Перейти до змісту

Дія: Державні послуги онлайн

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
14 хвилин тому, Nokian сказано:

Розробники пз "Дія" переводять стрілки на Приватбанк. Бази Приватбанку є в інтернеті але хіба хтось надає банку посвідчення водія? Як на мене розробники пз "Дія" не хочуть визнавати свою помилку.

• Відповідей 256
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

27 хвилин тому, Nokian сказано:

https://ukr.lb.ua/tech/2019/11/29/443542_rol_kiberbezpeki_trohi.html?fbclid=IwAR061_amDjLF_6eiW40AkNrwpaxNVdmCR0kATgHfVL26wxLPsWmLJ2jhbRY - якщо така позиція міністра, то нічого дивного))))

Опубліковано
31 минуту назад, Nokian сказал:

про це говорили з самого початку ,тому я не користувалася дією і не збираюся це робити скільки це буде можливо

де наша держава показала себе ефективно ?

чи забезпечила щось ?

все в наших руках ,тому треба все тримати при собі )

Опубліковано
10 хвилин тому, paksivatova сказано:

про це говорили з самого початку ,тому я не користувалася дією і не збираюся це робити скільки це буде можливо

чи забезпечила щось ?

Ну на мій хлопський розум...

В принципі різниці як такої звідки вилилася інформація немає. Дія (чи інший сервіс) просто дає доступ до певних баз даних. Як захищені ці бази це вже інше питання. І якщо Ви не користуєтеся даним сервісом це не означає що інфа про  ваші документи (паспорти, посвідчення, права власності і т.д)  не гуляють в просторі. Але як кажуть очі не бачать сердце не болить. Якщо в дію щось завантажувати, чи проводити якісь операції (зареєструватися в ел.чергу ін.), то тоді Ви матимете вже якусь історію,  яку вже можна використати, щоб ломанути Ваш телефон (планшет), чи проводите оплату ідучи через цей сервіс, то можуть обчистити рахунок якщо банк продрушляє.-_- якось так.

Опубліковано
7 хвилин тому, Dima4s сказано:

https://www.ukrinform.ua/rubric-technology/3019629-dodatok-dia-vstanovili-vze-ponad-tri-miljoni-ukrainciv.html

встановили 3 млн. звідки 26 млн посвідчень?

Ну в базі то посвідчень більше. Але, Дія має свою базу чи вона ломиться кудись на один сервер до якого має доступ не лише Дія?

Опубліковано

Кібербезпека для всіх звучить як незрозуміла служба, в більшості фірм паролі вісять прямо на компі щоб не забути, паролі якомога прості щоб бухгалтер якийсь тупенький не забувся свого паролю.

Я впевнений на 100% якщо на якійсь фірмі "загубити" флешечку десь, то її 50% всуне собі в комп подивитись що там простий працівник, або інші 50% занесе у відділ ІТ де одразу вставить її адмін у свій комп :)

Тому й гуляють бази і все інше, так само в будь якій фірмі що міше пофоткати екран компа на телефон, а потім ці дані оцифрувати в спокійному режимі.

Більшість програм на андроїд пишуть тупоголові програмісти які не замислюються над функціоналом самого андроїду, і якого бена щоб встановити якийсь сраний додаток який погоду показує з якогось сайту треба дати йому доступ до контактів, чи якусь гру дитячу.

Тому вся інфа наша може гуляти хер зна де, і хер зна в кого бути. Коли буде 100% так звана діджіталізація - це буде 100% контроль над всім, напркилад в Швеції зараз ведуться дискусії на рахунок того що у них майже нема готівки та перерових документів, і є випадки що людина не може рідтвердити що у неї є депозит в банку чи вона власник якихось акцій чи власник на житло.

Опубліковано
30 минут назад, paksivatova сказал:

чи забезпечила щось ?

всі реєстри оцифровуються в незалежності від того користуєтесь Ви дією чи ні

Опубліковано
14 хвилин тому, Arden сказано:

всі реєстри оцифровуються в незалежності від того користуєтесь Ви дією чи ні

не всі. Наприклад старі паспорти і посвідчення водія не оцифровуються. Тому я їх і не спішу міняти :)

Опубліковано
8 минут назад, SΩLΩMΩN сказал:

не всі. Наприклад старі паспорти і посвідчення водія не оцифровуються. Тому я їх і не спішу міняти :)

ну це да, але, може, до них ще руки не дійшли)

Опубліковано
12 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

Але вони все рівно є в базі зі всіма данними окрім фото.

