Перейти до змісту

Теракти в Франції


fenmix

Рекомендовані повідомлення

c9IwRQjtX38.jpg

 

На даний момент було два вибухи в Парижі, повідомляють про стрілянину, 60 вбитих і 100 заручників. Переважна кількість захоплених у концертній залі Bataclan.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 188
  • Створено
  • Остання відповідь

У Парижі зараз:

- 26 убитих

- 60 заручників в "Батаклане"

- Матч Франція - Німеччина закінчився, уболівальників не випускають зі стадіону.

Как минимум 26 человек погибли и еще несколько получили ранения в результате серии инцидентов в Париже вечером в пятницу. 13 ноября. Местная полиция, уточнив число погибших, сообщила о перестрелке в одном из баров в центре города и о нескольких взрывах. Подробности случившегося пока не известны.

Кроме того, французская полиция сообщает о захвате заложников в концертном зале Bataclan. Сведения о жертвах или пострадавших пока не поступали.

Как сообщает агентство dpa, эхо двух взрывов было хорошо слышно на стадионе "Стад де Франс", где в это время проходил товарищеский матч по футболу между сборными Франции и Германии. По данным агентства AFP, президент Франции Франсуа Олланд, наблюдавший за поединком, срочно покинул стадион и находится в здании МВД, куда стекается вся оперативная информация о произошедшем.ану прибыли сотрудники полиции и скорой помощи.

Те що встиг знайти.

НУЖНО БОЛЬШЕ БЕЖЕНЦЕВ, БЛЕАТЬ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DW:Серия нападений в Париже: десятки погибших

повідомляють про 60 загинувших...

от тобі і Шарлі Хебдо, чи як його там... імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даний момент така ситуація:

-Відбулось 6 скоординованих нападів

-В Париж введені війська

-Від 42 до 60 загиблих

-100 заручників

-В країні оголошено надзвичайний стан. Кордони перекриті.

 

Гадаю, про Шарлі згадувати в цій темі недоречно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я напишу одну дуже непопулярну річ, яку я вже неодноразово озвучував своїм колегам по роботі і знайомим, корінним американцям.

Західний світ готовий відкрити ворота для будь-якого мусульманського скота, для голожопих індусів, які все життя прикривались простирадлом замість одягу і срали за хатою, для перенаселених азіатських країн, та хоч для інопланетян. Але є одна група людей, яких дуже не хочуть впускати у свої країни "західного світу"-це слов'яни, точніше східна Європа. Зрозуміти цей парадокс мені і досі не дано.

Адже ми з ними знаходимось на одному рівні культурного і еволюційного розвитку, у нас однакові вірування, хай і з розбіжностями. А ще нам не притаманна надмірна жорстокість і self-destruction (саморуйнування). Ми працелюбні, наші не так часто сидять на соц програмах і всьому решті. Ми відносно толерантні, хоч і старомодні. Є позитивний досвід співіснування наших і "західняків"-Канада, де українці найбільша нац меншина і мирно співіснують і працюють на благо держави. Є Італія, де наших теж дуже багато. Чому не поглянути на це і не відкрити для нас кордони?

Так ні, хер там. В Парижі вже французів не лишилось, в Лондоні майже немає англійців, одні приїжджі, причому далеко не білі. Люди, котрим чужа культура тої країни, в яку вони приперлись. Більше того, вона їм ненависна і вони намагаються зробити все, аби її знищити і придавити. Он у деяких німецьких містах турків більше, ніж корінних німців і росіян разом взятих.

Невже вам і їм не очевидно, що українці не гвалтували би масово місцевих, не грабували їх і тимбільше не влаштовували терактів і жорстоких вбивств (типу відрізанння голови в Лондоні морпіху).

Ні, вони ще ширше відкриють двері для біженців, жодного з яких навіть банально не перевірили на судимості чи інфекції. Чому українці (та і інші європейці) мають проходити принизливі процедури обшуку на таможні, чому у нас знімають відбитки пальців по десять разів, а у смердючих мусульман, котрі понаїхали-ні?

