Перейти до змісту

Теракти в Франції

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я скажу так: я сильно стурбований ситуацією в Франціїї

От а європейці сильно стурбовані ситуацією в Україні. От і вся різниця. 

• Відповідей 188
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я скажу так я сильно стурбований ситуацією в Франціїї

А у нас все нормально, звично і спокійно. 

Представьте себе, что террористы совершают нападения не на один город, а на сотни городов. 
Представьте себе, что их не десятки, а тысячи. 
Представьте себе, что у них есть не только автоматы Калашникова, но и танки, и ракеты. 
Представьте себе, что они располагают боевые корабли в наших портах. 
Представьте себе, что они стреляют в нас из заполненных людьми зданий школ, больниц, детских садов. 
Представьте себе, что они заявляют, что нашего народа вообще не существует, а наша земля - это их земля. И представьте себе, что весь мир этому верит... 
Представьте себе, что эти террористы имеют право вето в Совбезе ООН...
Вот теперь вы представляете себе, как страдают украинцы

Опубліковано

Зверніть увагу: Обама почав говорити з Путіним. Сьогодні в Анталії вони мило спілкувалися один з одним протягом 30 хвилин. Почався торг? Сирія за Україну?

Опубліковано

Зверніть увагу: Обама почав говорити з Путіним. Сьогодні в Анталії вони мило спілкувалися один з одним протягом 30 хвилин. Почався торг? Сирія за Україну?

З такими як Путін не торгуються. По іронії долі, захід тепер його буде "мочить в сортире". Теж ще одна моя суб'єктивна думка)

Опубліковано

З такими як Путін не торгуються. По іронії долі, захід тепер його буде "мочить в сортире". Теж ще одна моя суб'єктивна думка)

Не обольщайся. Саме з такими як Путін і торгуються. А мочити його ніхто не буде. Просто у Заходу (ну хіба що крім США) руки короткі. Не достануть. Тай Захід має тісні економічні зв'язки з Росією. Їм простіше з Путіним домовитися.

Опубліковано

По іронії долі, захід тепер його буде "мочить в сортире". Теж ще одна моя суб'єктивна думка)

Та навпаки. Він же тепер великий борєц з тірорізмом в Сірії. Весь з голим торсом на коні. А про Україну, тим часом, всі забудьте. Подумаєш, 8000 загинуло. Йому цей теракт, як по заказу.

Опубліковано

я коли в п"ятницю дивився шустерлайв на ютюбі, то під кінець в коментарях почали з"являтись "язвітельні" повідомлення про "двіжуху" в Парижі с характерною манерою написання... переглянув стрічку новин... нічого... пішов спати... а на ранок... :(

Опубліковано

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3319696/French-fighter-jets-carry-massive-airstrike-operation-ISIS-stronghold-city-Raqqa-Syria.html?ito=social-facebook

Французи бомблять Ракку , "столицю"  ІД в Сирії

Ніби 10 літаків бере участь

Зліт  цих літаків 

https://youtu.be/c4HuUjMUcQs

Опубліковано

ДАЛИ ГРИБАУСКАЙТЕ 

«Европа проснется и ужаснется тогда, когда Россия начнет устраивать на ее территории теракты. Вот тогда не лейте слезы, а вспомните, как вы призывали Украину к мирным переговорам».

Опубліковано

А шо тут надзвичайного? Незабаром то стане нормою життя. і нашого також... з таким керівництвом... імхо

Опубліковано
У нападі на французький театр Bataclan, який відбувся, 13 листопада, у Парижі, брали участь громадяни Російської Федерації. 

Про це повідомляє британське інформаційне агентство Mirror, з посиланням на високопоставлене джерело в Національній раді з розвідки Франції. Новину передає «Преса України».

Щонайменше двоє терористів, які здійснили теракт на рок-концерті в паризькому театрі були росіяни. Спецслужби встановили ім’я бойовиків, однак поки їх не називають.

Агентство пише, що фігуранти раніше проходили службу в елітних підрозділах, які підпорядковувались лідеру Чечні Рамзану Кадирову. Тому, цілком ймовірно, що нападники були чеченської національності.

