Перейти до змісту

Пропозиції щодо роботи нового движка форуму

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 годин тому, Oli сказано:

повідомлення копіюються по два три рази

а скільки разів ти тицяєш на кнопку "надіслати відповідь" ?

І який скін?

Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

І який скін?

Один. В мене те ж таке інколи буває, не часто, але буває. Системності не помітив.

• +1 1
Опубліковано
22 хвилин тому, Zheny@ сказано:

І який скін?

спочатку думав у мене одного таке,  а потім замітив ще у інштх....

23 хвилин тому, Zheny@ сказано:

І який скін?

Опубліковано (змінено)

Що скривати, форум зараз реально глючить...

Напишу відгук як звичайний користувач, зовсім далекий від програмування чи навіть чогось іншого крім користування веб-пошуком...

По перше...  дійсно, все відкривається набагато повільніше ніж раніше, причому - з любих пристроїв.  Пробував з усіх майже самих нових і сучасних пристроїв - з айфона 6+, Samsung S6+, з планшета Samsung 12,2... і навіть з нового МакБукПро. Інтернет у мене певно найшвидший... через інет дивлюсь напряму на ютубі любе відео, навіть в режимі 4К... а от форум - реально тормозить (раніше, в старій версії, все відкривалось моментально)!

Далі... інколи відправлені теми реально удвоюються, навіть коли відправив тільки один раз.

Також... два повідомлення відправилось самостійно через деякий час, тобто писав-писав і відлучився від компа, а тут - оппа, повідомлення відправленне!

І, коли відправляєш повідомлення - воно реально довго відправляється, раніше все було одразу після нажаття кнопки...

Занадто світлий фон, я уже писав, дійсно напрягає... в деяких ситуаціях форум тепер навіть не відкриваю.

Ну і... ліва частина сторінки, з усіма тими прибамбасами про користувачів, дійсно напрягає... якось, типу сторінка не для повідомлень створена а - щоб бачіли хто його (повідомлення) писав і що то за "пуп"...

От і питається, навіщо було міняти стару версію на це щось нове але не дуже робоче і незрозуміле? Придумали би як добавляти відео в повідомлення в старій версії - і все би всім подобалось і всі далі, з задоволенням, би користувалися...

Змінено користувачем Waver
  • +1 5
Опубліковано

Привіт борда. з певних причин давно не корисувався, та дуже заскучився.

приємно вражений абгрейдом. люди наберіться терпіння і все буде добре. 

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Waver сказано:

От і питається, навіщо було міняти стару версію на це щось нове але не дуже робоче і незрозуміле?

Окуні ж ви марскіє! Писати довгі пости, де ви критикуєте команду форума, яка вкладає свої сили, час і знання в роботу форуму у вас час є, а почитати теми, пов'язані з апргрейдом у вас часу нема.

Я розумію, що висловлююсь не дуже толерантно, але у мене увірвався терпець спокійно читати ці брєдні.

Додам ще від себе, чому я позитивно ставлюсь до оновлення форуму:

1. Не для того народ скидався на ліцензію, щоб сидіти на старому кориті, яке скоро взагалі втратить будь-яку актуальність.

2. Форум тепер наповнений дуже крутими і сучасними фічами, які мене невимовно радують.

3. Частково різні граблі і глюки пов'зані з функціями, прикрученими для вашого ж добра, до попередньої версії, які, єстєссно, тепер не працюють.

4. Можна було знести все нахєр і зробити заново (це було б простіше, ніж ковирятись у новому двіжку під безкінечне ниття і критику), але ви б тоді соплями півміста залили, мовляв, куди поділись усі мої теми і уся моя карма.

5. Візуально мені також усе ново і незвично, просто треба розібратись, вникнуті і звикнути, то абсолютно нормальна ситуація. Нічого страшного в цьому не бачу.

Я б, чесно кажучи, за такі фразочки до біса банив би, ви і пальцем не поворухнули для цього форуму, а виставляєте якісь вимоги. Вам ніхто нічого не винен. Дуйте на форуми, де нічого не міняється роками і розпускайте свої соплі там. Це настрашніше, шо ви можете зробити. Але плакати за такими ніхто не буде, набагато приємніше спілкуватись з адекватними розумними людьми, які поважають себе та інших.

• +1 2
  • -1 2
Опубліковано
12 минуты назад, Nazarqa сказал:

Те "корито" всіх влаштовувало, і ніхто не скаржився.

Трішки історії...

