Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

3 годин тому, romanc сказано:

Будем надеятся, что уголовное дело по факту захвата кораблей москалями не закончится посадкой моряков за потерянное вверенное оружие и имущество.

З чого то такий песимізм?))) Вроді не в миоскалії живемо))) А от тим , 35 ти москалям, не факт що так просто закінчиться то все, є варіанти, що раптом счезнуть. Але, то- їх проблема))))

Змінено користувачем bublik007
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Volyniaka сказал:

Я? Похоронив? Україну?

Окстісь!

Більшу частину життя (в меншості чи більшості) за неї боровся.

Вибір свій давно зробив. І він не "зелений", не "фіолетовий"  чи ще якийсь...

Це було сказано до узагальненого порохобота.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, romanc сказал:

Будем надеятся, что уголовное дело по факту захвата кораблей москалями не закончится посадкой моряков за потерянное вверенное оружие и имущество.

Хочеться надіятися, що закінчиться посадкою того долбоjobа, який їх туди відправив.

• +1 5
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, nickel сказано:

Петя нам лив у вуха, що обмін без Медведчука неможливий, а Зе взяв і зруйнував цей міф.

Цитувати

Якщо емоції з приводу повернення наших бранців вже трохи вщухли, сьози радості висохли, реляції про «перемогу» відійшли на другий план і «селфі» в аєропорту вже всі опубліковані - спробую задати питання: що змінилось і що нас чекає?
Той факт, що наші заручники опинились вдома, не викликає ніяких інших емоцій, аніж позитивних! Тому, аби уникнути подальших спекуляцій, проголошу: слава Богу, наші вдома!
Якщо хочете - слава Володимиру Зеленському! Слава! Слава! Слава!
Тепер - про наслідки.
Перше - Путіну вдалось уникнути виконання вироку Морського Трибуналу, не понесши за свої дії жодної відповідальності. Обмінявши моряків, очільник Кремля одним пострілом «вбив двох зайців»: він уникнув покарання за злочин РФ, з одного боку; він «зберіг обличча» перед своїми виборцями, з іншого боку (нам, русским, плевать на все ваши буржуйские заморочки!).
Друге. Попри всі заяви СБУ, ОПУ і різних прес-секретарів, Медведчуку вдалось-таки засвітитись в «миротворчому процесі». З салом, чи з Рабиновичем - не має значення. Більш того, на тлі пінятої зацікавленості українського суспільства, йому вдалось отримати ультиматум від Путіна українській владі: «Не нужно трогать моего кума, иначе...»!
Фактично, Медведчук встиг двічи засвітитись в обіймах дорогого кума і тепер може спокійно натякати на власну «особливу роль» в цьому звільненні. На всі запитання, він може спокійно і впевнено відповідати: ну, вы сами всё видели!.. І, «мудро» посміхатись. Баканов, Богдан та Зеленський можуть зеленіти від люті, але справа вже зроблена - не для того Медведчук літав туди-сюди, щоб підігравати Зеленському.
Третє. Позиція європейських лідерів - «прогрес», «поштовх», «впевнений крок»... Вибачте, але все це - гнійні євро-соплі, на фоні, стрімко зростаючого, бажання якомога швидше «завершити конфлікт». Саме не справедливої сатисфакції від загарбника прагнуть отримати європейці, а «миру». Тож, вони з радістю і оптимізмом будуть активно підштовхувати Президента Зеленського до «нормалізації відносин з Росією». Іншого сценарію поведінки «глибоко стурбованих» я не бачу.
Четверте. Внутрішня ситуація в країні, з моєї точки зору, погіршилась. Попри бравурні заяви про «Великого Володимира-Миротворця», з таким звільненням, значно радикалізувалась інша частина суспільства - та, яка своїм життям надала нам можливість «устать от войны». Звісно, я не зміг поспілкуватись з усіма захисниками. Але те спілкування, яке я мав, свідчить про наступне: оцінка дій Президента Зеленського суттєво змінилась від «поживемо-побачимо», до «зрадник українського народу».
Така радикалізація не може не викликати тривоги. Попри те, що мене важко віднести до прибічників ЗЕленої команди, я чудово розумію в якій непростій ситуації опинився Володимир Зеленський.
Якщо ЗЕкоманда спробувала не побачити «марш захисників України» і, як страуси, заховавши голови в «турбо-режим» Верховної Ради, то не думати про таку силу на тлі її радикалізації - самогубство.
Додатковим джерелом ризиків постає невгамовне бажання офіс-менеджера пана Богдана поставити «смотрящего» в Києві. За даними агенції «Рейтинг» 72% киян ставляться до такої ініциативи вкрай негативно. Отже, при активізації цього процесу, кияни запросто можуть «повстати» проти самодурів з Банкової. Протести киян стовідсотково будуть підтримані радикальною частиною учасників «Маршу». Попри ймовірні бравурні доповіді від керівництва СБУ чи МВС, маю запевнити всіх: немає у влади сили, яка здатна зупинити масовий протест ветеранів! Ані збройні сили, ані національна гвардія, ані поліція не будуть вступати у відкрите протистояння з тими, з ким вони вчора пліч-о-пліч воювали на Сході.
Таким чином, з моєї точки зору, «плюс» від обміну один - наші людини опинились вдома. «Мінусів» і ризиків я бачу набагато більше.

