Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

3 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Доречі, реально зникла алкашня

Знайомий, який , часом,  "скуплявся" на "точці", казав, що тітка-"продавець", не продає спирт, каже- карантин)))) Свідома)))))

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Берегово сьогодні ось так паску святили

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

В Берегово сьогодні ось так паску святили

А чого, як ідея-цікава))) Вздовж дороги, відстань по "госту",   священник на відкритій машині, експрес осв'ята. Та от штука в чому, нарід(  верніше, якась його частина), буде все одно пхатися, щоб першим, щоб по-скорше))) До речі, не знаю в якому місті,  але в Польщі, зробили так само, як в Берегово. Чи, в Берегово, як в Польщі))))

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, bublik007 сказано:

А чого, як ідея-цікава))) Вздовж дороги, відстань по "госту",   священник на відкритій машині, експрес осв'ята. Та от штука в чому, нарід(  верніше, якась його частина), буде все одно пхатися, щоб першим, щоб по-скорше))) До речі, не знаю в якому місті,  але в Польщі, зробили так само, як в Берегово. Чи, в Берегово, як в Польщі))))

Це ідеальний варіант хіба що для села або району міста де немає багатоповерхівок. Кожен поставив кошик біля своєї хати і все ок. Біля багатоповерхівок так не вийде.

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Cherman сказано:

То, вона зникла хіба в тебе в дворі.:D По місту, здається, "аватарів" навіть більше стало.

Вони теж еволюціонують, походу, ходять в масках збирають пляшки та металолом.

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чорного гумору Вам всім в тред!

%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суд скасував адмінсправу щодо чоловіка, який перебував на сільській зупинці громадського транспорту без маски.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/m/incidents/10955444-u-cherniveckiy-oblasti-sud-viznav-vimogu-nositi-maski-nezakonnoyu.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от і головний наш сан лікар говорить теж , що і я.

Зимою знову буде дупа.

Якщ о не перестати обсиратись., і не почати обливатись.

Новый коронавирус Covid-19, которым по всему миру заразились 1 млн 768 тыс. человек, станет сезонным заболеванием и будет возвращаться циклично.

Об этом заявил заместитель министра здравоохранения - главный государственный санитарный врач Виктор Ляшко в ходе интервью интервью интернет-изданию "Левый берег", передают Українські Новини.

"Думаю, к октябрю все страны уже будут подготовлены совсем иначе. Почему я говорю об октябре - по моему личному мнению, коронавирусная болезнь все же станет сезонным заболеванием и будет возвращаться циклично", - сказал он.

Он отметил, что необходимо обратить внимание на то, как вирус будет мутировать и как иммунитет будет справляться с этими мутациями.

Змінено користувачем Nokian
  • +1 1
  • -1 8
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, Nokian сказал:

Ну от і головний наш сан лікар говорить теж , що і я.

Чоловіче, ким ти себе уявив?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коронавирус. Минздрав меняет алгоритм тестирования: число случаев может возрасти

Цитувати

Теперь тесты будут делать:

- всем, кто болеет пневмонией;

- всем людям с горячкой;

- всем контактным лицам.

Влада регулярно тормозить - це потрібно було робити ще з самого початку епідемії.

• Дякую! 1
  • +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, bublik007 сказал:

А чого, як ідея-цікава)))

Давно вже ті ідеї подають але наші священники щось "не чешуться", чогось чекають... а напередодні свята вже б могли продумати варіанти, щоб меньше у церквах людей скупчувалось особливо багато церков біля "спальних" районів і могли б продумати, а не до останнього тягнути.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 минут назад, sergkots сказал:

Влада регулярно тормозить - це потрібно було робити ще з самого початку епідемії.

Саме головне скоріше владу мокнути :) А те, що з початку епідемії в Україні не було належної кількости тестів, то нічого? От коли з'явились - тоді і змінили методи і алгоритм! І тут справа не у тому хто зараз при владі, а сам факт, що на початку епідемії не було тестів! Але ж тут у пріоритеті скоріше на іншому акцент зробити, а не назвати причину чому раніше по іншому було.

Змінено користувачем ForZa
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Zheny@ сказал:

коронавірусом, застудою, грипом? (Яким? свинячий, пташиний?)

Пневмонією,

Чим???

та в нього ще в процесі, і це, нажаль, невиліковне :( 

• Дякую! 1
  • Ха-ха 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Канешно! Всі такі розумні заднім числом! сидячи на дивані перед компом! А чим мали тестити коли їх було недостатньо?! зараз навезли вдосталь і змінили стратегію, що не так? 

