Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
8 хвилин тому, ursa сказано:

Як же дістали ці нитики...

Поставте додаток, включіть екстренні сповіщення на телефоні, додавайтеся в групу "Оповіщення Волинь" - і буде вам щастя.

Якби ж ви ще насправді після сигналів ішли до сховища, а не в соціалках обурювалися.

Це вірно, хто хоче знайти, той знайте. Мене особисто аж харить, бо кожен канал дублює цю тривогу і я, не маючи ніякого додатку, отримую до десяти сповіщень від різних каналів і андроїда.

Так що досить нити, якщо у вас є телефон, проблеми не має.

• +1 3
  • -1 1
Опубліковано

досі невеликі вибухи, і вогонь, диму вже значно менше

В момент вибуху був на вулиці (~2km), бахнуло не так сильно як по летовищу... чи мож здається. Але. смердить на вулиці конкретно...

Опубліковано

Вчора по Україні ворог випустив 70 ракет, долетіли не всі, сьогодні продовження. Видно заяви про закінчення запасів ракет трохи передчасні. кравчук з кучмою передали росії за газ бааагато радянських ракет, в закромах ще є. Це ще не задіювали передані за газ українські ТУ22 і ТУ160. І щось ті державотворці якось скромно мовчать зараз.:wacko:

• Подобається 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

Але. смердить на вулиці конкретно...

Хто на районі там - вікна не відкривайте. Продукти горіння дуже токсичні, особливо для діток..

Опубліковано

І на тему, яку вище обговорювали:

Алексей Арестович прокомментировал видео, на котором якобы украинские военные недостойно обращаются с пленными

«У нас к таким случаям относятся крайне жёстко. Будет расследование. Я неоднократно официально призывал с трибуны и сегодня призвал ещё раз —  мы не издеваемся над пленными. Мы европейская армия, европейское государство».

Мы не будем публиковать это видео по нескольким причинам: 

️достоверность видео - не доказана.
️видео достаточно жесткое, а мы знаем, что среди наших подписчиков есть несовершеннолетние.

Опубліковано (змінено)
25 минут назад, Nana сказал:

І на тему, яку вище обговорювали:

Алексей Арестович прокомментировал видео, на котором якобы украинские военные недостойно обращаются с пленными

«У нас к таким случаям относятся крайне жёстко. Будет расследование. Я неоднократно официально призывал с трибуны и сегодня призвал ещё раз —  мы не издеваемся над пленными. Мы европейская армия, европейское государство».

Мы не будем публиковать это видео по нескольким причинам: 

️достоверность видео - не доказана.
️видео достаточно жесткое, а мы знаем, что среди наших подписчиков есть несовершеннолетние.

Ми не знущаємось над полоненими, ми їх просто прикінчуємо без зайвої театральності і епітафій, а тим більше відео, враховуючи що це можуть переглянути неповнолітні, учні школи японського рахування соробан чи макраме..Тому руські асвабадітєлі радять мати в трусах дєжурну репанку /Ф-1/ з відігнутими вусиками.:rolleyes:

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано

Мене цей додаток з тривогой пздц вибішує, може не сам додаток а його юзери. Недавно спостерігав як у всіх синхронно починають віжжати трубки, всі з важним відом вирубають звук і далі лазять по своїм справам. Зато вони спокойні бо знають шо тривога почалась... Тьху бл*ть...

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано
Цитувати

видео достаточно жесткое

Ну не знаю, я сьогодні в одному з телеграм каналів побачив відео, де бродячі собаки обгризають труп рашиста. Мені здається  після цього, в тому відео з полоненим нічого жосткого нема.

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано

Фіноугри які випадково опинились в НАТО можуть бути виключені за підтримку своєї вотчини росії, наше закарпаття ще ні разу не бомбила росія. Вони що розраховують на свою долю при поділі України і домовились з путєним не руйнувати їх території?https://sprotyv.info/politica/chlenstvo-vengrii-v-es-i-nato-mozhet-byt-priostanovleno/

• +1 2
Опубліковано (змінено)
2 хвилин тому, jurgen007 сказано:

розраховують на свою долю при поділі України і домовились з путєним не руйнувати їх території?

в точку

вони прямим текстом казали - не пустимо військові вантажі, бо не хочемо щоб прилетіло по Закарпаттю, де живе багато угорців.

