SunSeth Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:04 #376 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:04 1 хвилина тому, volks сказано: Розумієш, я знаю про позитив совка лише з розповідей інших. З точки зору простої людини, не бізнесмена, не бариги це: - безкоштовна освіта - безкоштовна медицина - безкоштовне житло - позашкільні гуртки, спортивні секції - табори, санаторії - співвідношення цін на першочергові товари до зарплати В селах правда було не настільки радужно. От якщо порівнювати з тим, що ми маємо в сучасній Україні, то в нас позитиву поменше. Ну всьо понятно, я навіть спорити про це не буду, бо ти ж краще знаєш, ти ж цілих 2 роки в ссср прожив. Набір їбанутих капапських штампів "как харашо била в ссссср". Знов *рукаліцо* 3
vaz75 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:12 #377 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:12 2 минуты назад, SunSeth сказал: Бгг, теж мені 33-й, 40-й, ГПЗ. Квартали )) А я що. порівнював з ними? Квартали, комплекси, яка хєр різниця. Але нові тисячі квартир з тисячами нових людей\машин з'являться на старій інфраструктурі, розрахованій на сСТАРУ кількість людей\машин. Коли тебе торкнеться (а воно торкнеться), де б ти не жив у Луцьку, то думку зміниш. А ще будується Атлант, Супернова...
SunSeth Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:14 #378 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:14 І все ж таки: 9 хвилин тому, volks сказано: - безкоштовна освіта Початкова безкоштовна. Вища майже у всьому світі платна, а у нас ДОСІ є ще й безплатна і з степендією. 4 хвилин тому, SunSeth сказано: - безкоштовна медицина Радій, що ти взагалі народився з тією безплатною медициною в кінці 80-х )) 5 хвилин тому, SunSeth сказано: - безкоштовне житло 40 років в черзі 6 хвилин тому, SunSeth сказано: - позашкільні гуртки, спортивні секції А їх зараз немає? 7 хвилин тому, SunSeth сказано: - табори, санаторії А їх зараз немає? 7 хвилин тому, SunSeth сказано: - співвідношення цін на першочергові товари до зарплати Вот тут не нада. Зарплата 120 - джинси 100, телевізор 600, холодильник - 800, меблевий гарнітур - 1200. Жигулі 6000 - 10 років в черзі. 7
volks Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:14 #379 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:14 9 минут назад, SunSeth сказал: Набір їбанутих капапських штампів "как харашо била в ссссср" Тобто цього всього не було?
SunSeth Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:16 #380 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:16 Щойно, halcogen сказано: А ви скільки прожили? 18 років
SunSeth Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:19 #381 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:19 4 хвилин тому, vaz75 сказано: А я що. порівнював з ними? Квартали, комплекси, яка хєр різниця. 2-3 засраних будинки і пару десятків, є різниця?
Revolver Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:24 #382 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:24 23 minutes ago, volks said: - безкоштовне житло - табори, санаторії - співвідношення цін на першочергові товари до зарплати зрозуміло, що ви мало не розумієте, бо судите по інформації з фільмів або небожителів великих міст (москва, пітер) от цікаво, якби зараз таких некромантиків ссср зігнали методами серисери в трудові лагеря і сказали піднімати інфраструктуру, армію, дороги, чи змінилась їх думка, за скільки часу? коли в магазах нічого нема окрім морської капусти, коли нема ні одягу ні туалетного паперу, а без блату чи хабаря... зараз часткове уявлення про совок дають державні медичні установи. 1
Revolver Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:26 #383 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:26 23 minutes ago, volks said: - безкоштовне житло - табори, санаторії - співвідношення цін на першочергові товари до зарплати зрозуміло, що ви мало не розумієте, бо судите по інформації з фільмів або небожителів великих міст (москва, пітер) от цікаво, якби зараз таких некромантиків ссср зігнали методами серисери в трудові лагеря і сказали піднімати інфраструктуру, армію, дороги, чи змінилась їх думка, за скільки часу? коли в магазах нічого нема окрім морської капусти, коли нема ні одягу ні туалетного паперу, а без блату чи хабаря... зараз часткове уявлення про совок дають державні медичні установи. 1 1
SunSeth Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:31 #384 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:31 @halcogen ти б зараз в ссср дізнавався про наявність інтернету в світі з газети "Комсомольськая правда", якби я не голосував за розвал ссср. 1 1 1 2
bormotuha Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:33 #385 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:33 27 хвилин тому, volks сказано: Розумієш, я знаю про позитив совка лише з розповідей інших... Не все так однозначно і радужно було, і в магазин за маслом о 6 годині ранку, і за меблями роками у черзі, і на суботники безВоздмездно, але і з голодухи ніхто не пропадав, але разом з тим (у селах) трудодні, а не живі гроші. І стаття за тунеядцтво. Всяк бувало. Люди крутилися як уміли, по-суті, і зараз те продовжується - хто при владі намахують усіх інших, прикриваючись лозунгами. 3
SunSeth Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:40 #386 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:40 5 хвилин тому, bormotuha сказано: але разом з тим (у селах) трудодні, а не живі гроші. Нє, ну вже повну жопу до 1970-х ми не згадуємо. Але 5 хвилин тому, bormotuha сказано: в магазин за маслом о 6 годині ранку, я добре на собі відчув Думаєте звідки у ЛП з'явилась ця п'єса?
