Перейти до змісту

Класно бути ідіотом, ага?

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 минуты назад, OlgaAlterEgo сказал:

sargio           

Де ти пропадав!? Я за тобою скучила!

чур, як тільки дисертацію напишеш, про цей важкий випадок, проставляєшся на бордовці :)

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 часа назад, OlgaAlterEgo сказал:

sargio           

Де ти пропадав!? Я за тобою скучила!

Ви що, знайомі? Пацієнт???

Опубліковано
5 годин тому, vaz75 сказано:

Ви що, знайомі? Пацієнт???

4 годин тому, case_l сказано:

О добре, карамба вже в розшуку, може сеанс психотерапії пропустив?

Чого напали!))) Карамба класний чувак, має власну думку, сміливо її відстоює.

Я скучила за його русифікованим і абсолютно самобутнім словесним по_током))

Опубліковано

Ти знаєш? Потужно! Зауважень до теорії лекції немає. Сідай 5+. Але мене завжди лякає довгий ввід тексту, по різним причинам, але таке:ohmy:, щоб на 5 абзаців?! щоб настрочити не спав до 2 х ночі щоб комусь щось довести в тирнеті? (Сподіваюсь що це не зкопіпащено звідкись) Певно таки в тебе є якісь проблеми.

Я знаю лише одну людину здатну на таке, але сподіваюсь ти не він.

Опубліковано
13 часа назад, sargio сказал:

Якщо ти визнаєш, що ти дурний значить

Цитата

Показать содержимое  

ти здоровий в цьому світі, а якщо в тебе "Его" валить через край і ти розумніший за всіх,  то в випадку раптового розчарування такі люди мають більший шанс прийти до Психіатра... Тут таких неврівноважених, з комплексом бога троха є, і вони того не розуміють, бо я  ж то більшість з них знаю, і знаю як вони живуть у реальному житті, які у них сім'ї, і те, що вони говорять тут і які герої тут це дві різні сторони. Тут геройствують і відчувають владу ті хто в реальному житті її немає, і залежний від всього, від роботи, від сімї, від інших людей, залежні від власного видуманого світу. І тут в Інтернеті по вечорах дядькі якім вже за 40 років, намагаються довести значимість свого існування і навязати свій світогляд, бо в житті обмежені буденними проблемами і обовязками.

В наш час абсолютно психічно здоровий той хто сприймає світ  з багатогранністю його існування а не з власних ідей.  Всі інші які доказують свою значимість чи то на кухні, чи на роботі, чи в політиці, це просто люди з комплексами і такі люди не здатні побудувати систему де людина мала би повну свободу думки.  Бо якщо я почну говорити правду мене вигонять одразу, правда нікому не вигідна , бо всі лукавять, а чесних людей, одиниці. Це і є психологічний аспект.  І я думаю, що OlgaAlterEgo прекрасно розуміє, що наш егоїзм треба нам для виживання але він і є причиною нашого руйнування. І найголовніша проблема це непластичність мозгової активності деяких громадян індивідів Homosapiens, і стереотипне мислення, які призводять до деградації і не здатності аналізувати глибше базової моделі мислення, а сприймати інформацію і оточення лише на першочергові подразники, емоційні установки, візуальний ефект, тобто поверхневу картинку.

В житті головне сила волі, людина сильна духом пройде будьяку критику, бо по перше такі люди чесні перед собою і перед оточенням, і їхній основний інструмент це правда, або нова форма самоутвердження соціопатичного устрою, це троллінг, і це не психічні відхилення, бо зрештою так воно і є 90% людей не здатні мислити за рамки і тільки 10% мають аналітичні мозгі, тих кого менше тих і пригнічують  це закон природи. Але це не означає, що вони не нормальні, бо вони як чогось добиваються то тих 90% стає для них інструментом для маніпулювання. Психологія людини штука не проста, але головне мати ціль, і тоді буде з головою впорядку.

Але без психології я скажу одне, я завжди буду проти режимів які гнобили і гноблять народ. Якщо вам це подобається, в когось ностальгія за совєтами, подобалась вам та культура, фільми, ну то ви трохи садомазахіст. А це вже відхилення. бо там нічого хорошого не було, бо той у кого був вільний розум, одразу кидали людину за грати і там вона гнила.

І я бачу тут у декого теж є те лайно в голові,  задають мені питання які має право задавати тільки Бог, задає мені якийсь маленький хлопчик діма і маньяк, то кажу недай Бог саме таким очолювати владу, якщо вони наважуються завадавати питання людині "для чого ти живеш на цьому світі такій?" то таким людям дай автомат, вбий ідею і він піде вбивати, своєї голови там нема, такі люди при владі які вирішують кому жити а кому ні, то вони поперше хворі, от як Путін приміром, а подруге

такі люди набагато страшніші за тих які просто люблять гроші, бо останні мають ще якийсь страх бояться гроші втратити, стати непотрібним, а перші нічого небояться, в них основна ціль це я розумніший над іншими і повинен ними керувати і вирішувати кому жити а кому ні бо я царь, і в останніх реально вже починається психіатрична клініка бурно виражена.    

