Юріч Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:20 #51 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:20 Ну порохоботи і красавчікі .
vaz75 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:23 #52 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:23 3 минуты назад, Zeuss сказал: Доречі, а куди (чому, коли) пропав Шкодер? Він на вєліку катається і фейсбуках постить. А що?
vaz75 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:27 #53 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:27 4 минуты назад, Юріч сказал: Ну порохоботи і красавчікі . Ну все, цим ти себе до секти Ромахи приписав. Бо на Борді склалося: ти або порохобот, або ромахолюб. Сірого не розглядається.
Гість rl72 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:27 #54 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:27 12 хвилин тому, MANJAK11 сказано: ще проплачених, обовьязково додавай, а то якось мляво виходить я так розумію, щоб прочувствовати всю глубіну глубін, вони мали пішки йти ? підтримку Порошенка давно визначали ? й нічо, живете ж якось про вішати забув дописати
MANJAK11 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:43 #55 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:43 15 минут назад, rl72 сказал: про вішати забув дописати а що від цього поміняєтся ?
Yarchik Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:47 #56 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:47 Привіт. Мене звуть Ярослав. Як чєловєк, которий участі в срачі не брав - Я б так хотів до нього долучитись. Та щось не можу я у суть врубитись. Класична схема "Я лиш д'Артаньян, А всі навколо - сущі підараси" Щось не працює. Купа тут дворян, І фіг поймеш, хто є якої раси. Змішались всі порохоботи, юлефоби, І зрадофіли тут, і ляшколюби. Вас хер просциш, якої ви породи, І рагулі ви, чи нормальні люди. Одне лиш знаю добре: змін на краще Не зробить ні борда, ані фейсбук. Скільки ви тут гівна не виливайте, Чи в лозунгах зривайтесь в ультразвук. Пісняр писав: "Шануймося, єднаймося та будьмо, Тримаймося родинного стебла, Забудьмо чвари і себе не гудьмо, Доволі нас упало із сідла. Не даймося обнятися з ганьбою, Не даймося продатися брехні, Допоки ми не будемо собою — Ніколи нам не бути на коні. Братаймося від серця і до серця, І з друзями ділімо хліб і сіль. А хто на нашу душу замахнеться — Ми вибухнемо гнівом звідусіль". Про українців, що між собою сруться, Давно пора складать сумні пісні. Збагніть одне: усі ми, сука, рІзні. Та це ну геть не привід для різнІ.
Гість rl72 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:49 #57 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:49 5 хвилин тому, MANJAK11 сказано: а що від цього поміняєтся ? та нічо, просто вже якось некомфортно без цієї твоєї фрази
sergkots Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:55 #58 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:55 5 хвилин тому, Yarchik сказано: Про українців, що між собою сруться, Давно пора складать сумні пісні. Збагніть одне: усі ми, сука, рІзні. Та це ну геть не привід для різнІ. Я за. Навіть перестану на особистості переходити. От лиш не буду я мовчати коли на чорне будуть казати біле і навпаки.
Yarchik Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:57 #59 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 17:57 1 хвилина тому, sergkots сказано: Я за. Навіть перестану на особистості переходити. От лиш не буду я мовчати коли на чорне будуть казати біле і навпаки. А ти впевнений, що воно чорне і біле, а не сіре? Щоб бути впевненим і знати - треба сидіти набагато вище, ніж на борді.
sergkots Опубліковано 3 Січня, 2018 в 18:07 #60 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 18:07 5 хвилин тому, Yarchik сказано: А ти впевнений, що воно чорне і біле, а не сіре? Щоб бути впевненим і знати - треба сидіти набагато вище, ніж на борді. Свої висновки роблю не з борди - маю джерела. Допускаю, що не знаю всього, але ніхто аргументів проти практично не приводить...