S30 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:41 #387 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:41 SunSeth, і не шкода тобі часу щось їм доводити?
Fagot Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:42 #388 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:42 6 минут назад, SunSeth сказал: @halcogen ти б зараз в ссср дізнавався про наявність інтернету в світі з газети "Комсомольськая правда", якби я не голосував за розвал ссср. Пам"ятаю десь здається на хабрі читав статтю одного науковця, якій по великому блату та з неймовірною на той час ступінню везіння такі зміг під"єднатись на той час до дуже серйозної міжнародної наукової сітки(один з пращурів нашого сучасного інтернету та взагалі компьютерних мереж). Ділився своїми переживаннями відносно усвідомлення того наскільки в кам"яному віці насправді живуть люди в совку, наскільки це далеко від цивілізації та всіма силами топив щоб його якось такі вивезли з того локального пекла. Ну і тотальна брехня у всьому, наші сучасні можновладці по факту нічого не змінили у підходах до обману свого народу. Все ще дія стара радянська закалка... да і лиця особливо не помінялися, так легкий ребрендінг, нічого більше. 1 5
vaz75 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:46 #389 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:46 4 минуты назад, SunSeth сказал: 2-3 засраних будинки і пару десятків, є різниця? Чому 2-3? І чому вони засрані? До чого тут взагалі порівняння з 33,44 мікрорайонами? Ще й СРСР чомусь приплів? Щось з логікою в тебе біда. По іншому тобі поясню. Є автобус, який возить з точки А в точку Б 20 людей, сидячих. Побудували в точці Б будинок. Тепер цей автобус возить вже забитий під 40 людей -20 сидячих, 20 стоячих. Хоча розрахований він возити лиш 20 сидячих людей. Маємо: дискомфорт пасажирів і швидше зношування автобуса. А якщо в точці Б звели ще один будинок? Тоді будуть такі люди, що не влізуть в автобус. Так от розвиток інфраструктури, в цьому випадку, це пустити 2 автобуса, замінити на більший автобус, пустити електричку, тощо. Те ж саме з нашими мікрорайонами, школи\садочки\дороги\паркомісця\труби яких розраховані на будинки і населення побудованих у 80-і роки, +/- демографічний ріст\падіння. А тепер на кожному клаптику виростають нові комплекси (місткість яких значно більша за будинки 80-х, плюс ріст забезпеченості родин особистим автотранспортом), а інфраструктура не міняється десятиліттями, і просвіту немає. Буде те ж саме, що з автобусом: нехватка місць в садочках\школах\парковках, інтенсивне зношення і так зношених комунікацій. Я чомусь вважав, що це очевидно. Але бачу, що ні. Можна впіхнуть невпіхуєме. 1
SunSeth Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:47 #390 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:47 2 хвилин тому, halcogen сказано: Всі гідроелектростанції, атомні, славнозвісна газова труба, заводи, фабрики, лікарні, школи, садочки, 85% сьогоднішніх будинків побудовані за часів СССР. Територія України в цих кордонах була сформована за часів СССР. Да, були свої недоліки, часом дуже суттєві. Але це частина нашої історії і тому з неї треба брати кращі і найсвітліші сторінки а не рвати всю книжку без розбору. Ще раз питаю: там де не було ссср там зараз степ і бараки? Для тупих порівняння рівня життя по часу відвалу від кацапів і ссср: Фінляндія, Прибалтика, Польща і тд, чим раніше країна с'їбалась від кацапів, тим краще вона зараз живе. Нє? 3
Fagot Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:50 #391 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:50 2 минуты назад, halcogen сказал: За часів СССР був інтернет в світі? Щось більш менш подібне на комп появилося не раніше 2000 року. Ото зара діти тупі недалекі пішли, навіть гуглом користуватись толком не вміють . На лови, просвіщайся https://gazeta.ua/ru/articles/history/_pervyj-prototip-seti-internet-sozdali-dlya-voennyh/800596
