Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

2 годин тому, Nokian сказано:

Ну звісно дії влади вона не коментує в силу полікоректності,але і так ясно

В силу політкоректності??? В силу не володіння інформацією - скільки хворих подужає наша система охорони здоров'я, скільки ШВЛ робочих, скільки ліжок, які прогнози захворюваності медиків. Так само вона не коментувала питання щодо клініки запалення легень - бо це не її фах і вона це підкреслювала.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

в мене склалась думка, що ти пі*дабол, не більше і не меньше. І це ти успішно доводиш, усі ці роки

Ага, ще може станеш перед моїм магазином з плакатом) ?

Вадік,не падай  нижче плінтуса.

• -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Nokian сказал:

Вадік,не падай  нижче плінтуса.

не переживай, ти там в гордом одіночєствє так і останешся :D

ЗІ саме смішне, що ти зробив припущення, яку я про тебе склав думку, я тобі пояснив, яку я НАСПРАВДІ склав про тебе думку і тут ти пропонуєш мені з плакатом стояти в тебе перед магазином. Ну от скажи, хіба ти після цього не довбограй ?

Змінено користувачем MANJAK11
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Айда на концерт

Спойлер

image.png.bcb93317465705900d683b597c9ee454.pngimage.png.874bd2d3da93b8a553852025c95c46c4.pngimage.png.5dde54892b0a030dda364c4e2e2cebc5.png

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@paksivatova, повертаючись до Трампа, Китаю і ВООЗ. Згадав твіт Трампа, що коронавірус як звичайний грип за 9 березня і заради цікавості загуглив заяви ВООЗ за той же день. 9 березня ВООЗ вперше заговорила про ризик виникнення пандемії. І лише в 20 числах березня, до Трампа дійшло, що це не грип. Ми вже тиждень сиділи на карантині, а в США вже було 50 000 хворих і під тисячу померлих. В мене просте запитання: то хто тормозив ВООЗ чи Трамп?

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі Великобританія всіх стрімко доганяє, а смертність взагалі піпєц, майже по 1000 кожен день. І населення всього порядка 66млн людей. Не так вже й багато

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, Cherman сказано:

Це та Великобританія, яку так згадував Нокіан.

Нє, нє)))))) Там про  Британію))))) 

Це в Британії 

Змінено користувачем bublik007
  • Ха-ха 2
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 hours ago, Nokian said:

Для Вейвера,жодні Гугл відгуки не замінять мені живого спілкування з клієнтом .

Їм подобається, мені теж.

В цьому переваги невеликого міста,продавці та покупці часто знають одне одного,і відповідно відносини інші.

Та так, але щоб хоч трошки розширятися та щоб йшли нові клієнти (якщо в реалі чи на роботі ти більш адекватний) - то дозволь залишати відгуки усім навіть своїм  старим клієнтам... (і знай що в середньому 10% людей всеодно на все завжди жаліються і ставлять мінуси чи негативні відгуки,  навіть якщо все майже ідеально, тому негативні відгуки всеодно будуть), але без реальних відгуків мені навіть страшно у тебе ремонтувати свою стареньку Нокію 3310... 15 років мобілка мені прослужила, а ти зараз візьмеш і зламаєш...))) а потім, так як і тут, придумаєш тисячу відмазок!

А якщо серйозно, то на твій «бізнес» я не наїжаю та не хочу наїжати, але навчився судити про людей по всіх їхніх вчинках, тобто все так як я написав раніше і своїх слів назад не забираю... тому просто рекомендую - скільки би ти там іноді не пив чи ще що не вживав, але на людях (тобто навіть на форумі)  краще так не розважайся і «дурачка» не включай, тобі ж вже не 17 років..., бо тут же ти і пропонуєш свій сервіс,  а думка та висновки про людину по всіх її вчинках залишаються надовго а то і назавжди...

Змінено користувачем Waver
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда У своєму репертуарі.  Вам би ввічливості та поваги побільше, шановні бордівчани.У кожного своя думка та точка зору, яку потрібно поважати. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nickel - не злорадствуй! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Waver сказал:

Nickel - не злорадствуй! )))

Я ж мовчу.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 minutes ago, nickel said:

Я ж мовчу.

Я про твої лайки мені де все що проти Nokiana (ти обов‘язково лайкаєш) чи про всі твої мінуси Nokianу які ти ніяк не забуваєш ставити )))

тому й кажу - не злорадствуй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Waver сказал:

А про лайки чи мінуси Nokianу не забуваєш)))

Сьогодні купа людей і ти в тому числі намагалася йому щось пояснити. Я цей етап пройшов кілька десятків сторінок тому. Як тільки зрозумів, що ніякі аргументи, доводи і цифри на нього не діють, я перестав це робити, але можу відреагувати натиснувши + чи -. Так людина хоча б розумітиме, що те, що я мовчу, не означає, що я з ним згоден або ж навпаки.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, nickel said:

Сьогодні купа людей і ти в тому числі намагалася йому щось пояснити. Я цей етап пройшов кілька десятків сторінок тому. Як тільки зрозумів, що ніякі аргументи, доводи і цифри на нього не діють, я перестав це робити, але можу відреагувати натиснувши + чи -. Так людина хоча б розумітиме, що те, що я мовчу, не означає, що я з ним згоден або ж навпаки.

