Перейти до змісту

Дія: Державні послуги онлайн

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 256
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
14 часов назад, WebTraveller сказал:

Він приймає на віру тільки те, що вигідно в даний момент.

... і не тільки, а ще побільше фейків і різної зради від не зрозумілих джерел і головне, щоб побільше Зе! топити :) То ж ZaHARE №2 тут намалювався :)

Опубліковано
В 07.02.2020 в 22:27, LSD сказал:

Мед довідка (вже з групою крові)

Довідка береться по старій схемі Ліпіни + Наркодиспансер?

Опубліковано
26 хвилин тому, SunSeth сказано:

https://ibigdan.livejournal.com/24721707.html

"Но как только вы поставили себе на смартфон Дію и загрузили себе права, техпаспорт или другой документ - всё, вы деанонимизированы, ваш номер телефона и ваши паспортные данные связаны."

Я паспорт з номером телефону зв'язав сам і цілком свідомо ще рік тому у оператора, щоб не хакнули номер, до якого прив'язані банківські картки.

Опубліковано
12 хвилин тому, alexvvv сказано:

Поповнив свій телефон із своєї банківської картки - все номер деанонімізований 

Номер можна прив'язати до конкретної людини ще раніше.

Опубліковано
16 хвилин тому, alexvvv сказано:

Поповнив свій телефон із своєї банківської картки - все номер деанонімізований 

А якщо комусь? Теж на тебе припишуть? ))

Кому треба телефон мають давно, в любому випадку десь його лишали, як не в мед закладі, то в тому ж Сервісному центрі.

Ну і гугл слідкую будь здоровий. Знову ж таки, тіж банкіаські картки, оператор... Я вас прошу, аваков давно вже має всі дані.

Опубліковано
1 година тому, MaestroA сказано:

Я паспорт з номером телефону зв'язав сам і цілком свідомо ще рік тому у оператора, щоб не хакнули номер, до якого прив'язані банківські картки.

Та і я так зробив.

В Телеграмі є @info_baza_bot який, як виявилось, про мене знає майже все (телефони, адреси, родичів, робота, паролі і тд.) не все вже актуальне, але все ж...

Опубліковано

В дозволах Дії поки пусто, тому бздіти, як мінімум, рано.

Спойлер

971095426__viber_2020-02-10_15-15-02.thumb.jpg.610a58f45eb2104c75daee090f5eb8a1.jpg

Оператори+банки знають про вас набагато більше за Дію.

Опубліковано
В 09.02.2020 в 14:23, romanc сказал:

на какой срок права новые? или временные дали, как только сдавшим экзамен?

Я міняв з тимчасових (бо були на 2 роки) то дали на 30 років.

Опубліковано
В 08.02.2020 в 21:16, DarkMonk сказал:

Зима в этом году тёплая :)  аппарат перегревается,  если дополнительно заплатить за охлаждение :) было бы быстрее. Летом видимо тариф за охлаждение аппарата будет х4 :)

Саме так і було )) Принципово не платив за "охолодження", час мав почекати:). Якраз після нового року був наплив бо прийшли міняти кому видали на 2 роки. І зараз вони будуть йти постійно вже)). Тому так, апарат буде дуже часто "перегріватись"))

Опубліковано
19 годин тому, Arden сказано:

Довідка береться по старій схемі Ліпіни + Наркодиспансер?

ага по старій схемі :D

Насправді в неї термін дії 10 років якщо брали раніше то гляньте, мені лише групу довписали. 

Опубліковано
3 минуты назад, MaestroA сказал:

Відхилили.((

Значить і мою відхилять, а в мене на пластикових правах ще й ламінат віддерся і половина фото розмазалося. Журбинка. :( Йти міняти права без особливої потреби не планую, ледве змусив себе сьогодні укласти декларацію з сімейним лікарем. Не розумію цієї дурнуватої прив'язки з фото. Мої дані є через ID, я ж не чужі права підв'язую. Сходяться дані з ID і у правах, все - прив'язуйте. Не думаю, що знайдеться мій повний однофамілець з однаковою датою народження.

Опубліковано

Решение у Минцифры также нашлось: они синхронизировали транспортный и демографический реестры, откуда подтянули фотографии. Однако это сработало только с гражданами, имеющими биометрический загранпаспорт или ID-карту. После этого потенциальная аудитория приложения расширилась до 5,5 млн водителей.

https://news.finance.ua/ru/news/-/464965/pochemu-ne-rabotaet-voditelskoe-udostoverenie-v-diyi

Опубліковано
6 хвилин тому, romanc сказано:

Решение у Минцифры также нашлось: они синхронизировали транспортный и демографический реестры, откуда подтянули фотографии. Однако это сработало только с гражданами, имеющими биометрический загранпаспорт или ID-карту. После этого потенциальная аудитория приложения расширилась до 5,5 млн водителей.

https://news.finance.ua/ru/news/-/464965/pochemu-ne-rabotaet-voditelskoe-udostoverenie-v-diyi

В мене біометричний закордонний паспорт. Я думав, до речі, про це, що мене фоткали два роки тому в ЦНАПі, і чому б "Дії" не звяти цей знімок. Але чомусь не взяли. Принаймі, поки що.

Опубліковано
On 11.02.2020 at 14:43, MaestroA сказано:

В мене біометричний закордонний паспорт. Я думав, до речі, про це, що мене фоткали два роки тому в ЦНАПі, і чому б "Дії" не звяти цей знімок. Але чомусь не взяли. Принаймі, поки що.

помоєму в презинтації розробники говорили що якщо невистачало фото чи ще чогось то вони брали ці дані із ще одного реєстру, 

невже для актуалізації складно зробити запит в ПБ або ощад або монобанк і підтянути фото,

всеодно в них є контракт на співпрацю.....

мені цікаво що буде коли 50% верифікуються, чи почнуть вилазити трабли з машинами близнюками,

деякі водії можуть навіть непідозрювати про те що мають таку власність...

Опубліковано
42 минуты назад, Voronin10 сказал:

помоєму в презинтації розробники говорили що якщо невистачало фото чи ще чогось то вони брали ці дані із ще одного реєстру, 

невже для актуалізації складно зробити запит в ПБ або ощад або монобанк і підтянути фото,

всеодно в них є контракт на співпрацю.....

мені цікаво що буде коли 50% верифікуються, чи почнуть вилазити трабли з машинами близнюками,

деякі водії можуть навіть непідозрювати про те що мають таку власність...

это должно вылазить в кабинете водителя, штрафы левые. выше в теме писали про такие.

Опубліковано

А як зареєструватись без встановленого додатку Приват24 на мобільному, нафіга він мені на мобільному? І чому така вибірковість, інші банкі я можу підключити через BankId, а саме Приват підключаєтся через Приват24, а може тому що розробники одні і ті ж, що робили Приват24 і Дію?

Опубліковано
2 часа назад, dimmon сказал:

А як зареєструватись без встановленого додатку Приват24 на мобільному, нафіга він мені на мобільному? І чому така вибірковість, інші банкі я можу підключити через BankId, а саме Приват підключаєтся через Приват24, а може тому що розробники одні і ті ж, що робили Приват24 і Дію?

Розробники якраз різні.

Опубліковано
2 часа назад, dimmon сказал:

монобанк

Опубліковано

Хто би сумнівався,що вся ця дія і держава в смартфоні ,це в першу чергу податковий та виконавчий інспектори у вашому гаманці ,домі,спальні ,їдальні ,гаражі і т.д.

З часом то вже всі розберуться,от лише пізно буде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...