Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@Mr.X Видно з першого разу уроки історії нашим людям не доходять. І потім всі тут будуть плакати що всі нас тільки й хочуть "мати". І хтось щиро здивується коли його такого "гарного" виставлять з хати, бо тут чийсь прадід чи ще хтось пра пра жив. А він тут до чого?  Так і починається те, що вже описувалось у творах різних українських письменників.

Хоча мені все більш приходить на розум слово "Руїна"

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Mr.X сказано:

Але, судячи по тексту, мало хто на Донбас рветься.

в тексті ще говориться про те, що москалі таки стягують до кордону війська.

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Я б саме так і робив, щоб заставити американську розвідку повірити в серйозність своїх на намірів.

• +1 1
Опубліковано
20 минут назад, Electronshik сказал:

@Mr.X Видно з першого разу уроки історії нашим людям не доходять. І потім всі тут будуть плакати що всі нас тільки й хочуть "мати". І хтось щиро здивується коли його такого "гарного" виставлять з хати, бо тут чийсь прадід чи ще хтось пра пра жив. А він тут до чого?  Так і починається те, що вже описувалось у творах різних українських письменників.

Хоча мені все більш приходить на розум слово "Руїна"

До чого ти тут приплів "руїну"? Я ж забув, що ти совкодрот, і для тебе нормально, те що комуняки позабирали в людей майно і повиселяли їх в Сибір.

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
3 минуты назад, Electronshik сказал:

@Mr.Xякщо зараз в людей забрати майно через реституцію то ця дія нічим не краще від дій тих же комуняк.

Землі зараз достатньо і в державній власності. Ліси всі державні. Так само, і з деякою нерухомістю. Конкретно, будинок прадіда - зараз адміністративна будівля в одному нашому райцентрі.

Опубліковано
2 часа назад, WebTraveller сказал:

Мені дійсно соромно ,що в нас в бригаді усього шість бойових літаків в строю, а в Старконі 7, а в Мелітополі 2, а в Миколаєві 9, а в Полтаві в бригаді ,де по штату 42 вертольоти, в наявності один мі-2 і один мі -24, але бойовий не літає, вийшов ресурс лопатей… От такі Василь мНязи ,от так наростили.

А мені за таке колись купу мінусів наліпили.

20211222_205707.thumb.png.576f0f8d4ad0ce2c0b4b308ddbb4f316.png

Опубліковано
11 минут назад, volks сказал:

А до чого ти мені ту цитату приліпив?

Я цього не писав. Я цитував Алекса

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Mr.X сказал:

Землі зараз достатньо і в державній власності. Ліси всі державні. Так само, і з деякою нерухомістю. Конкретно, будинок прадіда - зараз адміністративна будівля в одному нашому райцентрі.

Якщо будинок був забраний незаконно, прадід репресований а будинок зараз є у державній чи комунальній власності то і зараз по закону нащадки можуть через суд вимагати у держави чи місцевої влади повернути їх власність у натуральній чи грошовій формі. Тут і реституцій від Польщі не потрібно.:)

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 1
Опубліковано
16 минут назад, jurgen007 сказал:

Якщо будинок був забраний незаконно, прадід репресований а будинок зараз є у державній чи комунальній власності то і зараз по закону нащадки можуть через суд вимагати у держави чи місцевої влади повернути їх власність у натуральній чи грошовій формі. Тут і реституцій від Польщі не потрібно.:)

Судитися з державою? То треба бабла на одних адвокатів, десь з пару десятків тисяч. Причому, не гривень.Я і не кажу про прихід Польщі сюди. Прийняла би такий закон наша влада, як це Польща зробила. Я знаю нащадків наших "забужан", які по цьому закону, отримали там або майно своїх предків, або нехілу компенсацію від держави.

Опубліковано (змінено)

Це цивільний позов, можеш подати в суд сам без адвоката, ну правда доведеться кілька років посудитись. В 90х ми так повернули дідову хату з ділянкою де була сільська пошта, сільрада пручалась але мусили повернути. Єдине потрібно, щоб на момент подачі позову будинок не встигли продати, на приватну власність цей закон не поширюється.:)

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 1
Опубліковано
16 часов назад, nickel сказал:

Ну що друзі, готуємо своїх дружин і подруг до вступу у діряве військо. :)

В Україні тепер ставитимуть жінок на військовий облік: Кого це торкнеться

Міноборони затвердило перелік, який охоплює сотні спеціальностей та професій, представники яких мають стати на військових облік. Серед них є навіть менеджери, головні бухгалтери та журналісти.

Згідно з документом, роботодавець має проконтролювати, щоб жінки, які вже працюють на підприємстві з такого списку, стали на військовий облік.

Крім того, у жінок під час прийняття на роботу перевірятимуть наявність документів та позначок про взяття на військовий облік. Комісаріати ставитимуть жінок на облік за двох умов:

посада чи спеціальність є у списку;

жінка придатна до проходження військової служби за станом здоров'я та віком. Стан здоров'я визначить військово-лікарська комісія, граничний вік перебування у запасі – 60 років.

хай феміністки радуються і біжать перші 

щось фейсбук не рясніє захватом всіх,хто там за права жінок виступає

я ніколи не виступала за рівноправ'я,тому й на облік ставати навіть не подумаю 

• Ха-ха 4
  • +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, paksivatova сказано:

А за Зеленського або "слуг" випадково не голосували?

• -1 2
Опубліковано (змінено)
12 годин тому, volks сказано:

Те що літаків мало, то одне, а те що це старе совкове гівно, із застарілою  бортовою рлс, яке бачить недалеко, із застарілими ракетами з пасивною головою, яким треба підсвічувати ціль, тією ж старою бортовою рлс - це ще плачевніше. Десь писали, що наші ракети р-27 з активною головою мають тільки почати випробовувати в 2021 році.

В кацапів давно авіація проапгрейджена + у них є літаки авакс, що дає їм суттєву перевагу. Тобто наші будуть збиті ще до того, як побачать кацапів на радарі.

Змінено користувачем alexvvv
Опубліковано
1 година тому, paksivatova сказано:

хочеш на дивані відсидітись як війна прийде до нас?

Опубліковано
20 хвилин тому, alexvvv сказано:

Думаєте Зе!лений барига буде наживатись на війні?

• -1 2
Опубліковано
18 минут назад, alexvvv сказал:

В кацапів давно авіація проапгрейджена + у них є літаки авакс, що дає їм суттєву перевагу. Тобто наші будуть збиті ще до того, як побачать кацапів на радарі.

Та то і так зрозуміло. Кацапи в рік на військових витрачають вдвічі більше ніж бюджет України.

Тому я й писав - якщо буде наступ, то нам тризда. 

Єдине, на що надія, що їм розуму вистачить цього не робити, бо яким би блискавичним не був наступ, а труни в кацапію таки поїдуть.

І треба ще нашій п'ятій колоні нагадати, що у випадку наступу, все їхнє шобло піде в розхід як посібники окупантів.

Опубліковано
1 година тому, paksivatova сказано:

Подумаєш. І станеш. Може не зараз ,трохи пізніше. Коли будеш прописку змінювати, або пенсійну картку заводити чи перевипускати, чи в трудовій книжечці запис захочеш зробити, Фопа відкрити чи продовжити ліцензію … а кругом феміністки будуть казати - відміточку в військкоматі зробите , потім приходьте.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
34 минуты назад, alexvvv сказал:

як прийде-тоді і поговоримо 

жінка ваша коли йде у військомат ?

Змінено користувачем paksivatova
  • Ха-ха 3
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...