Basil Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 08:19 #101 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 08:19 1 хвилина тому, Zheny@ сказано: Але на ній стоїть будинок, де 100% квартир приватизовані. Але ж не не конкретно квартири №1 чи №100. Швидше за все спільна власність ОСББ або комунальна, якщо немає ОСББ... імхо 1
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 08:21 #102 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 08:21 Я живу на першому поверсі, в мене перед вікнами клумба / газон. Я за ним доглядаю. Квартира приватизована. Я не проти, щоб сусіди там поставили столик і випили по 100грам. Типу якось так. Ну і там вище є посилання, про прибудинкову територію багатоквартирного будинку. Мало-мальськи грамотний адвокат відмазав би від штрафу.
iiron Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 09:04 #103 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 09:04 3 годин тому, Zheny@ сказано: Вся Україна суцільна стидоба. Мав змогу проїхатися через усю Білорусь. Чисто, прибрано, охайно, гарно. перетнули перехід "Доманово" - зупинка "Кортеліси" - гори гівна, сміття, пляшок і блювотиння, і це все на фоні базарчику, що влаштували місцеві бариги. Понад дорогою. Доречі, про дороги, в порівнянні із білоруськими - у нас немає доріг. Від слова "взагалі". А білоруські, в свою чергу, гірші від російських. Що зміниться від критики? Щож це, браття, виходить?Раби живуть в чистих охайних країнах, з дорогами, з адекватною купівельною спроможністю, а не раби в Україні якось так? 1
MANJAK11 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 09:26 #104 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 09:26 20 минут назад, iiron сказал: Щож це, браття, виходить?
igorgame Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 10:03 #105 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 10:03 3 часа назад, Zheny@ сказал: Я повторюся, мєнтів було викликати слабо? Якщо слабо - то не ний. Ти я бачу суцільного ну ніяк не розумієш, ну хоч трісни, а будеш на свому стояти!!! Ну то таке... то твоя карма і з нею вже тут ніхто не сперечається По темі: я мав на увазі які в нас люди - під вікнами і взагалі буде безлад і ніхто і рота не відкриє!!! А в мене схожа ситуація у минулому році була, з шашликами ще у додачу, коли дим у квартиру валив і вся білизна, що сохла на балконі, провонялась і я визвав поліцію і в цьому році маю тишу!!! Так що не треба вчити!!! А це мені кум фото прислав але він у сусідньому будинку живе і з балкона побачив. Йому особисто те все не заважало але здивували люди, що там живуть, що мовчать, і самі пияки-жителі, от у чому справа! Тобі все розжувати треба, щоб ти зрозумів без своєї "приватної" власності і всяких своїх заморочок! Невже суть того що відбувається не зрозуміла?
iiron Опубліковано 5 Вересня, 2017 в 19:06 #107 Опубліковано 5 Вересня, 2017 в 19:06 19 годин тому, Cherman сказано: В КНДР теж чисто та охайно, і люди працьовиті.І зброю ядерну мають - ото країна мрії. Краще розкажи про Гондурас.Помниця мені до революції гідності було модно гордитись, що тут не Гондурас якись.Зараз виявилось що навіть не Гондурас.Хто буде після КНДР?
iiron Опубліковано 6 Вересня, 2017 в 18:50 #108 Опубліковано 6 Вересня, 2017 в 18:50 12 годин тому, Cherman сказано: Я не знаю чим ти колись гордився, але ВВП, часто має до реальної ситуації досить слабе відношення. Як приклад, ось такі цікаві крани мають більший ВВП, ніж Україна: Венесуела, Лівія, Сальвадор, Папуа-Нова Гвінея, Нігерія, Судан. Але, тільки дебіл, на основі цих цифр буде стверджувати, що там вищий рівень житття, ніж в нас. А ще тільки дебіл буде заперечувати очевидні речі.Мало цифр?Тримай - 1 2 Тут інформація застаріла.На сьогодні 80% за межею бідності. 3 Тут чергові здобутки.
