Ko3bMa Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 23:30 #76 Опубліковано 24 Квітня, 2021 в 23:30 3 minutes ago, yu2007 said: Ти той во, не відволікайся. Продовжуй тримати в курсі галімий форум про ситуацію з протестами в піндостані))) Spoiler 5 1
Єретик Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 04:26 #77 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 04:26 9 годин тому, Cherman сказано: @Zelensky , давай вкладуйся в таке безпрограшне діло, якраз на авто заробиш. Що порадите, Логана чи Фабію? 1
Єретик Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 04:35 #78 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 04:35 4 хвилин тому, Alex S сказано: Ланоса бери ,бажано ще того ,польського. Нормального Ланоса важно знайти, майже всі після таксі. Та й хочу авто з Європи.
MANJAK11 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 06:46 #79 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 06:46 12 часов назад, kushmiruk сказал: Все простіше, ніж ви собі уявляєте (вигадуєте). Є різні варіанти, аби були гроші і бажання. Якщо комусь, дійсно цікаво - пишіть в приват, зустрінемось і поговоримо. Бо тут, бачу всі доларові мільйонери і їм смішна така справа. як би тобі пояснити. Спробуй себе поставити на місце оточуючих. Особисто ти мав би справу з людиною, яка б пропонувала якусь справу, била себе пьятками в груди, пропонувала спорити на 1000 якихось одиниць, а потім обісралася, як і передбачала більшість ? От особисто ти мав би з таким справу в майбутньому ? Одне тобі скажу, твоя гарячкуватість і гіперенергійність в майбутньому тобі принесуть або великі гроші, або великі проблеми, життєва статистика показує, що в основному - друге. 7
Єретик Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 08:04 #80 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 08:04 39 хвилин тому, Cherman сказано: Ти ведеш мову про Фабію 1-го покоління? 2 покоління. Бензин. Єдине що смущає, у фабії двіжок 1.2 а у Логана MCV 1.4.
romanc Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 08:33 #81 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 08:33 28 минут назад, Zelensky сказал: 2 покоління. Бензин. Єдине що смущає, у фабії двіжок 1.2 а у Логана MCV 1.4. И у 1,2 еще 3 цилиндра. Но есть и 1.4 1
kushmiruk Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 08:43 #82 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 08:43 1 година тому, MANJAK11 сказано: як би тобі пояснити. Спробуй себе поставити на місце оточуючих. Особисто ти мав би справу з людиною, яка б пропонувала якусь справу, била себе пьятками в груди, пропонувала спорити на 1000 якихось одиниць, а потім обісралася, як і передбачала більшість ? От особисто ти мав би з таким справу в майбутньому ? Одне тобі скажу, твоя гарячкуватість і гіперенергійність в майбутньому тобі принесуть або великі гроші, або великі проблеми, життєва статистика показує, що в основному - друге. Стелиш, Майже правдиво! А от жодного з експертів-прогнозистів, в парі, участі не взяли. Мене "помилували"? чи, можливо та тисячка нікому погоди не робить, щоб на неї ще час витрачати? І якщо ти одного разу помилився - то тепер (по твоїй логіці) - то пожиттєвий невдаха? Якби моєю метою в тій поїздці було тільки заробити грошей, то я б і за 50євро/день там працював. В нашій державі, більшість і того не мають. Мені, вже навіть бридко писати на цю тему, бо тут є такі всезнайки, які і мене краще знають, як я сам)))) смішно, хлопці. не фантазуйте так багато, бо складається враження, що ви планокури)))
MANJAK11 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 12:29 #83 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 12:29 3 часа назад, kushmiruk сказал: Стелиш, Майже правдиво! А от жодного з експертів-прогнозистів, в парі, участі не взяли. Мене "помилували"? чи, можливо та тисячка нікому погоди не робить, щоб на неї ще час витрачати? І якщо ти одного разу помилився - то тепер (по твоїй логіці) - то пожиттєвий невдаха? Якби моєю метою в тій поїздці було тільки заробити грошей, то я б і за 50євро/день там працював. В нашій державі, більшість і того не мають. Мені, вже навіть бридко писати на цю тему, бо тут є такі всезнайки, які і мене краще знають, як я сам)))) смішно, хлопці. не фантазуйте так багато, бо складається враження, що ви планокури))) ну раз пішла така пьянка, то напишу так як є бо з довбограями ніхто не спорить, в спорі до його рівня гарантовано опустишся, а коли виграєш спір, шансів забрати вигране майже нуль, тим більше таку суму. Ну і програти шанс завжди є. Ну й якби з тобою хтось поспорив, хєр би ти написав тут правду, а такого окуня включав би, що дай дорогу, тим більше перевірити твої слова можна виключно бувши з тобою в одному автобусі. 