Перейти до змісту

Приставка для Internet TV

umtor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Спочатку планував замінити телевізор. Потім з цими приколами в самсунга вирішив спробувати щось інше. Замовив Apple Tv3. Теж буде тестувати. Доречі буде декілька штук, якщо комусь треба буде можу підкинути

• Відповідей 207
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
  В 24.02.2020 в 18:32, Amor сказав:

якщо комусь треба буде можу підкинути

Показати  

Нова? Ціна питання?

Змінено користувачем igorgame
Опубліковано

Вставлю свої 5 копійок.  Маю в наявності Amazon Fire Tv stick. Для перегляду телебачення та фільмів вистачає повністю. Мав справу з китайчиками, не в захваті, дійсно лотерея. Якщо цікавить якісний девайс за адекватні гроші, звертатйтеся в ПП.

Опубліковано

Спочатку планував замінити телевізор. Потім з цими приколами в самсунга вирішив спробувати щось інше. Замовив Apple Tv3. Теж буде тестувати. Доречі буде декілька штук, якщо комусь треба буде можу підкинути

Показати  

Яка ціна буде відомо?

Опубліковано
  В 24.02.2020 в 19:27, igorgame сказав:

Нова? Ціна питання?

Показати  

В 25.02.2020 в 04:58, Igor DMX сказав:

Яка ціна буде відомо?

Показати  

Ні, б/у Але в гарному стані і з пультом. По ціні має бути 50-55$. Ще незнаю скільки за доставку вийде :glare:
Думав брати четверту модель але вона сильно дорожча, і впринципі не бачу сенсу

Опубліковано

Показати  

А як з контентом в яблучних? Знайомий користується айфоном, але для перегляду фільмів взяв андроід телефон, бо, каже, надоїло конвертувати і викручуватись, хоче просто дивитися фільм, а не танцювати з бубном.

• +1 1
Опубліковано

Mi box S в користуванні до року. Жодних притензій, навіть після оновлення. Підключення через wi-fi через дві бетонні стіни, постійно крутить ютуб, нагрівання мінімальні. Єдиний "+" дитині не вистачає місця для іграшок! тому дві гри максимум встановлено. Зєднання з блутус пристроями надійне і не втрачає звязок. Не зміг тільки налаштувати виключення телевізора пультом від мi box.

П.с. Пульт живучий, кожен день падає на підлогу з висоти 1,0-1,2м, але царапається сильно.

Опубліковано (змінено)
  В 25.02.2020 в 06:31, Amor сказав:

Ні, б/у Але в гарному стані і з пультом. По ціні має бути 50-55$. Ще незнаю скільки за доставку вийде :glare:

Показати  

3 покоління в нас від 1000 гр з пультом продають - навіщо аж в америкосів замовляли

https://www.olx.ua/obyavlenie/apple-tv-3-a1469-IDHacAM.html?sd=1#6f7a46774a

https://www.olx.ua/obyavlenie/apple-tv-3-gen-1080p-IDH8aTd.html?sd=1#6f7a46774a

Змінено користувачем westboiuu
Опубліковано
  В 25.02.2020 в 08:44, CEM сказав:

Жодних притензій, навіть після оновлення.

Показати  

А чому після оновлення мають бути претензії. Ніби ж має бути навпаки, в оновленнях лаги прибирають.

2 часа назад, CEM сказал:

Єдиний "+" дитині не вистачає місця для іграшок! тому дві гри максимум встановлено.

Показати  

А чому флешку не поставиш?

Опубліковано (змінено)

Не реклама! Є цікавий український YouTube-канал TECHNOZON з основною тематикою ТВ-боксів і всім, що з цим пов'язано. Не поверхнево по характеристиках, але й не в "дєбрі".

Інформативніше по темі не зустрічав.

Що цікавого дізнався я:

1. Мій Xiaomi Mi Box 3 після апдейтів "крутіше" за Xiaomi Mi Box S. Дивно, але факт. І справді, з одразу помітного: зависання після сну пропали, пошук голосом став працювати ідеально.

2. ТВ бокс у формфакторі стіка може бути досить потужним, негарячим(!) з автофреймрейтом і на Android TV 9. Мені актуально для  тонкого ТВ на стіні. Amazon Fire TV Stick 4K теж цікавий, але явно слабший і з Android TV через костилі і 6-ї версії. Ще думаю, який обрати.

3. Є купа класних пультів до ТВ-боксів. В пульті від Xiaomi Mi Box 3 не вистачає кнопки mute і можливості вкл./викл. ТВ. Пульт міняти поки не планую, але якщо до іншого ТВ оберу стік, то буде з чого вибрати.

Змінено користувачем MaestroA
  • +1 3
Опубліковано
  В 25.02.2020 в 12:18, MaestroA сказав:

Ще думаю, який обрати.