Скажу відверто-у мене таке враження, що процес глобалізації покликаний змішати всі раси на планеті і знищити білу расу взагалі. Будь-який набір генів (будь то азіатський, арабський чи негритянський) є домінантним над білими генами. Від білої і будь-якої іншої людини народиться "оте інше", а не біле.

Мені постійно затирають деякі ідіоти про "вайт прайд" і расизм, шо типу це процвітає і когось десь наші ущемили. Де, де ви його бачите, ткніть мені пальцем, бо я не можу його знайти? Коли останній раз білі нападали на кольорових, просто за те, що ті кольорові? Ви за останні 50 років жодного випадку масових вбивств білими інших рас не знайдете. А білих просто винищують. Терактами, насильством, обкладають податками, не пускають в (по ідеї) інщі білі країни.

В мене немає слів аби описати розчарування світовою політикою і зокрема політикою щодо слов'ян. До нас відносяться гірше, ніж до тварин. В мене є кілька гіпотез чому, але про це іншим разом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bit, цікавий допис, багато в чому згідна.

 

А на рахунок -" 60 заручників в "Батаклане" , чомусь зразу пригадався "Норд Ост"...

 

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

умеренная оппозиция разбушевалась... это вам не карикатуристов мочить

 

Bit весьма занимательно излагаете, "пешите йесчо"

 

Хреново это для нас закончится, дальше Польши скоро не заедешь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 

Bit, цікавий допис, багато в чому згідна.

 

 

 

Цікаво що те про говорив Біт активно обговорюється на англомовних форумах і є одним з аргументів євроскептиків коли вони переконують українців не спішити зі вступом до ЄС.

 

умеренная оппозиция разбушевалась... это вам не карикатуристов мочить

 

Ну. я б не сказав, що Ісламська держава - це "умєрєнна опозиція" ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі. Я б не спішив би звинувачувати в усьому іммігрантів. Зверніть увагу, за деякими повідомленнями ЗМІ теракти у Франції скоїли люди які вільно, без акценту, говорили французькою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі. Я б не спішив би звинувачувати в усьому іммігрантів. Зверніть увагу, за деякими повідомленнями ЗМІ теракти у Франції скоїли люди які вільно, без акценту, говорили французькою.

 

Я більш ніж впевнений, що теракти здійснили не біженці, а люди з французьким паспортом і бездоганним володінням французькою мовою, народжені також у Франції, але чиї предки були вихідцями з Африки/Близького сходу. Просто представники "арабского міра" у Франції дуже схожі на представників "русского міра" в Україні: вони не хочуть їхати назад на історичну батьківщину, а натомість всіми силами стараються створити історичну батьківщину там, де вони живуть на даний момент (і це незалежно від країни). Ну а коли їх починають ставити на місце - вони тут же згадують про порушення своїх прав і дискримінацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мало того, що ми, колишні країни табору стають "барахолкою" Еуропи, то і на далі можемо стати "країною бараків". І буде в нас весело. В Еупопі місця мало, і вони поділитись проблемами хочуть: біжанців, землі в них мало-нашу забратм, і т....

Люди які вільно говорили фран.мовою, так там 30% арабів живуть 3 поколінні, суржик зникає.

Пишуть вже, що ІГІл чудить.

Бойовики ІДІЛ взяли відповідальність за теракти у Парижі і порівняли їх з 11 вересня (взято з укр.нет)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я недавно дуже цікаво статтю прочитав російською. Назву навряд чи згадаю, але суть її заключається у наступному "чому німці початку 20 століття так люто ненавиділи євреїв". Так от, зміст данної статті звівся до того, що в 30ті і 40ві роки 20 століття ще не було теорій про масонські ложі, "світовий уряд" і все решту. В ті часи глобалізація не мала такого розмаху, тому кожен народ так чи інакше дивився з "своєї колокольні" і мав свою точку зору, не нав'язану кимось.

