Перейти до змісту

Рибацький флуд

Віталій СК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу поради. Цікавить питання, хто ловить зараз на фідер, що порадите , яка специфіка ловлі ( наживка, прикормка, вибір місця ловлі) ? Хочу спробувати на річці Стир, обдумую зараз місця, що порадите, краще піти на залів чи до моста що біля Нової лінії ( хочу десь недалечко біля міста, або в місті ) ?

2 тижні тому в неділю сидів на Стиру в районі Боратина (десь з 12 до 3 год. дня). Мав тільки опариша, мотиля "проспав". На прикорм зимовий трапер "лящ"+вівсяні пластівці+пісок зі Стиру. Сам трапер в річку викидати піпєц дорого :)

На диво, ч-з 15 хв перша покльовка - плотвиця грам на 70.  Я звеселився. Потім ще кілька невеликих густерок, ну і тички в кінчик без підсікань. Не скучав.

А, снасть: брав поводочну жилку 0,08, гачок маленький , довжина поводка десь до метра. Коли поводок був 0,12 товщини брати не хтіло... ото таке.

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 347
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

потрібна допомога. хто сам має хист або може "послати" до фахівця, отримав у спадок риболовний бур, який троха заіржавів. ножі вдалось відкрутити, віддав знайомому на заточку, а назат поставити самому не получається, трішки не сідають на своє місце, в підсумку "лиже" лід а не бурить. неперед вдячний за допомогу

• 2 тижня потому...
Опубліковано

До речі, про силікон Fanatik !!!

Десь на початку осені прикупув пару лярв -  " ДЛЯ ЧОЛОВІЧОГО ВІДПОЧИНКУ...не дорого, по 200 грн за годину"  ;)

Так от, валялись вони в мене в сумці, в окремому рідненькому пакетику. Пару разу ночували в машині в мороз..але...........я в п’ятницю до них, а вони" сучки" так взмокріли (мабуть довго мене чекали), що аж позклеювались.

Силікон почав танути...

Попереджую власників такого силікону - тримайте його окремо ......від всіх інших приманок.....плавиться на очах.

Опубліковано

була схожа історія. рибалка не АЙС була, перепробував все що мав, відповідно все мокре від води. приїхав додому, коробку з блешнями кинув в сундучку рубацькому. на наступний виїзд за неділю заглядаю - запріло все в коробці, ну і метал добре так окиссом пішов, та і з однієї блешні на іншу не соромився перекидатись, коробочка невелика, уже й навіть затісна для краму ))) ну бігом все неподобство промив та почистив як міг. далі з рибалки приїхав і уже кобку відкрив для просушки та біля батареї поставив сушитись. пізня осінь була, уже опалення увімкнули. на ранок до скарбу, і ....... п"явки поплавились , поприліплялись до сусідів що поруч у відсіках були !!!

Опубліковано

Весь силікон потрібно тримати окремо. Навіть силікон одного виробника може мати різні властивості та з легкістю зіпсувати сусіда. Промовчу про окислені гачки та вушка чебурах. Надмірна вологість, різка зміна температури, кислотного балансу можуть зашкодити збереженню форми приманок із "їстівної" гуми.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

підкажіть хлопаки яка ситуація з льодом на водосховищах млинів хрінники? хочеться вже з бережка покидати...

Опубліковано

щойно ходив на річку, вода трішки піднялася, на диво не сильно мутна, видимість до пів метра мо більше

думав окунця знайти, отримав зріз флюрки відразу після підсічки. а так глухота. ждем далі...

Опубліковано

Троха поїздив в розвідку.В Крижівці крига скресла.І на кар"єрі,і на озері.На наступні вихідні поїду спінінга мочити.

Зю.Сорі,за перевернуте фото.

DSC_0057.jpg

DSC_0055.jpg

DSC_0056.jpg

Опубліковано
21 годин тому, zigorko сказано:

Троха поїздив в розвідку.В Крижівці крига скресла.І на кар"єрі,і на озері.На наступні вихідні поїду спінінга мочити.

Зю.Сорі,за перевернуте фото.

DSC_0057.jpg

DSC_0055.jpg

DSC_0056.jpg

рибалка на цьому водойомі платна чи ні

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Недавно зустрів в магазині таку приманку як Попла-попер. Що скажете, приманка варта уваги ? купив собі одну , хочу спробувати. Цікавлять поради на рахунок проводки та довжини поводка. Буду дуже вдячний за поради . Купив собі такого як на фото мухомора  ))) Думаю його також можна використовувати і на окуня чи щуку , але якщо замість поводка повісити одинарний гачок наприклад. ( прошу не сприймати за рекламу...просто мене зацепила ідея цієї приманки)

popla_popper_.JPG.9740a02899750f2e5f1adc

popla_karpfishing_1.thumb.JPG.a9f8baee5d

Popla_popper11.thumb.jpg.7398d6e9a3442b6

http://www.gruzok.in.ua/ul-shop/70-popla-popper

• 8 місяців потому...
Опубліковано
3 годин тому, pasha717 сказано:

хтось грав таке?

граю в STEAM дуже подобається, вже 17 рівень (правда за 1 рік ))) часу нема), хоча цю версію рибалок онлайн раджу.

Опубліковано
56 минут назад, pasha717 сказал:

так а на Млинів чи Хрінники ще можна з’їздити? там є зимувальні ями?

а навігація коли закривається?

Можна. Потрібна карта зимувальних ям.

Навігація заборонена лише у нерестовий період з 1.04 по 30.06, а саме:

- з 1 квітня по 20 травня – на річках області та їх кореневих водах;
- з 1 квітня по 10 червня – на озерах, водосховищах;
- з 1 квітня по 30 червня – в придаткових водах річок.

Це по Волині.У цей період ловля заборонена як така, лише юбительське рибальство за межами нерестовищ однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега.  З року в рік це повторюється. Думаю на Рівненщині те ж саме.

Опубліковано

підійди на північному біля кільця,відразу біля дороги, там є магазин всякі штуки до машини,

там я колись питав, то казав що любе рябе можуть зробити. почекаєш там тиждень-два, вони роблять любі наклейки на машини.

і мені таку ж замовиш ;) ))

бо так ти не знайдеш готової, я так думаю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...