3 часа назад, kushmiruk сказал: І якщо ти одного разу помилився - то тепер (по твоїй логіці) - то пожиттєвий невдаха? причому тут помилився чи не помилився, помиляются абсолютно ВСІ, але далеко не всі доказують з піною з рота про абсолютну безпрограшність своєї затії. 3 часа назад, kushmiruk сказал: які і мене краще знають, як я сам)))) чесним бути перед самим собою, в наш час, це таке саме рідке явище, як і чесність до інших людей, тому не виключено й таке 3 часа назад, kushmiruk сказал: мішно, хлопці. не фантазуйте так багато, бо складається враження, що ви планокури))) яке про тебе враження склалось, думаю сам догадаєшся )) Саме смішне в цьому, що ти дійсно доказував, дійсно спорив і дійсно обісрався, а планокури то ми. Ну ок. Єдине, за що тобі відверто дякую, що чесно написав, так як все вийшло, але знову ж таки, це тільки тому, що з тобою так ніхто і не поспорив 2
yu2007 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 12:32 #84 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 12:32 3 hours ago, kushmiruk said: якщо ти одного разу помилився - то тепер (по твоїй логіці) - то пожиттєвий невдаха? Spoiler Сидит старый шотландец в пабе, сидит, пивко потягивает, трубку курит. Сидел, сидел и говорит: - Вот эту мельницу, построил я сам, ОДИН(!)… собрал камней, намесил раствор и построил… но почему-то никто не называет меня Макфларен-строитель мельниц. Посидел, отхлебнул пива, затянулся. - Вот этот сад, в котором сейчас самые большие урожаи фруктов и ягод, посадил я сам, ОДИН(!)… все радуются и собирают плоды. Но почему-то никто не называет меня Макфларен-садовник. Посидел, отхлебнул пива, затянулся. - Вот этот мост, построил я сам, ОДИН(!), спилил деревья, ошкурил и сделал мост, теперь по нему ездят машины, ходят люди. Но почему-то никто не называет меня Макфларен-строитель мостов. Посидел, отхлебнул пива, затянулся. - Но стоило один раз отиметь овцу… 4 1
kushmiruk Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 13:05 #85 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 13:05 (змінено) 37 хвилин тому, MANJAK11 сказано: якби з тобою хтось поспорив, хєр би ти написав тут правду, а такого окуня включав би, що дай дорогу Щиро вірю, що ти по собі описав ситуацію і я матиму на увазі, що ти за людина. А те, якби я вчинив - є написано вище. Обсирайся, обригуйся, роби все, як тобі подобається. Позор тобі, таке писати людині, яку ти не знаєш. ))) Змінено 25 Квітня, 2021 в 13:06 користувачем kushmiruk 1
Єретик Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 13:29 #86 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 13:29 6 хвилин тому, Alex S сказано: То ж розкажи в чому секрет поваги до тебе? Що ти зробив, чи робиш корисного ,для держави. Що ти робиш? А в чому секрет неповаги до мене? Працюю, плачу державі податки, комунальні. Нікого не кидвю на бабло. Чого Дуал з Маньяком кидаються? Невже за бубАчку? 1
yu2007 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 14:24 #87 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 14:24 30 minutes ago, Alex S said: Що ти Юрчик не зрозумів? Смайлик збентежений поставив?Я вже щойно на заправці здогадався чим ти зайнявся. Ти в рекламі почав зніматися. От маладєц! Сумно якось стало, бо ж нічого з вищеперерахованого тобою я не роблю Та добре що в нас в країні є такі люди як ти, Сашуньчик. Ти й хліб печеш, і людей лікуєш, а в перервах між цим ще й встигаєш склади з ПММ поохороняти. А мої зйомки в рекламі - то так, курям на сміх, а не робота для справжніх чоловіків. Тому молодець ти, а не я 3
Єретик Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 14:49 #88 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 14:49 21 хвилин тому, yu2007 сказано: Сашуньчик 58 хвилин тому, Alex S сказано: Юрчик 4
MANJAK11 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 17:25 #89 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 17:25 4 часа назад, kushmiruk сказал: Щиро вірю, що ти по собі описав ситуацію і я матиму на увазі, що ти за людина. А те, якби я вчинив - є написано вище. Обсирайся, обригуйся, роби все, як тобі подобається. Позор тобі, таке писати людині, яку ти не знаєш. ))) таке, то яке ? думаєш, якби замість *обісрався* написав би, наприклад *опростоволосився*, це поміняло б суть ? Якщо тебе так зачепило це слово, то вибачай, хоча саме гірше те, що тебе зачепило це слово, а не суть написаного. Значить висновки ти не зробив, або зробив неправильні. Когнітивне спотворення називаєтся : помилка фокусування, коли фокусуєш увагу не на тих речах, що треба, якщ коротко. Але то таке, головне, щоб тобі добре було. 1