Так от, суть статті у тому, що тогочасні євреї мало нагадували сучасних-білих комірців на хороших посадах з високими доходами, фактично інтелігенцію. Тогочасні євреї були щось на кшталт теперішніх мусульманських біженців-противники і ненависники чужої культури та чужих законів. Тому стаття вела до того, що якшо перенести проекцію тогочасного німецького націоналізму (фактично, нацизму) на теперішні часи, то ворог у нацистів був би дещо інший, а якшо точніше-мусульманський світ і особливо його вихідці.

До речі, я помітив цікавий нюанс-араби у США, Великобританії і Франції починають з того ж, з чого фактично починали євреї-лихварство, невеличкі магазинчики на розі вулиць, заправки і тд. Підключити дешевий мобільник (часто крадений) у США? Це до арабів. Недорого і без паперів. Купити розтовчену в друзки машину за завищеними цінами в кар лоті збоку від шосе? Переважно, араби. Рідше латиноси. Оформлять кредит, навіть для нелегалів, які живуть без паперів. Зробити мані ордер від вестерн юніон, мані грем чи ще чогось? Але такий, шо не діє скрізь по світу, а лише виключно тут і який обналічити реальний гемор і величезні комісії-це теж до арабів. Закласти шось за безцінь у ломбард, крадене чи не крадене? Або негри, або араби.

Окремо зазначу, шо араби пристовуватись вчаться не гірше за євреїв-десь у Далласі, на ринках, араби вільно розмовляють іспанською мовою. І не дивуйтесь, що не англійською, а саме іспанською. Просто коли основна маса покупців-нелегали, вихідці з країн латинської америки, то іспанська буде доречніше. От звідси і випливає, що чиста французька без акценту-абсолютно не проблема для другого чи третього покоління арабів у Франції. Мову ненависної країни і ненависної культури вони вчать, бо це їм дуже знадобиться. Євреї точно так само не лише пристосовувались, а й розчинились у безлічі країн.

От тільки, якшо хтось думає, що мусульмани "розчиняться" як євреї-той дуже глибоко помиляється. Юдаїзм дозволяє надурити гоя (читай-невірного), але аж ніяк не стверджує їх вбивати "за просто так".

Продовжуючи теорію змішування рас, аби знищити біле населення у світі-просто погляньте на етноси і країни, що "не змішуються". Дуже цікава річ, насправді. Поцікавтесь, погугліть, чия кров "чистіша" і найбільш ідентична крові та генам їхніх предків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз скрізь в інтернеті, телебаченні, газетах, офіційні і пересічні громадяни на місяць піднімуть плач, соплі, завивання які ж погані терористи і біженці( хоча200% що це не біженців робота). Звісно співчуття потрібні, але весь цей вой уже в печінках, особливо коли у нас війна з цілою терористичною державою,щодня гинуть люди інколи десятками й сотнями, а ми чуємо лише занепокоєння і то не завжди.

ну щож, ми теж занепокоєні такими птдіями. може хоч тепер Європа зрозуміє що не причина в терористах а в ти хто ними вміло керує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bit, та ти що :) і чим ми кращі тих ще нігерів/жовтих і тд., коли не можемо навести лад у своїй країні? Мало європа надивилась Донбасу? Маємо порозбігатись по європах, америках, а тут у нас що залишиться? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

велике співчуття громадянам Франції! В новинах вже озвучувалось, що це помста за Сирію....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

велике співчуття громадянам Франції! В новинах вже озвучувалось, що це помста за Сирію....

Країною промазали. Але і бідолах в Московії булоби так само жалко як і французів. Кращеб кРемль йопнули чимось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

велике співчуття громадянам Франції! В новинах вже озвучувалось, що це помста за Сирію....

А мені чомусь здається, що це помста за оце: http://news.bigmir.net/world/951503-Charlie-Hebdo-opyblikoval-novyu-jestkyu-karikatyry-na-kryshenie-A321-gaGordon

41f91f7cb13b8b199c0b847a357122f0.jpg

Гумор, якщо можна так сказати, звісно "нижче пояса". Американці би з цим Шарлі взагалі не церемонились, ще після перших терактів - закрили б під надуманим приводом від гріха подалі.