Борда родилась з версією IPB 2.x

Потім був переїзд на 3.х (це попередня версія борди, яка як ти кажиш всіх влаштовувала. Зараз 4.х). Так ось, при переїзди з 2.x на 3.x було воні не менше ніж зараз. Тому не чекайте Ді з висловом "не подобається - валіть нафік". 

• +1 2
Опубліковано
9 минут назад, Nazarqa сказал:

Я всього лиш виразив свою думку.

Раз сказав і хватить. А то ти це повторюєш мало не кожен день!

Я наприклад в захваті від нового форуму, але сказав про це лише раз - в перший же день. Бо для того щоб висловити свою думку хватить і одного разу.

Опубліковано
39 хвилин тому, Nazarqa сказано:

Ага, а половину з тих які були раніше дуже крутими просто або позабирали або вони не працюють.

Хто позабирав? Куди позабирав? Чувак, вибач, але що ти куриш? Я ж пояснив одну з причин, чому дещо відвалилось.

І не пригадую, щоб у попередній версії  можна було так цитувати пости з інших тем, як я у тому повідомленні, або щоб вона вміла працювати з браузерними сповіщеннями. Шо ж там раніше такого дуже крутого було?

40 хвилин тому, Nazarqa сказано:

А тих, хто створив і підтримує форум не забув спитати?

• +1 1
Опубліковано

Заіки...:D

3 часа назад, Oli сказал:

Опубліковано
48 минуты назад, Nazarqa сказал:

Те корито рано, чи пізно протече, як вийде хром, мазіла, опера версій ХХХ без підтримки мови старого двіжка (а так і буде, бо прогрес не стоїть на місці) і будете волати "спасітє, памагітє, не відкривається Борда, чого не пепейшли на новий двіжок".

Терпіння, терпіння і ще раз терпіння. Пишіть, які глюки, але без претензій на перехіж на новий двіг.

Опубліковано (змінено)
8 минут назад, Nazarqa сказал:

Пишемо, толку?)

Не тошни!

Теми у яких ти колись відповідав повернули пофіксять і другі.

Змінено користувачем Ha3aP
Опубліковано
47 минуты назад, Yuraul сказал:

І не пригадую, щоб у попередній версії  можна було так цитувати пости з інших тем

все було просто - відкривав дві потрібні теми в різних вкладках, вибирав текст, який треба цитувати, натискав цитировать, потім копіював це все добро з першої вкладки у другу і профіт

• +1 5
Опубліковано

Вже з кінопоіском зрівнювали? :) Не хочу нікого ображати, але проведу аналогію з іншими форумами, які "пішли в ногу з часом". Так mastertalk.ru відомий пару років назад seo форум (до 10к людей вдень, другий по відвідуваності в рунеті профільний форум), власником якого є власник liveinternet.ru Герман Клименко, в 2012 році зробив повний редизайн і зміну стркутури форума - перейшов на іншу популярну на той час в буржунеті CMS - vanillaforums.org. Але щось пішло не так - після того, як багато "старічків" та прості користувачі написали, що форум не подобається в новому лиці - на них ніхто не звернув уваги. Ну на тому і "порєшалі". Через пару років форум став просто доскою оголошень і відвідуваність впала у 20 разів. Так що думайте адміністрація, що робите і прислуховуйтесь до думки Вашого комьюніті. Тут ситуація 1 в 1, якщо не гірше. Єдине що - немає куди йти з форума, бо монополіст. Але так не завжди буде.

• +1 2
Опубліковано
28 хвилин тому, Saddy сказано:

все було просто - відкривав дві потрібні теми в різних вкладках, вибирав текст, який треба цитувати, натискав цитировать, потім копіював це все добро з першої вкладки у другу і профіт

Афігєть, як просто. Не знаєш, про що я, правда?

Монополіст) Певне тому, що дехто заміть того, щоб флудити де попало, ділом займається, ага.

На щастя, на борді не демократія і рішення прийматимуть люди, які розбираються, а не стадо овечок.

(Якщо хтось сприйняв останнє слово на свійт рахунок, то це ваші проблеми, а не мої.)

Опубліковано
2 часа назад, seolutsk сказал:

Вже з кінопоіском зрівнювали? :) Не хочу нікого ображати, але проведу аналогію з іншими форумами, які "пішли в ногу з часом". Так mastertalk.ru відомий пару років назад seo форум (до 10к людей вдень, другий по відвідуваності в рунеті профільний форум), власником якого є власник liveinternet.ru Герман Клименко, в 2012 році зробив повний редизайн і зміну стркутури форума - перейшов на іншу популярну на той час в буржунеті CMS - vanillaforums.org. Але щось пішло не так - після того, як багато "старічків" та прості користувачі написали, що форум не подобається в новому лиці - на них ніхто не звернув уваги. Ну на тому і "порєшалі". Через пару років форум став просто доскою оголошень і відвідуваність впала у 20 разів. Так що думайте адміністрація, що робите і прислуховуйтесь до думки Вашого комьюніті. Тут ситуація 1 в 1, якщо не гірше. Єдине що - немає куди йти з форума, бо монополіст. Але так не завжди буде.

