Alex.62 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 09:45 #326 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 09:45 В 30.10.2015 в 16:38, MANJAK11 сказав: шалунішка Єдина радість залишилась - поговорити...
Alex.62 Опубліковано 2 Листопада, 2015 в 07:46 #327 Опубліковано 2 Листопада, 2015 в 07:46 Велонарод!Нагаду, що кілька сторінок назад народилася цікава ідея зробити фотовиставку в кафе під умовним заголовком"МИ ТА НАШІ ЗАЛІЗНІ ( АЛЮМІНІЄВІ / КАРБОНОВІ ) КОНІ".На мою адресу ( нагадую - adrag.62@i.ua ) надійшло декілька дуже гарних фото, але для повноцінної підбірки цього мало. Я б хотів, щоб це було не так, що на струнах бОвтаються п'ять-сім сумних папірців, а щоб їх було б ну хоча б 20 - 25. Тоді це буде гарно і презентабельно. Дуже прошу - не лінуйтеся. Пошуршіть в папках компьютера та виберіть гарну фотку свого двоколісного!
vetalforever Опубліковано 2 Листопада, 2015 в 19:26 #328 Опубліковано 2 Листопада, 2015 в 19:26 Сьогодні після важкого робочого дня захотілося просто зайти до "своїх" і відпочити. І я ото думав, що вибрати... на думці було пиво з різними снеками, але згадалося моє перше замовлення в РОВЕРІ. Кава та смаколик на ваш вибір. Американо без цукру і Брауні. Це просто треба спробувати! А з такою подачею.... ммм слюнки досі йдуть. Настрій суперовий, завтра готовий знову в бій!
Alex.62 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 07:46 #329 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 07:46 В 02.11.2015 в 19:26, vetalforever сказав: Настрій суперовий, завтра готовий знову в бій!... Хотів настукати всякого-різного... Але передумав... Знову будуть мене звинувачувати у саморекламі...Заради такої вашої реакції ми і працюємо. Повірте, нам дуже приємно читати такі ваші слова.Дякую, Віталій!
Alex.62 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 10:17 #330 Опубліковано 3 Листопада, 2015 в 10:17 Щодо фотовиставки ( пост № 332 ). Не хочете по-доброму ( ), то я піду іншим шляхом. Тема Spyke-а "Гарні фото з нашими велосипедами", яку я дуже люблю переглядати, бо там і справді зустрічаються ( підкреслюю і погоджуюся з Odna ! ) дуже цікаві фото бордівчан та їх роверів, дає багатий матеріал для того, щоб до тих фото, що ви мені відправили самі, добрати ще і, таким чином, сформувати базу. Роблю виборку на свій хлопський розум і свій смак. Щоб ніхто не ображався! Я хотів тбм "за згодою сторін", або як це кажуть "по любові... :_07: Роздрукую і повішу - запрошу на презентацію і на каву. Авторам фотог, що попадуть на стіну в кафе - кава від директора!
SanyaTT Опубліковано 5 Листопада, 2015 в 16:32 #331 Опубліковано 5 Листопада, 2015 в 16:32 Мега троль заходив у Ваше кафе, страви дійсно дуже смачні і ціни можна сказати навіть що і теж дуже дешеві. Але уважність офіціанток можна прирівняти до нуля)). І ще замітив що офіціанток у Вашому закладі гукають свістом, що дуже здивувало...
Alex.62 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 09:58 #332 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 09:58 В 05.11.2015 в 16:32, SanyaTT сказав: Мега троль заходив у Ваше кафе, страви дійсно дуже смачні і ціни можна сказати навіть що і теж дуже дешеві. Але уважність офіціанток можна прирівняти до нуля)). І ще замітив що офіціанток у Вашому закладі гукають свістом, що дуже здивувало...За "смачно" і "дешево" дякую, а за офіціантів та свіст - ДУЖЕ дякую.Тезко, я зараз стукну в ЛС і попрошу хоч в двох словах описати ситуацію. ОК?
Ko3bMa Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:24 #333 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:24 Alex.62, що в вас в меню є з "горячітєльного" на холодну погоду? Алкогольного, гарячого\теплого і в об'ємах під 0.5л, типу глінтвейну або гарячого пива.
Alex.62 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:44 #334 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:44 В 06.11.2015 в 15:24, Ko3bMa сказав: Alex.62, що в вас в меню є з "горячітєльного" на холодну погоду? Алкогольного, гарячого\теплого і в об'ємах під 0.5л, типу глінтвейну або гарячого пива. Глінтвейн наявний. 200 мл - 27.00грн. Робимо як правило з ординарного червоного сухого італійського вина по класичній рецептурі. Заходь, скуштуй. Гаряче пиво... Ми думали на цю тему. Був час, коли я часто їздив на Польщу на Груєц і тільки було спасіння зимою бігати базаром шукати потрібні залізяки, то піво гжане з сокієм . "Бахнув" кухля гарячого пива з малинкою і ноги потепліли і настрій піднявся... Будеш пити - будем робити.
Ko3bMa Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:53 #335 Опубліковано 6 Листопада, 2015 в 15:53 Цитата Гаряче пиво... Ми думали на цю тему. Був час, коли я часто їздив на Польщу на Груєц і тільки було спасіння зимою бігати базаром шукати потрібні залізяки, то піво гжане з сокієм . "Бахнув" кухля гарячого пива з малинкою і ноги потепліли і настрій піднявся... Будеш пити - будем робити. Був я не так давно у львівському "Кумпелі", пробував їхній гарячий гжинець, чи як його там. Нагріте темне пиво, коротше кажучи. То без додавання якого-небудь фрукта чи меду пити його важкувато. Думаю, на зиму будете мати немало любителів пива, якщо зможете його нагріти і довести рецепт до розуму.
Alex.62 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 06:57 #336 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 06:57 В 06.11.2015 в 15:53, Ko3bMa сказав: Був я не так давно у львівському "Кумпелі", пробував їхній гарячий гжинець, чи як його там. Нагріте темне пиво, коротше кажучи. То без додавання якого-небудь фрукта чи меду пити його важкувато.Думаю, на зиму будете мати немало любителів пива, якщо зможете його нагріти і довести рецепт до розуму. З рецентурою проблем немає. Гаряче пиво - це не якась новина. Питання лише в тому, чи будуть його питати у нас, бо в Європі є звичка його пити взимку, а у нас... Хоча особисто я проьлеми не бачу. Заходь. Скуштуймо разом. Р.С. "ГЖАНІЄЦ" - від "пиво гжАне", тобто "нагріте".
Miro Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 07:34 #337 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 07:34 Просто нагріте темне пиво, чи все ж з якимось додатком?
dimon18 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 07:41 #338 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 07:41 В 09.11.2015 в 06:57, Alex.62 сказав: В 06.11.2015 в 15:53, Ko3bMa сказав: Був я не так давно у львівському "Кумпелі", пробував їхній гарячий гжинець, чи як його там. Нагріте темне пиво, коротше кажучи. То без додавання якого-небудь фрукта чи меду пити його важкувато.Думаю, на зиму будете мати немало любителів пива, якщо зможете його нагріти і довести рецепт до розуму. З рецентурою проблем немає. Гаряче пиво - це не якась новина. Питання лише в тому, чи будуть його питати у нас, бо в Європі є звичка його пити взимку, а у нас... Хоча особисто я проьлеми не бачу. Заходь. Скуштуймо разом. Р.С. "ГЖАНІЄЦ" - від "пиво гжАне", тобто "нагріте".
Alex.62 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:47 #339 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 08:47 В 09.11.2015 в 07:34, Miro сказав: Просто нагріте темне пиво, чи все ж якимось додатком?Не зовсім так...Піво гаряче - це не просто нагріте пиво. Таке пиво пити особисто мені несмачно. Гаряче пиво - це пиво, яке підігріте до 45 - 50 град. і до нього доданий сироп або малини, або вишні. Можна додавати мед. На бажання замовника. Причому нагрівається зовсім не обов"язково темне пиво. Поляки, чехи, словаки, німці за звичай гріють звичайний світлий продукт.Хочу сказати, що зігріває взимку така штука на відмінно!!! Перевірено. Я вже писав вище, що в Польщі це стандартний "розігрівач" на вокзалах, ринках, у парках і на зимових курортах на кшталт Закопанего, Криніци, Шклярскої Поремби і т.п.
Ko3bMa Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 09:10 #340 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 09:10 Глінтвейн пробував. Штука - во! Залишилось зачекати на гріте пиво Цитата З рецентурою проблем немає. Гаряче пиво - це не якась новина. Питання лише в тому, чи будуть його питати у нас, бо в Європі є звичка його пити взимку, а у нас... Хоча особисто я проьлеми не бачу. Заходь. Скуштуймо разом. Гріти пиво заради двох якось не того. Ідея - зібрати любителів етого дєла з борди на такі собі посиденьки.