типу - пуйло гарантував, що не прилетить, якщо так і буде. про їхні зв'язки з пуйлом - і так всі знають, там і опзж замішана...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
10 часов назад, Ole3 сказал:

Це все почалося з Кучми ту скотину треба садити якщо ще живий це він найперший позбирав біля себе  все шобло і росіян і з того часу і почався розвал,  доречі сусід Кучми в Кончазаспі одразу хата біля хати наш волинський уродженець села Ветли Адам Мартинюк,  це стара комуняка яка мала звязки в кремлі і голосувала за  мовний закон, і саме цей Адам Мартинюк просунув отого свого односельчанина Зуська в генерали і той став генералом рф який тепер бомбить і вбиває українців

Цих державотворців треба садити на довічне, і кучму і мартинюка, а перший зараз якийсь поважний переговорник, препиздент!

10 часов назад, Bliksss сказал:

в точку

вони прямим текстом казали - не пустимо військові вантажі, бо не хочемо щоб прилетіло по Закарпаттю, де живе багато угорців.

типу - пуйло гарантував, що не прилетить, якщо так і буде. про їхні зв'язки з пуйлом - і так всі знають, там і опзж замішана...

вони забули що іхня росія ще далеко, і ще нескоро прийде.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Погуляйко написав: "Крилата ракета була випущена зі сторони Республіки Білорусь. Летіла на низькій висоті, тому радарам не вдалося її зафіксувати."

Змінено користувачем MrDm
Опубліковано
7 годин тому, Bliksss сказано:

а кудою туди ракета зможе долетіти?

Опубліковано
52 минуты назад, MrDm сказал:

Погуляйко написав: "Крилата ракета була випущена зі сторони Республіки Білорусь. Летіла на низькій висоті, тому радарам не вдалося її зафіксувати."

Ну тривога (сирена на Київському майдані була до вибоху за хвилин 15).

В підвалі після сирени були ми одні, а як вже **бнуло, то пішли люди)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 23.03.2022 в 19:38, Віталій СК сказал:

Скрыть контент

Давно прильотів не було. Маю певні побоювання, що русня це може виправити найближчим часом. Якщо це станеться, то розповім причини, а якщо ні, то і не треба.

Ну, розказуй

10 часов назад, jurgen007 сказал:

Видно заяви про закінчення запасів ракет трохи передчасні.

В кацапів ракет повно, але хуйло не може спустити їх усіх на одну Україну і залишитися без ракет в "кругу друзей": Карелія, Абхазія, Осетія, Придністров'я, Курильскі острови, Чечня. Кацапська піхота вже "показала" свою міць, тому певна кількість ракет має залишитися. Але наші ЗМІ розтролили хуйла та ще й Байден біля кордону вештається, ніби ось-ось особисто в атаку піде, то, для демонстрації, хуйло може і заначкою шмаляти. Завод по виробництву калібрів перевели на цілодобову роботу, то розраховують швидко перекрити виїмку з заначки, але чи вистачить компонентів для нових калібрів через санкції - хз. Сьогодні мають відбутися переговори, перед ними хуйло завжди намагався нагнати страху, щоб мати кращу переговорну позицію. А переговори - це сплошний блеф, у кого краще вийде налякати суперника, показати, що "у нас етава гуталина..." і вони можуть бомбити і бомбити чи ми : ви бомбіть, ми почекаємо, поки у вас бабки закінчаться, тобто той у кого яйця крутіші, той і вийде переможцем з війни. Так що не очкуємо, все буде Україна.

Змінено користувачем nickel
  • Подобається 1
  • +1 5
Опубліковано
6 хвилин тому, nickel сказано:

але чи вистачить компонентів для нових калібрів через санкції - хз

Вистачить, не думаю що калібри містять якісь західні компоненти.

Опубліковано
2 минуты назад, alexvvv сказал:

На Ельбрусах літають? Хоча казали, що і свій процесор кацапи не в себе роблять.

Думаю з електронікою можуть бути певні складнощі.

• +1 3
Опубліковано
Щойно, Arden сказано:

На Ельбрусах літають? Хоча казали, що і свій процесор кацапи не в себе роблять.

Думаю з електронікою можуть бути певні складнощі.

Китай постачає електроніку.

Опубліковано
11 минут назад, alexvvv сказал:

Без доказів, не повірю, що все працює на російській електроніці.

6 минут назад, alexvvv сказал:

Китай постачає електроніку.

Не весь Китай, багато хто, щоб уникнути вторинних санкцій США припинив співпрацю з кацапстаном.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...