Ну тоді Ок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, nickel сказал:

@paksivatova, повертаючись до Трампа, Китаю і ВООЗ. Згадав твіт Трампа, що коронавірус як звичайний грип за 9 березня і заради цікавості загуглив заяви ВООЗ за той же день. 9 березня ВООЗ вперше заговорила про ризик виникнення пандемії. І лише в 20 числах березня, до Трампа дійшло, що це не грип. Ми вже тиждень сиділи на карантині, а в США вже було 50 000 хворих і під тисячу померлих. В мене просте запитання: то хто тормозив ВООЗ чи Трамп?

Трамп не медик

А ВОЗ -всесвітня організація охорони здоров'я

Ще в грудні виникла проблема

Що вони робили до 9 березня?

Корупціонери та бюрократи

Якби Вооз спрацював ефективно - і сповіщував належним чином,можливо був би інший сценарій розвитку подій

• Дякую! 1
  • +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, paksivatova сказано:

Трамп не медик

Якби Вооз спрацював ефективно - і сповіщував належним чином,можливо був би інший сценарій розвитку подій

Як там латіняни казали:" Is fecit cui prodest " ( зробив той, кому вигідно)?

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, yuraa сказано:

Борда У своєму репертуарі.  Вам би ввічливості та поваги побільше, шановні бордівчани.

Ти на ФБ зайди. Ще гірше..

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ти на ФБ зайди. Ще гірше..

Сьогодні краще не заходити. Там все в яйцях і пасках.

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Waver сказано:

...у тебе ремонтувати свою стареньку Нокію 3310... 15 років мобілка мені прослужила, а ти зараз візьмеш і зламаєш...)))

Це як в анекдоті про цигана: йде по ринку циган і їсти захотів, купив булочку, не наївся, купив другу, не наївся, купив бублик - наївся. Думає, треба було зразу бублик купувати...

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, paksivatova сказал:

Трамп не медик

Ну це ж смішно. Він президент супердержави. У них витрати лише на медицину у 25 разів більші ніж весь бюджет України. Науку й не порівнюю, бо у нас її немає. Трамп не догадався проконсультуватися з медиками і науковцями? То хіба ВООЗ винувата?

2 часа назад, paksivatova сказал:

А хто, крім Трампа, стверджує що ВООЗ спрацював неефективно? Їхні діяльність відкрита, все є на їхньому сайті. Вже 5 січня було опубліковані перші рекомендації, оцінка ризиків і т.д. для науковців, преси. А 10 січня опублікували  повний комплекс технічних рекомендацій для всіх країн з питань виявлення, діагностики і ведення можливих випадків хвороби. А Трамп напередодні заявляє, що це майже як грип, і що через грип ніхто хоронити економіку не збирається. Але винувата ВООЗ? 

COVID-19 — хронология действий ВОЗ

Спойлер

31 декабря 2019 г.

В г. Ухань провинции Хубэй в Китае зарегистрирована группа случаев заболевания пневмонией. Впоследствии установлен вызывающий ее новый коронавирус.

1 января 2020 г.

ВОЗ налаживает работу Группы поддержки по вопросам реагирования на инциденты на трех уровнях организации (штаб-квартира, региональные бюро и страны) и переходит в режим чрезвычайного реагирования Организации на вспышку.

4 января 2020 г.

ВОЗ сообщает в социальных сетях о появлении в г. Ухань провинции Хубэй группы случаев заболевания пневмонией; все пациенты живы.

5 января 2020 г.

ВОЗ публикует первый выпуск новостей о вспышках болезней, посвященный новому вирусу. Это первая техническая публикация по данному вопросу, предназначенная для научного сообщества и органов общественного здравоохранения, а также мировых СМИ. Выпуск содержит оценку риска, рекомендации, а также полученную Организацией от Китая информацию о состоянии пациентов и принятых мерах по охране здоровья населения в ответ на появление группы случаев заболевания пневмонией в Ухане.

10 января 2020 г.

ВОЗ размещает в сети Интернет всеобъемлющий комплекс технических рекомендаций для всех стран по вопросам выявления, диагностики и ведения возможных случаев заболевания, исходя из имеющихся на тот момент данных о вирусе.

Имеющиеся на тот момент фактические данные свидетельствуют о том, что «передача инфекции от человека к человеку не происходит или происходит ограниченно». В целях защиты работников здравоохранения и исходя из опыта борьбы с ТОРС и БВРС, а также известных моделей передачи вирусных возбудителей респираторных заболеваний, публикуются рекомендации по профилактике инфекций и инфекционному контролю, в которых говорится о необходимости соблюдения медицинским персоналом мер предосторожности для защиты от воздушно-капельных и контактных инфекций при оказании помощи пациентам и мер по защите от воздушно-пылевых инфекций при выполнении процедур, в ходе которых образуются аэрозоли.