А ось що підх@йловці волають:

TDWC1sO.png

Розклад тепер такий - до влади у Франції скоріш за все прийдуть ультраправі, які принесуть х@йлу Україну в красивій обгортці.

І це при цьому, що фокус уваги світу з Сирії та нас перемістився в Париж. Qui prodest.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

русня о терактах в Париже:

 

CTukFTXU8AE6IUo.jpg

 

Ще з Твіттера:

 

Олланд закрыл границы через час после терракта, а у нас и через полтора года войны проходной двор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодняшняя Россия и «Исламское государство» — это одна террористическая организация в мировом масштабе, во главе с Владимиром Путиным.

Такое мнение высказал украинский политолог Павел Нусс.

Пока РФ пытается уничтожить Украину, ИГИЛ действует по приказу Кремля, нарушая принципы глобальной безопасности.

Нусс считает, что сегодня весь цивилизационный мир должен объединиться против террориста №1 Владимира Путина, иначе террористы объединятся против всего мира.

Помимо этого политолог уверен, что основной целью терактов в Париже, является принуждение стран ЕС к введению диктатуры жесткого порядка и закрытия границ.

Также в преддверии саммита G-20 Кремль отвлекает мировое сообщество от обсуждения российско-украинского конфликта.

Кроме этого он утверждает, что теракт в Париже — это дело рук президента РФ Владимира Путина............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причому , теракт якраз перед зустріччю "великої двадцятки"

 

Минулого разу теж  був до такої дати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така думка:

 

 

 

По "горячим" следам Парижа.
Почему такой крупный?
Он должен был быть крупным. Таким, чтобы Европа содрогнулась от страха.
Почему именно Франция?
- "Слабый" Олланд ослабляется, "Консервная" Ле Пен усиливается.
- Месть за Мистрали.
- Месть за "Гудбай, Газпром". помним про ввод терминала по приему сжиженного газа в январе в Dunkerque.
- Самая большая мусульманская община в Европе. Самое большое скопление беженцев- легко поджечь.
- Активность Франции в Сирии.
Почему сейчас?
- Нефть уже 45 баксов и останавливаться на достигнутом не собирается. 
- Завтра Саммит 20-ки.
- В Сирии у России побед нет, а деньги операция пожирает ежедневно. И деньги немалые.
- Казна пустеет. До НГ России опять нужно отдать около 50 млрд. долл корпоративных долгов.
- Начинаются (пусть не массово, но- социальные протесты. дальнобойщики и тд)
- Украина уходит из рук. Как песок.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006709539652&fref=nf

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головний муфтій асада закликав до терактів

 

https://twitter.com/PalmyraPioneer/status/665365184261828608

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Американська розвідка знає, хто може стояти за терактами в Парижі: це не ІД

http://24tv.ua/news_n630554

 

 

Американська розвідка підозрює, що відповідальними за нічні криваві теракти у Парижі є "Аль-Каїда", а не "Ісламська держава", як повідомляли раніше.

Про це повідомляє американський телеканал NBC News з посиланням на високопоставлене джерело в лавах американської розвідки.

За словами співрозмовника телеканалу, події в Парижі, зважаючи на їхню складність та організованість, не схожі на роботу бойовиків "Ісламської держави". Чиновник припустив, що теракти найбільше нагадують дії "Аль-Каїди".

Нагадаємо, ввечері 13 листопада у п’яти точках Парижа відбулась серія кривавих терактів.

Зокрема, відбулося кілька перестрілок на вулиці і в ресторанах, вибухи біля стадіону Stade de France, де саме відбувався товариський матч між збірними Франції та Німеччини, а також невідомі бойовики захопили заручників в концертному залі Bataclan, де виступала американська рок-група Eagles of Death Metal.

За останніми даними французької влади, загинуло щонайменше 153 людей, кількадесят зазнали поранень. В країні введено надзвичайний стан і закриті кордони.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...