• +1 3
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, Basil сказал:

В мене, як завжди, лише одне питання: сам-то що сказати хотів?

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тука - гнида. І "висновки" свої  може запхати собі в ...

21 хвилин тому, Basil сказано:

Георгій Тука

...

Перше - Путіну вдалось уникнути виконання вироку Морського Трибуналу, не понесши за свої дії жодної відповідальності. 

ну з чого такі висновки?!!! Вже настав кінець світу, що можна стверджувати в минулому часі "вдалось уникнути"???! Та хто зна, які ще там наслідки можуть бути!

23 хвилин тому, Basil сказано:

Георгій Тука

...

Друге. Попри всі заяви СБУ, ОПУ і різних прес-секретарів, Медведчуку вдалось-таки засвітитись в «миротворчому процесі». З салом, чи з Рабиновичем - не має значення. Більш того, на тлі пінятої зацікавленості українського суспільства, йому вдалось отримати ультиматум від Путіна українській владі: «Не нужно трогать моего кума, иначе...»!
Фактично, Медведчук встиг двічи засвітитись в обіймах дорогого кума і тепер може спокійно натякати на власну «особливу роль» в цьому звільненні. На всі запитання, він може спокійно і впевнено відповідати: ну, вы сами всё видели!.. І, «мудро» посміхатись. 

ну, бля, фантазія повна! Ну так і Поплавського сюди можна приліпити! ну абишонебудь

Георгій Тука

...

Третє. Позиція європейських лідерів - «прогрес», «поштовх», «впевнений крок»... Вибачте, але все це - гнійні євро-соплі, на фоні, стрімко зростаючого, бажання якомога швидше «завершити конфлікт». Саме не справедливої сатисфакції від загарбника прагнуть отримати європейці, а «миру». Тож, вони з радістю і оптимізмом будуть активно підштовхувати Президента Зеленського до «нормалізації відносин з Росією». Іншого сценарію поведінки «глибоко стурбованих» я не бачу.

Та "ти" шо?! Ну прям, кептен Очєвідность! (В смислі, не Базіл, а Тука, звісно) А то ми всі не розуміємо, що хочуть ті "європейські лідери"!

Георгій Тука

...

Четверте. Внутрішня ситуація в країні, з моєї точки зору, погіршилась. Попри бравурні заяви про «Великого Володимира-Миротворця», з таким звільненням, значно радикалізувалась інша частина суспільства - та, яка своїм життям надала нам можливість «устать от войны». Звісно, я не зміг поспілкуватись з усіма захисниками. Але те спілкування, яке я мав, свідчить про наступне: оцінка дій Президента Зеленського суттєво змінилась від «поживемо-побачимо», до «зрадник українського народу».

"*див. перше речення посту". А при Пороху він тих "зрад-радикалізацій" не помічав??? Сліпло? А тепер якусь радикалізацію розгледів?!

Змінено користувачем jack74
  • +1 2
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещасний Джеку , якщо для тебе Тука https://uk.wikipedia.org/wiki/Тука_Георгій_Борисович гнида, то хто для тебе патріот?

Палиця, Рубльов, Стернійчук, Бужанський, Савченко, Аваков,Баканов ....

Назви своїх кумирів.

• +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чуєш, щасливий! :) По-перше, "уважний ти наш", я вже писав - кумирів в мене не було і нема. А по-друге, мені твої посилання не потрібні, я в курсі, хто такий Тука

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто людина кинула роботу, сімю і пішла спочатку на Майдан, а потім на війну,отримала поранення. аби ти тут  розпинався про свої статки.

Якщо він гнида- хто тоді ти?

• +1 6
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 минуты назад, Nokian сказал:

потім на війну,отримала поранення.

Тука воював? Це він тобі розповів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.09.2019 в 19:19, jack74 сказал:

не мели відвертої дурні

Давай на пальцях поясню,може допетраєш.

В тебе з під хати сусід забирає тачку і переганяє в свій гараж. Ти викликаєш мєнтуру і подаєш на нього в суд. Суд виносить постанову "Повернути тачку власнику!" тобто тобі. Він не повертає. Ти до судових виконавців. Ті кажуть твому сусіду-якщо до хх числа тачку не поверне,то будуть вживати силових заходів. Сусід тобі дзвонить за день до хх числа  і каже " Забашляєш мені 5штук і забирай свою тачку!" Ти башляєш,забираєш тачку і приганяєш її під свою хату. Ура! Твоя тачка повернулась додому. Що скажуть тобі рідні? Маладєц?  
От того Україні срака. 