MANJAK11 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 18:20 #61 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 18:20 29 минут назад, rl72 сказал: та нічо, просто вже якось некомфортно без цієї твоєї фрази дивно, що з фразою комфортно
fedot Опубліковано 3 Січня, 2018 в 19:30 #62 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 19:30 @romaxa11 Тема - не розвивалась. Ні складно , ні легко. Перейшла в жорсткий срач, в якому ти особисто залюбки взяв участь. Шкода, що певні пости видалені, але тему я спеціально не зносив - "обговорення йшло в досить нормальному руслі " це ти про що? Обговорення - не велося. Багато кому було значно приємніше поливати брудом -ботів, -філів, всіх, кого заманулося. Мат, особисті образи, погрози - а чи не забагато? Тему створили нову, і, поки що, там є що читати по темі. І відносний спокій. Більшість зрозуміла, з моєї точки зору. В режимі "Бога" потрібно було б забанити десяток чоловік, роздати РО і за якийсь період часу Борду б заливало озеро лайна про вседозволеність і безкарність модератора. П.С. А що ЦЯ тема робить в політиці? П.П.С а ти не пробував глянути на те, що особисто ти пишеш, якось під іншим кутом зору? Чи порохоботи тобі ввижаються, як паранойя? Ти їх усюди бачиш, приплітаєш...Зараз і мене пробуєш навчити як це потрібно (з твоєї точки зору) сприймати - не витрачай зусиль дарма, ок?
romaxa11 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 19:51 Автор #63 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 19:51 2 годин тому, vaz75 сказано: Ну все, цим ти себе до секти Ромахи приписав. Бо на Борді склалося: ти або порохобот, або ромахолюб. Сірого не розглядається. Це також технологія, систематизувати і ділити, зашаняти твоє бачення, відчуття під стереотипи і доводити їх другорядність. Колись піднімалось питання, що боти (набір невідомих юзерів що одночасно з‘явились і плчали агресивно відстоювати зазист влади) внесли механіку в квазіживе спілкування: поділ, наділення мемами і розгляд твоєї точки зору апріорно як примітивної, недалекоглядної. Хто ти такий перед лицем всезнаючого мінстеця? Ти в срацібувшімнобачив, а тут люди мають такі інсайди, що тобі й не снилось. Фактично впроваджувалась заборона на іншодумство. Реальна секта. Я бачив як закльовували дані персонажі друзів, які раз перепостили щось противладне - думай що викладаєш! Мозгів немаєш! Ти на кого працюєш! У нас війна! Деякі з цих персонажів їздили попити каву за Петруся.
romaxa11 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 20:04 Автор #64 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 20:04 Це значно серйозніше ніж думають деякі учасники «гри». Йде ламання особистості, недовіра до власних відчуттів, заборона на думки, тримання в рамках дозволеного, як у малих дітей. Обманюючи когось сплчатку обманюють себе. Постійний когнітивний дисонанс і дводумство. Перші кроки шизофренії. Далі приниження всіх з іншою думкою, невиправдана агресія, нав‘язувані симптоми, втрата близьких людей, підтримання спілкування в вузькому колі секти.
Соромітник Опубліковано 3 Січня, 2018 в 20:15 #65 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 20:15 По темі тако скажу давно у мене немає проблем з персонажами, чиї пости псують борду і з ким мені спілкуватися нецікаво ібо я не лікар Безкоштовний рецепт для усіх, хто не хоче навіть випадково в щось вступати Spoiler тадам Але він не допоможе якщо ви цілеспрямовано шукаєте срачадискусії чи маєте бажання когось полікувати
romaxa11 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 20:47 Автор #66 Опубліковано 3 Січня, 2018 в 20:47 Соромітник, враховано) щось мене на лікування потягнуло, заглибився в психологію і шизоїдні стани. Перший рік цієї фігні ще якось терпілось, починалась імітація реформ; другий рік вже все було чітко зрозуміло, але не для всіх; третій рік зрозуміло все всім, але декому нема куди відступати, для когось це бабло, комусь стало вірою. Події прискорюються, картинка все більш контрасна.
