Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щойно, volks сказано:

То наші, місцеві.

я не конкретно цей випадок маю на увазі, по місту пройтись - пздц, одні фестивалі,  в парку - народу повно.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано

У Міноборони Азербайджану зажадали від РФ вивести війська з території країни: немає ніякого Нагірного Карабаху

Міністерство оборони Азербайджанської Республіки закликало Міноборони рф забезпечити повне виведення залишків вірменської армії та незаконних вірменських збройних формувань з територій Азербайджану. Також зажадали не представляти у спотвореній формі рух збройних сил держави у межах своїх територій та не використати вираз "Нагірний Карабах", правильно вказуючи назву територій країни

• +1 7
Опубліковано
54 минуты назад, Werwolf777 сказал:

Поляки, поки неофіційно, але заявили, що Калінінград - окупована москалями територія

Грузини, японці, молдавани

Тут якщо зараз всі роздупляться, то кануть у вічність усі "заваєванія" 

Вони роздупляться, якщо ми порвемо рашку, але допомогти рвати її ніхто не спішить.

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
9 хвилин тому, natalka) сказано:

То карта не звуку літаків, а офіційних повітряних тривога в Україні. Внизу там є роз'яснення. 

Спойлер

В тому то все і бісить, що ніхєра не співпадає. Звук і ракети з бомбами є ,а толком оповіщення немає. Не буду лякати. Зі мною вся Україна  поруч.  Представники всіх її куточків.Південь і Схід в основному. Знають вони вже точно ,що співпадає і які там звуки. Добраніч всім . Сподіваюся ,що в нас до того не дійде все таки. 

• +1 3
Опубліковано
6 годин тому, case_l сказано:

Турків не те що додавили, мабуть вони виторгували собі f-35 назад

Байрактари ще, хм?

Опубліковано

А що, реально можна буде ще пару (десятків) мільйонів євро в економіку країни залучити:

Голливудский актер и кинорежиссер Шон Пенн выразил надежду, что Академия кинематографических искусств и наук позволит Владимиру Зеленскому выступить по видеосвязи на церемонии вручения «Оскара». Тем самым, уверен Пенн, американская академия признает украинский кризис.

«Нет ничего лучше, чем дать ему возможность выступить перед всеми нами», – сказал Пенн.

Шон Пенн – не первый, кто предлагает дать слово Зеленскому на церемонии вручения премии «Оскар». Ранее с подобной инициативой выступила актриса и ведущая голливудского мероприятия в этом году Эми Шумер. Сама церемония состоится ночью 28 марта.

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Alex S сказано:

Де ви ,патріоти Білорусі?

25 березня в них був День волі (таке національне свято, яке лукаш не святкує), Тихановська вже робила виступ. також на їхній території є партизани, які пошкоджують залізнічні шляхи і не тільки це

Опубліковано (змінено)

натрапив тільки що на кацапський канал в телеграмі, типа опитування... Ну і от на таке звернув увагу

Спойлер

1.jpg.2f63b5ad2e8bbaedd304535cedbd0b37.jpg

тобто, і досі більшість вірить своєму "ящику", хоч і сидять "в інтернетах"

Змінено користувачем jack74
Опубліковано (змінено)
10 часов назад, Electronshik сказал:

Якщо один вхід то підвал може стати могилою. Переконайтеся щоб там було мінімум 2 входи, або хоча б вікно, через яке можна вилізти.

Саме тому мені стрьомно йти в підвал.

Ми лише нагострюємо вуха під час тривог.
завжди шуткую,що після війни нові житлові будинки будуть будуватися з бомбосховищами.І так воно й повинно бути.

А тим часом бєларуси тренуються.І техніку накопичують в брестській області(це якщо вірити тг каналам).

Сподіваюся,іх плани так і лишаться не втіленими в життя

F5F980AB-DAA6-49C3-9F1D-8636A8CEA86F.jpeg

Змінено користувачем paksivatova
  • +1 1
Опубліковано
4 годин тому, jack74 сказано:

натрапив тільки що на кацапський канал в телеграмі, типа опитування... Ну і от на таке звернув увагу

Hide contents

1.jpg.2f63b5ad2e8bbaedd304535cedbd0b37.jpg

Та якому ящику. Вже навіть ящик заявив про 1500. А вони і досі вірять, що взагалі патєрьнєт

• +1 1
Опубліковано
5 годин тому, jack74 сказано:

а якому інтернету? на їхніх сайтах - таке саме як і по зомбоящику, війну - називати війною не можна,

навіть на форумі озвучиш дані, які не співпадають з офіційними - можеш надовго поїхати до Навального,

якщо не знайдуть хто залишив цей пост на форумі - поїде власник форума/домена/сайта.

