Перейти до змісту

Дія: Державні послуги онлайн

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
16 минут назад, Bliksss сказал:

тобто- "старі", в мене з 2001 року "права"  - нікуя не підтягуються... не дуже і хочу, але - такі да - було б зручно.

В нього не старі, якщо не помиляюся, видані після 2013 року, але в Дії не відображалися, а тепер відображаються з фотографією від загранпаспорта.

• Відповідей 256
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
40 минут назад, AppMark сказал:

права старого зразка не підтяне.

В мене теж фото з заграна на всіх доках, но ЮА паспорт не підтягує.

Старого зразка це які? Паперова книжечка чи паперові ламіновані чи пластик без терміну дії?

Опубліковано
22 хвилин тому, nickel сказано:

Не чув щоб в когось такі підтягнулися.

я про що...не підтягуються автоматично, "путьом не хітрих маніпуляцій" якось можна, але, поки - утримаюсь...

Опубліковано
10 хвилин тому, AppMark сказано:

І можна провірити штрафи на авто)

з самого початку - можна було, смисл - якщо я знаю, що в мене їх немає?

P.S. Зараз - да, фотокамери стоять...зручніше - побачити на скільки накосячив )) 

Опубліковано
31 минуту назад, Saddy сказал:

у мене права - пластик 2005 р. - не підтягнулися.

а закордонний паспорт є

Закордонний паспорт без чіпа? В якому році виданий?

Опубліковано
29 минут назад, AppMark сказал:

Оновив дію,  добавився мій ФОП і тепер можна власноруч додати Свідоцтво про народження дитини. І можна провірити штрафи на авто)

В мене з'явився іпн, але ще перевіряється і вже добавив свідоцтво про народження дитини.

Опубліковано
2 годин тому, MaestroA сказано:

Є відповідна тема.

https://board.lutsk.ua/topic/237309-diya/

Адміни/модери - об'єднайте. 

2 годин тому, nickel сказано:

Бродівський пошук не працює з трьома буквами. Я і "портал" писав і ще щось. Так і не знайшов твою тему.

Треба @Zheny@ тегнути.

готово

Опубліковано
17 хвилин тому, nickel сказано:

В мене з'явився іпн, але ще перевіряється і вже добавив свідоцтво про народження дитини.

хз, "задумка" - цікава ("ДІЯ"), але, щось я не хочу віддавати свої персональні дані - без гарантії...

Випадків - безліч, навіть нема сенсу приклади наводити.

Опубліковано
17 минут назад, Bliksss сказал:

не хочу віддавати свої персональні дані - без гарантії...

Ти не віддаєш, а береш. :)

Опубліковано
19 часов назад, Bliksss сказал:

ага, через bankID - даєш, а дирява "ДІЯ" - зробить своє діло ))

Дію на рутанутий смарт навіть не поставиш. І навіть Magisk не допомагає. Думаю, це щось говорить про рівень захисту.

Опубліковано
19 часов назад, Bliksss сказал:

ага, через bankID - даєш, а дирява "ДІЯ" - зробить своє діло ))

Розробники дають баунті 1 мільйон (правда не оголосили чого саме гривень чи доларів) тому хто її взламає.

Тому є шанс своє припущення довести всім дією ))

Опубліковано
21 минуту назад, Harddriver сказал:

Дію на рутанутий смарт навіть не поставиш. І навіть Magisk не допомагає. Думаю, це щось говорить про рівень захисту.

Про безпеку

Опубліковано
31 хвилин тому, Harddriver сказано:

Може і говорить, але, збільшення пропозиції, щодо продажу різного виду персональних даних в "даркнеті" - також про щось говорить ))

І збільшення пропозиції +/- співпадає по часу із запуском дії. При чому, збільшується функціонал дії - збільшується асортимент даних, "совпадєніє"?

Опубліковано
4 минуты назад, Bliksss сказал:

Може і говорить, але, збільшення пропозиції, щодо продажу різного виду персональних даних в "даркнеті" - також про щось говорить ))

І збільшення пропозиції +/- співпадає по часу із запуском дії. При чому, збільшується функціонал дії - збільшується асортимент даних, "совпадєніє"?

Незалежно від того користуватимешся ти Дією чи ні, твої дані вже є в Дії і їхня кількість буде рости.

Опубліковано
5 минут назад, Bliksss сказал:

звідки така впевненість?

Думаєш будело створено дві бази: одна - користувачі Дії, друга - некористувачі? ;)

Опубліковано
17 минут назад, Bliksss сказал:

Це про це?

Цитата

Некоторые пользователи предположили, что в боте использовали данные с недавно созданного приложения "Дія", которое подтягивает электронную версию документов из государственных реестров. Министр цифровой трансформации Михаил Федоров заявил, что эта информация не соответствует действительности.

"Это невозможно даже теоретически. Во-первых и главное, "Дія" не имеет базы данных и не накапливает такую информацию. Во-вторых, количество информации, которая доступна в указанном боте намного, в десятки, а то и сотни раз, превышает ту, с которой работает "Дія". В-третьих, предварительный анализ информации бота свидетельствует об использовании старых баз данных, которые уже не один год доступны в даркнете. В частности, речь идет о базе данных ПриватБанка (до национализации), а также других частных (негосударственных) баз данных. Например, в боте доступны пароли от ВКонтакте, Linkedin", - написал Федоров на своей странице в Facebook.

Інфа від травня.

Опубліковано

Переживаючим за безпеку даних - здається, в сучасних реаліях скоріше якась тп зіллє базу,відкривший "лівий" файлик.

Вчора прилетів "рахунок"

Spoiler

Untitled.jpg

Untitled1.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...