Крім того, Mirror зазначає, що терористи на початку 2014 року звільнились з одного з підрозділів МВС Чечні та поповнили ряди бойовиків угрупування «Ісламська держава».

На даний час французькі спецслужби проводять заходи щодо пошуку та знешкодження бойовиків

Опубліковано

Сьогодні отримане повідомлення від знаомого з Парижа:

Кепські справи у нас довго розказувати в п'ятницю біля роботи стрілянина була . Теракт в 7 місцях одночасно .. Якби я вийшов годину пізніше могли б завалити

Перед МакДональдсом вбили 5 мирних жителів .. Загальна кількість вбитих сягає 132 особи... Дівчину мого друга вбили

Україна, Франція, і ще багато країн то все фігури на одній великі шахівниці. Питання в тому хто грає за тією шахівницею і який наступний хід. У нас так мало інформації, то ж якщо нам колись відкриється правда - ми усі дуже здивуємось.

Опубліковано

Україна, Франція, і ще багато країн то все фігури на одній великі шахівниці. Питання в тому хто грає за тією шахівницею і який наступний хід. У нас так мало інформації, то ж якщо нам колись відкриється правда - ми усі дуже здивуємось.

Що ж там відкривати і так все ясно.

якщо Нємцова просто так розстрілюють біля кремля, то теракти у Франції не так важко організувати, а у Франції путін підкормлює ультраправих, яким ці теракти вигідні. 

Опубліковано

У нападі на французький театр Bataclan, який відбувся, 13 листопада, у Парижі, брали участь громадяни Російської Федерації. 

Про це повідомляє британське інформаційне агентство Mirror, з посиланням на високопоставлене джерело в Національній раді з розвідки Франції. Новину передає «Преса України».

Щонайменше двоє терористів, які здійснили теракт на рок-концерті в паризькому театрі були росіяни. Спецслужби встановили ім’я бойовиків, однак поки їх не називають.

Агентство пише, що фігуранти раніше проходили службу в елітних підрозділах, які підпорядковувались лідеру Чечні Рамзану Кадирову. Тому, цілком ймовірно, що нападники були чеченської національності.

Крім того, Mirror зазначає, що терористи на початку 2014 року звільнились з одного з підрозділів МВС Чечні та поповнили ряди бойовиків угрупування «Ісламська держава».

На даний час французькі спецслужби проводять заходи щодо пошуку та знешкодження бойовиків

c

Опубліковано

от хай  доведуть хто та що тоді  розказуйте.  а то скрізь путін вижається)

питали в мене:

"а чё ви кричите что Путин-Хуйло? Какие ваши доказательства? Ви его за руку ловили?"

якось так?

Опубліковано

На вопрос о терроризме и Исламе один немецкий мусульманин сказал:
Кто начал первую мировую войну? Мусульмане?
Кто начал вторую мировую войну? Мусульмане?
Кто убил около 20 миллионов Аборигенов в Австралии? Мусульмане?
Кто послал ядерные бомбы на Хиросиму и Нагасаки? Мусульмане?
Кто убил более 100 миллионов индейцев в Северной Америке? Мусульмане?
Кто убил более 50 миллионов индейцев в Южной Америке? Мусульмане?
Кто взял около 180 миллионов Африканцев в качестве рабов, из которых 88% умерли, и были брошены в Атлантический океан? Мусульмане??
Кто ворвался в Афганистан, Палестину и Ирак, убил там более 1000000 человек?? Мусульмане?
Нет, они не были мусульманами! Сначала, Вы должны правильно определить терроризм. Если не мусульманин делает что-то плохое - это преступление. Но если мусульманин совершит тоже самое- он террорист."

пускай люди задумаются - кто на самом деле является террористами...

Опубліковано

Кто взял около 180 миллионов Африканцев в качестве рабов, из которых 88% умерли, и были брошены в Атлантический океан? Мусульмане??

Кто ворвался в Афганистан, Палестину и Ирак, убил там более 1000000 человек?? Мусульмане?

Нет, они не были мусульманами! Сначала, Вы должны правильно определить терроризм. Если не мусульманин делает что-то плохое - это преступление. Но если мусульманин совершит тоже самое- он террорист."

