halgrath Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:02 #2551 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:02 1 hour ago, jack74 said: якщо й так - чим Коломойський гірше Пороха??? Чи навпаки, чим Порох краще Коломойського? Хороший принцип вибирати кандидата. 51 minutes ago, jack74 said: І якщо його оберуть, якщо він не скурвиться. З такими "якщо" можна багатьох обирати на виборах.
halgrath Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:03 #2552 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:03 1 hour ago, jack74 said: 54 minutes ago, jack74 said:
justice777 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:06 #2553 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:06 2 хвилин тому, halgrath сказано: чим Коломойський гірше Пороха??? Є сенс пояснити очевидні речі?
jack74 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:09 #2554 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:09 22 хвилин тому, Nokian сказано: Цікаво, єврейська мама вже пояснила Вовочці,що не по Зеньці шапка? шонєбудь? Чи може ТИ можеш міряти, кому яка шапка? Сантиметр не порвеш? 3 хвилин тому, halgrath сказано: Хороший принцип вибирати кандидата. де ти тут побачив цей принцип? 4 хвилин тому, halgrath сказано: З такими "якщо" можна багатьох обирати на виборах. ну це ж не єдиний критерій Чи ми такі примітивні? 2 хвилин тому, justice777 сказано: Є сенс пояснити очевидні речі? очевидні? ну зроби тоді милість, поясни
halgrath Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:53 #2555 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:53 38 minutes ago, jack74 said: де ти тут побачив цей принцип? ну це ж не єдиний критерій Чи ми такі примітивні? Так розясни, будь ласка, свою позицію. Я десь неправильно зрозумів у фразі "Зеленський - не маска Коломойського. А навіть якщо й так - то чим Коломойський гірший за Порошенка" І цікаво звичайно почути думку по іншим критеріям вибору кандидата, бажано окрім 3 hours ago, jack74 said: Бюджет не розкрадав, в махінаціях не був помічений, в політику не мокнутий... бо офшори - то ж не махінація, хто їх тут тільки не має.
igorgame Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:56 #2556 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 18:56 3 часа назад, justice777 сказал: не вірю я в Зеленського як в сильного та незалежного політика. Незалежних політиків ніде немає!!! За якимось політиком стоять бізнесові клани або впливові Західні кукловоди! От тільки ті бізнесмени сами у політику не лізуть, а роблять бізнес і тими грошима впливають на політиків, а в нас олігарх у політику поліз і це ну дуже людей дратує! Там у США такий самий, ну то там хоч до бізнесу не так відносяться, а в нас як червона ганчірка на бика ну і сам у пушку.
Гість Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:09 #2557 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:09 1 час назад, Nokian сказал: Цікаво, єврейська мама вже пояснила Вовочці,що не по Зеньці шапка? А ти спитай у жидовських мамок гройсмана і вальцмана
Nokian Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:13 #2558 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:13 Україна пять років тому рівно мала на казначейських рахунках 108 тисяч грн.https://tsn.ua/interview/u-lyutomu-2014-roku-u-shovischah-ukrayini-bulo-108-tisyach-griven-707431.html Зараз вісім з половиною міліардів грн. Так от, те що ми вистояли проти Росії,що збереглися як держава, що впенено стоїмо сьогодні на ногах- це все результат міжнародної підтримки. В тому ,а може навіть в першу чергу фінансової підтримуи. Ці міліарди доларів дають під гарантії певної людини, особистості.Конкретно Порошенка. І це логічно. А хтось вірить,що такі самі міліарди Захід дасть клоуну? Точніше і не збирається вірити,бо насправді у нього зовсім інша роль в цих виборах. Про яку його наївні прихидьники скоро взнають. Після першого туру. Тому він на відміну від інших претендентів і не їздить закордон.