Так, що я не переживаю, що я підтримую, трохи капіталізм, свободу слова, і демократію, що поїде в мене дах, я себе від цього оберіг бо я нікому не вірю в цьому світі, нікому не роблю зла, розраховую тільки на себе, і думки свої формую лише на основі аналізу а не емоцій.   Емоції людини теж палка з двох кінців, з однієї сторони вони потрібні для забезпечення нормальної дози дофаміну  в мозку а з іншої емоці а саме маніпуляція ними спонукає до тяжких наслідків, поневолення людини, руйнування психіки людини, або смерть, чи спонукання до вбивства.. Світ дуже не однозначний і люди в тому числі, і тому казати, що ти розумний, або вирішувати кому жити а кому ні в інтернеті, можуть тільки недалекоглядні, розумовообділені та закомплексовані люди. 

Hide  

Вибач, не осилив. Певно що дурний...

Опубліковано

А я осилив, певно що розумний ? )). Дійсно, хлопаки, що ви накинулись на Карамбу?)) Чувак викладає свою точку бачення цього "брєнного міра", пише без особистих образ (може тільки після конкретних образ в його сторону...До речі, багатьох, поважних мною, людей це не красить), пише майже без помилок, старається вже розставляти розділові знаки, меньше русизмів... Меньше агресії, панове)). Пока я тільки бачу, що ви самі його провокуєте на те, щоб людина зірвалась.

Опубліковано

@Юріч , це щодо мене? Помиляєшся, я Карамбу жодного разу не згадав і проти нього нічого не маю, так само як проти Саржіо.

Опубліковано
1 час назад, Юріч сказал:

А я осилив, певно що розумний)). Дійсно, хлопаки, що ви накинулись на Карамбу?)) Чувак викладає свою точку бачення цього "брєнного міра", пише без особистих образ (може тільки після конкретних образ в його сторону...До речі, багатьох, поважних мною, людей це не красить), пише майже без помилок, старається вже розставляти розділові знаки, меньше русизмів... Меньше агресії, панове)). Пока я тільки бачу, що ви самі його провокуєте на те, щоб людина зірвалась.

ти мабуть просто не вмієш читати між рядків. Я таких як він бачу кожен день, це люди, які переступлять через тебе й не поморщатся, такі, які за халявну штуку баксів дадуть проти тебе свідчення в суді, щоб ти відсидів 10 років, такі які за 10 штук баксів тебе посадять на ті ж 10 років, будучи суддею, й ще багато які. Для них це *нічєго лічного, просто бізнес*. Разом з тим, таким людям ніщо не мішає гнати на інших, які можуть поступити (чи поступають) таким же чином проти них. От це й найбільше бісить. Разом з тим, такі люди палець об палець не вдарядь заради інших людей, разом з тим вважають, що всі їм щось винні. Це аж кричить між рядків. Тільки мабуть треба, щоб тобі такий насрав особисто в борщ, а я ж все життя стараюсь дистанціюватись від таких подалі, бо знаю, чим зазвичай закінчуєтся співпраця з такими людьми й знаю, що такі люди про тебе думають й говорять й як заздрять, коли знають і бачать, що в тебе є трохи більше ніж в них. Для себе я зробив висновок про карамбу ще тоді, коли він описував ситуацію про димоход і сусідів, особливо про своє ставлення до цього всього. Все тоді ясно й чотко стало на свої місця. Але то таке, йому з цим жити й дасть Бог, наші життєві шляхи не пересікутся

Опубліковано

@MANJAK11 , ось бачиш, ти забагато читаєш Карамбу). Я його дійсно читаю по діагоналі, а багато постів взагалі не читаю, тому, певно, в мене не склалася така відраза як у тебе. Не переймайся)).

Опубліковано
25 хвилин тому, Юріч сказано:

Я його дійсно читаю по діагоналі

Але засуджуєш пости проти нього - дуже цікаво! :) З врахуванням того, що він в своїх постах описує самого ж себе, але ганить на інших про шаблонне мишлення, недалекість і т.п.

Якщо людина називає всіх інших "сірою масою" (читай - бидлом), а потім та "сіра маса" йому й вказує, що він - її типова частинка, навіть Еталон, не побоюсь цього слова - то це фу-фу-фу і перехід на особистості? Ну-ну. ;)

Опубліковано
36 минут назад, difoto сказал:

Але засуджуєш пости проти нього - дуже цікаво!

Я нічого не засуджую. Просто апелюю до нормального ведення дискусії, хоча б не уподоблятися.

39 минут назад, difoto сказал:

Якщо людина називає всіх інших "сірою масою"

Я просто не сприймаю це на свій рахунок, тому і не реагую на такі випади.

Опубліковано
9 минут назад, sargio сказал:

Шкода, що ти не слідкував за цією перепалкою яка іде вже не один рік

В моєму житті є безліч набагато цікавіших речей. І людей я відсіваю, коли особисто з ними стикаюсь по життю, а не через те, що хтось щось про них говорить.

