Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Тебе в гуглі забанили? Я терпіти не можу коли ти чи будь-хто корчите  з себе таких зайнятих, що за тебе треба гуглити, але при цьому є час сидіти на Борді.

Так сама як і тобі є час сидіти тут. Без тебе вже пояснили про що йшла мова і я розумію чого ти відморозився і зараз спригуєш.

Я розмову закінчив. Бувай.

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
12 минут назад, sergkots сказал:

Так сама як і тобі є час сидіти тут.

Так я з себе і не корчу зайнятого ;)

Цитата

Без тебе вже пояснили про що йшла мова і я розумію чого ти відморозився і зараз спригуєш.

Так, дякуючи Каті мені немає потреби відписувати 

12 часов назад, paksivatova сказал:
  Скрыть контент

Трохи не так 

Арестович звинуватив,бо почали розганяти зраду щодо нашого позаблокового статусу,

типу відмовитися від НАТО=здати Україну.

це було 100 %,бо у мене є в фб в друзях люди,що під патронатам партіі Порошенка,але вони не в самій партіі-тобто прямо з Порошенко іх не пов'яжеш і у кожного з них почалися пости на саме таку тематику.

зазвичай це відбувається так,десь від когось приходить команда і вони починають писати пости,відповідно відбувається обговорення в коментах,там вже згадуються всі попередні гріхи Зе і так далі...

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
7 минут назад, paksivatova сказал:

Тобто війну почав Путін,але цивільні проти Зеленського.

правильно я зрозуміла?

це вже прогрес

бо деякі харківські та одеські мадами Путіна не звинувачують,у них винні Зеленський і всі хто при владі

мені це так цікаво спостерігати

путін відправив своіх шакалів вбивати українців,а винуватий украінський президент:blink:

Путин достиг, в принципе, цели , чтоб цивильные готовы были сдать Марик. Это как цель пытки, довести человека до состояния, чтоб он сделал все, чтоб остановить пытку.

За пууина тоже хватало, даже родственички, выехали, поехали через крым в маскву к родственикам.

• +1 3
Опубліковано
5 минут назад, romanc сказал:

Путин достиг, в принципе, цели , чтоб цивильные готовы были сдать Марик. Это как цель пытки, довести человека до состояния, чтоб он сделал все, чтоб остановить пытку.

За пууина тоже хватало, даже родственички, выехали, поехали через крым в маскву к родственикам.

Сдать можно,а что дальше?

жить в непризнанной республике?

да ну на...

у каждого пелена с глаз по поводу раши спадает по разному)

вчера мне рассказывали о мужчине,который был всю жизнь за расею ,но его жена лежала в том роддоме,который мы все видели по новостям)

и только после того,как фашисты рассказывали,что там был Азов -а он то знал,что его там не было - вот только тогда человек прозрел!!!! 

лучше поздно,чем никогда

• +1 5
Опубліковано

@romanc

Військові  (у відставці) приходили в воєнкомат і казали - я готовий йти! Кажуть - таких як ти - вагон. Чекай на дзвінок. Все.

За те тероборона просто як "Правий сектор" розрослася.

• +1 6
Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Військові  (у відставці) приходили в воєнкомат і казали - я готовий йти! Кажуть - таких як ти - вагон. Чекай на дзвінок. Все.

За те тероборона просто як "Правий сектор" розрослася.

Я написал, что в Закарпатье, могу и больше еще чернее....(((

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, romanc сказано:

написал, что в Закарпатье

Наскільки достовірні джерела? Не може бути деза заради розхитування обстановки в Закарпатті?

Змінено користувачем volks
Опубліковано (змінено)
11 минут назад, paksivatova сказал:

Сдать можно,а что дальше?

жить в непризнанной республике?

да ну на...

у каждого пелена с глаз по поводу раши спадает по разному)

вчера мне рассказывали о мужчине,который был всю жизнь за расею ,но его жена лежала в том роддоме,который мы все видели по новостям)

и только после того,как фашисты рассказывали,что там был Азов -а он то знал,что его там не было - вот только тогда человек прозрел!!!! 

лучше поздно,чем никогда

Это все до обстрелов, а когда они постоянно уже 20 дней, желание, чтоб только все затихло... Марик теперь самый намоленый(молитвыми) город в Украине... 

Частный сектор по Легче, а высотки без коммуникаций, окон в минус 10 без деревьев вокруг с кучей народа под обстрелами это самая жесть...

Змінено користувачем romanc
  • Cумний 3
Опубліковано (змінено)
8 минут назад, volks сказал:

Наскільки достовірні джерела? Не може бути деза заради розхитування обстановки в Закарпатті?

От  первого лица, меня, 4 суток военкомата и одна поездка в часть, завтра опять.

Опубліковано (змінено)

Тоді хз де логіка. Навіщо хапати на вулиці людей, які автомат бачили лише на фото, і відправляти на фронт, коли ще є багато людей, які вже війну пройшли, я вже не кажу про тих, хто строкову служив.

Змінено користувачем volks
  • +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Чекай на дзвінок. Все.

деякі і дочекалися (буквально через днів 10), меншому брату подзвонили, з військомата зразу в Яворів, а наступної ночі - бахнули по ним, живий - дякувати Богу.

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, volks сказал:

Тоді хз же логіка. Навіщо хапати на вулиці людей, які автомат бачили лише на фото, і відправляти на фронт, коли ще є багато людей, які вже війну пройшли, я вже не кажу про тих, хто строкову служив.

Этим вопросом все посетители задаются. И после 4 дней сидения в очереди ( каждый день заново) пропадает мотивациаи  у мотивированых.