Іноді аж харить це диванне "експерднєчество"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, ForZa сказано:

Саме головне скоріше владу мокнути :) А те, що з початку епідемії в Україні не було належної кількости тестів, то нічого? От коли з'явились - тоді і змінили методи і алгоритм! І тут справа не у тому хто зараз при владі, а сам факт, що на початку епідемії не було тестів! Але ж тут у пріоритеті скоріше на іншому акцент зробити, а не назвати причину чому раніше по іншому було.

22 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Канешно! Всі такі розумні заднім числом! сидячи на дивані перед компом! А чим мали тестити коли їх було недостатньо?! зараз навезли вдосталь і змінили стратегію, що не так? 

Іноді аж харить це диванне "експерднєчество"!

Ну може я не правий, то коли ж то почали закупати тест системи?

https://www.google.com/search?q=завезли+тести+на+коронавірус+плр&source=lnt&tbs=cdr%3A1%2Ccd_min%3A2%2F29%2F2020%2Ccd_max%3A1%2F31%2F2020&tbm=

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смертність в Нью-Йорку.

image.thumb.png.cd64510bdf9c692ee5caf6f30eb47784.png

image.thumb.png.3832c3c087bfa678b1a0813683188e7d.png

Цитата

Ці цифри суперечать думці про те, що багато людей, які вмирають від нового вірусу, так чи інакше померли б. І вони припускають, що нинішні показники смерті від коронавірусу занижують реальну кількість вірусу, чи то через недостатність смертності від коронавірусу, так і на кількість смертей, які зазвичай можна запобігти, або і те й інше.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Nokian сказано:

по моему личному мнению

фраза достойна головного лікаря.

Не "з власного досвіду", не "з досвіду інших країн", а так, як і в тебе: ІМХО!

Але стоп!!!!

Ти, своєю копіпастою визнав, що вірус таки є!

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не читав цю тему, та і не бачу сенсу в цьому. Коротше так: ніякого коронавірусу не існує, це прихований кінець світу. Бог запрограмував так людей, щоб навколо була ця шумиха, зробив різні вражаючі кадри, хоча насправді того немає. Люди поховалися по домах і життя великою мірою зупинилося... Але оскільки життя вічне, тобто немає повної зупинки, то і апокаліпсис теж такий не 100-процентний. Життя трохи призупинилося, всі у своїх домівках по всьому світу ув'язнилися. Коротше кажучи, відбувається певна трансформація у щось хороше. Не знаю, хто і коли те побачить, в кожного свій час, але я за ці 2 з половиною років намучився капітально, я пережив свою старість, болячки, смерть і митарства, в кінці кінців ввечері 8-го квітня на небі побачив ікону Богородиці, яка зазвичай висить у церкві над царськими вратами. Ця ікона вималювалася на місяці, який сходив. То було Друге пришестя Господа і початок Страшного Суду, звідки мене витягла моя мама своїми молитвами. Власне ці 2,5 роки я чув голос Бога, а також бачив деякі цікаві трансформації, чого б ніколи не подумав побачити. Тепер мені все стало ясно про світ. Це всього-на-всього гра, або ж квест, якщо так можна назвати. Існують паралельні реальності, в чому я сам переконався. А в найближчому майбутньому можна буде переміщатися в просторі і часі. Тому, не вірте про коронавірус, це штучна паніка.

Змінено користувачем TFA
  • Ха-ха 1
  • Збентежений 2
  • Cумний 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О 5-й ранку взяло:D

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, TFA сказал:

Бог запрограмував так людей, щоб навколо була ця шумиха, зробив різні вражаючі кадри

Ось і знайшовся винуватий:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Selbeor сказал:

Чоловіче, ким ти себе уявив?...

Масоном, як мінімум.

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, igorgame сказано:

Давно вже ті ідеї подають але наші священники щось "не чешуться", чогось чекають... а напередодні свята вже б могли продумати варіанти, щоб меньше у церквах людей скупчувалось особливо багато церков біля "спальних" районів і могли б продумати, а не до останнього тягнути.

УПЦКП, греко-католики,  католики, хоч трохи якось, та щось видумують( за всіх не кажу, лише те, що знаю). А от Мацковская праваславная ні-Бог поможет и защитит)))) Бізнес, він такий бізнес))) 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, TFA сказано:

Тому, не вірте про коронавірус, це штучна паніка

Я завжди з великою повагою ставлюсь до віри інших людей, до їх бачення, способу життя... Але,  такі переживання, це - особисте. Не думаю, що треба було виносити це на загал, та  ще й в цій темі....Штучна чи ні... Люди помирають, і, на жаль, зовсім не штучно.

• Подобається 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ладно вам, мы все умрем, это просто вопрос времени...

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, romanc сказал:

да ладно вам, мы все умрем, это просто вопрос времени...

Так хочеться то як можна пізніше, а не вже))

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...