Перейти до змісту

Вибори мера Луцька

Basil

Вибори міського голови м. Луцька  

500 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 937
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ой-вей, как будто ви нє зналі.

Шо нэ зналі? Сайт вже не робить

Ну поки що (в мене особисто) завантажується чудово (Київстар). Але цілком можливо, що в майбутньому власнику сайта зроблять пропозицію, від якої він не зможе відмовитися. І тоді вже точно буде "фсьо". :)

Опубліковано

Ну поки що (в мене особисто) завантажується чудово. Але цілком можливо, що в майбутньому власнику сайта зроблять пропозицію, від якої він не зможе відмовитися. І тоді вже точно буде "фсьо". :)

В мене не відкривається в жодному браузері. Укртелеком, єслі шо.

Що там хоч за компромат?

Опубліковано

Ну поки що (в мене особисто) завантажується чудово. Але цілком можливо, що в майбутньому власнику сайта зроблять пропозицію, від якої він не зможе відмовитися. І тоді вже точно буде "фсьо". :)

В мене не відкривається в жодному браузері. Укртелеком, єслі шо.

Що там хоч за компромат?

ZenMate тобі в допомогу.

Опубліковано

Що там хоч за компромат?

Фотки Сашка, де він в єрмолці молиться біля Стіни плачу. Ну і прінтскріни кількох десятків листів листів з електронки.

Думаю, найцікавіше попереду.

Опубліковано

Фотки Сашка, де він в єрмолці молиться біля Стіни плачу. Ну і прінтскріни кількох десятків листів листів з електронки.

тю

0_15c2e_fa0295ab_L.jpg

y_sin7.jpg

16522.jpg

original.jpg

Думаю, найцікавіше попереду.

Чекаємо

Опубліковано

Ну що, бордівчани, голосуєм за Романюка?

Категоричне ні.

На мою думку, він один з тих людей які багато обіцяють та майже нічого не роблять, піаряться за рахунок вчинків інших (на прикладі встановлення мед обладнання в одній із лікарень міста фондом, а Романюк тут як тут).

Я не буду когось агітувати чи рекомендувати, просто реально гляньте на речі об'єктивно, в місті бардак, гарячої води по районах нема (я на 40му мешкаю), холодна часто пропадає, дороги латаються в основному перед виборами і на їх ремонт виділяють стільки, що вони мали б простояти далеко не 1 рік, як це заведено у Луцьку. У владі в першу чергу думають про напихання власних гаманців, погляньте де живуть і на чому катаються наші "кєровнікі".

Бардак треба зупиняти, робити щось для міста та притягувати до відповідальності казнокрадів та бездіяльних чиновників котрі не виконують свою роботу. Я, наприклад, вже ситий обіцянками і не дивлюсь на слогани та текст, а на реальні дії кандидата, його команди стосовно нашого міста.

Опубліковано

Напевно ні, вул.Перемоги зробили, казали на 10 років, на світлофорі перед Кузнецова вже горб і ямка. В Луцьктепло з липня зарплату не виплачують, що не знає, чого води гарячої не було (немає), деякі вулиці без асфальту багаро років, одні ями. А чому ніхто не піднімає питання щодо продажу землі на Рівненській, де автобусний парк? А там 3.5 га., з яких 2.7 га вже будують. Кошти від продажу де? Де генеральній план мвста, план розвитку. Підземний перехід? Питань багато, відповіді де?

Опубліковано

От реально - до виборів часу вже зовсім мало, а я поняття не маю за кого дійсно варто голосувати

Голосуй серцем, голосуй за ***юка! )))

Опубліковано

Тільки за Ігоря Палицю, або кого він підтримує, це єдина людина якому можна ще довіряти!

post-3660-0-74751500-1445110515_thumb.jp

Опубліковано

Доречі в неті ширять взламану пошту Товстенюка ...

Багато там цікавих листів всплило )))

Перед виборами бруд на конкурентів лити то є звична штука.

Опубліковано

Категоричне ні.

На мою думку, він один з тих людей які багато обіцяють та майже нічого не роблять, піаряться за рахунок вчинків інших (на прикладі встановлення мед обладнання в одній із лікарень міста фондом, а Романюк тут як тут).

Я не буду когось агітувати чи рекомендувати, просто реально гляньте на речі об'єктивно, в місті бардак, гарячої води по районах нема (я на 40му мешкаю), холодна часто пропадає, дороги латаються в основному перед виборами і на їх ремонт виділяють стільки, що вони мали б простояти далеко не 1 рік, як це заведено у Луцьку. У владі в першу чергу думають про напихання власних гаманців, погляньте де живуть і на чому катаються наші "кєровнікі".

Бардак треба зупиняти, робити щось для міста та притягувати до відповідальності казнокрадів та бездіяльних чиновників котрі не виконують свою роботу. Я, наприклад, вже ситий обіцянками і не дивлюсь на слогани та текст, а на реальні дії кандидата, його команди стосовно нашого міста.

Саме тому я ще весною питав в бордівчан про ймовірних кандидатів. Але так і майже ніякоіі інформацііі про кандидатів, окрім Романюка і Товстенюка. А до виборів залишився тиждень. Тому з двох зол меншим є Романюк.

Меншим злом, не смішіть. Якщо переглянути хто скільки зробив, а не пиз#ів для міста то Романюк явно пасе задніх. Це не просто слова, при бажанні можна ознайомитись і все стане зрозуміло, я цікавився, тому й кажу.

Опубліковано

Меншим злом, не смішіть. Якщо переглянути хто скільки зробив, а не пиз#ів для міста то Романюк явно пасе задніх. Це не просто слова, при бажанні можна ознайомитись і все стане зрозуміло, я цікавився, тому й кажу.

Будь ласка якісь факти в студію

Якщо ж вам ліньки самому шукати, ось вам посилання де написано конкретні дати, кому і що було придбано, а також дя чого і за чий рахунок. Якщо ваш хвальний Романюк щось робить, це за наші з вами кошти із бюджету, а не власними силами, він це і так повинен був робити.

http://novyy.lutsk.ua/zviti/

Опубліковано

Будь ласка якісь факти в студію

Якщо ж вам ліньки самому шукати, ось вам посилання де написано конкретні дати, кому і що було придбано, а також дя чого і за чий рахунок. Якщо ваш хвальний Романюк щось робить, це за наші з вами кошти із бюджету, а не власними силами, він це і так повинен був робити.

http://novyy.lutsk.ua/zviti/

ну то хай собі і дальше роблять, для чого у мери йти? де написано, що якщо благодійник, то за нього треба голосувати? навпаки, якщо людина благодійник, а до влади не лізе то йому хвала і повага, а якщо воно качельки поставило і кричить про це всім, то це нікчемність.... взагалі найбільше кричать про свої мега управлінські якості, якраз ті, яких від влади треба тримати по далі.

а то так до корита всі пруться аж пукани рвуться....соррі, за мій Хранцузький

Опубліковано

Рекламна стратегія що Укропа, що Товстенюка дуже примітивні і розраховані на задавити масою агітації.

Про якість не подумали.

Походу рекламщики вирішили вижати з Коломойського чимбільше бабла.

Опубліковано

Я так зрозумів тема по обсиранню укропа та Палиці.

Чому ж ви не аргументували? Напевне чере те, що особливо й нічого сказати, головне бруду на конкурентів побільше вилити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...