Опубліковано
Щойно, sargio сказано:

Вони будують демократію, европейську країну, боряться з корупцією

А далі список подвигів на цій ниві від просвітленого.

Ну і зразок твого нормального діалогу - так, щоб повчитись в нормальних людей.

Опубліковано
3 часа назад, sargio сказал:

Юріч є така справа як психологічна стійкість,тут більшість з розхитаною психікою, а більшість з комплексами, але головне якщо починаєш людині писати правду то вона біситься, бо чесна людина чесна перед собою і перед народом і вона не буде називати інших дурнями лише за кілька рядків ... Шкода, що ти не читав мої пости, вони вже все провокаційне потерли, ти б зрозумів усю суть тих людей... Я тут пишу тільки для того аби вони нікого не вводили в оману, і не навязували нікому своєї думки, а посто уміло її захищали аргументували, спілкувалися як цивілізовані люди а не як гопнікі які одразу як побачуть кусок правди, починають матами обкладати і видаляти.  Тут діма і рок, так матюжилися і таку психічну неврівноваженість показували у діалозі, що на нормальних форумах з такими правилами культури і етики їх би видалили назавжди, а натомість тут видаляють тих хто говорить правду і не тільки мене...   Шкода, що ти не слідкував за цією перепалкою яка іде вже не один рік, ще коли діма не знав, що таке майдан. І коли думки у цих моральних ідеологів були зовсім інші.

Отут я тобі аплодую стоячи. Розклав все по полицях, Але тільки тут. І є одне але: ти не вважаєш, що основні дописувачі\читачі Борди - це здоровомислячі люди, які вміють аналізувати де правда, де брехня, робити висновки щодо інших людей, їх дій? Це тобі не стадо ВК. І твої довжелезні пости лише роздраконюють одних і ніяк не впливають на інших. Я теж не в захваті від Лапіна, і навіть матюки Ді мене не переконають в його 100% чесності і порядності. Але при цьому я не звинувачую Ді в поміркованості щодо Лапіна, оскільки він вариться в іншому котлі, ніж я\ми, і це треба враховувати.

Опубліковано
3 часа назад, sargio сказал:

Золоті слова, просто шкода, що мало хто це тут розуміє.

До речі, цей скілл приходить з віком - суто суб'єктивне спостереження.

Опубліковано
4 часа назад, sargio сказал:

Мені головне аби людина не брехала і не втікала від правди, навіть якщо він злочинець чи ще там хто але якщо людина дотримується принципів і правди то вона більшо поваги викликає ніж от такі вчителі життя і моралі які зараз осіли в політиці і в таких організаціях в яку входиш ти. Для мене впершу чергу правда головне. 

21 минуту назад, sargio сказал:

якщо людина чесна вона робить свою роботу без слів, і оправдань думок інших, якщо людина доказує своє світобачення, сприймає будь які слова по відношенню до себе

Ти сам бачиш невідповідність в твоїх висловлюваннях?

Опубліковано

"він ніколи не брехав тобі в очі і відносився до людей чесно  хоч і не дотримувався закону" - щож він таке зробив...що його визнали винним у певних злочинах?

Опубліковано
25 минут назад, Ukrainec сказал:

Ще однин погляд: ми і вони 

http://nashipodorogi.blogspot.de/2016/09/ukrainsi-ne-gotovi-do-europi.html

Істина. Я про це з кимось гризся на шпальтах Борди ще перед виборами в президенти Порошенка.

І тенденція не на покращення.

Опубліковано
10 минут назад, Sargio0 сказал:

їздить на новій бехі сімці здається

почнем з того, що вона не нова, а свіжа. Відчуваєш різницю в вартості ? Й лампочку згорівшу він сам міняв в стопах, ти вже б на його місці цілу челядь за собою совав би, щоб їжу тобі в рот клали й дупу підтирали, бо ти ж перець, яка там в дупу лампочка самому поміняти

13 минуты назад, Sargio0 сказал:

чому Ляпін за 2 роки так піднявся на баблі?

ти ОСОБИСТО рахував його бабло, чи від такого ж брехуна як сам чув ?

Можливо він і піднявся, хто його зна, але без фактів, що йому належить те то й те то, на такому то рахунку лежить стільки то бабла це все нічого не варте. З таким же успіхом можна впевнено заявити, що ти карамба в попку балуєшся, а ти потім відмивайся від цього. Ну а чо, головне ж про це сказати, а ще як хто піддакне, то від лгбт ти вже не відмиєшся, щоб ти не казав. Так і ти робиш, плетеш язиком, бо він без кості й все, а правда то чи ні, тебе мало турбує, а ще про якусь там чесніть чешеш . Сподіваюсь й цього клона твого швидко випиляють, щоб і не смерділо на форумі. В житті й так стільки лайна навколо, а тут воно, ще й таке явне, сюди лізе

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...