Вот когда начнут французы себя взрывать в мечетях какой нибудь мусульманской страны-вот тогда это будет тем же терроризмом. А оправдывать отрубания голов на камеру, уничтожение архитектурных памятников и убийство невинных жителей тем, что "вы тоже так делали" как то по детски глупо и ужасно. Кстати, если вспоминать историю, то у мусульман своих грехов на цельный талмуд найдется. А этот умник сидел бы помалкивал, а то вышлют его обратно на родину, откуда он смылся в Германию видать не "от большого счастья"-напоминает ватников на востоке чесслово.

Опубліковано

Вот когда начнут французы себя взрывать в мечетях какой нибудь мусульманской страны-вот тогда это будет тем же терроризмом. А оправдывать отрубания голов на камеру, уничтожение архитектурных памятников и убийство невинных жителей тем, что "вы тоже так делали" как то по детски глупо и ужасно. Кстати, если вспоминать историю, то у мусульман своих грехов на цельный талмуд найдется. А этот умник сидел бы помалкивал, а то вышлют его обратно на родину, откуда он смылся в Германию видать не "от большого счастья"-напоминает ватников на востоке чесслово.

а до чого тут оправдовування відрубання голів - я щось про це сказав? 

я не виправдовую жодних вбивств, але масштаби злодіянь  дуже відрізняються і основна ідея даного посту показати, що все відносно у цьому житті.

p.s. ставте мінусів побільше, якщо ви вважаєте що праві чи вам так легше для совісті

і ще одне -  у душі ти нічим не відрізняєшся від расистів  - не знаючи що за людина писала, і де вона народилась ти автоматично ставиш їй ярлик, відносишся до неї  агресивно, упереджено і нетолератно і це все  тільки за те, що у моєму пості згадалось, що він мусульманин.

то хто ж ти насправді? відповідь на це питання важлива тобі самому.

Опубліковано

Як на мене, тероризм і релігія (будь-яка) - поняття несумісні.
Опубліковано

у Франції путін підкормлює ультраправих, яким ці теракти вигідні.

Мені здається, що не все так однозначно... Надто ідеально все співпадає, це наводить на роздуми...

Опубліковано

і ще одне -  у душі ти нічим не відрізняєшся від расистів  - не знаючи що за людина писала, і де вона народилась ти автоматично ставиш їй ярлик, відносишся до неї  агресивно, упереджено і нетолератно і це все  тільки за те, що у моєму пості згадалось, що він мусульманин.

то хто ж ти насправді? відповідь на це питання важлива тобі самому.

Мне достаточно того что он попытался(очень неудачно) оправдать теракт. 

Мне, в данном случае, не важно что он за человек-достаточно того что он или его родители явно не захотели жить на своей мусульманской родине и надо быть еще тем лицемером при такой биографии гадить на новом месте, где его приютили и дали шанс на нормальную жизнь.

Вот скажи мне, если бы правый сектор совершил теракт в ГУМЕ или московской консерватории, в котором бы погибли 100+ человек. А потом какой нибудь украинский поп допустим из Австралии скажет что нибудь в духе этого имама мол. "А вспомните сколько чекисты перестреляли, морили голодом и вообще"-какой он к черту духовный наставник в таком случае?

Я был знаком с мусульманами большого ума и широкой души и мусульманство им не мешало жить и работать в Америке, Но если вера порождает ублюдков, которые ради своих сказок готовы убить сотни, то грош цена такой вере и тем более ее поводырям, которые позволяют себе нести подобную чушь, особенно пребывая в третье стране.

Серьезно? Инквизиция,отстрел староверов, убийство младенцев, изнасилование, рабство и прочее совместимы с религией, а тероризм нет?

Опубліковано

madkot, християни це просто пройшли в 11-14 столітті, а в мусульман - тільки починається. Ніхто не без гріха. Це до твоїх/не твоїх тез щодо "хто-кого". Як аналогія - християни Джордано Бруно спалили десь у 13 столітті, а мусульмани ще до того навіть не підійшли. 

Опубліковано

"- ти віриш в б-га?

- ні

БАХ!

- ти віриш в б-га?

- так

- в мого б-га?

- ні

БАХ!"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...