Юріч Опубліковано 4 Січня, 2018 в 06:25 #67 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 06:25 Цікаво так... Ту тему (про вбивство) самі ж порох...адепти влади "засрали", прийшов модер грохнув (до модера без претензій) і ті ж самі адепти модеру тут надякували за це . Соупадєніє?
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 08:40 Автор #68 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 08:40 Совок посеред нас.
Fagot Опубліковано 4 Січня, 2018 в 09:25 #69 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 09:25 38 минут назад, d.u.a.l сказал: Цим ти лише граєш їм на руку. Борду читають люди, які не вникають, хто є хто, порохобот чи ні. Тому написане цією шайкою-лєйкою сприймають за чисту монету. Якщо всі решта, хто вкурсі діла, почнуть ігнорити порохоботів, не виводячи їх на чисту воду, не спростовуючи їх висери, - це ж просто мрія кожного порохобота. Сри скільки влізе, ніхто перебивати не стане. Нє даждьотєсь. Ще у часи, коли активно у ВК велась пропаганда з Ольгіно, і реально були боти, які у потрібних групах спамили ватною пропагандою, було відомо, що "бот" отримує оплату за реплаї, тобто за реакцію на вброс. Якщо реакції нема, тобто ігнор, грошей немає Саме опір створює масовий форс і завлікає увагу у ці теми. Уявіть ситуацію що порохоботи тут у Політиці зробили собі такій собі кружок, і сидять тут самі, пишуть свої переможні пости і тд. Якщо не буде відгуку на це все - не буде і ніякого змісту, темка заглохне, а порохоботи, якщо вони існують, втратять прибуткі. FYI
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 09:26 Автор #70 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 09:26 Чи усвідомлює собі кожен хто підтримує корумповану владу, що продаж правил веде до гри без правил?
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 09:37 Автор #71 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 09:37 Алгоритм десь такий: ігнор, але усвідомлення що десь є ті організми і вони працюють проти теми, проти дискусії і проти взаєморозуміння - класична окупація. В постах потрібно це враховувати, деколи жуючи пережовуючи те саме, бо кожен ваш пост розбавляється 2-3 постами ботівського флейму.
alexvvv Опубліковано 4 Січня, 2018 в 09:43 #72 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 09:43 3 годин тому, Юріч сказано: Цікаво так... Ту тему (про вбивство) самі ж порох...адепти влади "засрали", прийшов модер грохнув (до модера без претензій) і ті ж самі адепти модеру тут надякували за це . Соупадєніє? Це вбивство черговий раз показує нашу владу в поганому світлі. Тому так, тему треба засрати, написати купу матів, переходи на особистості, відвернути увагу від головного.
Соромітник Опубліковано 4 Січня, 2018 в 09:50 #73 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 09:50 По факту, я не вірю що наші місцеві блазні то є оплачувані спеціалісти ботоводи. Не той масштаб ресурсу. Скоріше за все це люди, які справді вірять в існуючу владу і будуть лизати їй до скону. Чому ? Причин багато може бути. Але, якщо відкинути варіанти з "слабоумієм", то всі інші зводяться до одного – вони отримали при цій владі певні блага, які були б їм недоступні в нормальній правовій державі. І це що завгодно може бути. Розбиратися в причинах мені нецікаво. Прикладів на борді як гною коли після Майданів фіг-зна-хто ставав популярним та відомим, хтось кидав роботу задля "високої мети" но при цьому багатшав суттєво і т.д. Тому сваритися немає сенсу. Вони не проміняють покращення свого життя на щось типу правильне, що не приносить їм бабла вже і зараз. Люди завжди шукатимуть де краще, а українці при цьому ще й не звертатимуть уваги на закони та правила.
la20 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:09 #74 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:09 в нас при янику виявляється нормальна правова держава була. коли права мав він і його оточення. вот оно чьо михалич. такого файного дядька вигнали.
difoto Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:11 #75 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:11 1 хвилина тому, la20 сказано: в нас при янику виявляється нормальна правова держава була. коли права мав він і його оточення. вот оно чьо михалич. такого файного дядька вигнали. Зате зарплата в баксах вища була!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.