Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, case_l сказал:

FOzEsnnXoAE1dQY?format=png&name=small

)))
Добре тявкати про ненависть, бомбардування і т.д коли сидиш вдома) Хай бере автомат в руки і вперед на штурм Маріуполя чи на поміч "гдє ви билі 8 лєт"))

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
9 хвилин тому, paksivatova сказано:

зло переповнює  після прочитання цього посту!

Думаю, подібні дописи орієнтовані на європейських гуманістів. Мусимо з ними рахуватися..

Опубліковано
29 минут назад, paksivatova сказал:

Мене аж зло переповнює  після прочитання цього посту!

Вони по звірськи нас вбивають,а ми лікувати будемо?!

Та не будуть їх особо лікувати. Заштопають тяп-ляп. Як небудь. Далі обміняють на наших.

Опубліковано
1 година тому, weldermaster сказано:

Не ний. Вони дітей і жінок вбивають.

А цих підлікують і будуть жити.

Перепрошую де ти побачив моє ниття ? Я тільки казав, що подібними відео ми собі шкодимо більше, ніж приносимо користі, от і все ! В т.ч. і тим, що потім доведеться їх лікувати. Нашими ліками, нашими ресурами ! Які можливо більше знадобляться пізніше щоб спасти українця ! Щоб це осягнути мізків тобі вистачає ? 

• +1 4
Опубліковано (змінено)
40 минут назад, SergLutsk сказал:

Давай так. Хто воює, той сам буде визначати що і як йому робити. А такі як ми, що сидять дома, не будуть вчити ЗСУ як їм воювати. .

Змінено користувачем weldermaster
  • +1 9
Опубліковано

Зацініть. Хотів би я побачити рожу хуйла, коли йому докладуть, що за 500 млн баксів у нього вийшов лише маленький феєрверк.

26 березня рашисти одночасно запустили 52 ракети з кораблів Чорноморського флоту на рейді поблизу Севастополя та щонайменше 18 з території Білорусі. Це рекордна кількість з початку російського вторгнення. росіяни атакували різні регіони України.

Українська система протиповітряної оборони збила більшу ракет – до цілей долетіли лише 8. Деякі з ракет росія запустила безпосередньо біля кордону Білорусі й Польщі в той момент, як у Варшаві з візитом перебував президент США Джо Байден.

Приблизна вартість цих ракет сягає 340 мільйонів доларів прямих виробничих видатків, а разом із логістикою доставки до кораблів ЧФ до 500 мільйонів доларів.

Джерело: видання The Insider

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано

Та хрін з ним що там вони йому докладуть і скільки воно коштувало, нам головне скільки бляха вони їх ще мають щоб по нас запускати, от головне питання. Хочеться надіятись, що дно того ящика вже скоро почне проглядатись.

Опубліковано
28 хвилин тому, nickel сказано:

Хотів би я побачити рожу хуйла, коли йому докладуть, що за 500 млн баксів у нього вийшов лише маленький феєрверк.

Спойлер

Чогось мені здається , що йому вже пох скільки хто і що вартує. Після сьогоднішнього звернення з бункеру . Руки опухлі і не рухаються, лице осунуте і запухше. Очі заплакані. Це видно і не лікарю терапевту.

• +1 2
Опубліковано
9 минут назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Чогось мені здається , що йому вже пох скільки хто і що вартує. Після сьогоднішнього звернення з бункеру . Руки опухлі і не рухаються, лице осунуте і запухше. Очі заплакані. Це видно і не лікарю терапевту.

Що за звернення? Що вєщало? 

Опубліковано
2 хвилин тому, Arden сказано:

Що за звернення? Що вєщало? 

Спойлер

Вєщало хуйню ,як завжди ,але стан слабого .

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Nana сказано:
Спойлер

Руки так не лежать ,як кабачки. Чи післяінсультний стан чи після інфарктний.3503B907-772E-407D-A5D4-5098CC5C59EE.thumb.jpeg.9bd899df569160adfea1810c07fb6569.jpeg

• Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)

Де той розумник, що вчора втирав за додаток? Спрацював хвилин за 15 після вибуху

Андроїд надіслав сповіщення і ОДА одразу. Сирен не чув

Змінено користувачем Werwolf777
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

@Werwolf777

В додатку прозвучало за 5-7 хв до вибуху !

Все спрацювало!

Тривога точно раніше почалася

Ще писали, що з додатком проблеми 

Спойлер

Screenshot_20220327-234822_Telegram.thumb.jpg.f6a16cdfc437e0be0a384bac0724355e.jpg

Опубліковано (змінено)

Може ми про різні додатки?

Два телефони дома - на обох додаток плуганув 

І не в мене одного так! 

Спойлер

Screenshot_20220327-235128_!.thumb.jpg.17e97c24401770003cb672535a174cdd.jpg

• Подобається 1
  • +1 3
Опубліковано
6 хвилин тому, volks сказано:

Додаток спрацював за 16 хв до вибуху

Все логічно, якщо пускали ракети від кордону, а не з Мозиря і тд, то летять хвилин 15-20 в Луцьк

Опубліковано

Була сирена і в телеграм каналі все спрацювала вчасно, а от додаток сьогодні дійсно "тупанув" по всій Україні, як і форум доречі

• +1 7
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Alex S сказал:
  Скрыть контент

Вєщало хуйню ,як завжди ,але стан слабого .

Видно дзюдоїсту в бункері щось потрохи підсипають, скоро знайдуть в калюжі сечі?

Змінено користувачем jurgen007
  • Ха-ха 1
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...