Перейти до змісту

Пропозиції щодо роботи нового движка форуму

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

народ, чьо я роблю не так ?

сиджу вдома з Windows 8.1 + Chrome, MacOS + Safary, iOS + Safary/Chrome та на роботі з Ubuntu + Chrome

і жодного разу не було задвоєння... :( почуваюся якимось не таким як всі

• +1 2
Опубліковано
10 годин тому, Соромітник сказано:

чьо я роблю не так ?

Якби хтось знав, давно б поправили. А то, я так зрозумів, розробники паверборда приблизно так само відносяться до цієї проблеми.

І, вибач, але Safari.

Опубліковано

ну так ладно якби на одному компі не глючило, а то різні роутери/девайси/оськи/браузери

єдине що об'єднує то провайдер Airbites (ніякої реклами :) )

цікаво, чи глючить в когось на їхньому інеті ?

Опубліковано
36 минуты назад, Соромітник сказал:

ну так ладно якби на одному компі не глючило, а то різні роутери/девайси/оськи/браузери

єдине що об'єднує то провайдер Airbites (ніякої реклами :) )

Як коли. Рідше ні, ніж так.

Опубліковано
1 година тому, Соромітник сказано:

В мене теж жодного разу дубля не було.

Опубліковано

Провайдер УТ, повтор - дубль - глюк був один раз, писало тайм-аут, ну і скільки раз кнопку знов натиснув щоб "подолати" тайм-аут, стільки і продублювалось. А зазвичай, коли тиснеш "відправити", доводиться чекати реакції інколи до 1хв., процентів 90 випадків.

Опубліковано

В мене дуже часто і довго чекати коли коментар загрузиться. Але взяв на практику пораду Дуала:

В 13.03.2016 at 10:40, d.u.a.l сказал:

Порада - написав пост, через кілька секунд відкрив цю ж сторінку в іншій вкладці (я, наприклад, клікаю на даті попереднього поста), перевірив наявність свого повідомлення, закрив обидві вкладки.

Помагає.

• +1 1
Опубліковано

А ще дуже хотілось би попросити в користувачів, в яких поки задвоює повідомлення: видаляйте будь ласка перший з двох постів, бо оце: "Вибачте, не знайдено", коли переходиш з "останніх публікацій" забембує.

• +1 1
Опубліковано
13 минуты назад, Oksana04 сказал:

А ще дуже хотілось би попросити в користувачів, в яких поки задвоює повідомлення: видаляйте будь ласка перший з двох постів, бо оце: "Вибачте, не знайдено", коли переходиш з "останніх публікацій" забембує.

Для переходу до останньої публікації тиснеш на дату?

• +1 1
Опубліковано
19 минуту назад, Oksana04 сказал:

Ну так... на час)

Якщо тицяти на кружочок (зірочку) перед назвою теми, то попадаєш на останнє повідомлення теми, і не попадаєш на "Вибачте, не знайдено". Але сам також постійно забуваю і тицяю по звичці на час.

• +1 2
Опубліковано
54 хвилин тому, nickel сказано:

Якщо тицяти на кружочок (зірочку) перед назвою теми, то попадаєш на останнє повідомлення теми

Для тих, хто в танку: покажи той кружлчок/зірочку...

Оце сіре на початку в мене не активне/не натискається.111.JPG.5e823ce5ac900bf0f4dac0b3e0005254

Опубліковано
6 минут назад, Oksana04 сказал:

Для тих, хто в танку: покажи той кружлчок/зірочку...

Оце сіре на початку в мене не активне/не натискається.111.JPG.5e823ce5ac900bf0f4dac0b3e0005254

Так-так, оте сіре, а неактивне, тому що ти вже прочитала останні повідомлення в тій темі. Воно активне, якщо є непрочитані повідомлення.

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Так-так, оте сіре, а неактивне, тому що ти вже прочитала останні повідомлення в тій темі. Воно активне, якщо є непрочитані повідомлення.

Ти, напевно, не повіриш, оновила "нові публікації" - воно в мене не активне. Просто коли стаю курсором - над стрілочкою пише "повідомлення". Щось в мене не так(((

Опубліковано
12 минуты назад, Oksana04 сказал:

Ти, напевно, не повіриш, оновила "нові публікації" - воно в мене не активне. Просто коли стаю курсором - над стрілочкою пише "повідомлення". Щось в мене не так(((

В мене так, курсор наведений на кружок:

56e934eb3081a_.thumb.JPG.559822b8ccc752b

• +1 4
Опубліковано

Доповню: якщо кружечок відсутній чи зірочка не темна (не замальована), значить нових дописів в цій темі не було (тобто все прочитано вже).

Опубліковано

Коли натискаєш 'відмітити як прочитане' вискакує вікно 'відмінити або ок'. Можна слово "відмінити" поміняти на якийсь синонім, бо відмітити і відмінити дуже схожі слова, тому підсвідомо тиснеш відмінити і приходиться цю операцію ще раз робити

Опубліковано

проблему з довгим завантаженням сторінок форуму, їх оновленням, довгою відправкою повідомлень та деякі інші виправилися встановленням розширенням для хром disconnect - ось результат - дані для сайтів з переліку не відправляються.

%D0%91%D0%B5%D0%B7%D1%8B%D0%BC%D1%8F%D0%

Опубліковано
1 час назад, Saddy сказал:

проблему з довгим завантаженням сторінок форуму, їх оновленням, довгою відправкою повідомлень та деякі інші виправилися встановленням розширенням для хром disconnect - ось результат - дані для сайтів з переліку не відправляються.

%D0%91%D0%B5%D0%B7%D1%8B%D0%BC%D1%8F%D0%

Переведи. Що це значить, простою мовою...?

Опубліковано

опис. на скріні видно, що плагін перекрив відправку данних для 7 сайтів. думаю, це і пришвидшує роботу форуму та зменшує лаги

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...