jack74 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:17 #2559 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:17 18 хвилин тому, halgrath сказано: Я десь неправильно зрозумів у фразі "Зеленський - не маска Коломойського. А навіть якщо й так - то чим Коломойський гірший за Порошенка" ти десь вириваєш з контексту бо думка на цьому не закінчується, і далі йде уточнення і пояснення 2 годин тому, jack74 сказано: Чи навпаки, чим Порох краще Коломойського? Шо той бізнесмен, котрий до будь-якої влади пристосовувався, шо той. 20 хвилин тому, halgrath сказано: І цікаво звичайно почути думку по іншим критеріям вибору кандидата, бажано окрім 3 годин тому, jack74 сказано: Бюджет не розкрадав, в махінаціях не був помічений, в політику не мокнутий... бо офшори - то ж не махінація, хто їх тут тільки не має. ти знаєш, на рахунок "офшорів" є зрозуміле пояснення від самого Зеленського, візьми й послухай. І я тут не за кого не агітую, і не збираюсь нікого вчити чи переконувати. Оберете того, на кого заслуговуєте. Просто дивує оте дивне "ополчєніє" проти Зеленського... Ну він же нікого не чіпає, нікого не обсирає, тай взагалі він "клоун" - шо ж ви його так боїтеся?!
Nokian Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:25 #2560 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:25 З чого ти взяв,що його хтось боїться? З феків, що за ним стежать,чи підсиавних його звстрічів з атошниками? Я й так знаю, що станеться після першого туру. Тому просто смішно дивитись на потуги деяких юзерів. Причому дехто з них таки теж знає. Але роль треба діграти до кінця Шоу маст гоу он.
nickel Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:29 #2561 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:29 18 минут назад, Nokian сказал: Україна пять років тому рівно мала на казначейських рахунках 108 тисяч грн.https://tsn.ua/interview/u-lyutomu-2014-roku-u-shovischah-ukrayini-bulo-108-tisyach-griven-707431.html Зараз вісім з половиною міліардів грн. Так от, те що ми вистояли проти Росії,що збереглися як держава, що впенено стоїмо сьогодні на ногах- це все результат міжнародної підтримки. В тому ,а може навіть в першу чергу фінансової підтримуи. Ці міліарди доларів дають під гарантії певної людини, особистості.Конкретно Порошенка. І це логічно. А хтось вірить,що такі самі міліарди Захід дасть клоуну? Точніше і не збирається вірити,бо насправді у нього зовсім інша роль в цих виборах. Про яку його наївні прихидьники скоро взнають. Після першого туру. Тому він на відміну від інших претендентів і не їздить закордон. Де би був Порох, Україна і ти, якби Коломойський не зупинив сєпарів в Дніпрі і Одесі? І в знак вдячності кондитер у нього Приват забрав. Зато Ахметов, на чиїй вотчині і почалася та вся срань, тепер в рошенківському шоколаді. Яка ж в тебе пам'ять коротка. 108 тисяч після кого залишилося вже забув? То я нагадаю - після Ахметовських данєцкіх.
jack74 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:29 #2562 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:29 5 хвилин тому, Nokian сказано: Україна пять років тому рівно мала на казначейських рахунках 108 тисяч грн.https://tsn.ua/interview/u-lyutomu-2014-roku-u-shovischah-ukrayini-bulo-108-tisyach-griven-707431.html Зараз вісім з половиною міліардів грн. - ой зав'язуй вже з цими мантрами, які ніхто перевірити не може. Хто собі які хоче, такі цифірки "оприлюднює". А для мене в 2014 бакс був по 8, а після приходу "щастя" став по 26 і не падає. Це ж так просто наповнити бюджет - киданути гривню в три рази, і весь фокус. Так от, те що ми вистояли проти Росії,що збереглися як держава, що впенено стоїмо сьогодні на ногах- це все результат міжнародної підтримки. - ЦЕ РЕЗУЛЬТАТ ПАТРІОТИЗМУ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ І ВОЛОНТЕРІВ, КОТРІ ВТРИМАЛИ УКРАЇНУ! А міжнародна підтримка була згодом, коли побачили, що цей народ варто підтримувати. В тому ,а може навіть в першу чергу фінансової підтримуи. Ці міліарди доларів дають під гарантії певної людини, особистості.