До українських сайтів - доступ заблокований, а впн - біомаса не навчилась користуватись.

• +1 1
Опубліковано

Колись в кожній квартирі чи хаті стояли "брехунці", на кухнях в основному і їх основна мета була якраз про НС сповіщати, а не музику транслювати. Ну то в минулому, може щось зараз безпровідне є, але то на рівні держави треба робити 

• +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Колись в кожній квартирі чи хаті стояли "брехунці", на кухнях в основному і їх основна мета була якраз про НС сповіщати, а не музику транслювати. Ну то в минулому, може щось зараз безпровідне є, але то на рівні держави треба робити 

Є фм-радіостанція Рідіо Луцьк, де сповіщають

• +1 1
Опубліковано
11 часов назад, natalka) сказал:

Сирена в Луцьку була 

З 16:12 до 18:40 і з 

20:47 до 21:34 так що тут не треба ...

Показать контент

Але от "нова тактика" нападників лякає, тепер луплять не тільки по військових частинах а і по всіх нафтобазах. 

Так я написав тут шо гахнуло, приблизно в 20:15. Десь хвилин через 5 як почув

А тривога почалась в 20.47 і тоді ще десь щось гахнуло

А перший раз не було ні тривоги ні в оповіщенні Волинь.

Так що ніфіга ці оповіщення нормально не працюють...

• +1 2
Опубліковано
6 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Є фм-радіостанція Рідіо Луцьк, де сповіщають

Та є , але хто її слухає, я вже не помню коли останній раз її включав, 107,3 ніби. Та і область не думаю що покриває. Не впевнений

Опубліковано
15 минут назад, WebTraveller сказал:

"Пташку" могли і не засікти.Або не вирахувати траєкторію. Або ще щось. Не забувайте що тривогу дають військові, вони живі люди а не роботи.

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, Electronshik сказал:

"Пташку" могли і не засікти.Або не вирахувати траєкторію. Або ще щось. Не забувайте що тривогу дають військові, вони живі люди а не роботи.

Так. Але вони ж пташку збили. Значить засікли зразу її

Я не думаю що дати тривогу займає дуже багато часу після засікання пташки

Опубліковано
17 минут назад, WebTraveller сказал:

Ми обговорювали дію карти. Для неї інформація береться з оф.телеграм каналів обласних рад. Тому коли в  області повітряна тривога - на карті теж все коректно відображається. Саме це я мала на увазі, коли писала що сходиться. 

А те що не завжди військові встигають реагувати і відслідковувати деякі види ракет, і повітряна тривога не спрацьовує взагалі  - це вже інше питання. І вони давали пояснення по таких випадках.

Може перший раз був вибух в  Дубно? - відносно поряд могло бути чутно. Останній, точно був під час повітряної тривоги. 

• +1 1
Опубліковано
Только что, natalka) сказал:

Може перший раз був вибух в  Дубно? - відносно поряд могло бути чутно. Останній, точно був під час повітряної тривоги. 

Та ні. Не думаю що за 60 км від вибуху могли вікна трястись

Останній так, під час тривоги. А два були без тривоги.

• +1 1
Опубліковано
1 минуту назад, WebTraveller сказал:

Так. Але вони ж пташку збили. Значить засікли зразу її

Я не думаю що дати тривогу займає дуже багато часу після засікання пташки

Не обов'язково засікли зразу. Збили і добре. Якщо це балістична а не крилата, то летіла вона набагато швидше. Враховуючи відстань, з якої її запустили, час на реакцію був дуже обмежений. І використаний максимально раціонально. Оголошення тривоги це також час, якого могло і не вистачити на інше.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

а впн - біомаса не навчилась користуватись.

Навіть не так. При згадці, що можна використовувати впн - миттєво потрапляєш в бан..

Опубліковано (змінено)

Ну, що і треба було очікувати, Хуйло - зрозумів що так довго бикувати не зможе і ось:

Цитувати

"В ближайшее время может пройти референдум о вхождении "ЛНР" в состав России", — так называемый "глава" самопровозглашенной "ЛНР" Пасечник

рашка розуміє, що інакше в них нічого не вийде, положать тут половину своїх військ і нікуя не обломиться.

В результаті, кацапи швиденько їх оголошують своїми, як наслідок, згідно своєї військової доктрини - можуть використовувати ядерну зброю.

Саме на це вчора натякав дімка айфончик, коли його запитували в яких випадках рашка може застосувати яз.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
24 минуты назад, Bliksss сказал:

рашка може застосувати яз.

А до цього що їм заважало? Щоб вдарити по Варшаві приєднувати ЛНР не потрібно.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...