Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 18.04.2020 в 17:53, Nokian сказав:

Ну звісно дії влади вона не коментує в силу полікоректності,але і так ясно

Показати  

В силу політкоректності??? В силу не володіння інформацією - скільки хворих подужає наша система охорони здоров'я, скільки ШВЛ робочих, скільки ліжок, які прогнози захворюваності медиків. Так само вона не коментувала питання щодо клініки запалення легень - бо це не її фах і вона це підкреслювала.

• +1 2
Опубліковано
  В 18.04.2020 в 19:55, MANJAK11 сказав:

в мене склалась думка, що ти пі*дабол, не більше і не меньше. І це ти успішно доводиш, усі ці роки

Показати  

Ага, ще може станеш перед моїм магазином з плакатом) ?

Вадік,не падай  нижче плінтуса.

• -1 3
Опубліковано (змінено)

В 18.04.2020 в 20:14, Nokian сказав:

Вадік,не падай  нижче плінтуса.

Показати  

не переживай, ти там в гордом одіночєствє так і останешся :D

ЗІ саме смішне, що ти зробив припущення, яку я про тебе склав думку, я тобі пояснив, яку я НАСПРАВДІ склав про тебе думку і тут ти пропонуєш мені з плакатом стояти в тебе перед магазином. Ну от скажи, хіба ти після цього не довбограй ?

Змінено користувачем MANJAK11
Опубліковано

@paksivatova, повертаючись до Трампа, Китаю і ВООЗ. Згадав твіт Трампа, що коронавірус як звичайний грип за 9 березня і заради цікавості загуглив заяви ВООЗ за той же день. 9 березня ВООЗ вперше заговорила про ризик виникнення пандемії. І лише в 20 числах березня, до Трампа дійшло, що це не грип. Ми вже тиждень сиділи на карантині, а в США вже було 50 000 хворих і під тисячу померлих. В мене просте запитання: то хто тормозив ВООЗ чи Трамп?

• +1 4
Опубліковано

Доречі Великобританія всіх стрімко доганяє, а смертність взагалі піпєц, майже по 1000 кожен день. І населення всього порядка 66млн людей. Не так вже й багато

• +1 3
Опубліковано (змінено)
  В 18.04.2020 в 21:32, Cherman сказав:

Це та Великобританія, яку так згадував Нокіан.

Показати  

Нє, нє)))))) Там про  Британію))))) 

Це в Британії 

Змінено користувачем bublik007
  • Ха-ха 2
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
  В 18.04.2020 в 19:30, Nokian сказав:

Для Вейвера,жодні Гугл відгуки не замінять мені живого спілкування з клієнтом .

Їм подобається, мені теж.

В цьому переваги невеликого міста,продавці та покупці часто знають одне одного,і відповідно відносини інші.

Показати  

Та так, але щоб хоч трошки розширятися та щоб йшли нові клієнти (якщо в реалі чи на роботі ти більш адекватний) - то дозволь залишати відгуки усім навіть своїм  старим клієнтам... (і знай що в середньому 10% людей всеодно на все завжди жаліються і ставлять мінуси чи негативні відгуки,  навіть якщо все майже ідеально, тому негативні відгуки всеодно будуть), але без реальних відгуків мені навіть страшно у тебе ремонтувати свою стареньку Нокію 3310... 15 років мобілка мені прослужила, а ти зараз візьмеш і зламаєш...))) а потім, так як і тут, придумаєш тисячу відмазок!

А якщо серйозно, то на твій «бізнес» я не наїжаю та не хочу наїжати, але навчився судити про людей по всіх їхніх вчинках, тобто все так як я написав раніше і своїх слів назад не забираю... тому просто рекомендую - скільки би ти там іноді не пив чи ще що не вживав, але на людях (тобто навіть на форумі)  краще так не розважайся і «дурачка» не включай, тобі ж вже не 17 років..., бо тут же ти і пропонуєш свій сервіс,  а думка та висновки про людину по всіх її вчинках залишаються надовго а то і назавжди...

Змінено користувачем Waver
  • Ха-ха 1
Опубліковано

Борда У своєму репертуарі.  Вам би ввічливості та поваги побільше, шановні бордівчани.У кожного своя думка та точка зору, яку потрібно поважати. 

Опубліковано (змінено)
  В 19.04.2020 в 00:36, nickel сказав:

Я ж мовчу.

Показати  

Я про твої лайки мені де все що проти Nokiana (ти обов‘язково лайкаєш) чи про всі твої мінуси Nokianу які ти ніяк не забуваєш ставити )))

тому й кажу - не злорадствуй!

Опубліковано
  В 19.04.2020 в 00:51, Waver сказав:

А про лайки чи мінуси Nokianу не забуваєш)))

Показати  

Сьогодні купа людей і ти в тому числі намагалася йому щось пояснити. Я цей етап пройшов кілька десятків сторінок тому. Як тільки зрозумів, що ніякі аргументи, доводи і цифри на нього не діють, я перестав це робити, але можу відреагувати натиснувши + чи -. Так людина хоча б розумітиме, що те, що я мовчу, не означає, що я з ним згоден або ж навпаки.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
  В 19.04.2020 в 00:56, nickel сказав:

Сьогодні купа людей і ти в тому числі намагалася йому щось пояснити. Я цей етап пройшов кілька десятків сторінок тому. Як тільки зрозумів, що ніякі аргументи, доводи і цифри на нього не діють, я перестав це робити, але можу відреагувати натиснувши + чи -. Так людина хоча б розумітиме, що те, що я мовчу, не означає, що я з ним згоден або ж навпаки.