12 января 2020 г.

Китай обнародует данные генетического секвенирования COVID-19.

13 января 2020 г.

Официально подтверждается первый зарегистрированный случай заболевания COVID-19 за пределами Китая в Таиланде.

14 января 2020 г.

На брифинге для прессы руководитель технического отдела по реагированию отмечает, что имели место случаи ограниченной передачи коронавирусной инфекции от человека к человеку (в группе из 41 пациента), в основном между родственниками, и что существует риск потенциального расширения границ вспышки. 

20–21 января 2020 г.

Эксперты ВОЗ, работающие в ее бюро в Китае и Региональном бюро для стран Западной части Тихого океана, совершают краткую поездку в район вспышки в Ухане.

22 января 2020 г.

Миссия ВОЗ в Китае выпускает заявление о том, что имеются доказательства передачи вируса от человека к человеку в Ухане, однако для понимания истинных масштабов его передачи требуются дополнительные исследования.

22–23 января 2020 г.

Генеральный директор ВОЗ в соответствии с Международными медико-санитарными правилами (ММСП 2005 г.) созывает совещание Комитета по чрезвычайной ситуации для вынесения заключения о том, является ли данная вспышка чрезвычайной ситуацией в области общественного здравоохранения, имеющей международное значение. Имеющиеся на тот момент данные не позволяют независимым членам Комитета из различных стран мира прийти к единому мнению по этому вопросу. Они просят созвать повторное совещание спустя 10 дней, когда будет получена дополнительная информация.

28 января 2020 г.

Для изучения принятых Китаем мер реагирования на вспышку и оценки возможностей оказания технической помощи в Пекин на встречу с руководством Китая направляется делегация высокого уровня ВОЗ, возглавляемая Генеральным директором.

В Пекине д-р Тедрос договаривается с китайским правительством о направлении в страну международной группы ведущих ученых для формирования более полной картины создавшейся обстановки и принимаемых мер реагирования, а также обмена информацией и опытом.

11–12 февраля 2020 г.

ВОЗ созывает Научно-инновационный форум COVID-19 с участием более 400 экспертов и доноров из различных стран мира, на котором выступают Генеральный директор Китайского центра по контролю и профилактике заболеваний Джордж Гао и главный эпидемиолог Китайского центра Цзунью У.

16–24 февраля 2020 г.

Совместная миссия ВОЗ и Китая с участием экспертов из Канады, Германии, Японии, Нигерии, Республики Корея, России, Сингапура и США (ЦКБ, НИЗ) работает в Китае, а также посещает Ухань и еще два города. Миссия проводит встречи с представителями органов здравоохранения, учеными и медицинским персоналом лечебно-профилактических учреждений (при соблюдении физической дистанции). Доклад совместной миссии имеется по адресу https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/who-china-joint-mission-on-covid-19-final-report.pdf

Ну і давай не будемо забувати, що ВООЗ не урядова організація, вона не може наказувати, а лише дає рекомендації урядам як діяти. Той же Трамп їх не виконав, але звинувачує ВООЗ. Зручно.

Сенатор від Демократичної партії Патрік Лігі заявив, що “Білий дім усвідомлює власні провальні дії у відповідь на кризу, від самого початку ігноруючи чисельні застереження, марнуючи цінний час, відкидаючи медицину, порівнюючи Ковід-19 зі звичайною простудою і запевняючи, що усе буде гаразд”.

• +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, paksivatova сказано:

Трамп не медик

ОМГ...

Трамп бізнесмен, і йому головне гроші.  Ми всі не медики, більшість з нас.  Але у нього є теж міністерства, радники і т.д. Але він ляпнув "від себе", поумнічав. І, як виявилося, *уйню сморозил-с.

ВООЗ не має впливу, як писав вище @nickel, на країни. Їхня діяльність трохи інша. Заставити вони нікого не можуть. Можуть наполягати, і рекомендувати. А вже держава (у вигляді Керівництва) приймає остаточне рішення, прислухатися і зробити відповідні висновки, чи проігнорити і обісратися.

Корупція на рівні ВООЗ ??  Серйозно?  Навіть якщо і так,  то суми "відкатів", як бюджет Молдови чи Білорусі повинні бути.

Без бюрократії в такій структурі ніяк. І те, що хтось називає бюрократія, інші називають порядок!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, nickel сказал:

Трамп не догадався проконсультуватися з медиками і науковцями?

Мабуть не догадався раз таке ліпить останнім часом ))) А взагалі, на мою думку, він вважає, що якщо він президент США, то "спец" в усьому і все, що він говорить, є правда і єдина істина )))

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, igorgame сказано:

то "спец" в усьому і все, що він говорить, є правда і єдина істина )))

Щось у цьому є. І здається у пуйла десь така сама хвороба +/-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, igorgame сказал:

А взагалі, на мою думку, він вважає, що якщо він президент США, то "спец" в усьому і все, що він говорить, є правда і єдина істина )))

Не тому що він президент, а тому що - Трамп. А президент США - це всього лиш маріонетка.

• Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...