Перейти до змісту

Найкращий і найкомфортніший для проживання район м. Луцька

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

даш рецепт?

Не дам ,бо його нема. Це невиліковний діагноз.Сам досі не знаю як з ними боротися. Найпростіше просто не помічати .

• +1 1
  • -1 2
  • Відповідей 770
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
14 хвилин тому, Alex S сказано:

Не дам ,бо його нема. Це невиліковний діагноз.Сам досі не знаю як з ними боротися. Найпростіше просто не помічати .

- Вот че ты нажрался с утра пораньше?
- У самурая нет цели. Есть только путь. Завтра снова в дорогу...

Опубліковано
6 хвилин тому, Bliksss сказано:

- Вот че ты нажрался с утра пораньше?
- У самурая нет цели. Есть только путь. Завтра снова в дорогу...

Я б сказав не так. У каждава самурайя свой пуць…:0016:

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

мож він не так зрозумів, а подумав про весь будинок - віддадуть військовим, хоча і це не проблема - багато хто продасть як тільки отримає ордер, деякі - трохи пізніше. 

На Грушевського 1 - весь військовий будинок, ну мож майже весь, принаймні в 90-х до 2000 (коли я сам це бачив). Поки - не почали продавати квартири і вселятись х*й зна що хто.

Вони не продаються. Ордери. Коли ти вже на пенсіі і  ти отримуєш довгоочікуване житло, то з тим ордером можеш одразу їхати в головну КеЧ МО в Київ.Пишеш заяву на розслужеблення квартири. Щоб вона з власності МОУ перейшла в приватну власність. Тоді можуть продавати. А поки служать і отримують житло ,то це службовий фонд і продати не можна. ПС. Я трохи самозабанюсь на якусь недільку-другу, бо тролі заїбали. Вони тобі все розкажуть , і прорахують все до копійки -  ти головне з ними побільше спілкуйся:0016:, будь здоровий не кашляй!

• -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Alex S сказано:

Я трохи самозабанюсь на якусь недільку-другу, бо тролі заїбали.

Та не звертай уваги на них, не будь тряпкою :0016:

• Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, alexvvv сказано:

Та не звертай уваги на них, не будь тряпкою :0016:

Чамар ти чмошний. ти телефончик в приват свій скинь і я миттєво наберу тебе і поспілкуємося вживу за хвилин 20. Не будь обіцяною тряпкою!:0016: 

• -1 3
Опубліковано
Щойно, Alex S сказано:

Чамар ти чмошний. ти телефончик в приват свій скинь і я миттєво наберу тебе і поспілкуємося вживу за хвилин 20. Не будь обіцяною тряпкою!:0016: 

а пацієнт сьогодні буйний :0016:

3537070.jpg

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
2 хвилин тому, alexvvv сказано:

а пацієнт сьогодні буйний :0016:

3537070.jpg

От і все що ти з себе уявляєш, бичара обісцяна. :0016:

Змінено користувачем Alex S
  • -1 2
Опубліковано
5 часов назад, Alex S сказал:

Вони не продаються. Ордери. Коли ти вже на пенсіі і  ти отримуєш довгоочікуване житло, то з тим ордером можеш одразу їхати в головну КеЧ МО в Київ.Пишеш заяву на розслужеблення квартири. Щоб вона з власності МОУ перейшла в приватну власність. Тоді можуть продавати. А поки служать і отримують житло ,то це службовий фонд і продати не можна. ПС.

А тим військовим пенсіонерам, що стоять в черзі на житло, хіба не дають квартиру, відразу з можливістю поміняти/продати?

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
On 21.12.2021 at 18:18, Mr.X сказано:

А тим військовим пенсіонерам, що стоять в черзі на житло, хіба не дають квартиру, відразу з можливістю поміняти/продати?

Ні ,не можуть продати. Навіть якщо це вже отримує ордер пенсіонер, вона ,квартира ,вважається комунальною , (не службовою ) але так саме як і з службовою ,треба їхати в Київ в головну КЕЧ МОУ, і приватизовувати на себе. Тоді можна продавати. Тобто ,поки служить і отримує квартиру ,вона власність МОУ і приватизувати може коли вийде на пенсію, а якщо отримує на пенсіі ,то це власність міста, і також треба пройти всю процедуру приватизації.

• +1 2
Опубліковано
Щойно, sergkots сказано:

Податкова?

Ні , зброд всіх мастей в будинку майже щодня,бички в вікна сусідам знизу, траханя - оргії до ранку… З власником квартири говорили. Йому пох, з його слів ,- клав на вас з прибором, всі запитання до ригалторів, я там не з являюся… Це не в мене, це в сусіда по гаражеві таке сусідство.Ну на новий рік - сам панімаєш…  Коко Джамбо до ранку, крик і куріння в під’їзді, Та не чіпає податкова квартири, перестань. Тоді б не було б оголошень тисяча подобово, погодинно. 