Показати  

Почитав огляди на тому ресурсі, вже давно підписаний, взяв батькам Н96Max 4k - вещь!!! У 650 грн обійшлась на розпродажі 11.11 IPTV шуршить добре, YouTube. Аж собі на всяк випадок замовив, в самого Смарту вистачає з головою, але нехай буде, всяке буває... :)

Опубліковано
  В 25.02.2020 в 06:31, Amor сказав:

Показати  

Дорожча - бо 4К. А всерівно якось для нас Apple TV трохи заморудна. IPTV налаштувати з ходовими плеерами проблематично, майже весь контент вбудованих сервісів платний (якби-то в нас такі зарплати були як в америкосів...), поставити щось стороннє - зась. Ну в принципі Apple як Apple - у свому репертуарі. Але на кожен товар є свій покупець.  

Опубліковано
  В 25.02.2020 в 07:09, nickel сказав:

А як з контентом в яблучних? Знайомий користується айфоном, але для перегляду фільмів взяв андроід телефон, бо, каже, надоїло конвертувати і викручуватись, хоче просто дивитися фільм, а не танцювати з бубном.

Показати  

не підкажу бо ще не використовував. Планую використовувати суто під ютуб і нетфлікс ну можливо мегого, думаю проблем з цим не буде. Але думаю що приставка має читати популярні формати якщо з флешки

В 25.02.2020 в 17:05, igorgame сказав:

Дорожча - бо 4К. А всерівно якось для нас Apple TV трохи заморудна. IPTV налаштувати з ходовими плеерами проблематично, майже весь контент вбудованих сервісів платний (якби-то в нас такі зарплати були як в америкосів...), поставити щось стороннє - зась. Ну в принципі Apple як Apple - у свому репертуарі. Але на кожен товар є свій покупець.  

Показати  

4К це зовсім інша модель, вона взагалі нереальні гроші коштує. Коли говорив про дорожчу мав на увазі просто 4 модель

• Дякую! 1
Опубліковано
  В 25.02.2020 в 11:27, nickel сказав:

А чому флешку не поставиш?

Показати  

Щоб дитина в ігри не грала!  їй набридло переставляти ігри)). Для мене це "+"

В 25.02.2020 в 11:27, nickel сказав:

А чому після оновлення мають бути претензії. Ніби ж має бути навпаки, в оновленнях лаги прибирають.

Показати  

Після оновлення на 9.0 переставав працювати голосовий пошук і chromecast.

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано
  В 17.04.2020 в 09:36, MaestroA сказав:
Показати  

Купив сьогодні на Ali 2 шт. (собі та батькам).

З врахуванням кеш-беку обійшлися 882 грн./шт.

https://aliexpress.ru/item/4001217103691.html

На даний час не знайшов жодного україно- російсько-мовного огляду.

Свіжак!

• +1 2
Опубліковано

Хто користується Xiaomi 4K Mi Box S (саме з S) - як часто перезавантажується самовільно? Користуюсь наразі старішою версією - стабільно раз в 2-3 дні мусить посваритись з додатком megogo, після чого приходиться виймати штекер з розетки (без цього - постійний бут).

Опубліковано
  В 14.07.2020 в 08:25, nickel сказав:

Звичайно що можна.

Показати  

Тобто зайти , скажімо, на сайт лостфілм і спокійно переглянути вибране?

Чи лише ті ресурси, що "зашиті" в сяомі?

Опубліковано (змінено)
  В 14.07.2020 в 08:40, S30 сказав:

Тобто зайти , скажімо, на сайт лостфілм і спокійно переглянути вибране?

Чи лише ті ресурси, що "зашиті" в сяомі?

Показати  

Дивитися з сайту на андроіді, то трохи збочення, імхо. Є додатки різні, мені вистачає HD VideoBox. Він як агрегатор працює, те що є на ЛостТВ, буде в Відеобоксі.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

хтось шось чув про тюнери для інтернет тб? Типу ти ставиш тюнер з прошивкою каналів і раз в місяць платиш ену сумму за користування. Шось типу як кабельне тільки через нет але не від всяких Волі, Мегого і тд. 

Опубліковано
  В 14.07.2020 в 09:54, zverexe сказав:

хтось шось чув про тюнери для інтернет тб? Типу ти ставиш тюнер з прошивкою каналів і раз в місяць платиш ену сумму за користування. Шось типу як кабельне тільки через нет але не від всяких Волі, Мегого і тд. 

Показати  

Як кабельне, тільки через інтернет, це і є Воля, Мегого і т.д. Залишилося взнати кого ти маєш на увазі. :)

Опубліковано (змінено)
  В 14.07.2020 в 10:11, nickel сказав:

Як кабельне, тільки через інтернет, це і є Воля, Мегого і т.д. Залишилося взнати кого ти маєш на увазі. :)

Показати  

ще одне уточнення, користуватися не на території України але мати можливість дивитись укр тв. Знайомі просто питають, в них була тарілка але канали заблокували, їм хтось розказав про такий варіант але я не чув такого

Змінено користувачем zverexe
Опубліковано
  В 14.07.2020 в 14:26, zverexe сказав:

ще одне уточнення, користуватися не на території України але мати можливість дивитись укр тв. Знайомі просто питають, в них була тарілка але канали заблокували, їм хтось розказав про такий варіант але я не чув такого

Показати  

Мабуть єдиний легальний метод, це https://mediacast.tv/

image.thumb.png.5c81c2363beb0e1dc1b2d5e52bd3591b.png

• Дякую! 1
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...