iiron Опубліковано 6 Вересня, 2017 в 19:21 #109 Опубліковано 6 Вересня, 2017 в 19:21 Щойно, halcogen сказано: Це все журналіський наклеп. Я їм не вірю. За останні 3 роки + 5,5 кг набрав. А ви все про зраду і бідність.. Я теж набрав.90% втратило.
iiron Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 17:59 #110 Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 17:59 Здобуття.Років 5 тому навіть в страшному сні не могло приснитись те , що твориться зараз в спокійній і відносно ситій на той час країні.
Dima4s Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 18:39 #111 Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 18:39 On 04.09.2017 at 06:05, Waver сказано: Сфоктай, цікаво ж... Типу і поправили.. та не пофарбували... згниє дуже швидко. Однією рукою погойдав ліхтар... немає відчуття моноліту. Хоча при такій висоті можливо я придераюсь) 1
Dima4s Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 18:44 #112 Опубліковано 9 Вересня, 2017 в 18:44 Нова алея з ліхтарями прикольна. Але ставили ті ж джамшути) Крива бруківна, вище ніж доріжка, на пару см від доріжки, вирізане місце як не під цей ліхтар, бровка вже розламалась і відійшла ззаду ліхтаря) Халтура одним словом)
Waver Опубліковано 10 Вересня, 2017 в 03:08 #113 Опубліковано 10 Вересня, 2017 в 03:08 8 hours ago, Dima4s said: Типу і поправили.. та не пофарбували... згниє дуже швидко. Однією рукою погойдав ліхтар... немає відчуття моноліту. Хоча при такій висоті можливо я придераюсь) Дякую, посміхнувся... Було би не погано для Лучан, на майбутнє, знати ім'я головного майстра цієї халтури і хто затвердив і підписався під цією халтурою... Перестрахуєтесь на майбутнє...
Waver Опубліковано 10 Вересня, 2017 в 04:13 #114 Опубліковано 10 Вересня, 2017 в 04:13 32 minutes ago, Waver said: Дякую, посміхнувся... Було би не погано для Лучан, на майбутнє, знати ім'я головного майстра цієї халтури і хто затвердив і підписався під цією халтурою... Перестрахуєтесь на майбутнє... Так про що я... Ось це - наглядний приклад куди йдуть ваші гроші! Ось це - приклад того куди йдуть ваші податки! Ось це - приклад того кому, тобто яким чиновникам міста, яким директорам та головним майстрам комунальних підприємств з вашого карману платять зарплату з бюджету вашого міста! Ось це - приклад ВАШОГО пох...чного відношення до вашого міста і до всієї країни взагальному! Бо в інших нормальних країнах, люди які працюють і платять доволі значну частину своєї зарплати на податкі - ні за що би не стерпіли такої халтури по відношенню до себе і до своїх заплаченних грошей на податки зі своєї заробітної плати чи доходу, самі би люди почали вимагати знайти відповідального за таку халтуру, і за таке, як мінімум - хтось би лишився своєї посади... А у нас, в Україні - попостять фотки, трошки повозмущаються і забудуть... А потім, через років 5-10 - такі головні майстри стають директорами комунальних (бюджетних) підприємств, а теперишні директора цих комунальних підприємств балотуються в депутати чи мери і т.