Конкретно Порошенка. І це логічно. - Ющенко теж мав карт-бланш підтримки міжнародної спільноти, і що? І з Яником захід теж розмовляв, бо це просто бізнес. А хтось вірить,що такі самі міліарди Захід дасть клоуну? - клоуну? Це вже буде президент, обраний народом (ти ж сам це припускаєш ) Так от Захід буде розмовляти з будь-яким обранцем. Бо це політика і бізнес. Точніше і не збирається вірити, - Ооо! Це тобі сам Захід сказав?! .бо насправді у нього зовсім інша роль в цих виборах. Про яку його наївні прихидьники скоро взнають. Після першого туру. Тому він на відміну від інших претендентів і не їздить закордон. - А чому йому зара туди їздити? А якби їздив, то ти б і в цьому "зраду" знайшов би, і почав кричати, що їздить до кураторів
halgrath Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:34 #2563 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:34 18 minutes ago, jack74 said: ти десь вириваєш з контексту бо думка на цьому не закінчується, і далі йде уточнення і пояснення Добре, без виривання Якщо таки припустити, що Зеленський і Коломойський добре пов'язані - то на твою думку, це сильна біда чи так собі? 18 minutes ago, jack74 said: знаєш, на рахунок "офшорів" є зрозуміле пояснення від самого Зеленського, візьми й послухай. Просто дивує оте дивне "ополчєніє" проти Зеленського... Ну він же нікого не чіпає, нікого не обсирає, тай взагалі він "клоун" - шо ж ви його так боїтеся?! Якщо пригадати хронологію, то спочатку було заперечення офшорів, а потім (напевно, після "консультацій з нормальними людьми") - офшори таки визнали. Якщо в уяві хтось когось боїться, "ополчився" - розчарую. Говорю особисто лише тому, що тему підняли раніше і дещо підміняють факти.
nickel Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:39 #2564 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:39 Казначейські рахунки - це така фігня, що там і при кондитері бувають нулі. Нокіан, як підприємець, мав розуміти що таке касовий розрив, але, ймовірно, не вистачає фінансової грамотності. Якраз жалівся на це на днях.
jack74 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:45 #2565 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:45 12 хвилин тому, halgrath сказано: то на твою думку, це сильна біда чи так собі? а тобі так важлива моя думка? То що ж ти її не бачиш? Я ж написав чітко 2 годин тому, jack74 сказано: Шо той бізнесмен, котрий до будь-якої влади пристосовувався, шо той. 12 хвилин тому, halgrath сказано: Якщо пригадати хронологію, то спочатку було заперечення офшорів, а потім (напевно, після "консультацій з нормальними людьми") - офшори таки визнали. не знаю, про яку ти "хрєнологію" тут фантазуєш, бо спочатку були закиди про існуючий і діючий в Росії бізнес Зеленського, а потім вже доліплювання існування офшорної фірми як начеб-то доказу першого (що для людини думаючої є абсолютно різними речами, але для "адептів" потягне за доказ), а потім були офіційні запити від команди Зеленського до тих журналістів і якесь блєяння тих "розслідувачів" у відповідь. А потім ще й Зеленський роз'яснив ситуацію, пообіцяв вийти з "офшору", що і зробив. Ось така "хронологія". Викинь методичку і послухай "пряму мову" людей
Nokian Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:49 #2566 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:49 Ну тобі може і не вистачає відрізняти суми 108 000 та 8 500 000 000. А ось тут статки Зеленськогоза 2017 рік. https://glavcom.ua/news/e-deklaraciya-zelenskogo-groshi-u-latviyskomu-privatbanku-shveycarski-godinniki-orenda-kvartiri-u-britaniji-vartistyu-42-mln-grn-564039.html Квртирка в Лондоні , нерухомість в Криму.Все як має бути. Походу з 2014 року вони лише зросли.І досить нехіло. Ще в когось виникаютьсумніви, чи він не скурвиться?? Ха ха ха..... Лідер студії «95 квартал» задекларував 26 торгових марок, три корисні моделі і три винаходи. Найуспішніший його винахід- розвести міліон лохів.
