Alex.62 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 09:45 Поділитися #326 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 09:45 шалунішка Єдина радість залишилась - поговорити... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex.62 Опубліковано 2 Листопада, 2015 в 07:46 Поділитися #327 Опубліковано 2 Листопада, 2015 в 07:46 Велонарод!Нагаду, що кілька сторінок назад народилася цікава ідея зробити фотовиставку в кафе під умовним заголовком"МИ ТА НАШІ ЗАЛІЗНІ ( АЛЮМІНІЄВІ / КАРБОНОВІ ) КОНІ".На мою адресу ( нагадую - [email protected] ) надійшло декілька дуже гарних фото, але для повноцінної підбірки цього мало. Я б хотів, щоб це було не так, що на струнах бОвтаються п'ять-сім сумних папірців, а щоб їх було б ну хоча б 20 - 25. Тоді це буде гарно і презентабельно. Дуже прошу - не лінуйтеся. Пошуршіть в папках компьютера та виберіть гарну фотку свого двоколісного! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vetalforever Опубліковано 2 Листопада, 2015 в 19:26 Поділитися #328 Опубліковано 2 Листопада, 2015 в 19:26 Сьогодні після важкого робочого дня захотілося просто зайти до "своїх" і відпочити. І я ото думав, що вибрати... на думці було пиво з різними снеками, але згадалося моє перше замовлення в РОВЕРІ. Кава та смаколик на ваш вибір. Американо без цукру і Брауні. Це просто треба спробувати! А з такою подачею.... ммм слюнки досі йдуть. Настрій суперовий, завтра готовий знову в бій! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex.62 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 07:46 Поділитися #329 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 07:46 Настрій суперовий, завтра готовий знову в бій!... Хотів настукати всякого-різного... Але передумав... Знову будуть мене звинувачувати у саморекламі...Заради такої вашої реакції ми і працюємо. Повірте, нам дуже приємно читати такі ваші слова.Дякую, Віталій! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex.62 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 10:17 Поділитися #330 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 10:17 Щодо фотовиставки ( пост № 332 ). Не хочете по-доброму ( ), то я піду іншим шляхом. Тема Spyke-а "Гарні фото з нашими велосипедами", яку я дуже люблю переглядати, бо там і справді зустрічаються ( підкреслюю і погоджуюся з Odna ! ) дуже цікаві фото бордівчан та їх роверів, дає багатий матеріал для того, щоб до тих фото, що ви мені відправили самі, добрати ще і, таким чином, сформувати базу. Роблю виборку на свій хлопський розум і свій смак. Щоб ніхто не ображався! Я хотів тбм "за згодою сторін", або як це кажуть "по любові... :_07: Роздрукую і повішу - запрошу на презентацію і на каву. Авторам фотог, що попадуть на стіну в кафе - кава від директора! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SanyaTT Опубліковано 5 Листопада, 2015 в 16:32 Поділитися #331 Опубліковано 5 Листопада, 2015 в 16:32 Мега троль заходив у Ваше кафе, страви дійсно дуже смачні і ціни можна сказати навіть що і теж дуже дешеві. Але уважність офіціанток можна прирівняти до нуля)). І ще замітив що офіціанток у Вашому закладі гукають свістом, що дуже здивувало... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex.62 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 09:58 Поділитися #332 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 09:58 Мега троль заходив у Ваше кафе, страви дійсно дуже смачні і ціни можна сказати навіть що і теж дуже дешеві. Але уважність офіціанток можна прирівняти до нуля)). І ще замітив що офіціанток у Вашому закладі гукають свістом, що дуже здивувало...За "смачно" і "дешево" дякую, а за офіціантів та свіст - ДУЖЕ дякую.Тезко, я зараз стукну в ЛС і попрошу хоч в двох словах описати ситуацію. ОК? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:24 Поділитися #333 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:24 Alex.62, що в вас в меню є з "горячітєльного" на холодну погоду? Алкогольного, гарячого\теплого і в об'ємах під 0.5л, типу глінтвейну або гарячого пива. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex.62 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:44 Поділитися #334 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:44 Alex.62, що в вас в меню є з "горячітєльного" на холодну погоду? Алкогольного, гарячого\теплого і в об'ємах під 0.5л, типу глінтвейну або гарячого пива. Глінтвейн наявний. 