черговий баян. точно так же писали при кожному переході, і що немаловажно куча "умніків" намагались створити мегакрутийпопулярний форум який переплюне борду. повилазьте з нету підіть трішки пограйте в сніжки, а команда тим часом спокійно налагодить двіжок

Опубліковано

так, і не зручно і не звично і т.д... погоджуюсь

ну так борда не комфортом та функціоналом людей "заманювала" і "тримала"

надіюся, враховуючи побажання користувачів, її "розчешуть" і приведуть до більш юзабільного вигляду і все буде норм

якби слухалися всіх плакс і фанатів старого треша то досі б з палкою за мамонтами бігали

• +1 1
  • Адміністратори
Опубліковано

Читаєм, бачимо, чуємо, зважуєм.

Нове двігло жере менше ресурсів, велику роботу проведено з базою форуму.

Фіч більше, а мардашку і украшалки докрутим з часом.

• +1 1
Опубліковано
9 годин тому, seolutsk сказано:

Єдине що - немає куди йти з форума, бо монополіст. Але так не завжди буде.

скільки разів за 10 років я це чув...... Якби давали по 10 доларів - купив би як мінімум Ланос:)

Опубліковано

О!

Дайте можливість "закріпити перший пост". таким чином зменшиться к-сть оффтопів. (може...)

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Люди добрі, я розумію, що новий двіжок, але ми використовували форум для певних цілей, хтось слідкував за політикою, спортом і т.д., хтось щось купував-продавав. А зараз? Що мені треба зробити, щоб ввернути ті теми, в яких я жив? Я підписався на пару і що? Нові записи не показує, перейти на останню сторінку відразу не можна, шрифт малий і "50 відтінків сірого" не зовсім читабельні, змініть ту шкуру на нормальну. Сусід жалівся, що фото з теми викинуло і ми такі не одні. 

А зараз форум якійсь не мій, чужий. 

Якщо такий крутий двіжок, то верніть хоча б те, що вже було. І прислухайтесь до того, що тут пишуть.

І ось я вже не перший раз тут пишу, а як мені відразу, як тільки зайшов на форум, попасти в цю тему? Раніше вибрав в меню і все, а зараз?

Змінено користувачем foma144
  • +1 3
Опубліковано

Хто б як тут не казав який форум "кльовий", але статистика сайта говорить зовсім інше. Вона ж і розсудить, хто був правий, а хто ні. Час покаже.

• +1 2
Опубліковано

Не пропозиція - новинка (може ще хто не помітив) )))

Зайшла в одну темку, яку якось довго ігнорила. Багато класнючих постів, за які захотілось плюсанути юзера.

Є обмеження на плюсування (може й мінусування) одного і того ж Бордівця (щоб хтось комусь, чи сам собі (клоном), не міг дуже правити карму). Якось так.

Опубліковано

Маю дві пропозицію по вдосконаленню свого створеного інформаційного потоку:

1. добавити в налаштування можливість сортування повідомлень (тем) не лише за часом створення, а й за розділом форуму (оскільки на даний час важкувато сприймається, якщо скажімо людина підписалась на 10 тем, то повідомлення йдуть підряд то про війну, то про продаж цуценят, то про інтернет , то про рибалку в чарукові, і це все насипом... Так воно не сприймається нормально, хочеться вийти і заходити як зазвичай, "по старінке", в кожен розділ окремо)

2. добавити вже в самому інформаційному потоці кнопочку яка б відмічала що даний потік (повідомлення в ньому) прочитаний. Бо інакше виходить що хоч ти і зайшов його прочитав, пробіг очима, але коли через півдня приміром зайдеш знову подивитись що нового, то в потоці так і залишаться всі ті ж повідомлення що ти вже бачив, просто трошки нижче, а це також вводить в оману.

А загалом ідея цього інформ потоку гарна, може значно зекономити час перегляду форуму, але потребує деякого доопрацювання для зручності сприйняття і користування.

Опубліковано

Також цікавить обмеження мінусування (плюсування) чи зроблять, за один мій пост один «користувач» пройшовся мінусами по всіх останіх повідомленнях

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...