Показати  

Ну тоді Ок

Опубліковано
  В 18.04.2020 в 21:00, nickel сказав:

@paksivatova, повертаючись до Трампа, Китаю і ВООЗ. Згадав твіт Трампа, що коронавірус як звичайний грип за 9 березня і заради цікавості загуглив заяви ВООЗ за той же день. 9 березня ВООЗ вперше заговорила про ризик виникнення пандемії. І лише в 20 числах березня, до Трампа дійшло, що це не грип. Ми вже тиждень сиділи на карантині, а в США вже було 50 000 хворих і під тисячу померлих. В мене просте запитання: то хто тормозив ВООЗ чи Трамп?

Показати  

Трамп не медик

А ВОЗ -всесвітня організація охорони здоров'я

Ще в грудні виникла проблема

Що вони робили до 9 березня?

Корупціонери та бюрократи

Якби Вооз спрацював ефективно - і сповіщував належним чином,можливо був би інший сценарій розвитку подій

• Дякую! 1
  • +1 3
  • -1 1
Опубліковано
  В 19.04.2020 в 06:40, paksivatova сказав:

Трамп не медик

Якби Вооз спрацював ефективно - і сповіщував належним чином,можливо був би інший сценарій розвитку подій

Показати  

Як там латіняни казали:" Is fecit cui prodest " ( зробив той, кому вигідно)?

• +1 2
Опубліковано
  В 18.04.2020 в 23:46, yuraa сказав:

Борда У своєму репертуарі.  Вам би ввічливості та поваги побільше, шановні бордівчани.

Показати  

Ти на ФБ зайди. Ще гірше..

• +1 1
Опубліковано
  В 18.04.2020 в 22:48, Waver сказав:

...у тебе ремонтувати свою стареньку Нокію 3310... 15 років мобілка мені прослужила, а ти зараз візьмеш і зламаєш...)))

Показати  

Це як в анекдоті про цигана: йде по ринку циган і їсти захотів, купив булочку, не наївся, купив другу, не наївся, купив бублик - наївся. Думає, треба було зразу бублик купувати...

• Ха-ха 3
Опубліковано

Трамп не медик

Показати  

Ну це ж смішно. Він президент супердержави. У них витрати лише на медицину у 25 разів більші ніж весь бюджет України. Науку й не порівнюю, бо у нас її немає. Трамп не догадався проконсультуватися з медиками і науковцями? То хіба ВООЗ винувата?

2 часа назад, paksivatova сказал:

Показати  

А хто, крім Трампа, стверджує що ВООЗ спрацював неефективно? Їхні діяльність відкрита, все є на їхньому сайті. Вже 5 січня було опубліковані перші рекомендації, оцінка ризиків і т.д. для науковців, преси. А 10 січня опублікували  повний комплекс технічних рекомендацій для всіх країн з питань виявлення, діагностики і ведення можливих випадків хвороби. А Трамп напередодні заявляє, що це майже як грип, і що через грип ніхто хоронити економіку не збирається. Але винувата ВООЗ? 

COVID-19 — хронология действий ВОЗ

Показати контент

Ну і давай не будемо забувати, що ВООЗ не урядова організація, вона не може наказувати, а лише дає рекомендації урядам як діяти. Той же Трамп їх не виконав, але звинувачує ВООЗ. Зручно.

Сенатор від Демократичної партії Патрік Лігі заявив, що “Білий дім усвідомлює власні провальні дії у відповідь на кризу, від самого початку ігноруючи чисельні застереження, марнуючи цінний час, відкидаючи медицину, порівнюючи Ковід-19 зі звичайною простудою і запевняючи, що усе буде гаразд”.

• +1 4
  • -1 1
Опубліковано

Трамп не медик

Показати  

ОМГ...

Трамп бізнесмен, і йому головне гроші.  Ми всі не медики, більшість з нас.  Але у нього є теж міністерства, радники і т.д. Але він ляпнув "від себе", поумнічав. І, як виявилося, *уйню сморозил-с.

ВООЗ не має впливу, як писав вище @nickel, на країни. Їхня діяльність трохи інша. Заставити вони нікого не можуть. Можуть наполягати, і рекомендувати. А вже держава (у вигляді Керівництва) приймає остаточне рішення, прислухатися і зробити відповідні висновки, чи проігнорити і обісратися.

Корупція на рівні ВООЗ ??  Серйозно?  Навіть якщо і так,  то суми "відкатів", як бюджет Молдови чи Білорусі повинні бути.

Без бюрократії в такій структурі ніяк. І те, що хтось називає бюрократія, інші називають порядок!

Опубліковано
  В 19.04.2020 в 09:49, nickel сказав:

Трамп не догадався проконсультуватися з медиками і науковцями?

Показати  

Мабуть не догадався раз таке ліпить останнім часом ))) А взагалі, на мою думку, він вважає, що якщо він президент США, то "спец" в усьому і все, що він говорить, є правда і єдина істина )))

• +1 1
Опубліковано
  В 19.04.2020 в 16:00, igorgame сказав:

то "спец" в усьому і все, що він говорить, є правда і єдина істина )))

Показати  

Щось у цьому є. І здається у пуйла десь така сама хвороба +/-

Опубліковано
  В 19.04.2020 в 16:00, igorgame сказав:

А взагалі, на мою думку, він вважає, що якщо він президент США, то "спец" в усьому і все, що він говорить, є правда і єдина істина )))

Показати  

Не тому що він президент, а тому що - Трамп. А президент США - це всього лиш маріонетка.

• Збентежений 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...