А між тим відразу після обміну:

Цитата

Президент Франції Еммануель Макрон прийняв запрошення президента Росії Володимира Путіна відвідати Москву 9 травня 2020 року з метою участі у заходах з нагоди 75-ї річниці Перемоги.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/2763092-makron-vidvidae-moskvu-9-travna-nastupnogo-roku.html

і відвід військ з трьох населенних пунктів.

А ще питання- де захоплені кацапньою кримські татари? Вони не громадяни України? А Цемах хіба не громадянин України? Чому його віддали в залісся?

Змінено користувачем zaHARE
  • +1 2
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, zaHARE сказал:

Давай на пальцях поясню,може допетраєш.

В тебе з під хати сусід забирає тачку і переганяє в свій гараж. Ти викликаєш мєнтуру і подаєш на нього в суд. Суд виносить постанову "Повернути тачку власнику!" тобто тобі. Він не повертає. Ти до судових виконавців. Ті кажуть твому сусіду-якщо до хх числа тачку не поверне,то будуть вживати силових заходів. Сусід тобі дзвонить за день до хх числа  і каже " Забашляєш мені 5штук і забирай свою тачку!" Ти башляєш,забираєш тачку і приганяєш її під свою хату. Ура! Твоя тачка повернулась додому. Що скажуть тобі рідні? Маладєц?  
От того Україні срака. 

А між тим відразу після обміну:

і відвід військ з трьох населенних пунктів.

А ще питання- де захоплені кацапньою кримські татари? Вони не громадяни України? А Цемах хіба не громадянин України? Чому його віддали в залісся?

Як же ти задовбав. Крім моряків, обміняли ще 11 людей. Без Цьомаха і решти, Сенцов і ще 10 полонених досі би сиділи в Росії або цих 11 обміняли на тих самих 35 сєпарів. Що змінилося б? Пукан в тебе не так підгорав?

З трибуналом те саме. Одне рішення трибуналу включало в себе повернення моряків і кораблів. Не або моряків або кораблів, не окремі рішення по моряках і окреме по кораблях. Тому рішення трибуналу і де юре і де факто не виконане.

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боюсь помилитись, тому доповніть мене. Який ми суд виграли по газу? Скільки рашка нам винна? А віддала скільки? Їм положити на закон.

І ще: рішення трибуналу не виконане, кораблі не повернули!

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, Ha3aP сказал:

Боюсь помилитись, тому доповніть мене. Який ми суд виграли по газу? Скільки рашка нам винна? А віддала скільки? Їм положити на закон.

І ще: рішення трибуналу не виконане, кораблі не повернули!

во-во,я дочитала до " Перше - Путіну вдалось уникнути виконання вироку Морського Трибуналу, не понесши за свої дії жодної відповідальності "

ви подивіться,в який час ми зараз живемо-відповідальність на себе бере лише Аль-Каїда за теракти. Все

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги ги ,на аватарці Дуала його кумир,

Зелений Наполеончик.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Nokian сказано:

Ги ги ,на аватарці Дуала його кумир,

Зелений Наполеончик.

А яким боком тут 6 президент?))))

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, bublik007 сказано:

spacer.png

• Дякую! 1
  • +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 хвилин тому, bublik007 сказано:

Коли тобі поставлять тисячу мінусів , зрозумієш)

• Дякую! 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зав'язуйте офтопити

А про обмін полоненими створив окрему тему: Визволення наших з полону (обмін полоненими), ласкаво прошу туди

Змінено користувачем jack74
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НарЕшті! Прийшло свято до порохоботів! Ось він - кампраМАТ:

3e04df87906e1f78b48621eb410aaab9.jpg

;) 

• Ха-ха 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, jack74 сказано:

НарЕшті! Прийшло свято до порохоботів! Ось він - кампраМАТ:

Складається враження, що незабаром ти станеш копією @la20, тільки навпаки.

• Дякую! 1
  • +1 5
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чем закончился суд над моряками? им дали срок и помиловали или не дали и они отпущены под личную ответственность?

что везли в сумках в рашу? продукты или конфеты?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Віталій СК сказано:

Складається враження, що незабаром ти станеш копією @la20, тільки навпаки.

я от дивуюсь, як це ніхто з вашої секти не встиг першим цю "зраду" запостити :) 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 минуты назад, romanc сказал:

чем закончился суд над моряками? им дали срок и помиловали или не дали и они отпущены под личную ответственность?

что везли в сумках в рашу? продукты или конфеты?

Самогонку з салом. Конхфети в них є "свої", з Ліпецька :)

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...