*діна.
а скільки "таких по Луцьку бігає"? 

• +1 1
Опубліковано
6 minutes ago, Nokian said:

Прославив на всю Україну Луцьк.

Тепер Боратин називатимуть Сепаратин).

В цьому і суть одного з методів пропаганди. Взяти якогось окремого довбогоая і потім його презентувати як "глас народа"

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано

Людина вражена вєлічєєм СРСР ,а зараз Росії.

Щиро вражена.

Він щиро вірить,що російські ракети наддосконалі,схибити не можуть, перемогти Росію ніхто не може( навіть зрівнятися з нею).

Така в нього картина світу в голові.

Перевернутися,і то не факт ,вона можна,лише коли побачить вживу полонених рускіх, або спалені ,,аналогов нєт,, ,або ще краще сам процес 

Тоді ідол рухне.

Опубліковано
18 hours ago, Bliksss said:

Це прикинь, з Боратина - де ну хоч якось знають один-одного, принаймні - знають (чули) що на вулиці - є така бл*діна.
а скільки "таких по Луцьку бігає"? 

щось не помічав таких, а сметанін ніби добігався 

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...