nickel Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:52 #2567 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:52 1 минуту назад, Nokian сказал: Ну тобі може і не вистачає відрізняти суми 108 000 та 8 500 000 000. А ось тут статки Зеленськогоза 2017 рік. https://glavcom.ua/news/e-deklaraciya-zelenskogo-groshi-u-latviyskomu-privatbanku-shveycarski-godinniki-orenda-kvartiri-u-britaniji-vartistyu-42-mln-grn-564039.html Квртирка в Лондоні , нерухомість в Криму.Все як має бути. Походу з 2014 року вони лише зросли.І досить нехіло. Ще в когось виникаютьсумніви, чи він не скурвиться?? Ха ха ха..... Поки ти лише вангуєш скурвлення Зеленського, то Порох прийшов на пост вже скурвленим.
Nokian Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:54 #2568 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:54 1 хвилина тому, nickel сказано: Поки ти лише вангуєш скурвлення Зеленського, то Порох прийшов на пост вже скурвленим. І за це його обрали в першому ж турі.
halgrath Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:55 #2569 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:55 10 minutes ago, jack74 said: а тобі так важлива моя думка? То що ж ти її не бачиш? Я ж написав чітко Я ж не менш чітко перепитав, для чого викручуватися... 10 minutes ago, jack74 said: не знаю, про яку ти "хрєнологію" тут фантазуєш, бо спочатку були закиди про існуючий і діючий в Росії бізнес Зеленського, а потім вже доліплювання існування офшорної фірми як начеб-то доказу першого (що для людини думаючої є абсолютно різними речами, але для "адептів" потягне за доказ), а потім були офіційні запити від команди Зеленського до тих журналістів і якесь блєяння тих "розслідувачів" у відповідь. А потім ще й Зеленський роз'яснив ситуацію, пообіцяв вийти з "офшору", що і зробив. Ось така "хронологія". Викинь методичку і послухай "пряму мову" людей Тут постарайся не нервуватись, перекручування українських слів не додає честі. І взагалі доволі цікаве бачення розвитку подій під видом "прямої мови людей". По своїй активності на форумі чомусь думав, що значно пізніше вирішиш приліпити адептів, методички і т.п. Але помилився, аргументи закінчились раніше
nickel Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:56 #2570 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 19:56 Только что, Nokian сказал: І за це його обрали в першому ж турі. Як обрали, так і переоберуть. А чо вам тільки від Зеленського підгорає? А-а-а, зрозумів - свіжі рейтинги вже побачили.
Nokian Опубліковано 4 Березня, 2019 в 20:07 #2571 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 20:07 Бо клоун найменш підходить на роль президента.
nickel Опубліковано 4 Березня, 2019 в 20:12 #2572 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 20:12 4 минуты назад, Nokian сказал: Бо клоун найменш підходить на роль президента. Я коли тебе читаю, то розумію, що найкращий твій президент - Янукович. Чи в кондитера дупа солодша?
Nokian Опубліковано 4 Березня, 2019 в 20:17 #2573 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 20:17 Напевно тому я двічі ( в 2004 та 2014) виходив з вимогами ,,Зека геть,, Зараз актуально ,,Зеку геть,,
MANJAK11 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 20:24 #2574 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 20:24 5 минут назад, Nokian сказал: Напевно тому я двічі ( в 2004 та 2014) виходив з вимогами ,,Зека геть,, Зараз актуально ,,Зеку геть,, не для того ти виходив. Ти виходив (якщо виходив), для того, щоб регулярно бити себе пьяткою в груди й бахвалитись цим направо й наліво, що ти з успіхом весь час і робиш. Бо остальні, хто виходив, чомусь постійно про це не триндять скрізь, на відміну від тебе
Nokian Опубліковано 4 Березня, 2019 в 20:45 #2575 Опубліковано 4 Березня, 2019 в 20:45 Може остальним не тринадять весь час,що Янукович їх президент? Добре знаючи,що і до чого. В мене є кадри 14 го і 4 го років. Просто я їх робив не для того,щоб бахвалитсь найкраз,і різним дурням показувати не збираюсь. Бо робив я це в першу чергу для себе.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.