Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 10.12.2018 в 16:16, MANJAK11 сказав:

думаю, кожен з нас, бачив вже багато різних американських фільмів, на різну тематику, й якщо дивитись не тільки на суть фільму, а й просто на особливості побуту й інші моменти американського життя, то можна було б помітити *американську мрію*, власний будинок, з *лужайкою* й всім з цього витікаючим ))

Показати  

З декількома людьми з Сша з якими працював (всі до 30 і всі в ІТ) знімали, і про купівлю не задумувались (хоча мали змогу), причина була банальна, що нема привязки до місця, коли знімаєш, легше роботу поміняти і поки молоді треба щось з часом змінювати))

• +1 1
Опубліковано

Не всі, є й які сімями переїжджать і для них це не проблема, є й такі які мали житло в іпотеці, переїхали і передали житло банку, якось так.

Опубліковано
  В 10.12.2018 в 17:04, halcogen сказав:

Ми ментально подібні до Європи. Орієнтуватися потрібно на них. Так що приклад США нам не підходить.

Показати  

Так в бундесі також дуже багато живуть в орендованому житлі.

Опубліковано
  В 10.12.2018 в 17:01, solovej сказав:

Не всі, є й які сімями переїжджать і для них це не проблема, є й такі які мали житло в іпотеці, переїхали і передали житло банку, якось так.

Показати  

1359.jpg

• Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)

Холєра. Я то думав то у нас ромами звуться, а ото , виявляється, омериканці та ще й корєнні. :blink:

Змінено користувачем S30
  • Ха-ха 2
Опубліковано
  В 10.12.2018 в 20:15, S30 сказав:

Холєра. Я то думав то у нас ромами звуться, а ото , виявляється, омериканці та ще й корєнні. :blink:

Показати  

Ви не повірите, але в нас ромів апачами називають.

Опубліковано

Цеж скільки бабла ця мать - одіночка на дітей отримує від держави - он циган який мамон наїв, а українка прийде допомогу попросити її туніядкою обізвуть і на біржу посилають.

Опубліковано

тут рівняють речі не сумісні, коли є сім'я та діти і тобі вже за 35 не сильно то й хочеться скакати по життю з одної квартири в іншу, так само й по роботам їздити в інші місця за довгим доларом як то кажуть.

Тому кожному своє. Коли молодий то задача основна щоб не пішли всі заробітки на "шоу бізнес" - це тіпа дівчата, патсіфон, пельмені :) дискотеки, і так  далі. Так що умудритись ще щось відкласти на ничку.

• +1 1
Опубліковано
  В 10.12.2018 в 20:28, case_l сказав:

Ви не повірите, але в нас ромів апачами називають.

Показати  

Ваша правда, не повірю. Бо ніц не бачу лука з з стрілами, а ні дубельтівки омериканської (в народі вінчестер). Та навіть пропєлєра і того нема. Шо ж то за хвотографія мешканців омериканського хвігваму без отого всього?

Опубліковано

"В течении десяти дней милиция последовательно и неуклонно остановит все игровые(лотерейные) заведения. Начнем с Киева – далее по всей стране. Раз уж взялись – делаем то, что должны!"

Зверніть увагу на дату

Показати контент

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
  В 11.12.2018 в 08:17, zaHARE сказав:

"В течении десяти дней милиция последовательно и неуклонно остановит все игровые(лотерейные) заведения. Начнем с Киева – далее по всей стране. Раз уж взялись – делаем то, что должны!"

Зверніть увагу на дату

Показати контент

Показати  

А потім з'явилися зали "В мережі", зареєстрованв на водія Авакова.

• +1 1
Опубліковано

Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС

У СБУ підтвердили російське громадянство дружини Семочка

Заступник голови зовнішньої розвідки СБУ приховує мільйонні статки, російське громадянство дружини і дочки, нерухомість в Росії. І про це ми взнаємо від журналістів. В мене все.

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано
  В 11.12.2018 в 15:36, nickel сказав:

Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС

У СБУ підтвердили російське громадянство дружини Семочка

Заступник голови зовнішньої розвідки СБУ приховує мільйонні статки, російське громадянство дружини і дочки, нерухомість в Росії. І про це ми взнаємо від журналістів. В мене все.

Показати  

головне щоб юлька не пройшла  

• Ха-ха 2
Опубліковано

Країни такі різні, а проблеми такі однакові: 

ро причини протестів у Франції"

Показати контент

пруф тут

p.s. 

не знаю як там у Франції, але в провінції німаків особисто бачив бідних старших німаків від яких смердить за кілька метрів і які шараться по розпродажах з уціненим товаром. 

Скрізь "добре" де нас немає...

Опубліковано
  В 11.12.2018 в 18:22, Ukrainec сказав:

Показати контент

пруф тут

p.s. 

не знаю як там у Франції, але в провінції німаків особисто бачив бідних старших німаків від яких смердить за кілька метрів і які шараться по розпродажах з уціненим товаром. 

Показати  

Що значить "проблеми однакові"? Може уряд Німеччини, Франції чи Великобританії платить субсидії пенсам, що отримують мінімальну пенсію там? Чи "бюджетникам"? Ні. Нема грошей на комуналку? На південь з пляжу. Мало платять на роботі? Пішов геть. 

Тому й немає в нас протестів, адже уряд потурбувався про всіх, починаючи від незахищених верств населення до середнього класу. 

На днях розмовляв з інтуристом, зайшла мова за тарифи жкг. Так його брат взагалі не вмикає опалення цілу зиму в своєму будинку. Сидить вечорами перед плазмою в парці і зимових черевиках.

п.с. А що там в тебе? Є субсидія за листопад?

Опубліковано

Аж просльозився так жалко стало європейців.Німці ходять грітись в торгові центри, французи трьох дочок в темряві збирають до школи, машина завжди без бензину, харчуються в благодійних організаціях, а Лоран Офрер, водій вантажівки, намагається вирішити, який з прийомів їжі йому пропустити сьогодні...Жах.

Висновок - Віктор Федорович був не тільки хорошою людиною а й розумною:0016:

Чи нє?Який висновок мені робити з тієї статті?

Ше там є картинка з опитуваням - 1601316122_.png.73c418759e46a9a21f7aa63f3fca3930.png

Тут зовсім інші цифри "чомусь":)

Опубліковано

Показати контент

пруф тут

p.s. 

Показати  

Якась одна водичка. Рахунки, рахунки, рахунки. А що ж то за такі страшні рахунки, що зжерають всю зарплату.

Опубліковано
  В 11.12.2018 в 19:25, yu2007 сказав:

Може уряд Німеччини, Франції чи Великобританії платить субсидії пенсам, що отримують мінімальну пенсію там? Чи "бюджетникам"?

Показати  

А вони(субсидії) їм там треба?

• +1 1
Опубліковано
  В 11.12.2018 в 20:14, volks сказав:

Якась одна водичка. Рахунки, рахунки, рахунки. А що ж то за такі страшні рахунки, що зжерають всю зарплату.

Показати  

Всі такі бідні такі бідні, що наймають доглядальників тварин. А дехто знову не зможе на вихідних кудись вибратися чи поїсти в ресторані.

Нагадує приказку:

у всіх проблеми: в когось хліб черствий, а в когось діаманти дрібні.

• +1 2
Опубліковано

p.s. 

Показати  

Це масове явище чи ти по парі бомжів робиш висновок про всю Німеччину? Бо і в нас є такі люди, які могли б жити достойно, але їм до вподоби жебрацько-бомжацький спосіб життя.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...