• +1 2
Опубліковано
10 минут назад, case_l сказал:

Путін хоче позбавити Україну допомоги ЄС, – про загрозу для Луцька і Львова

Задали запитання, яке мене мучить чи не з першого дня війни, чому ми не можемо ввалити по аеродромах і місцях дислокації кацапів на території Білорусі, але він не зрозумів і з'їхав на превентивний, удар на випередження по Білорусі. Якщо білоруси нападуть, то це вже буде не превентивний, а удар у відповідь. Але я все думаю чому ми вже зараз не можемо вальнути туди, якщо з Білорусі прилітає, то Білорусь агресор, кацапи ж не з свого посольства взлітають, яке вважається територією Росії. Напевно тут більше політики. Мабуть, наші все ще сподіваються, що білоруси не вступлять у війну, тому не б'ють по Білорусі, щоб не спровокувати. Але чому ми тоді не валимо аеродроми в Криму, чому не валимо по кримському мосту? Я правда не спец по озброєнню, не знаю чи в нас є чим валити.

• +1 8
Опубліковано
8 хвилин тому, nickel сказано:

Але чому ми тоді не валимо аеродроми в Криму, чому не валимо по кримському мосту? Я правда не спец по озброєнню, не знаю чи в нас є чим валити.

Чому не ввалили в перший день хоча б по перешийках з Криму? До Генічеська там схоже взагалі лише міст. Чому головна  Військова база виявилась не перекритою. Це ж не 1000км кордону. Це лише два перешийка.

• +1 8
Опубліковано
1 минуту назад, volks сказал:

Чому не ввалили в перший день хоча б по перешийках з Криму? До Генічеська там схоже взагалі лише міст. Чому головна  Військова база виявилась не перекритою. Це ж не 1000км кордону. Це лише два перешийка.

Це також, я просто в Криму не був, не знаю як той перешийок виглядає і чи його можливо розбомбити. Глянув по Вікі, в найвужчому місці 7 км, але жінка каже що лише одна дорога. Дорогу було б варто вальнути, по грязюці їхня техніка не дуже хоче їхати, кидають в наших полях. В гіршому випадку сильно сповільнило б наступ, а в кращому техніка б накопичувлася і мали б ще одну пристреляну Чорнобаївку.

• +1 2
Опубліковано
7 хвилин тому, nickel сказано:

Це також, я просто в Криму не був, не знаю як той перешийок виглядає і чи його можливо розбомбити. Глянув по Вікі, в найвужчому місці 7 км, але жінка каже що лише одна дорога. Дорогу було б варто вальнути, по грязюці їхня техніка не дуже хоче їхати, кидають в наших полях. В гіршому випадку сильно сповільнило б наступ, а в кращому техніка б накопичувлася і мали б ще одну пристреляну Чорнобаївку.

читав в фб що все було заміновано. а не взірвали бо лінії підриву пошкодили вибухами росіяни. незнаю наскільки правда... я більше схиляюсь до саботажу.

• +1 1
Опубліковано
9 минут назад, Dima4s сказал:

читав в фб що все було заміновано. а не взірвали бо лінії підриву пошкодили вибухами росіяни. незнаю наскільки правда... я більше схиляюсь до саботажу.

Цитата

Хай би краще була диверсія, не хочеться в саботаж вірити.

Опубліковано

А щодо Котвицького і чемоданів його дружини - нічого дивного, як виявилось. Пару речень з Вікі:

Большой общественный резонанс вызвала декларация Игоря Котвицкого за 2014 год, в которую после официального публикования депутат дополнительно внёс ещё 900 млн гривен (см. выше).

В 2015 году Котвицкий указал в декларации 196 млн гривен наличных средств, права требования на общую сумму 1 364 738 936 гривен и 28 пар наручных часов. Кроме того, у депутата имелось наличных средств в размере 500 тыс. долларов и 250 тыс. евро, а также активов в драгоценных (банковских) металлах на сумму 9,8 млн гривен[20][21][22].

Блін, нащо людям стільки грошей?))

Опубліковано (змінено)

Вже більше мільйона людей підписало цю петицію з вимогою суду над путіним.

Знаю, що не всі вірять у її дієвість, але варто спробувати, правда? 
https://secure.avaaz.org/campaign/en/prosecute_putin_loc/?cMvCXsb

Змінено користувачем Nana
Опубліковано (змінено)

а в чувака ЧСВ не то, шо зашкалює, а вже на другий оберт шкали пішло :))))

Спойлер

Если-бы сейчас я был на месте кремлевских гномов, отвечающих за переговоры с их уважаемыми украинскими партнерами, но при этом обладал-бы не их куриными мозгами и мотивацией огородного слизня, а своими собственными, то:
Я-бы на переговорах с главой делегации, вдруг - совершенно неожиданно - посмотрел-бы ему прямо в глаза и убедительно так сказал: "Уважаемый партнер! Мне надоели ваши глупые отмазки и затягивание переговоров! Если до завтра вы не примете все наши условия, то послезавтра в полдень мы пошлем на вас СТРЕЛКОВА-ГИРКИНА! Дав ему все необходимые ресурсы, каких не дали в 14-м году и "карт-бланш" на любые методы по приведению вашей "украины" к тому "знаменателю", каковой он сочтет целесообразным на данный момент".

Мне ОЧЕНЬ хотелось-бы после этого посмотреть - как побледнеет и начнет активно потеть после этих слов Арестович и все остальные "уважаемые партнеры"... Ведь им пришлось-бы напряженно гадать на тему: "блефуют или вправду пошлют? Ведь если пошлют, то...."

П.С. Прошу репост.

якшо хто не здогадався, то це сам ЛІЧНО хєнєралісімус стрєлкін писякав :))

Змінено користувачем jack74
  • Ха-ха 5
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...