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, Alex S сказал:

Ні , зброд всіх мастей в будинку майже щодня,бички в вікна сусідам знизу, траханя - оргії до ранку… З власником квартири говорили. Йому пох, з його слів ,- клав на вас з прибором, всі запитання до ригалторів, я там не з являюся… Це не в мене, це в сусіда по гаражеві таке сусідство.Ну на новий рік - сам панімаєш…  Коко Джамбо до ранку, крик і куріння в під’їзді, Та не чіпає податкова квартири, перестань. Тоді б не було б оголошень тисяча подобово, погодинно. 

Пусть бы не завидовал соседям, а присоединялся...)))

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Alex S сказал:

Якщо електрощиток на під"їзді то проблема з музикою і шумом вирішується за 3хв з допомогою кусачок. Товариш колись таким чином вирішив питання, після цього була тишина. Тут головне не переплутати де чий ввід..;).

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 3
Опубліковано
40 minutes ago, jurgen007 said:

Якщо електрощиток на під"їзді то проблема з музикою і шумом вирішується за 3хв з допомогою кусачок. Товариш колись таким чином вирішив питання, після цього була тишина. Тут головне не переплутати де чий ввід..;).

Відкушувати пальці по одному, поки не перестануть шуміти? Щось аж 90-ми запахло, але може і допоможе :0011:

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, jurgen007 сказано:

Навіть якщо у під’їзді ,що скоріш за все ні, то щитки закриті, скоріш за все, і вони зробляться, і це проблема дискомфорту одних вєсєльчаків.., їм повернуть гроші( може), і завтра будуть за добу 10 інших. Дядько не конфліктний, не скандальний,  сімянин, майже не вживаючий,давно його знаю. Дві дочки підлітка. Квартиру зверху 80 проц всіх орендарів знімають , як би то так м’яко , жінки легкої поведінки. З його слів ,він двох чи трьох ,знає в лице ,настільки вони там часто з кузнєцами. В них є на постоянку ключі. Вони просто дзвонять ригалтору і уточняють чи вільна квартира з та до… якої. То іноді тихо відносно, а іноді і групенсексен ,музика і вереск до ранку.І дія то вся вночі .  Нічні метелики зробили собі нічний аеродром.Коротше кажучи ,готовий він запінювати  їм двері. Каже, що двері з щілинами - запіню .

Змінено користувачем Alex S
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
16 минут назад, Alex S сказал:

Коротше кажучи ,готовий він запізнювати їм двері. Каже, що двері з щілинами - запіню .

Тю, ще на піну тратитися. Сірників в серцевину напхати, можна з клейом. Коробка вистачить на кілька десятків диверсій. А їм кожна диверсія буде гемороєм по пошуку іншої квартири посеред ночі, ріелтору геморой - заміна серцевини, виклик майстра двері відкрити.

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 1
  • +1 4
Опубліковано
14 хвилин тому, nickel сказано:

Тю, ще на піну тратитися. Сірників в серцевину напхати, можна з клейом. Коробка вистачить на кілька десятків диверсій. А їм кожна диверсія буде гемороєм по пошуку іншої квартири посеред ночі, ріелтору геморой - заміна серцевини, виклик майстра двері відкрити.

Це закінчиться тим ,що поставлять китайську купольну або точкову камеру. Не так це вже і дорого. А балончиком фарбувати камеру чи розбивати її це вже стрьомно. Хоча як варіант з сірниками. 

• +1 1
Опубліковано
46 хвилин тому, Alex S сказано:

закінчиться тим ,що поставлять китайську купольну або точкову камеру

Пофіг.  Купить балаклаву,  і під камерою сірники вмонтує в замок. 

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Коробка вистачить на кілька десятків диверсій

8 хвилин тому, Unknown сказано:

Пофіг.  Купить балаклаву,  і під камерою сірники вмонтує в замок. 

Це на написати в соцмережі гнєвний пост хватить пару диверсій, і пофіг , це коли  поговорити, повозмущатися( в вузькому колі знайомих) , на практиці треба розуміти, що це робиться відносно в темну( важко вичистити хулігана) один- два рази. Потім ,коли власник з ригалторами взнає зловмисника , ти думаєш він мовчатиме ? Він буде мстити . Від справити нужду йому під двері , до елементарно прийде до нього додому ,без балаклави ,і вломить пиздов. І хай не повністю, але частково буде правий. Тут хто знає ,Менджек став головою ббб? Є взагалі, в практиці ббб ,заборонити документально на зборах ОСББ ,здачі без ліцензії квартир почасово? Чи це не можливо? 

• +1 1
Опубліковано
On 02.07.2020 at 00:35, MANJAK11 сказано:

нащо вам чужі таракани ? свої набридли ?

Начальнік , ти головою ОСББ став ? 

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...