vaz75 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:52 #392 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:52 Та совок в мізках:
sergkots Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:52 #393 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:52 3 хвилин тому, halcogen сказано: Всі гідроелектростанції, атомні, славнозвісна газова труба, заводи, фабрики, лікарні, школи, садочки, 85% сьогоднішніх будинків побудовані за часів СССР. Територія України в цих кордонах була сформована за часів СССР. Да, були свої недоліки, часом дуже суттєві. Але це частина нашої історії і тому з неї треба брати кращі і найсвітліші сторінки а не рвати всю книжку без розбору. Дофіга міфів. Є карта України представлена в Європі у 1918 році - територія значно більша, це спочатку ляхи з комісарами роздерли країну, потім сталін з гітлером польщу так само роздерли. Подивіть на Фінляндію - ми стартували в рівних умовах, у нас навіть було більше промисловості та с/г потужне. А ці всі стройки вєка за рахунок дешевої робочої сили. Хочете побачити совєти - поїдьте в північну корею на "екскурсію". 2
SunSeth Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:55 #394 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:55 2 хвилин тому, vaz75 сказано: Чому 2-3? І чому вони засрані? До чого тут взагалі порівняння з 33,44 мікрорайонами? Ну, нехай їх буде 5-10, хоча х.й там їх стільки буде. Ну, я не знаю, як тупому пояснити різницю між кількістю будинків, які будує "Яровиця", "Егоїст" і кількістю, які були збудовані на 40-му, 33-кварталі... Нема що порівнювати. 6 хвилин тому, halcogen сказано: За часів СССР був інтернет в світі? Щось більш менш подібне на комп появилося не раніше 2000 року. Мальчік, ти тупой? Я тобі про перспективи твого користування Інтернетом у разі збереження сссру. Як там з Інтернетом у Пн. Кореї? Те саме було б і у тебе.
S30 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:55 #395 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:55 4 хвилин тому, halcogen сказано: За часів СССР був інтернет в світі? Щось більш менш подібне на комп появилося не раніше 2000 року. У світі був. Правда не та помийка котра звється інтернетом що існує нині. Вчи історію. Судячи з твоєї писанини в тебе особисто комп зявився лише недавно.Та й то використовуєш не для освіти. 2
vaz75 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:58 #396 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 14:58 2 минуты назад, SunSeth сказал: Нема що порівнювати. А для чого ти їх порівнюєш взагалі? Давай ще з Києвом порівняємо, де Луцьк як один його мікрорайон.
MANJAK11 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 15:01 #397 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 15:01 1 час назад, SunSeth сказал: 19 забита, 10 -а напівпорожня якби навпаки
SunSeth Опубліковано 19 Березня, 2018 в 15:03 #398 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 15:03 1 хвилина тому, MANJAK11 сказано: якби навпаки Хай так, але суті не міняє.
SunSeth Опубліковано 19 Березня, 2018 в 15:06 #399 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 15:06 5 хвилин тому, vaz75 сказано: А для чого ти їх порівнюєш взагалі? Давай ще з Києвом порівняємо, де Луцьк як один його мікрорайон. Для того щоб деяким стало зрозуміло, що біля кожної окремої багатоповерхівки ніхто не буде будувати вам лікарню, сральню, цирульню і школу.
vaz75 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 15:10 #400 Опубліковано 19 Березня, 2018 в 15:10 (змінено) 27 минут назад, SunSeth сказал: Для того щоб деяким стало зрозуміло, що біля кожної окремої багатоповерхівки ніхто не буде будувати вам лікарню, сральню, цирульню і школу. Ще мене тупим називає...Певно, десь ти в селі живеш... А сральня окрема спєцом для тебе побудована, в тебе в квартирі\будинку. Це так, для довідки. Змінено 19 Березня, 2018 в 15:34 користувачем vaz75
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти