Перейти до змісту

Що це на 40-му гімном смердить?

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
38 minutes ago, Віталій СК said:

Та й як це може бути Цукровий, якщо на Львівський почало смердіти о другій годині, а на 40-му ще біля 22:00.

На ГПЗ стійкий сморід з 21ї години вечора вчора і аж до 10-11 ранку сьогодні. Так шо твоя аналітика трохи того, лісом пішла (.

• Відповідей 562
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 хвилин тому, difoto сказано:

а моя?

А твоя аналогічна моїй, тільки з картинками.

@itax , на минулій сторінці користувач писав:

Цитувати

Дійсно біля 2-гої на Львівській починало смердіти - вчасно встиг закрити вікно

Опубліковано
12 minutes ago, difoto said:

а моя?

не можу сказати, бо не видно, це прогноз чи дані на вчора? Підкажи, згідно з твоєю логікою. звідки на ГПЗ затянуло так багато того смороду при такому вітрі? Можна на карті навіть обвести. Дякую.

Опубліковано
16 хвилин тому, itax сказано:

Підкажи, згідно з твоєю логікою. звідки на ГПЗ затянуло так багато того смороду

по-перше - не на ДПЗ, а на все місто, від центра до Відродження. А по-друге - на картинці є село Липляни, де знаходяться очисні споруди водоканалу.

Опубліковано

простий варіант: катнути до липлян, понюхати чим там пахне, поїхати до відстійників цукрового, там теж нюхнути...

порівняти з запахом у місті...

Опубліковано
11 хвилин тому, vampirich сказано:

простий варіант: катнути до липлян, понюхати чим там пахне, поїхати до відстійників цукрового, там теж нюхнути...

порівняти з запахом у місті...

кілька разів коли воняло на ГПЗ проїжав не велосипеді з Мамсурова і понад цукровим, запах там гнилого жому, але ніяк не тим що місті, від Липлян какахами і теж не схоже те що в місті.... а  в місті запах схожий на нутрощі тварин, його ні з чим не спутаєш.....:wacko:

Опубліковано
Щойно, PEACH сказано:

кілька разів коли воняло на ГПЗ проїжав не велосипеді з Мамсурова і понад цукровим, запах там гнилого жому

запах гнилого жому в районі цукрового. в районі відстійників троха веселіший запах

Опубліковано
29 минут назад, vampirich сказал:

запах гнилого жому в районі цукрового. в районі відстійників троха веселіший запах

Сьогодні вночі на ДПЗ якраз смерділо жомом. Як дехто каже "людським гавном" ще не чув щоб тут смерділо.

Опубліковано

Я хз, де ви на 40-му ті запахи чуєте? За місяць може 1 раз щось чув і то щось таке лайтове було. Та й в місті мені якось везе - 1-2 рази на якусь лайт версію попадав. Для мене то якась інша реальність - всі говорять, а я не чую.

Опубліковано
13 минуты назад, nemo сказал:

А це в цьому році жомом почало смердіти?

Жомом смерділо зажди, але в цьому році смердить так, ніби цей жом вже хтось їв. Колись свиню тримали, то її гівняхи смерділи так само, бо кормили буряками. Просто дехто пише, що смердить людськими какахами і це наштовхує на думку, що джерело смороду в Луцьку не одне. Он вже відстійники Водоканалу вспливли.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Жомом смерділо зажди, але в цьому році смердить так, ніби цей жом вже хтось їв. Колись свиню тримали, то її гівняхи смерділи так само, бо кормили буряками. Просто дехто пише, що смердить людськими какахами і це наштовхує на думку, що джерело смороду в Луцьку не одне. Он вже відстійники Водоканалу вспливли.

Думаю іх багато, і не останню чергу зіграло закриття ветсан заводу.

маємо як завжди, закрили, а альтернативу не дали.

відходи ж не щезли нікуди :)

Опубліковано

Вчора смерділо (етанол роблять з миляси, так казали мені люди, що мають відношення до заводу) з цукрового, а сьогодні зранку уже з каналізаційних відстійників.

Район риббази.

Опубліковано

а ще варто згадати про виробників ковбас, які свої відходи зливають в міську каналізацію, прямо посеред вулиці!!!

п.с. тут так точно описують цей запах, що коли я читаю ваші пости, одразу його згадую.

Опубліковано
26 минут назад, rl72 сказал:

Сморід як тваринного (свинного) походження із солодкуватим присмаком

сегодня утром от отстойников за Львовской был такой., обратно ехал в 17 - запаха не было.

Опубліковано
5 хвилин тому, Savage сказано:

Качай IQ, твій Кеп.

Маладєц :)  Але таки дебіл. 

Твій випускник фіз-мату.

Опубліковано
1 час назад, difoto сказал:

Маладєц :)  Але таки дебіл. 

Твій випускник фіз-мату.

Молодець, але таки даун. Твій магістр матфаку :).

Опубліковано

Блядство, ці мудаки таки реально шось мутять по ночах. Знов зара біля опівночі просто неможливо вікно відкрити! НА 1580 хрєн додзвонишся - мабуть всі дзвонять.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...