Перейти до змісту

Смерть скаженої собаки

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
25 минут назад, dj_design сказал:

сторони України АТО або вже ЗСУ

ЗСУ це Збррйні Сили України. Що значить "вже"?

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Соромітник сказал:

Гарна казка, от тільки робили то все не москалі і, тим більше, не жиди. Нав'язували, саджали, катували та вбивали свої ж односельчани чи такі ж українці.
Це з тої ж опери як Сталін українців голодом морив... не вистачило б в Росії армії щоб то все замутити без продажних українців на місцях. На одного москаля було певно з десяток українських "патріотів" .

Те що вистачало колаборантів серед місцевої голоти і п"яниць ніхто не заперечує - кого залякали а хто прислужував добровільно, але керували московські жиди Лєнін, Сталін, москалі Хрущов , Брежнєв а Йоська Кобзон їм підспівував.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
45 хвилин тому, m-a-x сказано:

Зараз виберуть якогось "руковадітеля с челавечіскім ліцом" і "НА ВАС ЧЕКАЮТЬ ВДОМА"...

от можливо саме для того й робиться... З існуючим Захарченком - це тупик. А потрібна людина, котра піде на контакт, типу на перемовини, компроміси, домовленості і т.д. Інакше війну ніяк не закінчити

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
51 хвилин тому, m-a-x сказано:

Медвечук & ко готуються впихати даунбас в Україну... :( 

їм треба щоб правильний "еллєкторат"  приймав участь у виборах

Опубліковано

крім захарченка ще й мінстр доходів і зборів ташкент отримав поранення. жаль. що тільки поранення. 

і в матвієнко помер чоловік. жаль. ще не вона

Опубліковано
18 минут назад, rl72 сказал:

крім захарченка ще й мінстр доходів і зборів ташкент отримав поранення. жаль. що тільки поранення. 

і в матвієнко помер чоловік. жаль. ще не вона

Вони щось знали?

Цитата

Найбільш наближений до Олександра Захарченка "міністр доходів і зборів" Олександр Тимофєєв, відомий на прізвисько "Ташкент" днями відправив у Москву свою дочку Алісу. Там на неї чекають власна квартира і робота.

До столиці Росії на постійне проживання виїхав і брат голови ДНР Сергій Захарченко. 2016 року нетверезий чоловік перерізав ножем горло офіціантові у одному із донецьких кафе. Серед поплічників терористів ширяться панічні настрої. Багато з них готуються виїджати.

Хтось тіло бачив чи то може імітація смерті і виїзд у Росію.

Опубліковано
4 хвилин тому, nickel сказано:

Вони щось знали?

Хтось тіло бачив чи то може імітація смерті і виїзд у Росію.

Думаєш свинособакам   він потрібен?

Півкіло вибухівки значно дешевше, ніх тримати живим носія такої інформації

Опубліковано
2 минуты назад, rl72 сказал:

Думаєш свинособакам   він потрібен?

Півкіло вибухівки значно дешевше, ніх тримати живим носія такої інформації

Та я тобі вірю, але хотілося б в труп палкою потикати.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Та я тобі вірю, але хотілося б в труп палкою потикати.

Ти в труп гіві палкою тикав?)

Не переєивай, післязавтра "торжественные похороны" покажуть. 

Цікаво, а на тб дири лєбєдіне озеро включать

Опубліковано
1 година тому, jack74 сказано:

А потрібна людина, котра піде на контакт, типу на перемовини, компроміси, домовленості і т.д.

Це хто з ним (ними) і про що має домовлятись?

• +1 2
Опубліковано

@m-a-x як на мене - твої висновки не зовсім правильні, передчасні та "зрадницьки" налаштовані. Ми (Україна) не одні в цьому світі, та й не все від нас залежить на державному рівні. При грамотному підході до справи, можна спокійно забирати "лугандон" назад в Україну. Але з "гетто", військовими, кордонами та "розстрілами при спробі втечі"...

• +1 5
Опубліковано
21 минуту назад, m-a-x сказал:

це як себе поведе пересічний українець.

Я як пересічний українець проти впихування назад в Україну. Щоб потім знов були соплі про мову і все інше, що їм не так. Я вже мовчу про кількість бабла, яку потрібно туди влити. 

• Ха-ха 1
  • +1 5
Опубліковано
38 минут назад, Віталій СК сказал:

Йосю сьогодні в Києві під посольством мельдонії проводжали пірамідками:40532752_158100988439203_591917094490708

так сумно, що аж баян порвали ))))

• +1 1
Опубліковано
6 годин тому, jurgen007 сказано:

Те що вистачало колаборантів серед місцевої голоти і п"яниць ніхто не заперечує - кого залякали а хто прислужував добровільно, але керували московські жиди Лєнін, Сталін, москалі Хрущов , Брежнєв а Йоська Кобзон їм підспівував.

Хто з  поважних панів в цій статті  є  колаборанти серед місцевої голоти і п"яниць?Що то за лигарі за рік два рази родіну продали?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
5 годин тому, jack74 сказано:

от можливо саме для того й робиться... З існуючим Захарченком - це тупик. А потрібна людина, котра піде на контакт, типу на перемовини, компроміси, домовленості і т.д. Інакше війну ніяк не закінчити

Тому я й викладав подібне -

Опубліковано
11 часов назад, Cherman сказал:

Мій дід-жид назвав би твого поцом, або ще якимись не зовсім цензурними словами на ідіші.

Для чого так погано називаєш свого діда, може він просто єврей? Хоча тобі видніше.

Опубліковано
4 часа назад, Cherman сказал:

Негр може назвати іншого чорношкірого "нігером", і це не буде образою. Так само і євреї можуть один одного називати "жидами".

перепрошую,але я ніколи не розуміла навіщо так людей називати?!

Опубліковано
8 годин тому, paksivatova сказано:

перепрошую,але я ніколи не розуміла навіщо так людей називати?!

Нерг - це не образа, з іспанської чорний. Жид - це те саме що і українець , назва національності, весь світ так говорить.

Цитувати

Доктор філологічних наук Олександр Пономарів уважає, що в українській мові слово «жид» завжди було нейтральним і не мало антисемітського характеру. Негативного забарвлення слово «жид» набуло через те, що воно має негативне значення у російській мові. Через заперечення євреїв, він радить не вживати це слово, хоча формальних підстав для цього немає[11].

• Подобається 1
  • +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...