д. ЗНАЙДІТЬ хто відповідальний за цю роботу - хто розробляв проект, хто його виконував, яке бюджетне підприємство виконувало ці роботи, хто головний майстер, хто здавав роботу, хто з міських чиновників підписався під приннятям цієї халтури і хто відповідальний за оплату з бюджету (ваших же грошей) за цю халтуру! І до речі... якщо навіть ви зараз нічого не зможете зробити - то хоч документуйте цю всю халтуру (з усіма датами, затверджувачами та виконавцями, записуйте, фотографуйте і увіковічуйте хоча би інтернеті), і на наступні вибори чи через деякий час чи наприкдад пять-десять років, коли когость будуть призначати чи повишати в посаді - то зможите хоча би предоставити як аргумент чому ви проти таких людей людей у владі чи у керівництві ваших же бюджетних підприємств... бо у них для майбутніх виборців в автобіографії буде все просто як і раніше - "з такого по такий рік працював там-то і там головним майстром, потім директором комунального підприємства... тепер вот балотуюсь чи признаєчений туди-то і туди... 3
Гість rl72 Опубліковано 10 Вересня, 2017 в 11:13 #115 Опубліковано 10 Вересня, 2017 в 11:13 6 годин тому, Waver сказано: Так про що я... Ось це - наглядний приклад куди йдуть ваші гроші! Ось це - приклад того куди йдуть ваші податки! Ось це - приклад того кому, тобто яким чиновникам міста, яким директорам та головним майстрам комунальних підприємств з вашого карману платять зарплату з бюджету вашого міста! Ось це - приклад ВАШОГО пох...чного відношення до вашого міста і до всієї країни взагальному! Бо в інших нормальних країнах, люди які працюють і платять доволі значну частину своєї зарплати на податкі - ні за що би не стерпіли такої халтури по відношенню до себе і до своїх заплаченних грошей на податки зі своєї заробітної плати чи доходу, самі би люди почали вимагати знайти відповідального за таку халтуру, і за таке, як мінімум - хтось би лишився своєї посади... А у нас, в Україні - попостять фотки, трошки повозмущаються і забудуть... А потім, через років 5-10 - такі головні майстри стають директорами комунальних (бюджетних) підприємств, а теперишні директора цих комунальних підприємств балотуються в депутати чи мери і т.д. ЗНАЙДІТЬ хто відповідальний за цю роботу - хто розробляв проект, хто його виконував, яке бюджетне підприємство виконувало ці роботи, хто головний майстер, хто здавав роботу, хто з міських чиновників підписався під приннятям цієї халтури і хто відповідальний за оплату з бюджету (ваших же грошей) за цю халтуру! І до речі... якщо навіть ви зараз нічого не зможете зробити - то хоч документуйте цю всю халтуру (з усіма датами, затверджувачами та виконавцями, записуйте, фотографуйте і увіковічуйте хоча би інтернеті), і на наступні вибори чи через деякий час чи наприкдад пять-десять років, коли когость будуть призначати чи повишати в посаді - то зможите хоча би предоставити як аргумент чому ви проти таких людей людей у владі чи у керівництві ваших же бюджетних підприємств... бо у них для майбутніх виборців в автобіографії буде все просто як і раніше - "з такого по такий рік працював там-то і там головним майстром, потім директором комунального підприємства... тепер вот балотуюсь чи признаєчений туди-то і туди... за то в Україні більшість вчать президента як краще керувати країною
jack74 Опубліковано 10 Вересня, 2017 в 12:06 Автор #116 Опубліковано 10 Вересня, 2017 в 12:06 Стидоба України зара робиться на вокзалі в Перемишлі Поїзду "Інтерсіті" заборонили їхати, поки Саакашвілі не вийде Цитувати "Укрзалізниця" дала вказівку адміністрації поїзда "Інтерсіті" сполученням "Перемишль - Київ" не виїжджати до тих пір, поки екс-глава Одеської ОГА Міхеіл Саакашвілі не вийде з вагона. Про це журналістам заявив нардеп Юрій Дерев'янко, який перебуває у цьому потязі. "Щойно прийшов провідник і повідомив: адміністрація поїзда дала вказівку - поки Саакашвілі не вийде з поїзда, він нікуди не поїде. Ця вказівка надійшла від "УЗ" щодо конкретного поїзда, в якому ми зараз перебуваємо", - повідомив він. Нардеп додав, що у Саакашвілі є квиток на цей поїзд і він має повне право у ньому перебувати. При цьому через гучномовець у вагоні пролунало повідомлення від провідника: "Від поліції надійшла інформація, що у потязі є особа, якій не дозволено в'їзд в Україну". "Наш поїзд вирушить, якщо ця оосба залишить поїзд", - заявили у гучномовець залізничники. Це можна спостерігати в прямому ефірі зара на стрімі, посилання на котрий виклали у відповідній темі 1