Опубліковано
2 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Але вони все рівно є в базі зі всіма данними окрім фото.

можливо але чому старі документи не відображаються в Дії?

Опубліковано
Щойно, SΩLΩMΩN сказано:

можливо але чому старі документи не відображаються в Дії?

Бо немає фото ) Зайди в електронний кабінет водія і там твоє старе посвідчення буде.

Але тут теж є нюанс. Якщо ти з 13ого року отримав те старе посвдчення (чи його вже не видавали) або здійсював послуги у МРЕО чи СЦ.

У мене посвідчення 2005 року, в 2015 я купував авто і з того моменту моє посвідчення "оцифроване" тільки без фото.

Опубліковано
7 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Бо немає фото ) Зайди в електронний кабінет водія і там твоє старе посвідчення буде.

Але тут теж є нюанс. Якщо ти з 13ого року отримав те старе посвдчення (чи його вже не видавали) або здійсював послуги у МРЕО чи СЦ.

У мене посвідчення 2005 року, в 2015 я купував авто і з того моменту моє посвідчення "оцифроване" тільки без фото.

Немає. 

Закон для них не писаний, хочуть оцифровують, хочуть - ні. І нічого довести не можна. Посвідчення водія видане в 2002 році. В 2012 р. купував авто, ставив на першу реєстрацію. В 2019 р. продавав авто - робив перереєстрацію в СЦ МВС.

Ось скріншот з електронного кабінету водія:

image.png

Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказано:

Кібербезпека для всіх звучить як незрозуміла служба,

для розуміння рівня кібербезпеки в держслужбах: недавно на очі попадалась вакансія керівника деартаменту інформаційної безпеки в якусь держконтору. То перелік вимог був на рівні якогось діловода "вміти аналізувати інформацію, доносити свою думку керівництву, обгрунтувати свою позицію. знання world Excel PowerPoint"

І зарплата - 12 тис грн

якщо там багато таких - то й не дивно що в дії діри є

Опубліковано

в держ фірму щоб попасти начальником треба мати блат :) 

там всілякі конкурси та всіляка незрозуміла єрєсь, якось довелось приймати участь, дуже радий що не пройшов конкурс, а то так би там деградував

Опубліковано
22 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Мда, шо хочуть те і роблять (

А, зачекай. Авто продав але нове на себе не ставив?

Так.  Нового на себе не ставив. Тільки продав своє старе авто, куплене в 2012 р.

Опубліковано
2 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

Так.  Нового на себе не ставив. Тільки продав своє старе авто, куплене в 2012 р.

Тоді не дивно. Бо при продажу посвідчення водія не потрібно. От твоє і не відцифроване.

Опубліковано
8 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Тоді не дивно. Бо при продажу посвідчення водія не потрібно. От твоє і не відцифроване.

Незнаю чому моє не відцифроване але мені дали відповідь, що воно не буде оцифроване, тільки заміна.

2.png

Опубліковано

6 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

Незнаю чому моє не відцифроване але мені дали відповідь, що воно не буде оцифроване, тільки заміна.

Бо воно старого зразка. Потібен пластик з терміном дії.

Опубліковано
4 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

посвідчення з 99року, купував нове авто, ставив потім продава і нову поставив але посв. водія немає.

Операція купівлі авто мала б бути після 13ого року. Я Купував в 15ому і у мене вони тоді ж і оцифрувались. Бо кабінет водія з"явився 2 роки тому здається і моє посвідчення там було.

Посвідчення старого зразка, не пластик.

Опубліковано
3 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Операція купівлі авто мала б бути після 13ого року. Я Купував в 15ому і у мене вони тоді ж і оцифрувались. Бо кабінет водія з"явився 2 роки тому здається і моє посвідчення там було.

Посвідчення старого зразка, не пластик.

продавав  у 2019р. Тоді ж купив нове ставив на себе але не оцифрувалося.

Опубліковано
2 хвилин тому, Vikvik Mawr сказано:

продавав  у 2019р. Тоді ж купив нове ставив на себе але не оцифрувалося.

Тоді не знаю. В період блях? Тоді був великий наплив, можливо забивали?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...