200 мл - 27.00грн. Робимо як правило з ординарного червоного сухого італійського вина по класичній рецептурі. Заходь, скуштуй. Гаряче пиво... Ми думали на цю тему. Був час, коли я часто їздив на Польщу на Груєц і тільки було спасіння зимою бігати базаром шукати потрібні залізяки, то піво гжане з сокієм . "Бахнув" кухля гарячого пива з малинкою і ноги потепліли і настрій піднявся... Будеш пити - будем робити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:53 Поділитися #335 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:53 Гаряче пиво... Ми думали на цю тему. Був час, коли я часто їздив на Польщу на Груєц і тільки було спасіння зимою бігати базаром шукати потрібні залізяки, то піво гжане з сокієм . "Бахнув" кухля гарячого пива з малинкою і ноги потепліли і настрій піднявся... Будеш пити - будем робити. Був я не так давно у львівському "Кумпелі", пробував їхній гарячий гжинець, чи як його там. Нагріте темне пиво, коротше кажучи. То без додавання якого-небудь фрукта чи меду пити його важкувато. Думаю, на зиму будете мати немало любителів пива, якщо зможете його нагріти і довести рецепт до розуму. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex.62 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 06:57 Поділитися #336 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 06:57 Був я не так давно у львівському "Кумпелі", пробував їхній гарячий гжинець, чи як його там. Нагріте темне пиво, коротше кажучи. То без додавання якого-небудь фрукта чи меду пити його важкувато.Думаю, на зиму будете мати немало любителів пива, якщо зможете його нагріти і довести рецепт до розуму. З рецентурою проблем немає. Гаряче пиво - це не якась новина. Питання лише в тому, чи будуть його питати у нас, бо в Європі є звичка його пити взимку, а у нас... Хоча особисто я проьлеми не бачу. Заходь. Скуштуймо разом. Р.С. "ГЖАНІЄЦ" - від "пиво гжАне", тобто "нагріте". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Miro Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 07:34 Поділитися #337 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 07:34 Просто нагріте темне пиво, чи все ж з якимось додатком? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimon18 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 07:41 Поділитися #338 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 07:41 Був я не так давно у львівському "Кумпелі", пробував їхній гарячий гжинець, чи як його там. Нагріте темне пиво, коротше кажучи. То без додавання якого-небудь фрукта чи меду пити його важкувато.Думаю, на зиму будете мати немало любителів пива, якщо зможете його нагріти і довести рецепт до розуму. З рецентурою проблем немає. Гаряче пиво - це не якась новина. Питання лише в тому, чи будуть його питати у нас, бо в Європі є звичка його пити взимку, а у нас... Хоча особисто я проьлеми не бачу. Заходь. Скуштуймо разом. Р.С. "ГЖАНІЄЦ" - від "пиво гжАне", тобто "нагріте". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex.62 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:47 Поділитися #339 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:47 Просто нагріте темне пиво, чи все ж якимось додатком?Не зовсім так...Піво гаряче - це не просто нагріте пиво. Таке пиво пити особисто мені несмачно. Гаряче пиво - це пиво, яке підігріте до 45 - 50 град. і до нього доданий сироп або малини, або вишні. Можна додавати мед. На бажання замовника. Причому нагрівається зовсім не обов"язково темне пиво. Поляки, чехи, словаки, німці за звичай гріють звичайний світлий продукт.Хочу сказати, що зігріває взимку така штука на відмінно!!! Перевірено. Я вже писав вище, що в Польщі це стандартний "розігрівач" на вокзалах, ринках, у парках і на зимових курортах на кшталт Закопанего, Криніци, Шклярскої Поремби і т.п. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 09:10 Поділитися #340 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 09:10 Глінтвейн пробував. Штука - во! Залишилось зачекати на гріте пиво З рецентурою проблем немає. Гаряче пиво - це не якась новина. Питання лише в тому, чи будуть його питати у нас, бо в Європі є звичка його пити взимку, а у нас... Хоча особисто я проьлеми не бачу. Заходь. Скуштуймо разом. Гріти пиво заради двох якось не того. Ідея - зібрати любителів етого дєла з борди на такі собі посиденьки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex.62 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 10:36 Поділитися #341 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 10:36 Глінтвейн пробував. Штука - во! Залишилось зачекати на гріте пиво Гріти пиво заради двох якось не того. Ідея - зібрати любителів етого дєла з борди на такі собі посиденьки. Якщо це пропозиція, тоя її підтримую однозначно. Я єто дело - завсєгда готовий! Так що свисти, як будеш готовий завітати з компанією. Пиво - БУДЕ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:11 Поділитися #342 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:11 Пиво - БУДЕ! за рахунок закладу? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:22 Поділитися #343 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:22 Глінтвейн пробував. Штука - во! Залишилось зачекати на гріте пиво Гріти пиво заради двох якось не того. Ідея - зібрати любителів етого дєла з борди на такі собі посиденьки. Якщо це пропозиція, тоя її підтримую однозначно. Я єто дело - завсєгда готовий! Так що свисти, як будеш готовий завітати з компанією. Пиво - БУДЕ! пив одного разу зимою в Польщі гаряче пиво з малиновим варенням через трубочку дуже гаряче в гарячому бокалі - добре гріє руки на смак цікаве, як знайду фотку то викладу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex.62 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 14:37 Поділитися #344 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 14:37 за рахунок закладу? На дегустацію - так! Будеш? Р.С. - Горілку любиш? - Не люблю! - А пити будеш? - КОНЕЧНО!!!!! .... добре гріє руки .... на смак цікаве.... Наша людина! +1! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alex.62 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 16:38 Поділитися #345 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 16:38 "Гжанієц" так би мовити "бюджетний" з цукровим сиропом ( взагалі-то в більшості рецептів саме так і рекомендують! ) замість меду буде обходитись відвідувачу у 18.00 гривень за 300 мл.. Трішки покращена версія - 20.00 грн.Сьогодні скуштували.Персонал відгукується неоднозначно. Від повного негативу ( ЗБОЧЕННЯ!!! ) до повного позитиву ( СМАЧНО!!! БУДУ ПИТИ ВЗИМКУ!!! )Тож набивайте "стрілу" і будемо куштувати! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 17:03 Поділитися #346 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 17:03 Як каже перший сайт, виданий гуглом, Гаряче пиво з медом Гаряче пиво з медом - це не що інше, як популярний у Польщі гарячий напій гжанець. Чим то гжанець нагадує глінтвейн, але в якості основи для цього напою використовується не вино, а темне пиво. В результаті виходить дуже насичений пивний напій з ароматом імбиру, кориці, меду і малини. П'ють гжанець з великих пивних кухлів, маленькими ковтками і насолоджуючись його дивовижним смаком. Час приготування: 20 хвилин Кухня: Польська кухня Основний інгредієнт: пиво Список інгредієнтів темне пиво - 1 л мед - 1 ст. ложка малиновий сік - 2 ст. ложки мелений імбир - 1 щіпка мелена кориця - 1 щіпка Alex.62, якою буде ціна 0,3 та 0,5 для кінцевого споживача? Якщо під 23-25 за 0,3 то, імхо, було б непогано. На рахунок "стріли": пропоную будь-яку п'ятницю. Та й хоча б найближчу, тринадцятого Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 19:16 Поділитися #347 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 19:16 "Гжанієц" так би мовити "бюджетний" з цукровим сиропом ( взагалі-то в більшості рецептів саме так і рекомендують! ) замість меду буде обходитись відвідувачу у 18.00 гривень за 300 мл.. Трішки покращена версія - 20.00 грн.Сьогодні скуштували.Персонал відгукується неоднозначно. Від повного негативу ( ЗБОЧЕННЯ!!! ) до повного позитиву ( СМАЧНО!!! БУДУ ПИТИ ВЗИМКУ!!! )Тож набивайте "стрілу" і будемо куштувати!Без меду "гріти" кінцівки напій не буде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Miro Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 20:11 Поділитися #348 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 20:11 Знаходжусь у "Ровері". Чекаємо гарячого напою. Ну а поки традиційно - чебуреки.А ось і він! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 20:13 Поділитися #349 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 20:13 фотка пива не збереглась Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Miro Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 20:16 Поділитися #350 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 20:16 А так? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.