Alex.62 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 10:36 #341 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 10:36 В 09.11.2015 в 09:10, Ko3bMa сказав: Глінтвейн пробував. Штука - во! Залишилось зачекати на гріте пиво Гріти пиво заради двох якось не того. Ідея - зібрати любителів етого дєла з борди на такі собі посиденьки. Якщо це пропозиція, тоя її підтримую однозначно. Я єто дело - завсєгда готовий! Так що свисти, як будеш готовий завітати з компанією. Пиво - БУДЕ!
Basil Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:11 #342 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:11 В 09.11.2015 в 10:36, Alex.62 сказав: Пиво - БУДЕ! за рахунок закладу?
Zevs_Isver Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:22 #343 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 12:22 В 09.11.2015 в 10:36, Alex.62 сказав: В 09.11.2015 в 09:10, Ko3bMa сказав: Глінтвейн пробував. Штука - во! Залишилось зачекати на гріте пиво Гріти пиво заради двох якось не того. Ідея - зібрати любителів етого дєла з борди на такі собі посиденьки. Якщо це пропозиція, тоя її підтримую однозначно. Я єто дело - завсєгда готовий! Так що свисти, як будеш готовий завітати з компанією. Пиво - БУДЕ! пив одного разу зимою в Польщі гаряче пиво з малиновим варенням через трубочку дуже гаряче в гарячому бокалі - добре гріє руки на смак цікаве, як знайду фотку то викладу
Alex.62 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 14:37 #344 Опубліковано 9 Листопада, 2015 в 14:37 В 09.11.2015 в 12:11, Basil сказав: за рахунок закладу? На дегустацію - так! Будеш? Р.С. - Горілку любиш? - Не люблю! - А пити будеш? - КОНЕЧНО!!!!! В 09.11.2015 в 12:22, Zevs_Isver сказав: .... добре гріє руки .... на смак цікаве.... Наша людина! +1!
Alex.62 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 16:38 #345 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 16:38 "Гжанієц" так би мовити "бюджетний" з цукровим сиропом ( взагалі-то в більшості рецептів саме так і рекомендують! ) замість меду буде обходитись відвідувачу у 18.00 гривень за 300 мл.. Трішки покращена версія - 20.00 грн.Сьогодні скуштували.Персонал відгукується неоднозначно. Від повного негативу ( ЗБОЧЕННЯ!!! ) до повного позитиву ( СМАЧНО!!! БУДУ ПИТИ ВЗИМКУ!!! )Тож набивайте "стрілу" і будемо куштувати!
Ko3bMa Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 17:03 #346 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 17:03 Як каже перший сайт, виданий гуглом, Цитата Гаряче пиво з медом Гаряче пиво з медом - це не що інше, як популярний у Польщі гарячий напій гжанець. Чим то гжанець нагадує глінтвейн, але в якості основи для цього напою використовується не вино, а темне пиво. В результаті виходить дуже насичений пивний напій з ароматом імбиру, кориці, меду і малини. П'ють гжанець з великих пивних кухлів, маленькими ковтками і насолоджуючись його дивовижним смаком. Час приготування: 20 хвилин Кухня: Польська кухня Основний інгредієнт: пиво Список інгредієнтів темне пиво - 1 л мед - 1 ст. ложка малиновий сік - 2 ст. ложки мелений імбир - 1 щіпка мелена кориця - 1 щіпка Alex.62, якою буде ціна 0,3 та 0,5 для кінцевого споживача? Якщо під 23-25 за 0,3 то, імхо, було б непогано. На рахунок "стріли": пропоную будь-яку п'ятницю. Та й хоча б найближчу, тринадцятого
vaz75 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 19:16 #347 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 19:16 В 10.11.2015 в 16:38, Alex.62 сказав: "Гжанієц" так би мовити "бюджетний" з цукровим сиропом ( взагалі-то в більшості рецептів саме так і рекомендують! ) замість меду буде обходитись відвідувачу у 18.00 гривень за 300 мл.. Трішки покращена версія - 20.00 грн.Сьогодні скуштували.Персонал відгукується неоднозначно. Від повного негативу ( ЗБОЧЕННЯ!!! ) до повного позитиву ( СМАЧНО!!! БУДУ ПИТИ ВЗИМКУ!!! )Тож набивайте "стрілу" і будемо куштувати!Без меду "гріти" кінцівки напій не буде.
Miro Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 20:11 #348 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 20:11 Знаходжусь у "Ровері". Чекаємо гарячого напою. Ну а поки традиційно - чебуреки.А ось і він!
Zevs_Isver Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 20:13 #349 Опубліковано 10 Листопада, 2015 в 20:13 фотка пива не збереглась
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.