MANJAK11 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 17:29 #90 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 17:29 3 часа назад, Zelensky сказал: А в чому секрет неповаги до мене? Працюю, плачу державі податки, комунальні. Нікого не кидвю на бабло. Чого Дуал з Маньяком кидаються? Невже за бубАчку? це дуже ємне питання і потребує такої ж ємної відповіді, але оскільки ти глухий, образно кажучи, до зовнішніх аргументів, справа ця непотрібна і неблагодарна, простіше і дешевше тобі просто мінуса вліпити, а дискусія з тобою, просто коли є час і натхнення і нема чим зайнятись, зовсім
Єретик Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 17:36 #91 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 17:36 6 хвилин тому, MANJAK11 сказано: простіше і дешевше тобі просто мінуса вліпити акт безсилля і капітуляції приймається. 1
MANJAK11 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 17:47 #92 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 17:47 9 минут назад, Zelensky сказал: акт безсилля і капітуляції приймається. якщо це замінить тобі хоч одну пігулку Антисресу , то хай так і буде. Мені дуже *важливо*, як ти сприймаєш мої акти )))
yu2007 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 17:53 #93 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 17:53 Повернімося до теми, панове! Окрім нерухомості (оренда/спекуляціЇ), лихварства і Віталькіної пропозиції купити паспорт ЄС (найкраща, як на мене, порада ), більше ніякого толкового варіанту інвестицій в наш час не знайдеться? Треба кликати @rrid-а, може він щось новеньке розкаже про фонди. 1
Saddy Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 19:02 #94 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 19:02 49 минут назад, Cherman сказал: Треба кликати справжнього мужчину, який пече хліб, лікує людей чи займається комерцією. Ця картинка останнім часом стає доречною чи не в кожній темі)) 3
KILLER Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 20:01 Автор #95 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 20:01 інвестування, як рух цієї теми... чекаєш на одне, а отримуєш інше. Але впринципі результат передбачуваний, проте хотілося й побачити кілька цікавих ідей та роздумів... Можливо й з дієвим бізнес-планом))) Звичайно, що це не та площадка, де потрібно всерйоз обговорювати такі питання, але її повністю вистачає для проявів фантазії чи викладу запозиченої в когось інформації по даній темі з подальшим її аналізом. Спробую повернути трішки в правильне русло. Маю знайомого, який в Луцьку побудував винний погріб. Реальний винний погріб, в формі тунелю, який проходить по зовнішньому периметру цокольного поверху навколо будинку. Поки що він в ньому зберігає в бочках коньяк і невелику кількість вина. Поступово привозить і наповнює його. От така інвестиція. А ще цікаво те, що в цьому погрібі він катається на велосипеді, намотуючи круги. І погріб добре укріплений, можна сказати, як бункер, в якому завжди холодно. 6
Гість Selbeor Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 20:27 #96 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 20:27 Давно такого читабельного срачу на борді не було Це ж скільки вільного часу треба мати, щоб такі простині писати
yu2007 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 21:29 #97 Опубліковано 25 Квітня, 2021 в 21:29 (змінено) 1 hour ago, KILLER said: винний погріб Був в мене колись знайомий. Без погреба, просто мав кілька ванн, в яких бадяжив спирт. То теж себе непогано чухав до пори до часу...)) Вже вище у темі питали: цікавлять пасивні інвестиції чи вкладення в бізнес, в який треба вкладати ще й купу свого часу? Бо якщо питання «в який бізнес влошитись», то тут варіантів вагон і маленький возик))) Змінено 25 Квітня, 2021 в 21:48 користувачем yu2007 2
romanc Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 02:52 #98 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 02:52 8 часов назад, yu2007 сказал: Повернімося до теми, панове! Окрім нерухомості (оренда/спекуляціЇ), лихварства і Віталькіної пропозиції купити паспорт ЄС (найкраща, як на мене, порада ), більше ніякого толкового варіанту інвестицій в наш час не знайдеться? Треба кликати @rrid-а, може він щось новеньке розкаже про фонди. Пмж в Чехии можно получить, вложив 100000евро, и это только ПМЖ, а не паспорт. Для паспорта миллионные инвестиции нужно делать. Или вы про левые паспорта? Недавно в Берегово арестовали чувака, пробивал через консульство выдачу паспортов москалям за 25к.долл. 1
nickel Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 05:51 #99 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 05:51 2 часа назад, Alex S сказал: А чого ви на тему лихфарів чи валютчиків мовчите? Такий же бізнес, як здача нерухомості в оренду.
romanc Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 06:02 #100 Опубліковано 26 Квітня, 2021 в 06:02 Можешь в фермеры подасться. https://www.overclockers.ua/news/hardware/2021-04-25/129094/
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти