Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, vaz75 сказано:

Ще мене тупим називає...Певно десь ти в селі жевеш...

жЕву все життя в селі. Луцьк називається. Ні, ти не тупий, жЕтель )) 

• Збентежений 1
Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, SunSeth сказал:

жЕву все життя в селі. Луцьк називається. Ні, ти не тупий, жЕтель )) 

Все, я так зрозумів, аргументи скінчилися, перейшов на орфографію і особистості. Молодца! Так, я помилився в слові, буває. Можеш ще пошукати в моїх дописах і повиділяти, буду вдячний.

А взагалі, за мати тут банять. Може ти не знаєш?

Змінено користувачем vaz75
  • +1 1
Опубліковано

@vaz75 аргументи були вище і раніше, а зараз всіх совкодрочєрів я просто посилаю на йух. Я їм-бо жизнь поламав, бо голосував за розвал жирного і багатого сссра )) Ски, щоб ви там пожили вдосталь, довбой#би.

• +1 1
Опубліковано
4 минуты назад, Adis сказал:

то нащо скидав щура майкла, цей  проект перетворився із гумористичного в підлизування владі за останній рік от і все.

Там  одразу стартує з 15.45 хв. про децентралізацію в різних селах.

Опубліковано (змінено)
5 минут назад, SunSeth сказал:

@vaz75 аргументи були вище і раніше, а зараз всіх совкодрочєрів я просто посилаю на йух. Я їм-бо жизнь поламав, бо голосував за розвал жирного і багатого сссра )) Ски, щоб ви там пожили вдосталь, довбой#би.

А з яких цитат ти мене до совкодрочера в цій темі приписав? Штампи і ярлики!

Опубліковано
2 хвилин тому, vaz75 сказано:

А з яких цитат ти мене до совкодрочера в цій темі приписав? Штампи і ярлики?

Ти мене як до жЕтеля селя приписав? В селі люди 2-го сорту? 

Опубліковано (змінено)

Навіть якби Ісус зараз був би президентом, українці найшли б до чого доіпатися! 

image.jpeg.ca6b1e318ecf320737167470a6b4e2dd.jpeg

мо то ми такі? свій пофігізм і ледащо списуємо на державу.

Змінено користувачем Ukrainec
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
7 минут назад, SunSeth сказал:

Ти мене як до жЕтеля селЯ приписав? В селі люди 2-го сорту? 

Опа. Ось і ярлики. В мене дружина з села. А село я мав на увазі, що той хто жИве у Луцьку, не може не бачити, що транспортна інфраструктура Луцька майже не розвивається (нові дороги, смуги, розв'язки, парковочні місця в центрі і мікрорайонах). І Їздити, паркуватися в Луцьку стає все важче, тому і маємо ріст автоандонів, що паркуються на тротуарах, газонах, їдуть під знак, по зустрічній, не по напрямку, тощо.

Опубліковано

@vaz75 мені, як пішоходу посрать на ваші проблеми. Але це зайвий доказ, що ми живемо гірше, ніж в сссрі - бляцьких машин вже нема куди подіти нещасним.

Опубліковано
Только что, SunSeth сказал:

@vaz75 мені, як пішоходу посрать на ваші проблеми. Але це зайвий доказ, що ми живемо гірше, ніж в сссрі - бляцьких машин вже нема куди подіти нещасним.

Тобі багато на що посрать, я помітив. Я жИву краще, аніж в СРСР і до нього не прагну.

Опубліковано
10 хвилин тому, vaz75 сказано:

Я жИву краще, аніж в СРСР і до нього не прагну.

О, кросавчєг. То для чого було раніше розпинатись, як збсь було в сссрі.

Опубліковано
8 минут назад, SunSeth сказал:

О, кросавчєг. То для чого було раніше розпинатись, як збсь було в сссрі.

Де? Тикни пальцем?

Опубліковано
1 час назад, SunSeth сказал:

Початкова безкоштовна. Вища майже у всьому світі платна, а у нас ДОСІ є ще й безплатна і з степендією.

Умовно безкоштовна. В школах, побудованих при совку і з матеріально технічною базою часів совка.

Радій, що ти взагалі народився з тією безплатною медициною в кінці 80-х ))

Зараз вона тільки гірше стала і тримається завдяки людям, які вчилися при совку.

2 часа назад, SunSeth сказал:

А їх зараз немає?

Дуже сумніваюсь, що безкоштовні, і знову ж таки на матеріально-технічній базі часів совка.

табори, санаторії

А їх зараз немає?

Те ж саме. За умови, що вони ще не зруйновані.

безкоштовне житло

40 років в черзі 

Виходить, що всі побудовані хрущі, брежнєвки і побудовані у 80 -ті роки видавалися виключно бабулькам і дєдулькам.

Вот тут не нада. Зарплата 120 - джинси 100, телевізор 600, холодильник - 800, меблевий гарнітур - 1200. Жигулі 6000 - 10 років в черзі.

Тут питання в тому, скільки залишалось після оплати комуналки, проїздів, продуктів та ін. базових потреб.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, vaz75 сказал:

А взагалі, за мати тут банять. Може ти не знаєш?

Вже давно ніхто нікого тут не банить. Навіть попередження не виносять. Борда скочується в цьому сенсі в клоаку, нажаль...

А мене колись пальчиком посварив Маньяк за матюк в анекдоті, хоча той матюк не я писав, а лише скопіював текст...як говориться - з пісні слова не викинеш... Але заробив, хоча обурився тоді. Ото модер був)). А зараз що? Безнаказанність і як слідство безкультурщина.

Змінено користувачем Юріч
Опубліковано
2 минуты назад, Adis сказал:

аналоги того часу з капіталістичного світу бачив?

Так то і було авто з капіталістичного світу.

Опубліковано (змінено)
59 хвилин тому, Юріч сказано:

Вже давно ніхто нікого тут не банить. Навіть попередження не виносять. Борда скочується в цьому сенсі в клоаку, нажаль...

А мене колись пальчиком посварив Маньяк за матюк в анекдоті, хоча той матюк не я писав, а лише скопіював текст...як говориться - з пісні слова не викинеш... Але заробив, хоча обурився тоді. Ото модер був)). А зараз що? Безнаказанність і як слідство безкультурщина.

Все просто,  в часи, коли ФБ перебрав на себе всі функції спілкування і там за це не банять, користувачі будуть сидіти у ФБ, а борда скоро просто загнеться. Забаньте і я про борду навіть і не згадаю. Хто від цього втратить? На борді останнім часом навала користувачів? Вхід по інвайтах?))

Змінено користувачем SunSeth
Опубліковано
36 минут назад, SunSeth сказал:

Все просто,  в часи, коли ФБ перебрав на себе всі функції спілкування і там за це не банять, користувачі будуть сидіти у ФБ, а борда скоро просто загнеться. Забаньте і я про борду навіть і не згадаю. Хто від цього втратить? На борді останнім часом навала користувачів? Вхід по інвайтах?))

прикольна логіка. Буду вести себе як гамно, а як забаните, то вам же гірше. Я правильно посил зрозумів ? :) Так з такими як ти, борда ще скоріше загнется

• +1 2
Опубліковано
28 минут назад, Adis сказал:

Совєцкій автопром це було знущання над людьми,

Кляті італійські капіталісти вирішили познущатися над людьми.

Опубліковано
2 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Я правильно посил зрозумів ? :) 

Та розумій як хочеш, мені пох. Я не вів себе "як гамно", всього лиш послав нах уєбана. 

6 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Так з такими як ти, борда ще скоріше загнется

А типу на це можна якось вплинути. Це природній і невідворотний процес. 

• +1 2
Опубліковано
2 часа назад, Юріч сказал:

Нічого "не давно". Я раз послав тут одного і отримав РО і штрафного від Федота, ще й тему прикрили. Так що хто куратор ціє гілки?

2018-03-19.png

Опубліковано

Забаньте і я про борду навіть і не згадаю.

Ого, яке цабе. Сумуватиму :D.

А що ж ти заходиш сюди і жовч виливаєш?

• Ха-ха 2
Опубліковано

Не знаю я ти, та як би я особисто не помітив щоб цабе, та і жовчі не помітив.

Але тут таке. Декому хоч сци, але при СССР було зашибісь, хоч його і в очі не бачило (не сприймай на себе, кажу в загальному).

І я б на твоєму місці не зловтішався стосовно відношення до борди. Багато кого знаю, хто раніше був тут постійно, а зараз говорить теж що борда скотилась до склок, мєждусобойчиків, політичних срачів і стала просто нецікавою.

Опубліковано
8 минут назад, S30 сказал:

Не знаю я ти, та як би я особисто не помітив щоб цабе, та і жовчі не помітив.

Але тут таке. Декому хоч сци, але при СССР було зашибісь, хоч його і в очі не бачило (не сприймай на себе, кажу в загальному).

І я б на твоєму місці не зловтішався стосовно відношення до борди. Багато кого знаю, хто раніше був тут постійно, а зараз говорить теж що борда скотилась до склок, мєждусобойчиків, політичних срачів і стала просто нецікавою.

Чому бути, того не оминути.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...