Перейти до змісту

Ровер кафе

ANANAS

Рекомендовані повідомлення

Сергійович а квас чи лимонад є?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 510
  • Створено
  • Остання відповідь

Я теж за квас, хоч по сезону. по 4 грн\0,5 + велика вивіска має право на життя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергійович а квас чи лимонад є?)

Бочкового нема ані квасу, ані лимонаду.

По-перше, наша колона на розлив усього на три крани і ми не хочемо ставити на неї крім пива щось інше, той самий квас, чи лимонад. А по-друге, вибачайте друзі... Ну не хочеться хаяти чиюсь продукцію... Але НЕМА у нас квасу! Принаймні те, що назвають цим словом, квасом рахуватим неможна. Особисто я краще вип"ю склянку чистої води, ніж буду у себе вливати той розчин хімікатів, що назвають "квасом". Те ж саме стосується і тої рідини, що продається з крану "лимонад". Ми робимо свій лимонад на бажання відвідувача. Цукровий сироп ( трішки ), різаний лимон, трішки лайму, листочок м"яти, мінеральна вода і багато льоду! Якщо не помиляюся! Також практикуємо айс-ти, айс-мокко...

Бережіть себе! Не пийте всяку гидоту, навіть якщо на вулиці +35 та ну ду-у-у-у-у-у-у-уже хочеться пити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Alex.62,

з червоним стікером на кегу це «Луцький квас» Попович чи "Аверс Бровар"? щось неможу згадати....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з червоним стікером на кегу це «Луцький квас» Попович чи "Аверс Бровар"? щось неможу згадати....

Червоний - це Поповича і "Богатирський", якщо не помиляюсь. Але я б рекомендував з них вибирати Поповича, бо у "Богатирського" термін придатності - 28 днів!!! Ще щось треба казати, чи самі зрозумієте? Може КВАС стояти в кегу місяць і не прокисати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в поповича поганий квас, Аверс бровар на голову вище. в поповича лимонад добрий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в поповича поганий квас, Аверс бровар на голову вище. в поповича лимонад добрий)

Я стараюсь не вживати такі слова як "поганий" чи "добрий", бо це завжди дуже категорично, але в той самий час чисто суб"єктивно. Я кажу ( пишу ) "мені подобається" або "мені не подобається"!

"Аверс" мій сосед, тому я їх квас оцінювати не буду, але свою точку зору маю. Цікаво? Заходьте - поділюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Alex.62,

згадав. ну так там же написанно що неможна дітям до 7 років.

був колись один квас у магазині "Пивний Запас" варили свої для себе з хліба.

А більше нічого так і не бачив нормального.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О! А ще ми вчора з дівчатами вирішили, що будемо варити узвар! Звичайнісенький такий собі узвар! Думаю, що це буде і смачно і екологічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О! А ще ми вчора з дівчатами вирішили, що будемо варити узвар! Звичайнісенький такий собі узвар! Думаю, що це буде і смачно і екологічно.

Не забудьте його охолоджувати перед подачею :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

узвар

саме то!!!!

вже точно можна заходити з дітьми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ще й з чорносливом і охолоджений то ціни йому не буде. :0155: Хммм вперше бачу прямий діалог власника з відвідувачами ,трохи шаблон розриває ,але геть приємно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми робимо свій лимонад на бажання відвідувача. Цукровий сироп ( трішки ), різаний лимон, трішки лайму, листочок м"яти, мінеральна вода і багато льоду! Якщо не помиляюся! Також практикуємо айс-ти, айс-мокко...

Бережіть себе! Не пийте всяку гидоту, навіть якщо на вулиці +35 та ну ду-у-у-у-у-у-у-уже хочеться пити!

Це не лимонад, а вода з сиропом і лимоном. лимонаду треба настоятися, хоча б годинку (а краще дві).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забудьте його охолоджувати перед подачею :_07:

Але ж ти вредний!!! :_07: :_07: :_07:

саме то!!!! вже точно можна заходити з дітьми.

Заходьте! Чекаємо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ще й з чорносливом і охолоджений то ціни йому не буде. :0155: Хммм вперше бачу прямий діалог власника з відвідувачами ,трохи шаблон розриває ,але геть приємно.

Це все згубний вплив, що залишається в головах бувших "совків" після частих відвідин Гєйропи!!!

Мене тут звинувачували у рекламі закладу, а я доказував, що реклама для мене - на шостому місті, бо особисто для мене, як для директора закладу, важливо бачити, що до нас ходять одні й ті ж люди! Мені важливо розуміти, що у нас є постійні відвідувачі. Особисто мені б дуже хотілося б, щоб ви приходили до нас і бармен не питав би, навіть, яку вам робити каву, бо ви з місяця в місяць, з року в рік п"єте ваше улюдлене еспрессо з молочком з зерна "Сегафредо" і він це пам"ятає... Заробити грошей... Це теж важливо, але хочеться просто нормальних відносин, хочеться стабільності, хочеться ЄВРОПЕЙСЬКОСТІ у нашому старому місті...

Це не лимонад, а вода з сиропом і лимоном. лимонаду треба настоятися, хоча б годинку (а краще дві).

Погоджуюсь! Але це однозначно краще, ніж то, що у нас зараз назвають квасом. Ти ж погодишся, що й квас має стояти як мінімум тиждень, щоб стати квасом! А коли його варять за один (!) день, а назавтра він іде на продаж... Це не виправдання для нашого псевдолемонаду, але він однозначно "здоровіший", ніж той псевдоквас!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто там хотів РОВЕРА на еспрессо-макіатто????

Тримайте!!!

uaVUuEZnJ3s.jpg

:_07: :_07: :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смачно і естетично мабуть!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто там хотів РОВЕРА на еспрессо-макіатто????

Тримайте!!!

uaVUuEZnJ3s.jpg

щось у цього вела верхня труба трохи не той-во

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таке бачення художника... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це дамка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мова, я маю надію, йде про РОВЕРА? Не про велосипедиста? :_05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таке бачення художника... ;)

Правильно! Не стреляйте в піаніста, він грає, як вміє!!! :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не сперечайтесь, це мопед :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мопед не мій! Я тільки розмістив фодку!!! :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що? Ніхто нічого сказати про "Ровер" не хоче? :_04:

Ані гадость якусь... А краще - похваліть нас! Вам нічого не стоіть, а нам - приємно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...