la20 Опубліковано 10 Вересня, 2017 в 12:35 #117 Опубліковано 10 Вересня, 2017 в 12:35 18 хвилин тому, Alex S сказано: Як же ж Пертуха його сциться що такою фігнею займається..... Пєтя хочет в Растов.... Є ж дибіли які в це вірять. 1 2
AgentSmith13 Опубліковано 13 Вересня, 2017 в 16:16 #119 Опубліковано 13 Вересня, 2017 в 16:16 https://www.unian.ua/politics/2132456-proti-lutsenka-ta-matiosa-vidkrili-provadjennya-cherez-posti-u-facebook.html Проти генерального прокурора України Юрія Луценка та головного військового прокурора Анатолія Матіоса відкрили дисциплінарні провадження, які розпочала кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів. Зазначається, що Луценка та Матіоса звинувачують публікації у соціальних мережах повідомлень, які порушують презумпцію невинуватості. І один листочок тої маячні... Тобто - хабарника назвати ХАБАРНИКОМ вже не можна? Та не "посаду і прізвище" таких засранців, а домашню адресу, телефон і номер авто публікувати треба! Проти генерального прокурора України Юрія Луценка та головного військового прокурора Анатолія Матіоса відкрили дисциплінарні провадження, які розпочала кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів. Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/2132456-proti-lutsenka-ta-matiosa-vidkrili-provadjennya-cherez-posti-u-facebook.html
vaz75 Опубліковано 13 Вересня, 2017 в 16:45 #120 Опубліковано 13 Вересня, 2017 в 16:45 Ну, як би з точки зору закону все вірно: поки не доведено судом, не варто називати хабарником. Але з моральної точки зору, ще й час коли приїжджає і від'їжджає, для кілера, тре публікувати. 1
sergkots Опубліковано 13 Вересня, 2017 в 16:49 #121 Опубліковано 13 Вересня, 2017 в 16:49 3 хвилин тому, vaz75 сказано: для кілера, Хм. Певно все ж не кілера а народного месника. 1
AgentSmith13 Опубліковано 13 Вересня, 2017 в 16:53 #122 Опубліковано 13 Вересня, 2017 в 16:53 7 минут назад, vaz75 сказал: Ну, як би з точки зору закону все вірно: поки не доведено судом, не варто називати хабарником. Але з моральної точки зору, ще й час коли приїжджає і від'їжджає, для кілера, тре публікувати. Особливо у випадку, коли взяли на гарячому, на руках мічені купюри і сліди від них... Ну хоча б не відпускати таких під застави і "чесне слово", а зразу і до суду в СІЗО в загальну камеру.
Гість Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 17:31 #123 Опубліковано 21 Вересня, 2017 в 17:31 Учора Ленінський суд Харкова відпустив сепаратистку Нелю Штепу під домашній арешт. Камбек? Або просто блєять вже немає слів
jack74 Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 08:47 Автор #125 Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 08:47 От барани! УКРАЇНА ПОСІДАЄ ПЕРШЕ МІСЦЕ ЗА КІЛЬКІСТЮ ПСИХІЧНИХ РОЗЛАДІВ У ЄВРОПІ, ВІД НЕРВОВИХ РОЗЛАДІВ СТРАЖДАЄ КОЖЕН ТРЕТІЙ УКРАЇНЕЦЬ, - МІНСОЦПОЛІТИКИ Згідно статистики в Україні 1,2 млн жителів (це більше 3% всього населення) страждає психічними розладами, і цей показник з кожним роком зростає 1 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти